Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG geeft dag voor CL-kraker tegen Bayern uitsluitsel over Mbappé en Messi

Laatste update:

Goed nieuws voor Christophe Galtier, de trainer van Paris Saint-Germain, in aanloop naar de Champions League-kraker tegen Bayern München van dinsdagavond. Kylian Mbappé en Lionel Messi zijn namelijk fit genoeg bevonden om terug te keren in de wedstrijdselectie van les Parisiens.

Het tweetal kampte de afgelopen weken met een blessure. Zo raakte Mbappé geblesseerd aan zijn hamstring in de gewonnen competitiewedstrijd tegen Montpellier HSC (1-3) van begin februari, terwijl Messi het duel van zaterdagavond tegen AS Monaco (3-1 verlies) aan zich voorbij moest laten gaan wegens eveneens een hamstringblessure. Een dag voor de thuiswedstrijd tegen Bayern is dus duidelijk dat ze beiden inzetbaar zijn.

De voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen de Duitsers verloopt allesbehalve vlekkeloos voor les Parisiens. Neymar zou na de nederlaag in Monaco van afgelopen weekend namelijk 'zeer onaardige woorden' hebben gebruikt jegens meerdere ploeggenoten, van wie de jongeling Hugo Ekitiké het hardst zou zijn aangepakt. Na de topper tegen Monaco schold Neymar de huid vol bij de jonge Fransman, die door de sterspeler blijkbaar werd gezien als zondebok.

In de kleedkamer bij PSG was na afloop sowieso sprake van een verhitte sfeer, weet L'Équipe. Luís Campos, de technisch directeur van de club, meldde zich met stevige kritiek aan het adres van de spelers, die een 'gebrek aan agressiviteit' werden verweten. De woorden van de Portugese directeur vielen slecht bij het Braziliaanse duo Neymar en Marquinhos, die in hun moedertaal verwikkeld raakten in een felle discussie met Campos.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is een wereld van verschil voor ze. Ondanks dat ik ze de winst niet gun, kijk ik graag naar topspelers zoals Mbappe en Messi. Zin in de CL hervatting!

13 februari 2023 om 16:18

Oh dit is geweldig nieuws voor mij als PSG fan! Hopelijk lukt het ons een keer om die grote trofee te winnen. Bayern München is goed maar ik zie enorm veel kansen tegenover die trage verdedigers als Pavard en De Ligt. Daar liggen de kansen voor ons.

13 februari 2023 om 17:24

Hahahaha PSg fan? Sinds gisteren? Of omdat je naam LEfootball is?

13 februari 2023 om 18:14

Voor iedere fan, ook van FC Bos Boys, is er een " gisteren" geweest he..
Ikzelf ben gn PSG fan maar anti- Duits dus hoop dat de Fransen winnen!

13 februari 2023 om 18:44

Anti-Duits? Wat is dit nou weer voor een onzin.

13 februari 2023 om 19:22

Zeker te jong om die sentimenten mee te hebben gekregen?

Iedereen wist toch dat die twee gewoon zouden spelen? Wordt een leuk potje om naar te kijken. Mbappe zal wellicht als wissel komen, maar Messi zou toch gewoon moeten kunnen starten. Ben benieuwd of Bayern de lijn die lijkt te zijn ingezet kan doortrekken.

Nagelsmann is op zijn hoede. Als hij niet kan winnen tegen dit PSG moet hij andere oorden opzoeken

13 februari 2023 om 17:07

Dit PSG? Zodra Mbappé, Messi en Neymar het alle 3 eenmaal op hun heupen hebben kan elk team van hen verliezen. Zou wel erg kortzichtig beleid van Bayern zijn. En qua beleid vind ik ze al jaren absoluut de beste, dus lijkt me stug.



13 februari 2023 om 18:01

Beter dan Real?

13 februari 2023 om 18:14

@ Joga_bonita 10
PSG is momenteel niet in vorm inclusief de genoemde 3. Maw te veel interne strubbelingen.
Ik vrees dat u niet veel op de hoogte bent wat Bayern München betreft. Nagelsmann krijgt het grootste gedeelte van de selectie tegen zich vanwege zijn optreden in de media en het bekritiseren van de meeste eigen spelers. Dat hij eerst zijn eigen gebreken in kaart brengt ipv anderen af te breken en arrogant over te komen

13 februari 2023 om 19:13

bayern komt puur omdat League geen uitdaging is en spelers sterren zijn er niet gemotiveerd voor, in CL zijn ze wel tot op de bot gemotiveerd. als ze uit de CL liggen is hele seizoen mislukt en naar de klote enige wat telt, is die CL beker.

De 2 beste voetballers van de wereld momenteel als ze er zin in hebben...,zonder hun is psg kansloos..

13 februari 2023 om 17:02

Benzema en modric waren voetballend ook beter ten opzichte van ronaldo,dat is maar 1 ondereel van het spelletje,genoeg spelers die voetballend beter dan suarez waren maar niet in de buurt komen van zijn prestaties,vond el hamdaoui voetballend ook beter dan suarez toch zijn er weinig mensen buiten nederland die el hamdoaui kennen...

13 februari 2023 om 17:13

Wat is de definitie van een klasse?puur natte vingerwerk,zelfde als er wordt gezegd dat iemand een paar niveautjes beter is of dat iemand 10x zo goed is...hoe meet je een klasse verschil? en toch als je hun carriere met elkaar vergelijk dat is mbappe feitelijk veel verder dan benzema op zijn leeftijd was..

13 februari 2023 om 17:15

Mbappe is minder technisch en een minder overzicht dan Benzema maar Mbappe is wel 3 x zo gevaarlijk met zijn snelheid.

13 februari 2023 om 18:17

Mbappe meer goals in Fr team en ook meer goals op eindrondes. Terwijl Benzema - aardige speler hoor- 10 jr ouwer is

Bayern gaat psg een pak slaag geven, psg is los zand met een bejaarde goat de Braziliaanse fred van leer en een zelfingenomen snelle egoïstische spits nee die gaan het niet redden met zoon zwakke verdediging en niet zoon talentvol middenveld.. helaas volgend jaar een beter elftal bij elkaar kopen

Volgens Aqua1 kan Bayern er helemaal niks van en moet PSG hier met een nulletje of 4 van winnen met de uitgave die PSG heeft gedaan en die 3 voorin, kan iemand hem uitleggen dat hij er niks van snapt of dat hij in een fantasie wereld leeft, heb echt nog nooit iemand gezien die zichzelf indekt om vervolgens te kuinnen roepen hoe slecht Mbappe, Neymar en Messi wel niet zijn of hoe slecht PSG wel niet is, Bayern doet hij af als een zondags team uit een amateur klasse. Dus volgens hem gaat Bayern hard onderuit tegen die PSG.

13 februari 2023 om 18:42

Beetje uit de mode dat telkens bashen op aqua. Jij bent net zo erg alleen ben je niet bij elke post zichtbaar en duik je alleen op als het om messi gaat.

14 februari 2023 om 09:16

Slimmeshady

Ik zie genoeg voorbij komen, ik hoef niet altijd te reageren om al die onzin van hem te lezen, en ook van jou trouwens, jou kijk op het geheel vind ik ook hoogst merkwaardig, ik ga niet op ieder topic waar ik jou naam en die van Aqua voorbij zie komen reageren, maar op topics zoals die van PSG, Barcelona en andere topics waar ik mij voor interesseer of ik die onzin lees wat jullie uitspuwen dan reageer ik, hierbij wil ik wel gezegd hebben dat Aqua ook vaker normale antwoorden geef, van jou weet ik het nog niet 100% want ik lees 99 van de 100x onzin. Maar ipv dat je roept dat ik hem bash reageer eens inhioudelijk, hij was gisteren of eergisteren aan het roepen dat Bayern een zondags amateur team was waar PSG van moest winnen met een groot verschil ondanks dat Mbappe en Messi niet mee zouden doen (dat was toen het ernaar uit zag dat hun niet mee deden) maar hoe kun je dit zeggen en doen alsof Bayern er niks van kan ondanks dat ze ook niet geweldig spelen -.-

14 februari 2023 om 15:46

hahaha dus alles waar jij het niet mee eens bent is onzin in jou ogen? erg goed eric. Het gaat erom dat mensen altijd iets negatiefs te roepen hebben tegenover aqua. Vind je wat hij zegt onzin negeer het dan? Als hij vindt dat psg moet winnen van bayern dan vindt hij dat toch?

Dus het was gewoon ene ordinaire spelletje tegenstander . Psychologische spelletje ben hier blij mee mits Paris uitgeschakeld wordt niet van die excuses krijgt van ja, maar Messi deed niet mee. Al acht ik Bayern ook erg zwak onder Nagelsmann is geen machine zoals onder Flick en buli ja dat winnen ze wel omdat ze geen concurrentie hebben daar. Zelfs Villareal die wak zijn schakelde Bayern uit zegt genoeg

14 februari 2023 om 02:58

Aqua1, je mag echt alles schrijven wat je wilt vriend. Ik ben het haast nooit met je eens, maar dat is ook niet erg. Wil je alsjeblieft één ding doen? Een beetje letten op je woord- en zingebruik. Je zinnen zijn totaal niet te lezen door de manier waarop je ze aan elkaar lijmt. Ik krijg er bijna een beroerte van om die teksten van je te ontrafelen.

14 februari 2023 om 10:41

bla bla bla is gewoon leesbaar taalpolizei ga ergens anders op de man spelen.

Mooi dat ze er bij kunnen zijn, maakt de wedstrijd leuker. Ik ben neutraal ook al vind ik de bedrijfsvoering van Bayern een gezonder en beter voorbeeld. Ik kijk er naar uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren