Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Premier League-ervaring helpt Engeland Onder-20 niet langs Irak

Laatste update:

Op het WK Onder-20 in Turkije zijn inmiddels alle groepen aan bod gekomen. Zondag was het de dag van de eerste wedstrijden in de groepen E en F en er viel een grote verrassing te noteren. Engeland liep in de slotseconde van de wedstrijd namelijk puntverlies op tegen Irak, terwijl Chili met 2-1 won van Egypte. In Groep F won Kroatië met de kleinst denkbare marge van Uruguay en was Oezbekistan te sterk voor Nieuw-Zeeland.

/

Engeland - Irak 2-2
Engeland tegen Irak: op papier een ongelijke strijd. In de praktijk bleek het reuze mee te vallen. Engeland, dat met spelers als John Flanagan (Liverpool) en Ross Barkley (Everton) Premier League-ervaring in de basisopstelling had, was weliswaar beter, maar het duurde tot vier minuten voor de onderbreking voor de ban werd gebroken. Conor Coady verschalkte Irak-keeper Mohammed Hameed met een kopbal. Daarvoor kregen de Engelsen al kansen via Barkley (redding Hameed) en Luke Williams (inzet van de lijn gehaald en later een kopbal over).

Omdat Engeland vergat afstand te nemen van Irak bleef het land uit het Midden-Oosten in leven. Keeper Sam Johnstone moest zelfs enkele keren ingrijpen, alvorens Engeland de score alsnog vergrootte. Dat gebeurde via Williams, die in de eerste helft ook al bedrijvig was. De middenvelder van Middlesbrough was het eindstation van een vlugge counter. In de slotfase werd het weer spannend: keeper Johnstone bracht Mohannad Abdul-Raheem ten val en Ali Fayez benutte de strafschop. Het werd billenknijpen voor de Engelsen en in de allerlaatste seconde van de wedstrijd gebeurde waar de ploeg bang voor was. De gelijkmaker kwam op het bord; verdediger Ali Adnan was de doelpuntenmaker.

/

Chili - Egypte 2-1
Egypte kende een uitstekende start in de eerste wedstrijd in Groep E. Na een goede steekpass schoot Mahmoud Kahraba de bal in de tiende minuut achter Dario Melo: 0-1. Tegen de verhouding in kwam Chili een kwartier later in Antalya op gelijke hoogte. Een van richting veranderd schot van Nicolás Castillo was te machtig voor keeper Mosaad Awad: 1-1. In de tweede helft was Chili nadrukkelijk op zoek naar een tweede treffer, die uiteindelijk in de 77e minuut op het scorebord verscheen. Manuel Bravo rondde een individuele actie doeltreffend af: 2-1. Cristian Cuevas kreeg negen minuten voor tijd een rode kaart voor een gevaarlijke tackle met twee benen.

Uruguay - Kroatië 0-1
Een rake inzet van Ante Rebic vlak voor rust bezorgde Kroatië drie punten in Groep F. De ploegen hielden elkaar in evenwicht, met kansen over en weer. Kroatië maakte het zichzelf moeilijk door een strafschop te missen, na een overtreding van Gaston Silva op Dario Canadija. De elfmetertrap van Marko Livaja ging tegen de paal. Vlak voor rust sloeg Kroatië toe. Een pass van Livaja werd door Guillermo Varela van richting veranderd en kwam terecht bij Rebic, die doeltreffend afrondde. In de tweede helft maakte Uruguay een goede indruk, maar dat sorteerde geen effect.

Nieuw-Zeeland - Oezbekistan 0-3
Abbosbek Makhstaliev was de grote man bij Oezbekistan. De middenvelder van Pakhtator nam in het openingsduel van Groep F een doelpunt en een assist voor zijn rekening. Op de zege het team van Akhmadjan Musaev viel niets aan te merken. In de veertiende minuut zorgde Makhstaliev in een rebound voor de 0-1, na een fout van keeper Maxime Crocombe. Het duel ging over en weer, maar Oezbekistan sprong efficiënter om met de mogelijkheden. Igor Sergeev ontving acht minuten na rust een uitstekende pass van Makhstaliev en rondde af: 0-2. Een door Tim Payne van richting veranderd schot van Diyorjon Turapov betekende de einstand in Bursa: 0-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelofelijk om te zien hoe die jeugdteams van Engeland maar blijven falen...

23 juni 2013 om 22:03

Dat komt mede doordat Alle jeugd spelers niet mee genomen worden.
Zo konden bijvoorbeeld Zaha, Sterling, Chamberlain, Powell mee om maar een paar namen te noemen.

24 juni 2013 om 00:37

Youngblood,

Je kan wel zeggen wie er niet mee zijn, maar het is met alle respect Irak geen Spanje. Dus ook deze jongens zouden daarvan moeten kunnen winnen

23 juni 2013 om 22:04

Mwah is dat wel zo raar. Flanagan en Barkley worden als vedettes van het team neergezt. En als met alle respect dat het beste is wat je te bieden hebt... het mooie is dat ook in Engeland het besef gekomen lijkt dat het nationale elftal en de te komen lichting geen reet meer voorstelt. Ik verwacht in Fifa14 dan ook bijvoorbeeld niet meer het commentaar dat het verschil tussen het Duitse en Engelse nationale elftal puur van mentale aard is. Het verschil is veel groter. Het Engelse nationale elftal hoort bij de middenmoot van Europa, en zulke teams hebben het nou eenmaal moeilijk tegen onbekende ploegen die met hart en ziel spelen, vaak heel opportunistisch.

23 juni 2013 om 22:10

Engeland heeft wel degelijk talent alleen zijn niet zo Als Nederland om alle A-international mee te nemen naar toernooien voor jeugd spelers.
Engeland heeft met Wilschere, Sterling, Zaha, Gibbs, Chamberlain, Cleverly, Welbeck, Smalling, Jones, Rodwell, en dan ben ik er vast nog paar vergeten een goeie lichting spelers . En Je hebt ook nog spelers zoals Young, Walcott, Rooney, Sturridge Hart, die nog makkelijk 5 jaar mee kunnen
Te minste hebben ze wel een veel betere lichting dan onze overschatte Eredivisie spelers.

23 juni 2013 om 22:44

Mag je denken maar het is niet voor niets dat Engelse teams en jeugdteams zo slecht presteren. Wilshere is exceptioneel ja,the Ox, Jones en Saha kunnen verkomen en Rooney is in potentie een uitstekende speler, maar als je Walcott en Sturridge moet noemen in je rijtje vedettes kan je je conclusies wel trekken..

Het is bovendien oneerlijk een vergelijking te trekken met dit Oranje aangezien we in een overgangsfase zitten. Iedereen weet dat dit Oranje geen kandidaat is voor de wereldtitel in Brazilië, maar niemand pretendeert dat te zijn. Van Persie is echter beter dan welke Engelse speler dan ook, en ook Robben, Sneijder, VDV en Strootman zouden moeiteloos een basisplaats hebben veroverd in dit Engelse nationale elftal. En je gaat mij niet wijsmaken dat je denkt dat Maher, Van Ginkel, Rekik, Ake, de Vrij en BMI minder potentie hebben dan die bijzonder matige Engelse lichting die zelfs Jong Israël en Jong Noorwegen niet kan verslaan...

23 juni 2013 om 22:46

Toch presteert Engeland al jaren niet naar behoren. Het zit em allemaal intern en de opleidingsmethodes die in bijvoorbeeld Nederland en Spanje veel beter is. Engeland presteert al jaren niets. Dat heeft niet te maken met de de spelers die zijn hebben want de afgelopen toernooien heeft Engeland wereld spelers gehad.

Kijk naar Italië, op papier zit er niet zo een groot verschil met Engeland, maar toch speelden zij een EK finale (die dan wel met 4-0 onderuit ging). Wat betreft de trainers ben ik ook niet echt onder de indruk.

23 juni 2013 om 23:09

@ Joordinho
Dus jij wilt zeggen Dat Strootman Wilschere uit de basis speelt, Die je ook nog als je Pfhebt
Dat Sneijder Lampard uit de basis speelt.
VDV Gerrard uit de basis zou Spelen?
Je praat poep man. Dit is echt lachkwekkend wat je vertelt.
Sneijder die al 2 jaar uit vorm is en die Strootman die niks presteerd zouden niet eens Internationel zijn als een Britse document hadden.

Robben en Vpersie zouden de enigste 2 zijn die een basisplaats zouden hebben.


En Engeland heeft Smalling, Jones die vele maten beter zijn De Vrij en BMI terwijl die niet mee gingen naar het Ek.

Over het middenveld nog gesproken Nederland heeft gewoon een slechte geen enkele Nederlandse middenvelder zou Internationeel zijn als ze Britse Paspoort hadden

23 juni 2013 om 23:10

Engeland en Italië speelde wel gelijk tegen elkaar op het Ek alleen won de Italianen met penals.

Al met al, een terechte gelijke spel.

Engeland was in de eerste helft 'veel' beter, maar dat komt doordat Irak niet wilde voetballen.
Na de achterstand beginnen ze goed te voetballen en komen fris de kleedkamer uit, en dat laat zijn vruchten na. Vergelijkbaar met Italie eigenlijk.
Irakees is niet kansloos in deze groep!

Irak is gewoon de bom!

Engeland heeft duidelijk te weinig spelers die die hoge verwachtingen van hun landgenoten waar kunnen maken.

2e helft was voor mij net nog het kijken waard, maar wat een dooie sfeer zeg in die stadions.

23 juni 2013 om 22:18

@ Israeli-Drogba…

Haha. Je kon het niet laten jij kleine zionist. Moest er wel om lachen trouwens haha. Irak presteert trouwens wel vaker goed op jeugdtoernooien. Irak is 4 keer Aziatisch kampioen u20. Verder heeft Irak op de olympische spelen ook goede prestaties neergezet met jeugdteams. Er is veel voetbaltalent in Irak, maar geen degelijke begeleiding.

23 juni 2013 om 22:25

Ja en als ze niet worden opgepikt door Europese clubs op die leeftijd, blijven ze waarschijnlijk vaststeken op het niveau waarop ze nu zitten helaas. Omdat ze in eigen land geen professionele begeleiding kunnen krijgen. Dat is een supergroot voordeel voor Europa.

Zionist kan je weglaten, gek Mag ik jou ook bijnamen geven?

23 juni 2013 om 22:31

Ik hoop wel dat sommige spelers in aanmerking kunnen komen in Europa, zoals die nummer 8 van vandaag. De commentator herhaalde regelmatig toch dat hij de beste speler van Azie is? En dat veel verschillende clubs met hem in aanmerking zijn gekomen in Europa?

23 juni 2013 om 22:51

@ Israeli-Drogba…

Inderdaad. Wel kijk, willen de Iraakse spelers zich verder ontwikkelen, dan moeten ze naar Europa.

Jammer genoeg zijn Iraakse spelers over het algemeen niet ambitieus. Ze kiezen meestal voor het makkelijke geld in Qatar. Nee hoor dat mag jij niet.

23 juni 2013 om 22:58

@ Gangsta Bean

Let op de speler Iraakse speler met rugnummer 8. Hij heeft een hele goede eerste aanname. Deze jongen wordt inderdaad gelinkt met verschillende Europese clubs.

Wat ongelooflijk slecht zeg. Als je met alle respect niet kan winnen van Irak... Terwijl spelers als Barkley, Flanagan etc zeker kunnen voetballen..

23 juni 2013 om 22:08

Met alle respect, maar die spelers van Engeland ken ik ook niet

Winst voor England zou absoluut oneerlijk zijn geweest. Het was een gelijkwaardige strijd.

de Iraakse spelers hebben echt veel potentie. Echter, door een gebrek aan opleiding en begeleiding zullen deze getalenteerde Iraakse spelers zichzelf niet verder kunnen ontwikkelen. De Engelse spelers daarentegen wel.

Of Engeland nu wat a internationals miste of niet.
Niks ten nadele van Irak, maar zou verwachten dat Engeland toch wel een wat betere jeugdopleiding zou hebben.
Maar kan mij vergissen. Volg Irak niet.

Eindelijk een Zuid-amerikaanse ploeg die hun ding doet en zoals ik verwachte gewoon winnen, het was nog niet geweldig maar dat gaat nog wel komen. Rabello.... heerlijke speler, Chili gaat ver komen dit toernooi.

Uruguay... mijn god zonder Lopez en Bueno beginnen, die coach doet echt maar wat. Rebic is trouwens een verdomd leuke speler bij Kroatië maar Uruguay had dit niet mogen verliezen.

Gefeliciteerd mijn mooie Irak. Wat Matthaus al aangaf heeft elke (onverwachte) resultaat van Iraakse jeugdelftallen een zuur smaakje. Omdat de neutrale toeschouwer het sprankelende talent ziet maar door slechte omstandigheden en heersende sportcultuur het talent onbenut wordt gelaten. Echt dood en doodzonde. Ik heb vroeger zonder schoenen op straat in Bagdad gevoetbald, ik kan hiervan zo genieten. Wees maar blij Engeland, als we normale velden zouden hebben hahah :P

24 juni 2013 om 00:29

Dat komt allemaal nog, maak je niet druk. Deze generatie van Irak moet het zowel sportief, economisch als sociaal heel ver schoppen. Hun redding zijn hun idealen. Gewoon alles op een mooie wijze willen doen, dan zal je vanzelf ver komen.

24 juni 2013 om 12:50

@ Menafalsafi

Welkom terug. Wat is er met je vorige account gebeurd?

24 juni 2013 om 14:51

wachtwoord vergeten, heb sinds kort facebook, dus kon daarmee inloggen haha
hoe is met jou broer. Je pakt de mensen hier nog steeds even hard aan haha zie ik

Engeland maakt het nooit waar op toernooien . Irak heeft een goed resultaat neergezet . Kroatië 1-0 winst tegen Uruguay heb de wedstrijd niet bekeken dus kan niet oordelen wie beter was enzo . Leuk dat Rebic scoort toch een groot talent staat ook in de belangstelling van Tottenham en PSG .

ik heb de wedstrijd gezien en ik moet eerlijk zeggen dat de meeste reacties niet de verhouding van de wedstrijd weerspiegelden. Ik snap de sympathie voor de underdog of je voormalig land of iets maar Irak had maar één strakke bal die net over de hoek heen ging in de eerste helft. Verder speelde Engeland alleen maar op de helft van Irak. Ik heb de keeper nog een bal zien spelen, toen stond hij zeker 8 meter van de 16 meter af.
Engeland speelde gewoon goed. In de tweede helft waren de intenties van de Irakezen duidelijker en kwamen er ook aanvallendere wissels. Ook meer kansen maar ik zou zelf de wedstrijd in evenwicht schatten in de twee helft.
Engeland komt hopelijk nog wel de poule door, ze hebben te leuke spelers om niet door te gaan, daarbij spelen er ook prima spelers in de vorm van Coady, Barkley, Flanagan en Potts.

Engelse jeugdteams zijn erg teleurstellend, begrijp niet Hoe dat mogelijk is met toch redelijke sele

Ach, die Irakezen hebben een ander soort ervaring. Met Engeland wordt het nooit iets. Volgens mij hebben die totaal geen voetbalfilosofie.

Schitterend hoe Iraq zich heeft terug geknokt!!
Maar wat zijn die Engelsen op de eerste 40 minuten na ongelofelijk zwak zeg! Ik vind het alleen raar hoe het kan dat Engelse jeugdteams zo zwak presteren, terwijl de accomodaties van Engelse clubs uitstekend zijn. En de infrastructuur is ook uitstekend. Ik, als Irakees, vraag mij dan echt af waartoe Iraq in staat is als de accomodaties en infrastructuur en begeleiding uitstekend zouden zijn? Maarja dat zal ik als Irakees nooit achter zullen komen, aangezie in Iraq al sinds de oprichting ervan al oorlog is. Ik hoop het van harte, inshallah, maarja de Irakezen onder ons snappen wel wat ik bedoel.

Asod al-Rafitheen!!!

Prachtig hoe Irak zich terugknokte. Ik zal de overige wedstrijden van Irak volgen. Die nummer 8 is best technisch en snel, mooie spelertje. Irak speelde met heel veel passie!

Engeland is drie keer niks.

24 juni 2013 om 03:02

Mooie reactie vriend!
Je moet idd opletten op de speler met rugnummer 8 (mohanned ali), is een van de grootste Iraakse talenten. Maar je moet die linksback van Iraq ook goed in de gaten houden, gaat ook een grote worden, die nummer 3 (adnan ali). Ook is de keeper een van de betere Iraakse talenten.

Jullie moeten Iraq dit toernooi echt gaan volgen joh , spelen leuk en verzorgd voetbal als het kan. Komt tevens doordat er in deze generatie ook spelers tussen zitten die in europa actief zijn en daardoor de europese spelopvatting met zich meebrengen.

Iraq kan overigens met een beetje geluk tegen Chili, hoge ogen gaan gooien in dit toernooi.

Asod al-Rafitheen!!!

24 juni 2013 om 09:29

Vergeet Humam niet. De Irakeze Messi.
Die speelt ook lekker.

24 juni 2013 om 13:13

Woow ja man die was ik helemaal vergeten joh. Dacht dat hij wel iets ouder is, maar idd die moet je ook goed in de gaten houden.

24 juni 2013 om 12:45

@ Bkorkmaz3

De Iraakse spelers laten zich wel graag vallen , ik waarschuw je al vast. Persoonlijk vind ik dat zeer storend.

24 juni 2013 om 19:36

Matthaus

Haha, ze laten zich inderdaad wat te snel vallen, ze zijn best lichtvoetig hoor. Even checken of ze dat blijven doen, want dat is inderdaad niet leuk om te zien. Maar ze spelen wel met veel passie en strijd. Dat is wel leuk om te zien.

Ik zag boven dat je die nummer 8 kent. Is er Europese interesse voor hem? Zou toch wel een goede speler kunnen worden?

Dat hebben ze echt overgenomen van de spelers die actief zijn in europa, omdat ze dat als

Edit: omdat ze dat als

24 juni 2013 om 13:21

Wtf?! type ik een heel tekst, laat die maar de helft zien!

Leuk dat Irak een lichtpuntje heeft. Laatste jaren toch in de hoek gezeten waar de klappen vielen.

Binnekort ook eens de film Baghdad Messi eens zien. Schijnt een mooie kortfilm te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren