Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV breekt met financiële man: ‘We zaten niet voldoende op één lijn’

Laatste update:

Na een samenwerking van ruim tweeënhalf jaar vertrekt financieel manager Erik Hendriksen bij PSV. De kampioen bevestigt dat maandag op de eigen website. Hendriksen kwam in februari 2013 aan boord en volgde toen Frans Willems op, die zijn rol 25 jaar had vervuld. Hendriksen gaat nu weg vanwege een verschil van inzicht.

/

De vraag hoe de toekomstige taakverdeling is en de organisatorische wijzigingen wordt verschillend beantwoord door Hendriksen en PSV. Maandag is daarom zijn laatste werkdag bij de club: per 1 december is hij niet meer in dienst als financieel manager. “We zaten niet voldoende op één lijn en daar kwamen we niet uit met elkaar. Dat heeft geleid tot deze beslissing”, zegt Toon Gerbrands.

Voorlopig wordt Hendriksen bij PSV vervangen door Peter Fossen, die manager operations is bij de club. Het lijkt erop dat de Brabanders wel gaan zoeken naar iemand die Hendriksen op termijn volledig kan vervangen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap het niet helemaal, hoe kan je financieel nou niet op een lijn zitten? Het lijkt me toch wel dat dat toch ook zaken zijn die je bij een aanstelling/ sollicitatie al duidelijk hebt. Die beste kerel zit er nog niet eens 2 jaar...

30 november 2015 om 13:13

Qua salaris misschien?

Ook staat er: ''de vraag hoe de toekomstige taakverdeling is en de organisatorische wijzigingen wordt verschillend beantwoord door Hendriksen en Psv''

Ik snap het ook niet helemaal maar wellicht heeft het ook iets met de manier van werken te maken.

30 november 2015 om 13:14

Inderdaad en dan nog in de tekst er van maken "ruim" 2,5 jaar haha! Snap het ook niet echt staat ook geen duidelijke uitleg bij..

30 november 2015 om 13:38

Precies Hangover,

Veel duidelijker dan dit kan het niet. Kortzichtige opmerkingen hierboven dan ook.

30 november 2015 om 13:55

Dat zijn allemaal onderwerpen die je aan de voorkant bespreekt. Het zijn geen routinematige onderwerpen die ontzettend belangrijk zijn voor een club en waar financieel managers in geïnteresseerd zijn voor aanstelling. (Op de warme broodjes worst na dan )

30 november 2015 om 14:37

Het zal wel een meningsverschil over die broodjes worst zijn. De een wil warme broodjes met worst en de ander broodjes met warme worst. Daar moet je niet op willen toegeven uiteraard.

30 november 2015 om 14:43

Toch leuk dat ze de catering uitbesteden :D

30 november 2015 om 15:06

Het gaat om een minimale reorganisatie intern, waarbij een aantal taken worden verschoven. Men is het niet eens over de verdeling van taken en de heer Hendriksen stelt zich in die discussie op als een blok beton en de directie wil ook niet wijken. .

En als iemand dan ook persoonlijk niet helemaal lekker in de groep ligt, dan krijg je dit soort geneuzel.

Kortom, ze komen er niet uit en gaan op zoek naar iemand die beter past en wel mee wil in het nieuwe functieprofiel

In de wandelgangen gaat het gerucht dat Gerbrands Erik meerdere malen tot verzocht tot kalmte. Leuzen als: "Rustig Erik!" En "zo kan ik niet aan je werken" vlogen meerdere malen door de galmende ruimte.

On topic: Dit gaat toch een stuk geruislozer dan bij de concurrent uit Amsterdam. Netjes uit elkaar gaan zonder moddergooien. Erg volwassen opgelost door PSV, je moet nu eenmaal qua beleid wel op één lijn zitten met elkaar.

30 november 2015 om 14:26

Wie weet komt het moddergooien nog. Gebeurd vaak pas als de partijen uiteindelijk echt uit elkaar gaan. Hoeft geen moddergooien te worden natuurlijk maar ik verwacht nog wel berichten van beide kanten waar die verschillende standpunten dan over gaan.

30 november 2015 om 16:58

Bij PSV komt dat niet zo vaak voor hoor. Moddergooien past meer bij de randstad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren