Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV bedingt eerste optie in onderhandelingen met Chelsea

Laatste update:
/

Marco van Ginkel blijft mogelijk langer dan een half jaar bij PSV. De club uit Eindhoven maakte maandagavond bekend dat de middenvelder de rest van het seizoen van Chelsea wordt geleend. Van Ginkel speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor Stoke City, waar hij tot 21 officiële duels kwam.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV in de onderhandelingen met Chelsea een eerste optie op Van Ginkel bedongen. De middenvelder keert in principe na dit seizoen terug naar Chelsea, maar PSV heeft de mogelijkheid om biedingen van andere clubs op Van Ginkel te evenaren. Mochten geïnteresseerde clubs niet meer willen bieden dan een bepaald bedrag, dan kan PSV de middenvelder voor dat bedrag definitief inlijven.

Van Ginkel kijkt uit naar een mooie tweede seizoenshelft. “Ik sta nog 2,5 jaar bij Chelsea onder contract. Daar spelen blijft het ultieme, maar ik ben nu voor honderd procent bezig met PSV”, vertelt de middenvelder op de clubsite. “Er zijn prachtige vooruitzichten, te beginnen met de beker komende donderdag. Het kampioenschap van Nederland is uiteraard het allerbelangrijkste. En natuurlijk de Champions League, ik kijk erg uit naar de wedstrijd tegen Atlético Madrid."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PL bleek te hoog gegrepen voor hem. Ben benieuwd hoe hij weer voetbalt op de Nederlandse velden. Hij heeft absoluut talent.

2 februari 2016 om 07:05

Heeft vooral pech gehad met blessures. Kreeg veel minuten van Mourinho maar lag er toen een halfjaar uit. Zonde want hij speelde best goed.

Die clausule duurt dus tot aan het eind van de huurperiode neem ik aan? Dat betekent sowieso dat Chelsea van hem af wil voor een 'paar centen'.
Ben erg benieuwd hoe hij het er af gaat brengen bij Psv. Vond hem bij Stoke nooit slecht voetballen. Bij AC milan heb ik maar een enkele wedstrijd van hem gezien. Hij zal allicht een toegevoegde waarde zijn voor elke Nederlandse club.

2 februari 2016 om 07:06

Bij AC speelde hij in het begin na zijn blessure heel erg onopvallend en pover. Heeft bij Milan op een gegeven moment wel aardig gespeeld.
Nu denk ik wel dat het Milan van een paar jaar geleden niet echt heel erg veel beter is dan het huidige PSV.

Vind het een erg opmerkelijke transfer. Meermaals heeft Ajax hem geprobeerd te huren, maar telkens 'had hij geen zin in de Eredivisie'. Lullig voor Ajax om hem dan nu opeens naar PSV te zien gaan. En kom niet aan met "CL voetbal", want die twee potjes extra maken het geen compleet andere situatie.

2 februari 2016 om 01:30

Ik vermoed dat hij gewoon kampioen wil worden.
En dan is 2 CL wedstrijden mooi meegenomen.

2 februari 2016 om 01:35

Haha nou wat lullig, hij mag zeker niet zelf bepalen welke aanbieding/club hij interessant vind..

2 februari 2016 om 01:42

Wie wil er op dit moment nou naar Ajax?
Sorry hoor, maar het spel is niet om aan te gluren.. Er heerst continu onrust bij de club en er zitten mensen op posities die niet eens weten wat ze aan het doen zijn! 5 jaar op rij kampioen geworden en de laatste 2 jaar alleen maar achteruit gegaan.. Dat zou toch onacceptabel moeten zijn?! Maar blijkbaar vinden ze het in Amsterdam allemaal wel best. Zolang de bobo's maar flink cashen!

Zelfs de belangrijkste mensen binnen de club( de supporters ) worden met belachelijke prijzen het stadion uitgejaagd!

2 februari 2016 om 01:49

Wat wil je horen? Dat hij Ajax geen leuke club vind? Zou kunnen, zijn er vast meer die dat vinden. Maar waarom zou je dat hardop zeggen? Dat kan je ook tegenwerken in je carrière.

Ik denk dat hij het in de PL wilde laten zien, maar als je geen basisplaats hebt moet je soms een stap terug doen voordat je er 2 vooruit kunt zetten. Het is mooi meegenomen dat die stap terug betekent dat je in de Champions League speelt en kampioen gaat worden.

2 februari 2016 om 02:14

Het kan toch gewoon zijn dat hij geen goed gevoel ofzo bij Ajax had. Bij PSV speelt Propper, dat is ook een goede vriend van van Ginkel en die zal ongetwijfeld positief over PSV zijn geweest. Zulke dingen helpen ook mee.

2 februari 2016 om 04:50

Ik vermoed dat de huidige trainer van Chelsea er ook wel wat mee te maken heeft.

2 februari 2016 om 07:09

Dat hij nu naar PSV gaat misschien wel. Maar niet dat hij Ajax in een eerder stadium heeft afgewezen.

2 februari 2016 om 07:41

Vitesse of Chelsea zorgde ervoor dat ginkel naar Chelsea ging voor een lager bod dan van Ajax.

Eigenaar van Vitesse en Chelsea zijn toch goede vrienden...?

2 februari 2016 om 08:12

Dat is gewoon pure onzin. Van Ginkel is voor zo'n 9 miljoen verkocht. Het bid van Ajax was gewoon een stuk lager.

2 februari 2016 om 08:47

Ik denk dat hij naar een topclub wil in Nederland en dat is er op dit moment maar 1.zou bij ajax ook nog eens op de ajax manier moeten leren voetballen, wat dat is weet niemand of het moet zijn dat je de bal alleen maar breed mag spelen?

Hou oud is ie nou? 23 ofzo? Heeft nog een hele toekomst voor zich! In de zomer maar afscheid nemen van Maher.

2 februari 2016 om 11:18

Ja hij is inderdaad 23. Maher verkopen en Ramselaar halen.

2 februari 2016 om 17:27

Nee Van Ginkel dus.

Hiddink een goed woordje gedaan voor PSV

Van ginkeltje is wel aan het clubhoppen hoor... psv is nu de 4e club in 2 a 3 jaar pff. Maar wel eem uitstekende voetballer, speelde de laatste 6 a 8 wedstrijden erg goed in Milaan. Jammer dat hij niet bleef

2 februari 2016 om 12:33

En shaqiri In een jaar 3clubs Bayern,Inter en Stoke

Marco is de ultieme opvolger van Andres die bezig is aan zn laatste seizoen.

2 februari 2016 om 06:47

Nee joh, die blijft nog wel een jaartje hoor.

2 februari 2016 om 07:11

Dat denk ik ook wel. Heeft het reuze naar zijn zin, volgend jaar waarschijnlijk CL en dan als hij 31/32 is lekker nog een paar jaar ballen in Mexico. Volgens mij heeft hij zelfs aangegeven dat PSV zijn eindstation in Europa is. Kwestie van tijd vooraleer hij naar huis keert.

Zal PSV echt sterker worden van een wisselspeler van Stoke? Wie moet er plaats voor hem maken?

2 februari 2016 om 06:41

Maher

2 februari 2016 om 07:29

Maher van de bank naar de tribune?

Werkt Hiddink toch zijn vruchten af bij Chelsea voor Psv. .

Mooie transfer voor PSV nu Guardado geblesseerd is al vraag ik me af hoe wedstrijdfit v Ginkel is. Neemt niet weg dat PSV nu wel erg veel middenvelders heeft. Ook vraag ik me af hoe het zit met de salaris post. Spelers als Maher en Schaars zitten ook niet voor een hongerloontje op de bank. Nu komt daar dan nog 1 speler bij van naam.

Hele goede deal van Psv. Als je nog op drie fronten meestrijdt, is het geen overbodige luxe om voor het middenveld te beschikken over vier volwaardige basiskrachten.

Obv zijn naam en verleden in de Eredivisie een mooie transfer voor PSV. Nu nog even zien of hij t gaat waar maken.

PSV slaagt erin veel vaker dan Ajax in dit soort transfers voor elkaar te krijgen. Lijkt wel over management van PSV veel overtuigender is naar spelers toe als Overmars. Eigenlijk is dat ook geen verbazing als je Overmars hoort praten in een interview kan zon vent jou als speler toch niet overtuigen/enthousiast maken om naar Ajax te komen.

chelsea kan hier ook niet veel aan doen. is helaas door blessures niet geworden wat er van hem werd verwacht. Hopelijk maakt hij alsnog een mooie promotie naar een (sub) topper binnen enkele jaren

Lijkt mij dan ook het einde van Maher bij PSV als Van Ginkel langer zou blijven..

2 februari 2016 om 08:44

Ja klopt. Maar hij heeft echt genoeg kansen gehad. Voor hem zelf is het misschien ook slim om ergens anders fris te beginnen. In de zomer verkopen, eventueel ook met verlies.

Behalve als PSV dit doet om van Ginkel na dit seizoen echt over te nemen snap ik deze actie toch niet helemaal.
Ook als Guardado een paar weken weg zou vallen (maar hopelijk valt het erg mee!) hebben we nog steeds een zeer sterk middenveld en zou je denken dat je van Ginkel niet nodig hebt.
Maar goed, zoals ik al opperde: als PSV van Ginkel huurt met als hoofddoel hem uit te kunnen proberen (En van Ginkel kan kijken of ie PSV wat vind) en als het van beide kanten bevalt hem dan in de zomer echt te kunnen kopen lijkt het mij een prima deal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren