Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lof voor ‘man van 39,2 miljoen’: ‘Voor mij is de transfersom niet zo‘n ding’

Laatste update:

Richarlison verruilde Watford deze zomer voor Everton, dat 39,2 miljoen euro voor hem neertelde. In zijn eerste officiële wedstrijd voor the Toffees wist de Braziliaanse vleugelaanvaller twee keer te scoren tegen Wolverhampton Wanderers (2-2). Marco Silva, manager van Everton, wil het niet teveel over de transfersom van Richarlison hebben.

“Voor mij is de transfersom niet zo'n ding en het is niet belangrijk om daar elke keer over te praten. Als een club een dergelijk bedrag op tafel legt, heeft dat te maken met de marktwaarde van de speler. Het is niet zo dat wij de enige club zijn die veel geld betaalt voor spelers. Dit is natuurlijk een geweldige start voor hem”, zo wordt Silva geciteerd door de Daily Mail. Richarlison werd vorige zomer door Watford overgenomen van Fluminense.

“Hij is een jongen die ik vorig seizoen heb weggehaald uit Brazilië en we hebben er alles aan gedaan om hem naar Everton te halen”, vervolgt de manager van Everton. “Dit is voor hem een fantastische start, maar het komt tot stand door zijn harde werk en geweldige houding. Met zijn talent kan hij op bepaalde momenten altijd tot scoren komen. Ik heb nooit twijfels over Richarlison gehad. Zelfs als hij niet scoort, is hij vanwege zijn grote werklust belangrijk voor het team.”

“Ik ken mijn taak en weet eenmaal op het veld wat ik moet doen voor Silva. Ik zie hem als een vader. Hij heeft me vanuit Brazilië naar Engeland gehaald. Ik zal Silva voor altijd dankbaar zijn”, sprak Richarlison zaterdag tegenover de BBC. “Ik zal deze dag voor de rest van mijn leven niet meer vergeten. Ik moet vooral ook mijn collega's bedanken voor het harde werken.”

Is Richarlison een goede aanwinst voor Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was toch 50-55 miljoen? Nu is het opeens 39? Verder heeft Everton zich echt gigantisch goed versterkt. Heel knap van Brands om in zo een korte tijd zoveel topdeals te sluiten. Daar kunnen veel technisch directeuren van leren.

12 augustus 2018 om 16:48

Denk dat ze 39mln pond bedoelen? Anders snap ik hem ook niet meer.

Die som moet die jongen ook niet dwarszitten, is gewoon een waanzinnig goede voetballer. Overmars heeft er nog een complex van dat hij niet tekende in Amsterdam

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren