Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PSV gaat wéér misgrijpen op transfermarkt: ‘Een te hoog gegrepen verhaal’

Laatste update:

De komst van Anthony Elanga naar PSV lijkt onwaarschijnlijk, schrijft het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren stonden afgelopen week in rechtstreeks contact met Erik ten Hag en Manchester United, maar dat mocht niet baten. Ook een transfer van alternatief Kamaldeen Sulemana lijkt een lastig verhaal te gaan worden. Southampton heeft een gigantisch bod neergelegd voor de Ghanees en PSV moet zijn eigen boekje te buiten gaan om dat te kunnen overtreffen.

PSV is nog altijd op zoek naar versterking na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke uit het Philips Stadion. Vrijdag werd bekend dat Elanga hoog op het lijstje staat. De Zweedse vleugelaanvaller komt maar mondjesmaat aan spelen toe bij Manchester United, waarvan PSV hoopt te profiteren. De huidige nummer drie van Nederland mikt op een huurdeal, maar lijkt nu bedrogen uit te komen.

Directe gesprekken met Ten Hag leverden niets op, waardoor PSV verder zal moeten kijken. Ook het gedroomde alternatief is een lastige kwestie. Sulemana, aanvaller van Stade Rennes, wordt namelijk ook begeerd door Southampton, dat meer dan twintig miljoen euro wil neerleggen. Als PSV dat bod wil evenaren, zou het rechtstreeks tegen het huidige financiële beleid in moeten gaan. Een huur met optie tot koop valt meer met dat beleid te rijmen, echter is het geen uitgemaakte zaak dat Rennes met een dergelijke constructie akkoord gaat.

De komst van Adnan Januzaj lijkt nog het meest kansrijk. De Belg komt bij Sevilla amper aan spelen toe, mag uitzien naar een andere club en heeft zijn voorkeur al uitgesproken voor een gang naar Eindhoven. Daar is Januzajs komst echter geen topprioriteit. Er zou verandering in de zaak kunnen komen als Sevilla Bryan Gil oppikt bij Tottenham Hotspur. Die wordt namelijk óók begeerd door PSV, maar de Spanjaarden lijken de betere papieren te hebben. Januzaj zou bij een transfer nog verder in de pikorde verdwijnen bij Sevilla en daarom des te makkelijker op te pikken zijn voor PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goh, je verwacht het niet he..

28 januari 2023 om 10:20

Prima toch, dat ze ook hoog inzetten? Het is niet alsof ze alleen maar met deze spelers bezig zijn.

28 januari 2023 om 10:34

Nee idd niet alleen deze spelers.

Plus ze hebben nog zeeën van tijd om spelers binnen te halen.

Ik snap werkelijk niks van dat ze geen 1 speler binnen kunnen halen om Gakpo of Madueke op te vangen. Twee hele sterke spelers zijn nu inmiddels al tijdje weg en ze hebben nog niks.

Ik snap niet, dat was ook met Anthony, dat je geen backup lijstje hebt van scouting mocht deze speler weg gaan dan gaan we top 3 lijstje af van talenten en grijpen we gelijk in. Nu is het zo passief en over paar dagen is het zo ver straks heb je geen versterkingen binnen gehaald.

28 januari 2023 om 10:40

Daarbij komt nog dat je al meer dan 6 maanden kon verwachten dat Gakpo zou vertrekken…. Dat je in die tijd schijnbaar stil hebt gezeten, is geen sterk beleid

28 januari 2023 om 10:47

Misschien het vertrek van JdJ in die 6 maanden van invloed? Lijkt mij wel in iedergeval

28 januari 2023 om 11:16

"prima toch, dat ze ook hoog inzetten? Het is niet alsof ze alleen maar met deze spelers bezig zijn."

Vooralsnog zijn ze met van alles bezig maar realiseren ze niks. Ik laat ze graag mijn ongelijk bewijzen.

28 januari 2023 om 11:29

Dat hoog inzetten is goed ja, maar de tijd begint nu wel echt te dringen. En er moeten eigenlijk twee buitenspelers bij, het is veel te dun voorin.

28 januari 2023 om 12:13

Natuurlijk is er een bach-up lijstje. Maar als je spelers wil halen die ee gelijk staan, dan moet je ook een beetje gekuk hebben. Want in bedragen kan je al niet mee met degeadatie kandidaten in de PL. En dat ke in de Ere-divisie speelt werkt niet erg mee. Soms wil CL dan nog helpen. Maar het is nou ook niet dat daar structureel een garantie op is, of dat daar structureel hige ogen gegooid worden. Dus je staat bij het halen van zulke spelers gewoin structureel met 2-0 achter.

28 januari 2023 om 12:58

@psvchamps Van Nistelrooij gaf gisteren aan dat Marcel Brands binnenkort een interview gaat geven en daarin tekst en uitleg geeft over de verkoop van Gakpo en Madueke. Ik kreeg wel het idee dat er binnen PSV een aantal dingen gaan veranderen en dat er vanaf komend seizoen met Stewart, Brands en van Nistelrooij had gewerkt gaat worden aan het bouwen van een nieuw elftal. Dit betekent waarschijnlijk (en dit is speculatie van mijn kant) dat we deze transferwindow geen spelers zullen kopen maar dat er misschien nog 1 of 2 spelers gehuurd gaan worden, dit om de komende transferperiode, waarin het makkelijker is om spelers te halen, te kunnen beschikken over voldoende financiële slagkracht.

28 januari 2023 om 13:42

@ Mattias , dat zou ik toejuichen. Eigenlijk hebben we sinds het laatste kampioenschap geen zomer óf wintertransferwindow meer gehad waarin je als supporter dacht: ' ja, dit team is af. ' Er waren altijd cruciale posities niet of te min bezet.

Normaliter ga je van zaai naar oogstjaren, qua teamkwaliteit, en als supporter vind je zo'n tussenseizoen, of seizoenen, niet eens zo erg. Dan zie je wat er ingepast moet worden, en dan kijk je alweer uit naar het moment dat het team piekt. Onder John de Jong zijn we echter blijven aanmodderen met ondoordacht gezaai, en dus mislukte oogsten.

Er werd nooit naar zo'n piekmoment toegewerkt.

Ploeg die grond dus maar eens goed om en begin opnieuw. Als dit seizoen verloren is, is dat maar zo. We hebben al veel te lang lijdzaam toegezien dat niet één seizoen, maar langzaam de club PSV naar de gallemiezen ging. Laat Brands het maar uitleggen dan. Dat ie met een heldere langetermijn / toekomstvisie komt is natuurlijk wel belangrijk. Een eis van ons als supporters. Want als ik het goed inschat moeten we nog even op de blaren zitten voordat we weer kunnen proberen een reeks van kampioensschappen neer te zetten.

28 januari 2023 om 14:10

Dat is helemaal niet prima. Jij weet van te voren dat dit gewoon kansloos is. Voor wie doe je dit dan? Intresse tonen? Zodat je achterban denkt van ''zozo''.. Is gewoon kansloos. Als PSV niet goed uit deze transferperiode komt, wat al bijna niet meer kan, dan is Feyenoord hun definitief voorbij.

28 januari 2023 om 15:01

Wat ben je toch agressief op die transfergeruchten van PSV bezig, Vatros. Waar is dat nou voor nodig? We hebben Götze en Xavi Simons ook binnengehengeld, dus wat onmogelijk lijkt, kan alsnog best mogelijk zijn. Daarbij is alles wat in de wandelgangen geroepen wordt niet zo interessant. Misschien is er een ballonnetje opgegooid, misschien niet. We weten eigenlijk iets pas zeker als er een handtekening gezet is.

Dat Feyenoord het dit seizoen veel beter voor elkaar heeft is toch ook al lang een feit. Als je dat bedoelt met 'definitief' voorbij, tenminste. Als je 'definitief' letterlijk bedoelt, als in 'voor altijd', dan vind ik dat nogal voorbarig. Jouw club heeft ook de nodige ups en downs gekend. Dus je zou precies moeten weten hoe het nu voor ons in.

29 januari 2023 om 18:26

MOSTERD NA DE MAALTIJD!!!! 😅WORDT WAKKER!!

28 januari 2023 om 13:10

Zuur zijn we mede supporters en ik begrijp het wel, maar krijg ook het gevoel dat er een verandering aanstaande is. Dat de media graag elke mispeer wil melden is niets nieuws meer, daar hoorde je vroeger nooit iets over, dan gooide ze alleen een lijntje uit met de vraag of de nieuwe aankoop en 3de of 4de keus was. Nu alles maar klakkeloos vermeld wordt krijgen supporters hoop bij namen, maar laat Brands maar zijn werk doen. Er zullen ook echt versterkingen komen, ook naar je trainer toe erg belangrijk. Maar nu er een nieuwe TD komt zal Brands echt niet zomaar het vrijgekomen transfer geld uitgeven.

En weer een zoethoudertje. Ga nou eens wat deals afronden. Deadline nadert met rasse schreden en de competitie gaat gewoon door, met puntverlies.

Psv zit ook wel heel hoog in de boom, Morgen Psv heeft contact gezocht met Mbappe...

28 januari 2023 om 10:49

En overmorgen komen ze er dan achter dat het toch niet haalbaar lijkt.

Elanga speelt ook regelmatig bij MANU, waarom zou je dan naar de eredivisie gaan? Zeker als Antony geen drol blijft raken, zal Elanga steeds meer gaan spelen gok ik. Behalve als Sancho ook op rechts kan, maar volgens mij is hij vooral een linksbuiten

28 januari 2023 om 10:36

Elanga raakt zelf ook geen drol natuurlijk. Straks komt Sancho weer terug en dan is hij 3de keus gok ik. Als je dus echt een half jaar elke week wilt spelen zul je wel moeten.

28 januari 2023 om 11:05

Elanga is nu al 3e keus. Aangezien eerder Bruno Fernandes op rechtsbuiten wordt gezet als Antony eruit gaat of niet aanwezig is.

Kom op Marcel. Je kunt toch wel ergens een buitenkansje strikken!? De vijver met voetballers die op de bank, of tribune zitten en al maanden niet meer hebben gevoetbald zit propvol. Ik heb misschien nog wel een kopietje van FM22 liggen voor je.

28 januari 2023 om 10:43

Misschien een Bergwijn van Ajax ophalen? 😄
Maar goed, het is enorm treurig dat je gewoon niet voorbereid bent geweest op het vertrek van Gakpo en in mindere mate Madueke… dachten we wellicht dat we het met de huidige spelers konden redden?

28 januari 2023 om 15:13

Grote kans dat ie komt. Gegarandeerde basisplaats

Het is echt bijzonder sneu dat PSV nu nog aan het kijken is wat er allemaal mogelijk is en overal op misgrijpt. Wat doen de scouts in hemelsnaam het hele jaar dan? Aan hun ballen krabben? Je weet verdomme al ruim een jaar dat een vertrek van Gakpo, Madueke en ook Sangaré, er aan zit te komen. En nu loop je achter de feiten aan.

28 januari 2023 om 10:32

Geen woord gelogen. En waarom niet een Cerny proberen bijv

28 januari 2023 om 10:36

@Maurootje,

Als Twente Zerrouki niet aan Feyenoord wilt verkopen omdat ze dat als concurrent zien. Dan gaan ze op het moment zeker Cerny niet naar PSV laten gaan.

28 januari 2023 om 10:53

Alles heeft een prijs net als dat wat Zerrouki had… want volgens mij werd die gozer niet verkocht omdat de hoge vraagprijs niet werd neergelegd.. dus hij was “gewoon” te koop voor een hoge prijs. En PSV kan veel meer besteden.

De Engelse clubs heersen en regeren… de hekkensluiter van Engeland legt zonder blikken of blozen 20miljoen neer… dit verschil gaat alleen maar groter en groter worden, Nederlandse clubs moeten uit een 3e rangs vijver vissen… de eigen opleiding wordt steeds belangrijker nu…

Niet erg toch. Zo goed is deze jongen niet.

Elanga is ook geen speler die PSV beter maakt. alleen we moeten wel echt haast gaan maken tot nu toe zijn het alleen maar geruchten

Verder kijken Marcel, dit zijn allemaal tweede rangs talentjes. Kijk verder dan je neus lang is. Focus op volgend seizoen voordat je je vergrijpt aan een Ocampus.

Ze hebben huiswerk niet gedaan. Twee top spelers weg en dan pas om je heen kijken. Echt wanbeleid.

Ik snap het wel, PSV probeert een speler te halen die een directe vervanging is voor Gakpo of Madueke.
Maar dat soort kwaliteit is bijna niet te halen voor een Nederlandse club.
Als je nu een voor PSV begrippen groot bedrag uitgeeft is het een enorm risico. Dan moet die speler 100%slagen, of je hebt meteen weer een probleem.
Alleen een speler huren als het echt een buitenkans is zou ik zeggen.

28 januari 2023 om 11:40

"ik snap het wel, PSV probeert een speler te halen die een directe vervanging is voor Gakpo of Madueke.
Maar dat soort kwaliteit is bijna niet te halen voor een Nederlandse club."

Dat snapt iedereen in Eindhoven heus wel. Maar een vleugelaanvaller halen die in elk geval een niveautje beter is dan E Ghazi en Bakayoko moet toch wel lukken?

Wat een sof allemaal. Die klote geruchten waar iedere keer naast gegrepen wordt. Amateurs. Je hebt verdomme 30 milj of meer om te Investeren. Brands; laat je eens evalueren door de supporters. Kun je gister nog vertrekken. Man man.

vreemd, die elanga heeft man utd op zijn cv en dat is het.
die knaap kan er verder vrij weinig van, zou denk ik niet eens zo zeer beter zijn dan een pakweg bakayoko.

vind het eerder triest voor de psv supporters dat er uberhaupt tijd in werd gestoken om die elanga richting eindhoven te krijgen...

De tijd tikt hard door. Vanmiddag alweer de vijfde wedstrijd zonder buitenspelers. Tot nu toe in vier relatief gemakkelijke wedstrijden zeven verliespunten.

Ben benieuwd de komende dagen, maar denk dat er geen goede versterkingen meer komen.

28 januari 2023 om 10:57

wat vinden jullie eigenlijk van die bakayoko ofzo wat bij jullie in de jeugd zit? ik zelf vind het maar een blind paard wat eigenlijk alles op snelheid doet.

Hij is nog jong dus hij kan nog veel beter worden maar ik zie die niet op kort termijn vaste waarde hebben binnen psv 1.

Psv wacht gewoon net zo lang tot dat transfermarkt bijna dicht gaat en dan betalen hun de zelfde prijs wat hun voor een Gakpo en Madueke hebben gekregen, maar wat wel kwalitatief een heel stuk minder is

#kort-termijn-visie

Ik heb het al heel lang van te voren gezegt die org en de scouting is een van de belabberde van heel Nederland ze zitten met hun luie rest op een stoel alleen maar te zeveren en koffie te zuipen en verders hebben ze in het midden van de comp' hun beste spelers verkocht en niet uitgekeken naar vervangend materiaal en zo gaat dit psv steeds verder zakken naar de bodem en ze willen van alles maar kunnen en doen niks en de oorzaak is dat ze in de voorrondes van championleag eruit gevlogen zijn en miljoenen misgelopen hebben en de verkeerde spelers steeds weer aantrekken op een uitzondering na de hele org moet op de schop anders veranderd er niks ten goede van ons psv .

28 januari 2023 om 15:12

Eens. Die scouting is van het nivootje Helmond (sport) en wat vrienden van John de Jong en Vennegoor. Kun je nagaan dat die laatste op de plek van Ernest Stewart zou kunnen komen vlgs Brands. Die scouting is wáárdeloos. Al vele jaren

Misschien is Ansu Fati wat… onee ook te hoog voor ze. Dat Psv geen lijst heeft met namen waarvan ze weten die kunnen we halen/betalen. Psv mag blij zijn als het plek 4 haalt

Goh, wat verrassend. En maar zeuren op mij dat ik aan het provoceren ben. Feyenoord is nu bijvoorbeeld geintresseerd in van der Belt van PEC. Dat is een vijver waar PSV ook zou in moeten vissen ipv naar hun achterban laten blijken alsof ze een grote naam zijn.. PSV, jullie zijn geen Ajax, hebben geen aantrekkingskracht zoals Ajax, dus ga scouten op namen zoals een Xavi.

28 januari 2023 om 15:57

Leuk betoog maar een Xavi valt juist eerder in de categorie Elanga dan in de categorie Van der Belt

Wat zijn op t moment eigenlijk nog leuke opties voor PSV? Ik bedoel 20 miljoen neer gaan tellen voor een Sulemana dat moet PSV absoluut niet gaan doen. Mavididi proberen te huren/kopen? Misschien David Brooks van bournemouth proberen over te nemen. Die speelt ook niet heel veel

Heb je het nog niet door❓
Altijf op het laatste moment zgn gaan voor Spelers waarvan ze weten dat het geen Haalbare zaak is😡 Dat is gewoon een Zoethoudertje voor de Supporters, die a htersf denken, ze hebben hun best gedaan!!!
DIE Brands die Spoort Niet!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren