Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG krijgt waarschuwing: 'Zijn komst gaat enorme problemen geven'

Laatste update:
/

Paris Saint-Germain kan de komst van Kevin Trapp beter vergeten. Volgens Duitse media staat de club op het punt zich te versterken met de jonge goalie, die over moet komen van Eintracht Frankfurt. Grégory Coupet zet daar echter zijn vraagtekens bij. "De club moet zich afvragen welk signaal het daarmee afgeeft", zegt de oud-doelman in gesprek met RMC.

De 24-jarige Trapp zou in het Parc des Princes de strijd aan moeten gaan met de 4 jaar oudere Salvatore Sirigu, terwijl ook de 35-jarige Nicolas Douchez nog tot de selectie van coach Laurent Blanc behoort. "Wat gaat de komst van Trapp met hen doen?", vraagt Coupet, die zelf ooit ook onder contract stond in Parijs, zich af. "Als ze Petr Cech hadden gehaald, was het duidelijk geweest voor iedereen. Maar dit gaat enorme problemen geven."

Coupet vraagt zich bovendien af of Trapp wel de genoemde transfersom waard is. "Dan hadden de club beter voor Steve Mandanda kunnen gaan, die voor een vriendelijk prijsje op te halen is bij Olympique Marseille." Het 'leed' lijkt echter al geschied: Trapp heeft naar verluidt al een persoonlijk akkoord gesloten met les Parisiens en is nu in afwachting van een overeenkomst tussen de twee clubs.

Had jij Kevin Trapp gehaald als je het voor het zeggen had bij Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is het probleem?
Een goede jonge keeper die nog kan groeien.
Uitstekende 2de keus achter Sirigu. Een koop met het oog op de toekomst.

Zet mijn vraagtekens totaal niet bij deze transfer duidelijk een jonge fitte nummer 2 keeper achter Sirigu.

1 juli 2015 om 17:42

Maar ze hebben toch ook nog Areloa als talentvolle jonge doelman rondlopen? Ken die keeper verder niet hoor, maar is een talentje volgens fifa 15 (voor zover dat wat zegt)

1 juli 2015 om 17:46

Heb die maar 2 of 3 x in actie gezien.
Kan niet veel over hem zeggen anders dan dat hij nog jong is. Dus nog niet klaar voor veel wedstrijden bij het eerste ^^. Hij zal wel 3de keeper blijven voor een lange tijd.

1 juli 2015 om 20:05

Areola is voor het komende seizoen uitgeleend aan Villareal. En ik vind het ook een enorm talent. Hij gaat samen met Nardi uitvechten wie de toekomstige keeper wordt van het Franse Nationale elftal.

Man wat gaan die Duitsers toch goed wat keepers betreft. Wij hebben in feite alleen Cillessen (die ik hoog aanschrijf), en die staat enkel in de belangstelling van een topclub waarbij ex-trainers van hem werken.

Trapp is een goeie keeper maar vind hem Niet goed genoeg van Het niveau dat PSG wil nastreven

Wil iemand mij vertellen voor welke prijs hij gehaald word.

1 juli 2015 om 17:49

Hij zou gehaald worden voor 10 miljoen.
Wat een redelijk hoog bedrag is voor keepers.

Deze aankoop is nog totaal niet zeker, er is te veel twijfel binnen in de club voor de komst van deze Trapp, die ik eerlijk gezegd zelden heb zien keepen. Persoonlijk zal ik Sirigu en Douchez voor het volgende seizoen koesteren, een keeper uit de onder de 19 kan dan mooi het plekje als 3e doelman invullen. Wat de laatste jaren altijd al het geval is. Ik heb ontzettend veel vertrouwen in Areola die dit jaar mag gaan ruiken aan Europees voetbal met Villareal en hopelijk volgend jaar klaar is voor de concurrentiestrijd met Sirigu.
Een nieuwe doelman moet niet onze prioriteit zijn.

Ik vind het geen slechte keuze. Mooi als tweede keuze achter Sirigu, of als bekerkeeper met een beetje geluk. Ook denk ik dat Juve Sirigu volgend jaar gaat halen als opvolger van Buffon, dus Trapp is ook weer een mooie toekomst investering.

Daarnaast snap ik niet dat Mandanda ook al voor een vriendelijk prijsje op te halen is, Marseille loopt helemaal leeg, zonde...

Waarom zou Marseille Mandanda Verkopen aan Aartsrivaal PSG? Dat zou echt raar zijn. Nee Mandanda moet naar Spurs toe.

1 juli 2015 om 21:50

Wrm niet blijven ? Wil marseille degraderen?

Beetje aparte aankoop mochten we hem echt halen maar hij heeft wel veel talent. Maar een Duitser die in Frankrijk voetbalt komt niet veel voor, andersom nog wel vaker. Als 2e keeper is het een goede, maar om eerlijk te zijn heb ik meer vertrouwen in Areola volgend seizoen en die komt ook nog eens uit de eigen jeugd, die zal in mijn ogen altijd een streepje voor hebben.

Als Trapp komt dan zou PSG afscheid moeten nemen van Sirigu anders krijg je inderdaad een probleem waar de keepers en de club onder lijdt.

Psg je hebt areola en mike maignan rond lopen dus deze keeper hoef je niet te hebben en bovendien areola is nog maar 20 en al erg goed hoor hij heeft een rating van 70 algemeen op fifa ( als dat wat uit maakt)

Is een erg stabiele en talentvolle keeper dus waarom niet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren