Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Premier League-manager weigert Saudisch contract van 40 miljoen euro

Laatste update:

Marco Silva zwicht niet voor de gigantische aanbieding die hij heeft gekregen. De manager van Fulham stond in de concrete belangstelling van Al-Ahli, dat hem een tweejarig contract aanbood ter waarde van liefst veertig miljoen euro. De Portugees heeft echter besloten te blijven bij Fulham, melden verschillende Britse media.

De interesse van de Saudische club was al enige tijd zeer serieus. Nadat Silva een eerste aanbieding van Al-Ahli al naar de prullenbak verwees, heeft de Portugees ook een tweede voorstel afgewezen. Daarbij lijkt het ook te blijven, daar hij heeft besloten Fulham trouw te blijven. Silva werd in de zomer aangesteld bij de Londense club en dat bleek een schot in de roos te zijn. In zijn eerste seizoen domineerde Fulham de Championship en in zijn tweede jaargang kwam Fulham eigenlijk nooit in degradatiegevaar. The Cottagers eindigden op een knappe tiende plaats.

Het kwam Silva op interesse te staan. Al-Ahli is hevig aan de weg aan het timmeren en contracteerde eerder deze zomer Roberto Firmino en Édouard Mendy. Daar blijft het niet bij, want de club is ook dicht bij het vastleggen van Riyad Mahrez en Allan Saint-Maximin. De Saudi's hadden Silva op het oog als de ideale nieuwe manager en hadden dan ook een jaarsalaris van twintig miljoen euro per seizoen over om Silva naar Jeddah te halen. Al-Ahli zal nu echter verder moeten zoeken, daar Silva voor de Premier League behouden blijft. De Portugese manager heeft bij Fulham wel te maken met de nodige kopzorgen.

Mitrovic
Clubtopscorer Aleksandar Mitrovic wil de club bijzonder graag verlaten. De Serviër gaf eerder zelfs aan nooit meer voor Fulham te willen spelen, daar de club een prijskaartje van zestig miljoen euro aan hem heeft gehangen. De Serviër heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Al-Hilal, maar voorlopig is hij nog altijd speler van Fulham. "Het is geen ideaal scenario", vertelde Silva tegenover de BBC over de zaak-Mitrovic. "Hij werkt niet naar behoren samen met zijn teamgenoten." Fulham is inmiddels dicht bij het aantrekken van Raúl Jiménez, waarmee de club alvast voorsorteert op een vertrek van Mitrovic. Naast de spits vertrekt mogelijk ook João Palhinha bij de club. De landgenoot van Silva staat in de nadrukkelijke belangstelling van West Ham United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Een man met een beetje levenservaring begrijpt wat belangrijk is in het leven, en blind geld najagen hoort daar niet bij. Respect hiervoor.

23 juli 2023 om 17:32

Ja want hij zal nu op een kluitje bijten?

23 juli 2023 om 17:36

15 september 2023: Fulham zet Marco Silva op straat na zwakke start.

23 juli 2023 om 17:39

Ach, iedereen zou het hier doen. En wat heeft hij te verliezen? 2 jaar 40 miljoen binnen harken en weer terug naar Europa 👍🏻

23 juli 2023 om 17:51

En wat heeft hij in England wat niet in Saudie Arabie te verkrijgen is? Meer veiligheid? Baan behoud? Beter klimaat?

23 juli 2023 om 17:54

@rza betere competitie, ambitie en kansen voor de toekomst

Om als coach zo’n aanbieding te weigeren moet je wel heel sterk in je schoenen staan. Als voetballer heb je in ieder geval meer baanzekerheid en komt zo’n kans als deze voor mijn gevoel wel wat vaker voorbij.

Op driekwart van een seizoen waarin het wat minder draait is men het succes van de afgelopen twee seizoenen alweer snel vergeten. Ik had in ieder geval een andere keuze gemaakt.

23 juli 2023 om 17:39

Daar moet je wel bijnemen dat elke keer als een coach ontslagen moet worden hij een flinke smak geld mee krijgt om zijn contract af te kopen

23 juli 2023 om 17:40

Hij verdiend nu 7 miljoen per seizoen in SA zou dat 20 miljoen zijn. Dat contract wat hij nu heeft bij Fulham vind ik ook echt extreem.

23 juli 2023 om 19:49

Alleen is die 7 miljoen in Engeland bruto en die 20 in SA netto. Dus in feite is het nu pakweg 3.5 miljoen tegenover 20 in SA.

De Britse media schrijven op dit moment ook alles over wat met SA te maken heeft. 20 miljoen per seizoen hij verdiend nu wat ik kan vinden 7 miljoen per seizoen. Dat betekend dat hij voor 2,5x wat hij nu verdiend in SA coach kan zijn maar ik denk dat hij dit te weinig vind.

23 juli 2023 om 19:50

Het grote verschil is dat je in SA eigenlijk geen belasting betaalt, en in Engeland wel. Dus dat is 20 miljoen netto tegenover 7 miljoen bruto, dat is toch een groot verschil.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren