Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Premier League-clubs horen vraagprijs: ‘Hij is honderd miljoen waard’

Laatste update:

Cenk Tosun speelt nog altijd bij Besiktas, nadat de spits afgelopen zomer en de laatste maanden continu in verband wordt gebracht met een transfer naar verschillende geïnteresseerde clubs, waaronder Newcastle United en Crystal Palace. Beide clubs hebben reeds scouts gestuurd naar Turkije, maar van een deal is nog geen sprake.

Deniz Atalay, vice-president van de Turkse topclub, zag Tosun afgelopen zaterdag schitteren tegen Galatasaray (3-0). De sportbestuurder wil de aanvaller niet kwijt. "Als je het mij vraagt, is Cenk honderd miljoen euro waard. Hij heeft een grote toekomst voor zich", aldus Atalay, geciteerd door verschillende Turkse media. "Hij begint de vruchten te plukken van de zaden die wij gezaaid hebben."

Naar verluidt verwacht Besiktas echter aanzienlijk minder geld voor de spits; voor ongeveer 34 miljoen euro zou hij in januari kunnen vertrekken. Volgens The Sun had Crystal Palace afgelopen zomer al een overeenkomst ter waarde van 26 miljoen euro afgesproken. Er was echter niet genoeg tijd om de deal te sluiten. Dit seizoen staat de aanvaller al op elf goals en twee assists in negentien duels.

Verwacht jij dat Cenk Tosun na de winter nog steeds bij Besiktas speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou toch veel liever bij een club als Besiktas spelen dan bij een laagvlieger in de PL

5 december 2017 om 16:59

Salarissen bij besiktas (paar spelers daar buiten gelaten) liggen niet echt heel erg hoog. Neem daarbij mee dat het voor een Turkse speler ook super vet is om paar jaar in de PL te spelen.

ON: Cenk was een topper bij Gencler, maar zakte na zijn blessure ver af. Verder leek hij op een standaard turkse speler dat zich niet meer ontwikkelde nadat hij bij een Turkse topclub speelt. Toch maakt deze jongen onder Gunes(wie anders de man is tenslotten een gymleraar) enorme stappen in zijn spel en in mentaal opzicht. Hij is gewoon nu een allround spits dat ook nog eens zijn concurrenten en medespelers beter laat spelen. Ik zou hem heel graag bij een Everton of Southampton willen zien. Deels omdat ik voor Gala ben en Cenk graag zie vertrekken

5 december 2017 om 17:31

Hij zal dan misschien wel meer verdienen en spelen bij een van de beste competities, maar van Besiktas naar een laagvlieger in de PL is niet echt een stap vooruit. Een subtopper in Spanje of Engeland zou beter zijn. Trouwens, Cenk heeft nooit bij Gencler(neem aan dat je doelt op Genclerbirligi) gespeeld. Gaziantepspor haalde hem uit Duitsland en hij deed het best goed bij Antep en verdiende een stap omhoog. 26/27 is een mooie leeftijd om nog een stap omhoog te zetten in een top 5 competitie. Laten we kijken waar Cenk na dit seizoen naar toe gaat. Hebben we tenminste een goede spits voor het nationale elftal voor de aankomende jaren en dan hopen dat Enes het ook nog kan waarmaken.

5 december 2017 om 18:26

Zie hem ook liever bij een subtopper of middenmoter voetballen dan bij clubs als Palace en Newcastle van wie de kans heel groot is dat ze gaan degraderen. Maar als ze de vraagprijs neerleggen, moeten we hem gewoon verkopen. Orman kan wel doodleuk roepen dat hij wilt dat Cenk naar een grote club gaat, dat is voor ons niet meer relevant als hij eenmaal vertrekt.

Waarom zijn er veel mensen zo weg van hem? 'hij heeft een grote toekomst voor zich' Wat is dat voor domme grap? Hij is al 26

5 december 2017 om 11:39

Al 26? Dan heb je nog mooi 4-5 jaar om goed te spelen en een naam voor jezelf te maken.

5 december 2017 om 11:49

Hij is al bijna op z'n piek, dan verandert er niet bizar veel meer

5 december 2017 om 12:40

Ik betwijfel of hij op zijn piek is. Toen hij in 2014 werd gehaald, had niemand verwacht dat hij zich zo goed zou ontwikkelen. Hij begon als 3e spits en door hard te werken en in zichzelf te investeren is hij nu onze 1e spits. In een sterkere competitie, met sterkere tegenstanders en medespelers en wereldklasse trainers twijfel ik er niet aan dat hij nog beter zal worden.

Dat een bestuurder roept dat hij 100m moet kosten begrijp ik wel, maar of hij dat waard is?!
De markt is uiterraard veranderd, 100m voor een topspits is niet veel tegenwoordig, echter worden die bedragen betaald ook met het oog op marketing etc.
Tosun is een prima spits voor een europese subtopper vind ik, echter niet een persoonlijkheid die heel veel shirtjes zal doen verkopen. Begrijp me niet verkeerd: daarmee doel ik niet op zijn vietbalkwaliteiten, maar hij is niet bepaald een jeugdidool ala Neymar enz.
Denk in de huidige markt dat een bedrag rond de 40-50m wel reel is.

5 december 2017 om 12:33

100 miljoen euro met een glimlach denk ik. In de tekst staat dat hij voor 34 miljoen euro weg mag. Hoop dan toch wel dat hij naar een betere club gaat dan Crystal Palace of Newcastle. Anders kan hij beter bij Besiktas blijven.

Ik als bjk fan zeg dat elke bod van min 25 miljoen euro voldoende is. Laten we niet overdrijven in deze man, hij heeft zich enorm goed ontwikkeld maar een bod van min 25 miljoen zou voldoende moeten zijn. Natuurlijk zal bjk een prijs van rond de 35 miljoen gaan vragen omdat hij zich nu ook toont in de champ league.

5 december 2017 om 12:02

Hij zal nooit meer dan 15mil opleveren.

5 december 2017 om 12:28

In de zomer boden ze dat bedrag al, zijn waarde is nu echt wel gestegen dus dat kan je uit je hoofd zetten.

5 december 2017 om 13:51

Als je goed had gelezen dan had je gelezen dat Crystel afgelopen zomer 26 mil had geboden maar deze niet is kunnen doorgaan vanwege tijdsgebrek. Hij is nu nog productiever en toont zich op de hoogste niveau.

5 december 2017 om 13:55

Hij is echt wel meer waard dan 15 mil hoor! Kijk je wel champions league voetbal?

Al zou hij echt 100mil. waard zijn, dan nog wordt dat bedrag never ever betaald. Daar is maar 1 reden voor en dat is dat hij Turks is en in Turkije voetbalt. Helaas gaan onze spelers gewoon voor vrij weinig geld naar het buitenland. Al moet ik zeggen dat het talent wat er rondloopt sowieso van middelmaat is in Turkije. We hebben het geluk dat hij in Duitsland is opgegroeid en daar zijn opleiding heeft genoten.
Is zonder twijfel de beste Turkse spits op dit moment en zal dat naar alle waarschijnlijkheid de komende jaren ook blijven want sprake van concurrentie zie ik helaas niet. En nee kom niet met Enes Unal, dat is inderdaad een talent maar meer ook niet momenteel. Burak is aan het afbouwen gezien zijn leeftijd, hoewel hij wel weer aardig scoort.

In ieder geval wat ik als BJK-fan te zeggen heb. Cenk is echt gigantisch bezig, is bijna elke centrale verdediger de baas sinds vorig seizoen, maar dit seizoen ook in de CL. Hij kan dribbelen, een man passeren afronden en koppen. IK ga absoluut geen vergelijking maken, maar in principe een soort Kane want die beperkt zich ook niet tot 1 uitzonderlijke kwaliteit. Zn spits hebben we niet gekend in Turkije dus dit is een luxe voor ons. Echter een bod van 30-35 mil. strik er om heen en bedanken. Zal altijd zn plek hebben bij de supporters en is ook nog eens een Besiktas fan.

We hebben het in het verleden al vaker meegemaakt, dat we een goed bod afwijzen en vervolgens raakt de speler zn vorm kwijt. Helaas hebben we schulden en daar zal een transfer van Cenk niet veel mee opschieten maar we moeten ergens beginnen. Heb alle vertrouwen in Fikret Orman en Senol Gunes.

Ik verwacht aardig te cashen van Cenk, Ozzie en Tolgay. Het afschaffen van die buitenlandse spelers kan ook de pot op. Bij ons spelen er soms gewoon 5 turken in de basis. Willen ze dat we succesvol blijven in Europa? Dan absoluut niet afschaffen. Je ziet zoveel verschil tussen iemand die zijn jeugdopleiding in Turkije heeft gehad en iemand in bijv. Duitsland.

100 miljoen lira is ie wel ongeveer waard. Misschien bedoelde hij dat.

5 december 2017 om 14:29

Omgerekend 22 miljoen ongeveer

5 december 2017 om 15:10

Ja, daarom

Buitenlandse (top)clubs zullen niet snel 25-30 miljoen of hoger bieden voor een speler uit de Turkse competitie. Besiktas zal vast wel akkoord gaan met een bedrag rond de 20 miljoen. Als ik Cenk was zou ik natuurlijk niet naar zo een laagvlieger gaan. Wat moet je nou bij Crystal Palace of Newcastle doen?

Spelers vallen niet heel snel op als ze in Turkije voetballen. Niet snel vergeleken bij de West Europese competities bedoel ik dan. Ik volg Besiktas al lange tijd en dit is gewoon een hele goede spits. Jong, goede techniek en inmiddels best ervaren. Scoort ook regelmatig mooie goals. Ik vind hem die 35 miljoen absoluut waard. Als bijvoorbeeld Dolberg na een seizoen opeens 50 waard is dan komt Cenk minimaal daarbij in de buurt. CL ervaring, interlands, al meerdere seizoenen aan het scoren en noem maar op.

5 december 2017 om 12:37

Daarom speelt hij op 100% in de Champions League en tijdens interlands en misschien op 60-70% in de competitie. Hij weet ook dat hij in de competitie niet zo veel zal opvallen.

5 december 2017 om 13:57

Dolberg is ook zoveel waard omdat hij nog jong is en dus enorm veel kan groeien, Tosun is alweer 26.

Palace bood in de zomer een bedrag rond de 12-13 miljoen, maar ze wilden het in termijnen afbetalen en dat accepteerde onze voorzitter niet. Ik heb geen idee hoe The Sun komt op 26 miljoen, want dan speelde hij nu al in Engeland, zo'n bod zullen ze niet afwijzen.

Met de huidige markt kunnen we bedragen als 25-30 vragen. Hij is international, opgeleid in Duitsland (ook niet geheel onbelangrijk) en hij is een van de best presterende spitsen in de CL op dit moment. Laagste wat we moeten gaan is 20 miljoen, die Engelse clubs hebben genoeg geld dus laat ze hun portemonnee maar opentrekken.

Ik vind wel dat hij na dit seizoen echt moet vertrekken. Je ziet nu al dat hij de competitie wat minder serieus neemt en zich vooral richt op de CL om zich in de kijker te spelen. Afgelopen zaterdag in de derby speelde hij de eerste helft ook als een natte krant, na de rust ging de CL-modus aan en was hij de beste speler op het veld. Als hij te lang in Turkije blijft, gaat hij zich na een tijdje niet meer ontwikkelen en kan je deze bedragen ook niet vragen voor hem.

5 december 2017 om 13:21

Afgelopen zomer akkoord met 12-13miljoen? Really? Ik weet dat Besiktas niet veel te besteden heeft maar daar hadden ze toch nooit akkoord mee moeten gaan. Vooral niet met dat geniale bestuur. Die weten precies hoe ze transfers moeten aanpakken.

Ik vind 20 miljoen ook te weinig. Kom op, zit wat hoger in de boom man. Hij is jong, ervaren, niet slecht. Kijk voor welk bedrag Vincent Janssen na 1 goed seizoen richting Spurs ging. Kijk voor welk bedrag Enes Unal na een seizoen in de middenmoot van de Eredivisie richting Villareal ging. Dolberg bijna voor 50 miljoen naar Monaco? Cenk heeft meer bewezen, op een hoger niveau rn voor langere tijd. Die 30-35 miljoen mag hij wel opleveren vind ik. Of zeg ik echt iets geks?

Als Cenk in de Eredivisie speelde zou je hem misschien kunnen verkopen voor 30-35 miljoen. Maar dit is de Turkse competitie. Die trekt gewoon geen aandacht en tot nu toe had Cenk het niet zo heel goed gedaan in Europa, afgezien van die omhaal tegen Benfica. Ik denk dat iedereen in die situatie 12-13 miljoen voor Cenk had geaccepteerd en als de betaling niet in termijnen was, speelde hij nu voor Palace.

PS. Reactie op Storing

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren