Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG laat aankoop van elf miljoen euro gaan met optie tot koop

Laatste update:

Giovani Lo Celso maakt het seizoen af bij Real Betis. De club uit Andalusië maakt via de officiële kanalen melding van de komst van de 22-jarige middenvelder. Real Betis heeft tevens een optie tot koop bedongen op de Argentijn.

PSG nam Lo Celso in de zomer van 2016 voor elf miljoen euro over van CA Rosario. Het talent tekende voor vijf jaar en sloot in de winter van 2017 aan bij de selectie van toen nog trainer Unai Emery. “Ik heb voor PSG gekozen omdat dit een grote club is die om de grote prijzen meedoet. PSG is momenteel een van de beste ploegen in Europa en heeft enkele sterren tot zijn beschikking. Het project motiveert mij ook”, vertelde Lo Celso.

“Of ik een risico neem omdat ik misschien niet alles ga spelen? Dat denk ik niet. Ik ga proberen om wat toe te voegen aan het team en ben nog jong, dus heb de toekomst nog voor mij liggen.” De linkspoot kwam tot 6 doelpunten en 9 assists in 54 wedstrijden en gaat nu dus aan de slag in Sevilla. Lord Celso, zoals hij ook wel wordt genoemd, ligt bij PSG nog tot medio 2021 vast.

Schrijft PSG Giovani Lo Celso te vroeg af?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verrassend. Deze jongen heeft afgelopen seizoen namelijk regelmatig in de basis gestaan en deed het op zich prima. Hij is nog jong en er is ruimte voor verbetering, dus dit zag ik niet aankomen. Voor Betis daarentegen een heerlijke transfer. Leuk elftal hebben ze daar.

Ongelovelijk?! Snap niet wat psg hier aan het doen is.

31 augustus 2018 om 23:53

Denk dat Tuchel liever de eigen jeugd de kans geeft want anders heb ik ook geen idee waarom ie mag vertrekken.

1 september 2018 om 00:00

Ze hebben al zo weinig middenvelders, dus Lo Celso’s verhuur slaat helemaal nergens op imo. Je kan straks in de CL toch niet komen aanzetten met een nkunku of n’soki, die zijn nog veel te onervaren. Trouwens, PSG heeft nog altijd geen vervanger gehaald voor Thiago Motta. Ik snap niet zo goed waar ze in Parijs mee bezig zijn.

1 september 2018 om 00:25

Zitten denk ik vast in het stramien van fair play waardoor ze bijna niks kunnen uitgeven en ook het 1 en ander moeten verkopen.

1 september 2018 om 01:01

Oei, n’soki is inderdaad een verdediger had me daar vergist maar je snapt mijn punt wel. Inderdaad, PSG’s selectie is zo mager en flinterdun, ze hebben buiten Draxler en Di Maria geen enkele toppers meer op de bank. Ik begin er stilletjes aan voor te vrezen dat Tuchel nog denkt bij Dortmund te zitten. Met deze selectie zie ik ze overigens met moeite de halve finales halen. Ze hebben nu al een erg zware loting en zoals je zelf zegt: 1 blessure voorin en ze kampen al met grote problemen. PSG is op 1 jaar tijd Lucas, Thiago Motta,Lo Celso en Pastore kwijt en ze hebben daar geen enkele waardige vervanger voor teruggehaald.

heerlijke deal voor Betis. staat een goed team nu, telerustellende start van de competitie met een 0-3 nederlaag en een 0-0. loting van de EL bied kansen. word weer een prachtig seizoen

31 augustus 2018 om 23:42

Wat een team beginnen jullie te krijgen. Hoop wel dat we sanabria en boudabous wat vaker gaan zien spelen. Verder is fabian goed opgevangen door seze transfer en met name carvalho(ook zo een goede aankoop). Verder zal inui zich denk ik nog wel ontpoppen.

1 september 2018 om 00:30

inderdaad, maar Fabian vind ik veel dynamischer dan Carvalho. die blijft echt alleen in het midden staan. statisch maar wel nuttig, toch liever Fabian Ruiz. is krachtiger en aanvallender.

1 september 2018 om 00:24

Wel minder voor milan😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren