Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG weet megatransfer met bod van 90 miljoen euro alsnog te realiseren

Laatste update:

Randal Kolo Muani staat voor een toptransfer naar Paris Saint-Germain, zo meldt Fabrizio Romano. De spits komt voor een bedrag van negentig miljoen euro over van Eintracht Frankfurt, dat in PSG-aanvaller Hugo Ekitike een geschikte opvolger ziet. Kolo Muani besloot woensdag in een ultieme poging om een transfer naar PSG te forceren om de training van Frankfurt over te slaan.

Kolo Muani smeekte de clubleiding eerder al openlijk om hem te laten gaan. In gesprek met de Duitse tak van Sky Sports sprak de Fransman de hoop uit dat Eintracht hem zijn droomtransfer gunt. "Ik heb me altijd professioneel opgesteld en alles voor de club gegeven. Maar het is geen geheim dat PSG een recordbod op mij heeft uitgebracht en deze transfer is een unieke kans voor mij. Ik wil graag naar Parijs en heb de mensen die hierover gaan binnen de club dat laten weten. Ik hoop en wens dat Eintracht Frankfurt instemt met het aanbod van PSG en dat deze stap voor mij mogelijk wordt gemaakt."

Frankfurt is uiteindelijk dus toch overstag gegaan door het meest recente bod van negentig miljoen euro op Kolo Muani te accepteren. Voor de Duitsers betekent het een enorme winst, aangezien de aanvaller in de zomer van 2022 nog transfervrij overkwam van FC Nantes. Kolo Muani was het afgelopen seizoen bij Frankfurt goed voor 23 goals en 17 assists.

Met onder anderen Neymar, Lionel Messi en Sergio Ramos vertrokken er deze zomer grote namen uit het Parc des Princes. PSG zat zelf echter niet stil. Zo werden Manuel Ugarte, Ousmane Dembélé, Lucas Hernández en Bradley Barcola allen voor serieuze transfersommen ingelijfd en wist het Milan Skriniar en Marcos Asensio transfervrij aan te trekken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

90 miljoen is wel enorm veel voor Kolo Muani.
Frans, jong, multi inzetbaar. Ideaal voor PSG wel. Wilt ook graag.

En voor dat bedrag is Ney gegaan.

Nu kan Mbappé op zijn favoriete plek als linksbuiten. Kolo Muani als spits en Dembele als rechtsbuiten. Met Asensio bijv. als back-up... Ideaal.

Drie Fransen voorin. Misschien ook wel het Frans Elftal trio voorin. Al heb je daar ook nog Coman, Giroud & Griezzie (al speelt die meer op 10 bij Frankrijk).

1 september 2023 om 14:56

Ik vind Kolo Muani wel een leuke speler maar verrevan 90 mil leuk. zal het ongetwijfeld wel goed doen in parijs maar dan had ik toch eerder een type Vlahovic proberen halen voor de spits.

1 september 2023 om 15:00

Ik vind het een goede prijs voor hem hoor, zeker wel marktconform. Snel, sterk, goede afmaker. Gaat PSG veel plezier aan beleven. Ben wel benieuwd naar het nieuwe PSG. Hebben er toch wel wat jeugdig elan bijgekregen.

Frankfurt gaat een lastig seizoen tegemoet denk ik. Veel goede spelers vertrokken en het is altijd maar afwachten wat er nu weer staat. Hopen voor het beste maar kan alle kanten op eerlijk gezegd.

1 september 2023 om 15:09

Snel, sterk, multi inzetbaar, Frans, relatief jong en een goede afmaker ja. En Mbappe kan lekker op linksbuiten.

Denk dat de transfers van een Kolo Muani en Dembele bijvoorbeeld nog wel eens tot een verlenging van Kylian kan leiden hoor!

Is hij de grote ster, met Franse maatjes om zich heen en hij kan op zijn favoriete positie....

Hoop alleen dat PSG wel Verratti kan behouden.

Hopelijk maakt dit de weg vrij voor Mbappe naar Real Madrid. Zou toch een prachtige slot van de transfermarkt zijn.

1 september 2023 om 14:14

Natuurlijk gaat Mbappe niet naar Real, hij wilt op linksbuiten spelen en nu kan dat in Parijs aangezien Neymar is vertrokken en er een ideale dienende spits is gehaald. Bij Madrid zal hij weer in de spits moeten spelen aangezien Vinicius nergens anders kan renderen dan Linksvoor.

1 september 2023 om 14:36

@protheus

Dat hij persé op links wilt is niet waar. Het is een voorkeur maar toevallig stond Neymar daar dus die hij dus liever kwijt was als concurrent.

Wat Mbappe wilt is de duidelijke aanvalsleider zijn. Los van dat heeft hij een voorkeur naar of op links of in de spits MET een aanspeelpunt dus in een tweespitsen systeem.

Hij is niet voor niets zeer te spreken over Giroud. Iemand die gaten trekt en totaal niet voor eigen kansen gaat.

1 september 2023 om 16:29

Neymar speelde op 10, wat ook gelijk het grootste probleem was van PSG want hij verdedigt nooit mee.

In ligue 1 kan dat wel soms, maar in de CL eindig je bij de ronde laatste 16.

Altijd prachtig, het slot van de transferperiode. Grenzen worden verlegd en spelers doen de raarste acties om nog een transfer te maken. Je wilt niet weten hoe vaak ik de Voetbalzone app open deze dagen.

Oh ja, mooie transfer voor hem en PSG!

Een goede speler alleen 90 miljoen... naja het is deadline day dus het zal wel.

1 september 2023 om 17:05

Hij is 80 miljoen waard op transfermarkt en wordt al maanden in verband gebracht met een 100+ miljoen transfer. Ik zie gekkere bedragen qua verhouding op basis van kwaliteit op dit moment.

Ramos en muani ze hadden al dat geld in oshimen moeten pompen 4klassen beter die victor

Tuchel, Guardiola, Luis Enrique, Klopp, en ik zal er vast een paar vergeten. Allemaal worden ze gesteund met nieuwe spelers, goede spelers, grote spelers. De ene wint de treble en krijgt een Gvardiol, de ander is op de laatste speeldag kampioen geworden, en als beloning krijgt die Kane, en ga zo maar door.

En Ancelotti? De man die alle 6 mogelijke prijzen heeft gewonnen binnen twee jaar, mag het allemaal maar uitzoeken met Joselu en Brahim. Waanzin gewoon.

1 september 2023 om 14:44

en Bellingham?

1 september 2023 om 16:43

Aanvallende middenvelder waar niemand had verwacht dat die 4 zou maken in zijn eerste 3 potjes. Het feit dat het nu van hem moet komen, zegt al genoeg.

1 september 2023 om 15:00

Volgens mij vergeet je nog een grote naam. Maar goed, Real Madrid moet er altijd bijgehaald worden natuurlijk

1 september 2023 om 15:05

Och, beter een jaar wachten op Mbappé dan dit jaar een halve tijdelijke oplossing voor te veel geld.

1 september 2023 om 15:07

Als Muani en Ramos een beetje goed beginnen, dan kan je Mbappe met de Kerst wel oppikken lijkt me. Dan heb je m op tijd voor de CL knockout fase.

1 september 2023 om 15:32

Hahaha god wat een jankerd ben jij zeg. Net 1 van de beste middenvelders van de wereld opgepikt met al een pracht selectie, en dan nog zo lopen zeuren. Volgend jaar mbappe er waarschijnlijk nog eens bij. Poe poe wat een armoede zeg.

1 september 2023 om 16:34

Ik weet niet of je het weet maar in de gehele selectie heeft Madrid welgeteld 3 aanvallers + 1 hybride aanvaller/middenvelder. De spits is goed maar geen niveau voor de basis (verre van) en hetzelfde geldt voor die 4e speler. Dan is er echt meer dan genoeg reden tot klagen. Madrid heeft het beste middenveld ter wereld maar de voorhoede is beschamend voor een topclub.

1 september 2023 om 16:36

D.pranjic

Pracht selectie vind ik zwaar meevallen.

Real madrid aanvallers

Joselu
Brahim
Rodrygo
Vinicius

Barcelona

Torres
Lewandowski
Raphinha
Abde
Pedri
Fermin
Yamal
Joau felix ??

Atletico

Memphis
Griezman
Morata
Abdellah
Correa
Rodrigo

Aanval is erg schaars verdediging eigenlijk ook.

1 september 2023 om 16:42

Dit dus. Maar mensen gaan het niet snappen. Die kijken allemaal nu blind naar Bellingham die er 4 heeft gemaakt. Droomstart voor die jongen zelf natuurlijk, maar dat veranderd niet vanwege het feit dat de aanval van Real Europa League niveau is. Je beste aanvaller is ook nog is anderhalve maand geblesseerd is.

Men gaan er snel achter komen.

1 september 2023 om 15:51

Het enige wat Madrid mist een een spits van wereldklasse. dus zo erg is het bij Real allemaal niet. Daarnaast krijgt real volgend seizoen gewoon Mbappe, nadat het dit seizoen Bellingham (die 'vergeet' je even) heeft gehaald. Daar zijn al die andere coaches die jij opnoemt jaloers op

1 september 2023 om 16:05

En Arda Güler toptalent niet vergeten. Is geblesseerd maar een topper in potentie en ook nog eens voor een prikkie.

1 september 2023 om 16:38

Mbappe is helemaal niet zeker, PSG heeft 6 maanden de tijd om een constructie te maken voor een contract van 100 miljoen salaris per jaar ofso.

FFP kijkt toch niet dus mogelijkheden zijn er genoeg.

Van Neymar-Mbappe-Messi naar Mbappe - Kolo Muani - Dembele. Een volledig Franse voorhoede en wanneer Mbappe vertrekt volgend jaar zie ik Kolo Muani wel naar links uitwijken met Ramos in de spits. Dan die Barcola en Asensio er nog bij. Redelijk goed doorgeselecteerd lijkt me.

1 september 2023 om 17:09

En veel belangrijker, 2/3 spelers erbij die verdedigend werk opknappen zodat PSG nu eens een keer als team kan opereren bij drukzetten en omschakeling. Denk dat ze uiteindelijk sterker worden hierdoor, alleen de marketingafdeling niet.

Dit is wel de perfecte speler om Mbappe beter te laten spelen

'problemen met ffp'... Spenderen doodleuk 400+ miljoen aan transfers nadat ze al 109 procent van hun omzet aan salaris betaalden Nadat ze al een boete van 72M euro kregen vorige zomer voor ffp overtredingen. En de Uefa? Kijkt likkebaardend toe en haalt de calculator boven om te zien hoeveel ze dit keer aan steekpe... ik bedoel boete mogen ontvangen.

Goede zaken voor Eintracht weer, net als met Jovic naar Real een paar jaar terug .Volgens mij was dat ook al 65 of 70 miljoen.Als je ziet hoe vaak er nu al spelers voor +/- 100miljoen verkocht zijn. Dat was 10 jaar geleden een zeldzaamheid. De markt is geëxplodeerd als je het mij vraagt

Helemaal vergeten ook dat Barcola van Lyon gekomen is & Ramos van Benfica.

Heb je dadelijk gewoon:

Mbappé - Kolo Muani - Dembele
Barcola - Ramos - Asensio

Twee prima voorhoede linies met diverse spelers. Eigenlijk vrij bizar!

Ze gaan hem hard nodig hebben, want hoe moeten ze anders die CL kopen? Dat is de hoogste prioriteit daar. Succes met Milan, Dortmund en Newcastle in de groepsfase zou ik zeggen Nassertje.

1 september 2023 om 16:40

Hij was wel heel blij dat Real Madrid niet uit de koker kwam.

Ik geef dit nieuwe Newcastle wel een kans en Milan is gewoon gevaarlijk.

Kijk, dit is dus wat ik bedoel met de achteruitgang van het moderne voetbal. Dit is best een goede spits hoor maar vergeleken met de Franse aanvallers van weleer is het toch droevig gesteld. En er zijn gewoon teveel mediocre spelers bij die in de basis gewoon tekort komen...of niet technisch genoeg of het mist aan overzicht en voetbalintelligentie. Tegenwoordig zijn kracht en snelheid leidend... een paar uitzonderingen daargelaten natuurlijk...

Denkt met weemoed terug aan spelers als Henry, Bergkamp, Raul en verder daarvoor, Kluivert, Del Piero, Stoichkov, Batistuta etc

Fabrizio met losse flodder nummer 367 deze zomer... Deal afgeketst.

Dit is gewoon waanzin. Die gozer kan helemaal niet zo goed voetballen en is 90 mil waard, ongelooflijk. Als hij die 1v1 tegen Argentinië maakt zijn ze wereldkampioen, maar daar zie je dat hij niet de rust en de techniek heeft die je verwacht van een prof.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren