Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV en Feyenoord krijgen allebei een opsteker in aanloop naar Europese duels

Laatste update:

PSV treft Arsenal donderdag in de Europa League zonder smaakmaker Gabriel Martinelli, zo melden diverse Engelse media. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de 21-jarige Braziliaan fit genoeg is om te spelen tegen de Eindhovenaren. Ook Feyenoord kreeg woensdag een Europese opsteker: Lazio-ster Ciro Immobile is dit jaar niet meer inzetbaar en mist daardoor de laatste cruciale wedstrijd in De Kuip op donderdag 3 november.

PSV speelt donderdagavond om 19.00 uur een inhaalwedstrijd in het Emirates Stadium, vanwege het overlijden van Queen Elizabeth II. Bij tegenstander Arsenal is Martinelli net als ex-PSV’er Oleksandr Zinchenko een groot twijfelgeval, al wil Mikel Arteta hun deelname nog niet uitsluiten. “We kijken morgen waar we voor kiezen”, gaf de Spaanse manager aan tijdens de persconferentie.

Toch denkt de Engelse media al te weten dat Arteta geen risico gaat nemen met zijn linksbuiten. The Gunners staan momenteel al bovenaan in Groep A van de Europa League en hoeven geen risico’s te nemen. PSV staat op de tweede plek met twee punten minder dan de Londenaren. Het ontbreken van Martinelli zou wel een opsteker zijn: in de Premier League was de Braziliaan in tien duels vier keer trefzeker en daarnaast gaf hij al twee assists.

Ciro Immobile
Hoewel Feyenoord pas volgende week donderdag weer Europees in actie komt, uit bij Sturm Graz, kregen de Rotterdammers woensdag positief nieuws door. Topspits en aanvoerder Immobile komt dit jaar niet meer in actie voor Lazio. De 32-jarige Italiaan kampt met een hamstringblessure waarvan hij lang moet revalideren. Daardoor komt de wedstrijd op 3 november in De Kuip ook te vroeg, zo meldt Voetbal International.

Die wedstrijd kan nog wel eens cruciaal zijn voor het Europa League-avontuur van Feyenoord, aangezien alle clubs in groep F na vier wedstrijden op vijf punten staan. Dat het ontbreken van Immobile gunstig is voor het elftal van Arne Slot blijkt wel uit zijn cijfers: de 55-voudig international van Italië was in 273 wedstrijden voor Lazio maar liefst 189 keer trefzeker en gaf daarnaast 51 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je mag het niet zeggen, want het gaat wel om iemand zijn baan en carrière. Maar toch wel erg fijn voor feyenoord dat immobile er niet bij is.

19 oktober 2022 om 17:55

Eerste wedstrijd hebben we hem ook niet gezien

19 oktober 2022 om 18:01

Waarom mag je dat nou niet zeggen? Pussy maatschappij laat zich weer eens van zijn beste kant zien hoor. MAN MAN MAN

19 oktober 2022 om 18:09

Het niet mogen is idd onzin maar een beetje fatsoen hebben is dus ook een teken van een "pussy maatschappij".. ?

19 oktober 2022 om 18:18

PsvIk vind het nogal pussy als je blij gaat zijn dat een tegenstander een speler mist, blijkbaar weinig vertrouwen in je eigen team.

19 oktober 2022 om 18:18

Fatsoen fatsoen fatsoen? Kom op man zo komen we nooit ergens. Je moet toch een beetje om jezelf denken of denk je dat een holbewoner niet een andere holbewoner neer sloeg om een hert te vangen?

19 oktober 2022 om 18:35

Een holbewoner leefde niet in een maatschappij. Iets dat de moderne mens wel doet en daar horen normen en waarden bij. Zo moeilijk is het allemaal niet.

19 oktober 2022 om 18:42

Fatsoen PSVchelseaboy. Niet fantsoen, fatsoen. Gelukkig zijn we het tijdperk van holbewoners wel voorbij. In een maatschappij draait niet alles meer om het oerinstinct gelukkig, en is er zelfs plaats voor vermaak, zoals voetbal.

19 oktober 2022 om 18:43

De holbewoners leefde zeker wel in een maatschappij.

19 oktober 2022 om 19:12

Psvchelseaboy: Ja, laten we vooral een voorbeeld nemen aan primitieve gedachtes en aan mensen die vooral aan zichzelf denken. In sommige delen van de wereld hebben ze geld als water en leggen ze eilanden aan in de vorm van een palmboom, of bouwen ze voetbalstadions met airconditioning, zodat daar een WK voetbal gehouden kan worden. En dat terwijl er in andere delen van de wereld mensen om komen omdat ze niks te vreten hebben. De wereld zou juist veel beter af zijn als niet iedereen vooral aan zijn eigen belang zou denken.

Maar wees jij lekker blij met blessures bij de tegenstander....

Ik vind het altijd zeer ongepast om over opstekers te praten bij blessures van tegenstanders.

19 oktober 2022 om 17:56

Ja eens maar het scheelt wel iets en de club heeft geen boodschap aan een blessure van de tegenstander.

19 oktober 2022 om 17:57

Ach, zolang het geen zware blessures zijn valt het wel mee toch. Is gewoon 'prettig' dat een goede speler net deze wedstrijd niet mee kan doen. Betekent niet dat je hem die blessure gunt.

19 oktober 2022 om 18:05

Eens. Stel hij scheurt wat af wat de speler maanden aan de kant houdt is het pijnlijk. Als het een lichte blessure is er niks aan de hand

Hopen dat Martinelli zondag weer fit is. Hebben hem echt nodig en hebben totaal geen goed alternatief.

Dit moet Feyenoord dan toch wel winnen zou je zeggen.

19 oktober 2022 om 18:15

Eerste wedstrijd tegen Lazio gingen we er flink af en dat was ook zonder Immobile. Daarna wist Lazio niet te winnen van zowel Midtjyland als Sturm Graz dus dat is dan wel weer hoopgevend.

19 oktober 2022 om 18:36

Klopt maar ze moeten sws winnen. Met of zonder Immobile maakt ook niet uit. Feyenoord is toch wel flink gegroeid sinds die wedstrijd.

19 oktober 2022 om 18:41

In de breedte?

19 oktober 2022 om 18:15

Hoop van harte dat PSV wint, maar ik zou het persoonlijk gaver vinden als Arsenal mee kan doen om de titel en daarbij is Martinelli heel erg nodig. Dus in dat opzicht baal ik er meer van dat hij geblesseerd is, hopelijk is hij er aankomend weekend weer bij (en neemt hij daarna doordeweeks zijn snipperdagen op ;-) )

19 oktober 2022 om 20:23

Dus zou Gakpo een prima alternatief zijn, toch?
Engelse clubs spelen 394 wedstrijden per jaar. Dan raakt er altijd wel iemand geblesseerd of heeft rust nodig.

Hoop dat PSV nog kans maakt daar, denkt dat Arsenal er verstandig aan zou doen om wat krachten rust te geven. Tegen Leeds was niet top.

ps: Etihad stadium!?

Martinelli schijnt enkel een beetje verkouden te zijn, en heeft daarom vandaag niet getraind. Dus dat valt allemaal wel mee. Zinchenko is een vraagteken, en verder is iedereen behalve Smith Rowe en Elneny gewoon fit en beschikbaar.

Ik dacht dat de opsteker was dat Hancko dan beschikbaar zou zijn. Waarom is het een opsteker dat de tegenstander een blessure heeft? Heb liever dat iemand Immobile immobiel maakt, figuurlijk, en dat ze dan winnen van Lazio. Dat is een opsteker.

Waarom is het toch altijd een "opsteker " als iemand van de tegenpartij geblesseerd is. Hoe respectloos kan je zijn als Media.

Opstekers of niet, ik kan mij niet voorstellen dat PSV echt kans maakt op een resultaat.
Maar ik laat mij heeeeel graag verrassen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren