Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promovendus werd plezier ontnomen: ‘Ik vond hem een lul eerste klas’

Laatste update:

Anco Jansen beleefde met FC Emmen onlangs een sprookje door promotie naar de Eredivisie af te dwingen. De carrière van de ervaren middenvelder kende veel hoogtepunten, maar ook enkele dieptepunten, zoals zijn relatie met Jan Everse. Jansen kijkt met een naar gevoel terug op zijn samenwerking met de voormalig trainer van PEC Zwolle.

“Ja, ik kan het eigenlijk wel gewoon zeggen: ik vond hem een lul eerste klas. Een fantastische veldtrainer, maar wel eentje die mij, een liefhebber pur sang, het plezier in voetbal totaal ontnam. Het was gewoon niet leuk meer, er gebeurden zó veel rare dingen”, memoreert de 29-jarige aanvallende middenvelder in gesprek met Voetbal International.

"Ik speelde vaak met de beloften mee, het is meer dan eens voorgekomen dat hij me dan na twintig minuten liet wisselen. Stond het 0-0, niks aan de hand, moest ik eraf. Om me te prikkelen? Misschien. Nu zou ik erom lachen en me niet laten kisten, maar toen... Verschrikkelijk, daar kon ik op dat moment totaal niet mee omgaan”, aldus Jansen. Everse zegt in hetzelfde weekblad niet wakker te liggen van de kritiek.

"Ik was inderdaad altijd heel kritisch op hem, vooral omdat ik hem wakker wilde schudden. Hij werd echter al jong op een voetstuk geplaatst en deed weinig met kritiek. Jammer. Ik hoorde voor mijn komst zó veel verhalen over het grote talent Anco Jansen, dat ik het idee kreeg dat ik met een combinatie van Lionel Messi en Ronaldinho te maken zou krijgen. Ik vond het destijds wel meevallen met zijn kwaliteiten."

Verwacht jij dat FC Emmen volgend seizoen degradatie weet te voorkomen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar zit die spierballentaal trainer nu tegenwoordig ?

Of is hij overal uitgekotst en zit ie nu thuis ?

Ik ben benieuwd of Jansen door kan pakken in de Eredivisie. Toch wel een vergeten voetballer !

6 juni 2018 om 10:51

Kampioen geworden met BVCB (2e klasse)

6 juni 2018 om 10:58

Jan Everse is in elke zin die hij uitkraamt cynisch, erg irritant altijd. Kan me voorstellen dat je als speler snel genoeg van zijn denigrerende maniertjes hebt. Hij zou meer een voorbeeld mogen nemen aan zijn wijlen neef Coen Moulijn, die zich beschaafder gedroeg.

Hoe hij nu ook weer loopt te zeiken, dat hij voor zijn aankomst al hoorde van een (in zijn ogen over het paard getild) talent als Jansen en zich vol cynisme uitlaat over een combinatie van Messi en Ronaldo heeft. Bah. Hij wou hem blijkbaar op basis van de status van Jansen een lesje leren.

Everse introduceerde in het recente verleden het woord ‘engnek’ om Veltman te typeren. Wat mij betreft is hij zelf de grootste engnek. NIet raar en terecht, dat deze man al een heel lang tijd profcoach in ruste is en heden ten dagen in de krochten van het nationale voetbal verkeert.

6 juni 2018 om 11:45

@buitenspelval

Everse en Veltman zijn inderdaad 2 engnekken. ik denk dat die prima zouden kunnen samenwerken bij een club

Ik kan niet beoordelen of Everse een goede trainer is, maar vond hem wel een kleurrijke vent. Zulke mondige types als hij mis ik wel een beetje in de Eredivisie. Vind Cocu, Faber, Van der Gaag en Van der Looi een heel stuk saaier

Zat vroeger bij hem op school in Zwolle. Wat kon die toen al voetballen zeg. Was leuk om te zien dat hij zijn debuut maakte bij FC Zwolle destijds. Jammer dat het er niet helemaal is uitgekomen. Was vroeger echt al een eigenwijze maar toffe kerel.

6 juni 2018 om 13:17

Was destijds idd een heel groot talent in Zwolle, had daarom ook meer verwacht van zijn carrière. Eigenzinnige jongen, maar een prima voetballer. Hoop dat hij het goed gaat doen in de Eredivisie.

Veel voetballers hebben gezeur met Jan gehad.
Misschien ligt het ook wel een klein beetje aan Jan Everse.

6 juni 2018 om 11:45

Zou kunnen, of het ligt aan de speler samen met veel van zijn generatie die maar wat slecht tegen kritiek kunnen..

Volgens mij is Anco bij heel wat clubs door de achterdeur vertrokken zal het dan ook niet wat aan hemzelf liggen?

6 juni 2018 om 11:57

Valt volgens mij mee, alleen nog de Graafschap wat ik zo kan zien

Jan Everse--------------------------------- bitterballengate!!

Is toch wel een trainer met een luchtje inderdaad. Bij veel clubs bij rare incidenten en toestanden betrokken.

Wat is deze man een legende in Emmen! Zie de goal nog steeds voor het slapen gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren