Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Probleem PSV nog steeds niet opgelost: 'Heel het veld lag in de kleedkamer'

Laatste update:

Er is dit seizoen al veel gezegd en geschreven over de grasmat van PSV, die te glibberig zou zijn en daarom enkele weken geleden werd vervangen. Het nieuwe veld in het Phillips Stadion ligt er echter niet veel beter bij, zo bleek zondagmiddag maar weer in de wedstrijd tegen FC Twente.

Het was gewoon weer glibberen geblazen in Eindhoven. "Heel het veld lag bij ons in de kleedkamer. Echt overal was gras. Ik ga er natuurlijk niet over", zei doelman Jeroen Zoet tegen het Eindhovens Dagblad, "maar vooral de explosieve spelers hebben er last van. Het was niet op twee handen te tellen hoeveel jongens er naar de grond gingen."

Jetro Willems vindt het moeilijk om te zeggen of de mat nu beter is geworden of niet. "De club doet er alles aan, er wordt naar ons geluisterd. Ze zijn er nog mee bezig", weet de linksback. PSV speelt voor de winterstop nog twee competitiewedstrijden, allebei in eigen huis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oplossing: Ga eens naar Engeland en kijk hoe ze daar met de grasmatten omgaan. Het is misschien wat overdreven, maar daar ligt in bijna ieder stadion gewoon een fatsoenlijke grasmat.

14 december 2014 om 18:20

Heeft ook met klimaat te maken

14 december 2014 om 18:46

Het klimaat van Engeland en Nederland verschilt niet heel veel. Het gaat gewoon om de tijd die je in het veld steekt en de materialen die je daarvoor beschikbaar hebt.

Hoe kan het dat sommige amateurclubs mooie grasmatten hebben waar elk weekend meerdere keren op wordt gespeeld en dat profclubs op kunstgras overstappen?

14 december 2014 om 18:21

Waarom moet jij altijd zo nodig Engeland erbij halen.

14 december 2014 om 18:32

Wat hoofdzakelijk Nederlands gras is

14 december 2014 om 18:35

Je kan ook naar feijnoord kijken mooi grasveld

14 december 2014 om 19:12

Feijenoord heeft dezelfde leverancier. En in het verleden leverde deze leverancier bij psv ook een topmat af. Daarom is het juist zo raar dat er nu t hele seizoen problemen zijn!!...

14 december 2014 om 19:14

Is in principe hetzelfde veld(leverancier, grassoort etc) als bij Psv. Volgens mij heeft feyenoord daar destijds(vorig seizoen?) voor gekozen omdat het veld er bij PSV toen al jaren mooi bijlag. Daarom is het dus zo vreemd/mysterieus waarom het veld van PSV nu zo bagger is en dat van Feyenoord juist heel goed. Gelukkig hebben ze na de komende 2 wedstrijden een maand de tijd om er een oplossing voor te vinden!

@watc4e: jij was me net te snel af

14 december 2014 om 18:57

Ja en in Engeland worden de meeate matten onderhouden door Nederlandse bedrijven!

Wanneer je als voetbalclub niet in staat bent een fatsoendelijke grasmat neer te leggen, hoor je niet in de eredivisie thuis. Aldus een aantal PSV fans afgelopen maand.

14 december 2014 om 18:16

Doel je op de arena..? Tig jaar lang is wel anders dan effe

14 december 2014 om 18:57

Ook niet als je er alles aan doet het te verbeteren?
Want dat doet PSV namelijk wel.
Verder is "een aantal PSV fans" lekker representatief...

15 december 2014 om 12:14

Je snapt mijn sarcastische opmerking toch wel hoop ik!?

PSV is faliekant tegen kunstgras. Want elke club moet in staat zijn een goede grasmat neer te leggen en te onderhouden.

Blijkbaar kan PSV zelf ook geen goede grasmat neerleggen en onderhouden. Zo makkelijk is het dus niet zoals ze zelf stellen. PSV heeft de financiën om er gewoon weer een nieuwe mat in te leggen. Kleinere clubs absoluut niet. Kunstgras is dus volledig te billijken.

dit begint toch gewoon triest te worden ? hoe moeilijk kan het zijn om een normale grasmat aan te leggen.

14 december 2014 om 18:19

Normaal is niet moeilijk, goed is een ander verhaal.

14 december 2014 om 18:23

Ik zou als ik jou was meteen solliciteren als gras meester... je hebt er zoveel verstand van!

On: vreemd dat het dit jaar zo slecht is, in Eindhoven hebben ze jarenlang een uitstekende mat gehad. Hopelijk vinden ze snel de oplossing!

14 december 2014 om 18:55

Heel moeilijk. Als zelfs hele universiteiten er zich over buigen en ook niet altijd een oplossing hebben, dan maak ik mij sterk dat u het ook niet weet en kan.

Of dacht u dat uw 10 vierkante meter tuintje onderhouden, waar in deze periode bijna niemand overloopt, hetzelfde was als een professioneel groot voetbalveld onderhouden?

14 december 2014 om 19:44

Best moeilijk aangezien de meeste mensen het thuis al niet voor elkaar kunnen krijgen.

Je gaat toch ook in de winter geen nieuwe mat leggen. Is gewoon weggegooid geld! Dat gras begint pas in het voorjaar weer fatsoenlijk te groeien en zal ook dan pas goed gaan hechten aan de ondergrond. Tegen die tijd is de mat al compleet gesloopt.

14 december 2014 om 19:01

Als ze de oplossing voor het probleem niet kunnen vinden zou ik in de winter wel weer een nieuwe grasmat leggen. Het zou weggegooid geld zijn als ze de Champions League niet halen omdat de spelers niet fatsoenlijk op het gras kunnen staan. PSV moet er gewoon alles aan gaan doen om een goede grasmat te krijgen.

14 december 2014 om 20:13

Kerzoep, deze mat is in het voordeel van psv omdat zij er als enige aan zijn gewend

15 december 2014 om 11:51

Hoe kan je wennen aan een veld waar je vaak op uitglijdt?

Uitglijden gebeurt onverwachts dus daar zit echt geen voordeel in voor PSV hoor.

Ook een probleem zijn de voetballers zelf. Voor de wedstrijd zag ik een aantal voetballers het veld op gaan met veel noppen, als het veld zacht is moet je op pinnen spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren