Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG laat ‘man van 25 miljoen’ mogelijk na half jaar gaan: ‘Kans is reëel’

Laatste update:

Met grote verwachtingen werd Jesé Rodriguez afgelopen zomer door Paris Saint-Germain binnengehaald. De Spaanse aanvaller presteert echter matig en mag na zes maanden alweer vertrekken uit de Franse hoofdstad.

/

Paris Saint-Germain betaalde Real Madrid zo’n 25 miljoen euro voor de Spanjaard, die echter pas negen wedstrijden in Frankrijk speelde, waarin hij één doelpunt maakte. Van trainer Unai Emery mag hij dan ook vertrekken: “Ik heb met hem gesproken, hij moet weer speeltijd en vertrouwen opdoen. De kans dat Jesé vertrekt, is reëel”, wordt de oefenmeester geciteerd door AS.

Er zijn genoeg speculaties over waar de toekomst van Jesé Rodriguez ligt. Volgens de geruchten zouden Las Palmas, AS Roma, AC Milan en Liverpool in de markt zijn voor de Spanjaard. Paris Saint-Germain speelt woensdag een oefenwedstrijd in Tunis tegen Club Africain. Jesé is echter niet mee naar Tunesië, wat zou verraden dat een vertrek aanstaande is.

Vind jij dat Jesé Rodriguez goed genoeg is voor Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk als Jese naar Milan zou gaan dat het wel zou passen bij hem.

Di Maria, Lucas, Ben Arfa, Pastore en ook nog eens Draxler nu. Was al duidelijk dat hij het niet ging halen, hoop dat hij het nog op de rails kan krijgen en vertrekt naar Villareal of Napoli waar Callejon ook helemaal opbloeide en Insigne ook niet zo daverend speelt. En nu Mertens toch in de spits speelt, is het een 1-op-1 strijd voor de linksbuiten positie. AS Roma heeft Elshaa al en die is echt weer naar zijn potentie aan het groeien, Liverpool heeft Coutinho en Las Palmas zal hem niet kunnen betalen gok ik.

4 januari 2017 om 16:21

insigne niet zo daverend speelt??
Haha, dat is de man in vorm momenteel daar gaat jese het never nooit van winnen

4 januari 2017 om 16:29

Idd en dan ook nog een Mertens in bloed vorm en Milik die nog terugkomt. Zou hem wel weer bij Real willen zien (is toch beter dan Vazques)

4 januari 2017 om 16:40

Echt? Zie meer berichten over de echte ster Hamsik, Callejon en Mertens dan over Insigne. Mijn fout waarschijnlijk dan. Excuses!

Wat een belabberde bijnaam ‘man van 25 miljoen’. Als je tegenwoordig 25 miljoen waard bent ben je niks in de voetballerij.

5 januari 2017 om 15:09

Hij heeft Jese ook aangekocht heeft en nu waarschijnlijk met verlies verkopen.
Kluivert heeft al meer aankopen gedaan, aangezien hij er al een half jaar zit.

Volgens L'equipe verkiest hij een verhuur aan Las Palmas boven AS Roma. PSG is bereid om (deels) zijn loon te betalen, anders gaat het imo niet lukken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren