Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Promes krijgt bij Spartak Moskou gezelschap van collega-international’

Laatste update:

De voorste linie van Spartak Moskou bestaat vanaf de winterstop mogelijk uit twee internationals van het Nederlands elftal. De koploper van de Russische competitie wil Memphis Depay namelijk huren van Manchester United, zo meldt het doorgaans betrouwbare Sport-Express.

/

De krant voegt eraan toe dat het niet valt uit te sluiten dat Spartak een optie tot koop op de 22-jarige Depay neemt omdat de 27-voudig international afgelopen zomer ook al in de nadrukkelijke belangstelling van de rood-witten zou hebben gestaan.

Depay speelde dit seizoen pas zeven wedstrijden in het eerste van Man United en werd ook al in verband gebracht met AS Roma, Internazionale, Juventus, Napoli, AC Milan, Everton, Fenerbahçe, Galatasaray en Olympique Marseille.

Ondertussen in Rusland: FC Spartak Moscow, ФК "Спартак-Москва" lijkt punten te verspelen, maar dan gebeurt DIT in de blessuretijd... 🔥🇷🇺

Geplaatst door voetbalzone op zondag 20 november 2016

Zou Spartak Moskou een geschikte club voor Memphis Depay zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moskou is wel een mooie stad voor Depay!
Voetbaltechnisch weet ik niet, op zijn persoonlijke ontwikkelvlak moet-ie het zeker doen

Ik denk niet dat Depay in Rusland wil wonen.

23 november 2016 om 16:37

Wat in jou zegt dat hij dat niet zou willen?

23 november 2016 om 18:40

Moskou is niet verkeerd, zeker niet als je geld genoeg hebt

24 november 2016 om 07:13

Dat zou hem wellicht weer te veel van het voetbal kunnen afleiden. Zodoende zal hij niet die laatste stap naar de top kunnen maken.

Zou depay deze stap willen? Aangezien hij graag in de spotlight wil staan, ga ik ervan uit dat hij niet naar rusland wil

23 november 2016 om 17:13

het zou voor depay goed zijn als hij juist even uit de spotlights zou gaan

Goede club voor Memphis om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Spartak voetbalt graag vooruit en hij is een zelfde soort speler als Hulk die erg belangrijk kan zijn met zijn individuele acties.

Dat wordt dus weer hetzelfde verhaal als Royston Drenthe......horen we nooit meer wat van....alleen de zakken vullen.....

23 november 2016 om 17:35

Jij hebt er veel vertrouwen in . Hoop dat hij naar Everton gaat daar is weinig serieuze concurrentie op de linkervleugel. Hopen dat het dan weer gaat lopen, Depay is toch ons grootste talent momenteel.

Nee joh hij kan beter naar Everton gaan daar zit Koeman ff half jaartje vlammen endan in de zomer kijken wat united met m van plan is

23 november 2016 om 17:33

Bij Everton zou hij inderdaad heel veel kunnen spelen aangezien Bolasie op rechts speelt omdat Mirallas en Deulofeu niet goed spelen. Zou een goede stap zijn, had hem ook wel graag bij West Ham gezien maar de strijd met Payet zal die nooit winnen.

23 november 2016 om 17:42

Maar je zou payet evt ook als aanvallende middevelder kunnen gebruiken dan kan Memphis gewoon basis maargoed afwachten maar wat t word

23 november 2016 om 17:47

Lanzini staat vaak op 10 of linksbuiten wanneer Payet sporadisch op 10 staat. En voor de rechtervleugel hebben we Ayew, Feghouli en Antonio. Te druk op de vleugels.

Het is beter voor Memphis om in de PL te blijven, bij voorkeur het Everton van Koeman.

23 november 2016 om 17:54

Bij Everton zal hij inderdaad goed van pas komen aangezien ze nog een goede linkervleugel speler nodig hebben.

Ik denk dat depay te groot voelt om naar Moskou te voetballen. Ik verwacht dat hij naar everton gaat nu koeman zit slijmen.

Depay naar Moskou? Ik zie het niet snel gebeuren, dan kiest hij denk ik eerder voor Everton om onder Koeman vertrouwen te krijgen en niet van woning te hoeven wisselen. Moskou is een mooie stad, maar ik denk dat Depay meer voelt voor het leven in Engeland dan in Rusland ondanks het geld.

Als hij bij Everton het goed doet zie hem met genoeg vertrouwen terugkeren bij Man Utd en daar dan ook waar gaan maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren