Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Positie Ten Hag wankel: Man United ziet potentiële opvolger in de Premier League

Laatste update:

De positie van Erik ten Hag bij Manchester United is nog altijd wankel, zo schrijft het doorgaans goed ingevoerde Manchester Evening News. Volgens het regionale blad houdt de groep van de nieuwe co-eigenaar Sir Jim Ratcliffe Roberto De Zerbi in de gaten.

Zaterdagmiddag verloor Manchester United voor de tiende keer dit Premier League-seizoen. Op Old Trafford was Fulham met 1-2 te sterk voor de ploeg van Ten Hag.

Ineos-eigenaar Ratcliffe gaat de komende maanden de prestaties van de club evalueren en dan beslissen of Ten Hag vervangen moet worden. De Zerbi is de voornaamste kandidaat om het stokje over te nemen.

De Italiaanse trainer van Brighton & Hove Albion staat alleen niet op het lijstje bij de rode club uit Manchester. Volgens MEN ziet Manchester City in hem de ideale opvolger van Pep Guardiola.

Ratcliffe is niet helemaal honderd procent overtuigd van Ten Hag. Zijn positie als manager bij Manchester United hangt echt af van de komende maanden. De club doet nog mee in de strijd om de FA Cup en kan nog vierde worden in de Premier League.

Eerder werden zowel Louis van Gaal, als José Mourinho en Ole Gunnar Solskjaer ontslagen bij the Mancunians, toen ze de vierde plaats niet wisten te halen. De vierde plek in Engeland is namelijk goed voor een Champions League-ticket.

Mocht Ratcliffe besluiten om Ten Hag te ontslaan, is het niet de eerste grote verandering die hij doorvoert. Omar Berrada werd bij Manchester City weggehaald en gaat de functie van algemeen directeur vervullen, terwijl Manchester United aast op Dan Ashworth van Newcastle United om de vacature van technisch directeur in te vullen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou zonde zijn om De Zerbi zomaar naar United te zien vertrekken. Hij zit op dit moment bij Brighton en je verwacht toch ergens wel dat de volgende stap in zijn carriere bij Chelsea zou zijn..

Ik denk dat Ten Hag inderdaad aankomende zomer weer vrij zal komen, De Zerbi zou een goede keuze zijn. Ik begrijp niet dat ze niet al contact hebben gezocht met Nagelsmann!

27 februari 2024 om 13:37

Wie wilt er nou naar Chelsea haha

27 februari 2024 om 13:41

Ik kan me ook niet voorstellen dat je met veel zin aan het werk gaat na een kennismakingsgesprekje met Boehly en de Amerikanenbrigade.. Aan de andere kant hoef je niets te presteren, krijg je een vrachtlading aan nieuwe spelers iedere transferperiode en krijg je een mooi salaris..

27 februari 2024 om 15:19

Wie wil er niet naar Chelsea? Goed salaris, lage verwachtingen na afgelopen twee seizoenen maar wel gewoon een goede selectie. Een normale coach (niet Pocchetino) bouwt een topteam, Enzo Fernandez en Caicedo is een topmiddenveld met een trainer die ze op de goede manier gebruikt. Nkunku en Palmer voorin met straks een nieuwe spits. Genoeg mogelijkheden

27 februari 2024 om 17:05

DeZerbi is overhyped. Heeft kunnen voort borduren op het werk van Potter en dat werd steeds minder. Brighton is heel erg wisselvallig en met de selectie die ze hebben kan hij geen groei realiseren, iets wat Potter wel kon. Kortom DeZerbi heeft wat mij betreft aangetoond dat hij niet beter is dan zijn materiaal.

27 februari 2024 om 17:07

Vandaar dat DeZerbi beter presteert dan Potter haha.

27 februari 2024 om 17:30

Ja hij borduurt voort op het werk van Potter vind ik. Wat mij betreft heeft hij niet aangetoond het niveau te zijn ontgroeid. Daarnaast is United echt niet met hem bezig. Mooi artikeltje via zijn zaakwaarnemer.

27 februari 2024 om 13:40

Het zou mij niet verbazen als zijn volgende stap Barcelona zijn gaat. Een team waar veel voetballers in rondlopen. Een team met potentie, kijkende naar de leeftijden die de spelers nu hebben. Een team waar wat valt te smeden en/of te bouwen. Een team wat minder lijkt door de matige coaches die er nu hebben gezet (xavi momenteel en Ronald Koeman hiervoor). Dit zou voor De Zerbi een hele mooi stap zijn denk ik. En voor de gemiddelde voetbalfan ook.

27 februari 2024 om 13:43

Ja, dat ben ik zeker met je eens maar voor hetzelfde geld blijft hij nog 2 jaar bij Brighton en neemt hij daarna lekker het stokje over van Guardiola. Dat moet een heerlijk gespreid bedje zijn!

27 februari 2024 om 13:50

Ik vraag mij dat ten zeerste af. Het lijkt mij heel erg lastig om Guardiola over te nemen. Dan neem je een team over dat is gedrilld met zijn hersenkronkels. Een team dat het jaren aan heeft moeten horen en hiernaar heeft moeten presteren. En dan krijgt het de volgende trainer die compleet zijn eigen speelstijl erin wil knallen en de spelers net zo lang pusht totdat zij alles doen (in het veld) wat De Zerbi wil (want Guardiola en hij zijn qua dat zeker te vergelijken). En ik zie dat nog wel eens mislukken als je dat tweemaal achter elkaar met dezelfde spelers doet.

Dan is het makkelijker om coaches over te nemen waar je geen duidelijk plan ziet. Zoals bij de door jou geopperde Chelsea (pochettino overnemen, een trainer waar ook geen duidelijk plan is te zien) of Xavi bij Barcelona, hetzelfde laken en pak.

27 februari 2024 om 14:29

Bij City zal het grote doorselecteren ook niet lang meer op zich laten wachten. Ik kan me in ieder geval niet voorstellen dat Walker, De Bruyne en Silva nog lang na Pep zullen blijven hangen.

Ik denk dat we de selectie over 2 of 3 seizoenen amper meer zullen herkennen.

27 februari 2024 om 18:08

Ederson, Gvardiol, Dias, Stones, Ake, Akanji, Rodri, Doku, Foden, Haaland, Alvarez. Het kan heel erg meevallen los ervan dat dat 3 toppers zijn die laztig e vervangen zijn

27 februari 2024 om 13:45

Ik dacht even dat je sarcastisch was, maar volgens mij ben je serieus

Wie gaat er in godsnaam nu instappen bij Chelsea. Lijkt me een verschrikkelijke eigenaar om voor te werken. Transferbeleid en selectie zijn beiden compleet verrot. Je handen zijn gebonden daar omdat transfersommen voor spelers nog 10 jaar betaald moeten worden.

Nee ik die De Zerbi eerder instappen bij een club die haar zaakjes iets meer op orde heeft. Man U, en zeker Man City zijn veel betere opties. Ik sluit niet uit dat Barcelona ook nog komt voor hem, of een Italiaanse topclub.

27 februari 2024 om 13:53

Daarnaast is Bayern Munchen ook nog opzoek naar een coach. Is toch wel min of meer een garantie voor prijzen en deelname aan de CL.

27 februari 2024 om 14:04

Wat betreft eigenaren is het te begrijpen dat je op dit moment niet in project Chelsea zou willen stappen. Ook qua liefde voor het spel zou ik het niet snel doen, daar ik de mening heb dat clubs als Chelsea het voetbal kapot aan het maken zijn.

Vanuit De Zerbi gezien snap ik het wel. Er zit wel heel erg veel in dit team. Het heeft overal toppers rondlopen en de laatste weken krijgt zelfs een matige coach als Pochettino het aan de praat.

Als je dan kijkt naar hoe jong de spelers nog zijn, dan zit er nog heel erg veel rek in. Het zijn jonge honden, dus De Zerbi kan alles naar zijn hand zetten. Heel gek zou deze stap niet voor hem zijn. Alleen persoonlijk hoop ik niet dat hij met een club als Chelsea in zee zal gaan.

27 februari 2024 om 14:31

Nee, ik was sarcastisch. Wat mij betreft neemt Clearlake lekker Brighton over in plaats van alle pionnetjes stuk voor stuk over te nemen. Het lijkt mij ook een afschuwelijke eigenaar om voor te werken, net zoals ik er niet aan zou moeten om voor deze Td's te werken. Ik doe het zelfs niet meer op FM.

27 februari 2024 om 14:39

@dsquared

Je kan wel aan een team werken met dit Chelsea. Gros van de spelers heeft contracten tot 2030 of zoiets. Je zit dus voorlopig wel een tijd met dezelfde selectie. Kan je wel lekker bouwen aan een systeem.

27 februari 2024 om 14:19

Tenzij het hele beleid bij United op de schop gaat, verandert er toch niets. Het feit dat vier verschillende coaches er geen stabiliteit in hebben gekregen en alle vier tegen dezelfde problemen aan zijn gelopen, moet toch wel een indicatie geven dat de problemen wellicht meer bij externe factoren liggen en niet per se bij de coaches.

Nou zeg ik niet dat de coaches allemaal vrijuit gaan, ook Ten Hag niet. Echter kun je Ten Hag niet verantwoordelijk houden voor het bedrag dat men aan spelers als Antony heeft gespendeerd. Je kunt hem hooguit verantwoordelijk houden voor het feit dat hij uberhaupt gehaald is.

De coaches hebben ook 0 ondersteuning. De scouting lijkt wel afwezig, de technische eindverantwoordelijke(n) verstopt/verstoppen zich en de coach vangt er al jaren alle wind. Nou lijkt Dan Ashworth te komen en dat is voor het eerst dat men echt iemand met ervaring als technisch directeur aan wordt getrokken. Voor Ten Hag zou het wel erg zuur zijn als hij de kans niet krijgt om onder normale omstandigheden coach te zijn van United. Anderzijds werkt het nou eenmaal zo en hij had het zich wat makkelijker kunnen maken.

27 februari 2024 om 14:33

Je mag toch wel stellen dat er het een en ander veranderd is de afgelopen maanden bij United? Het complete sportieve beleid is uit handen gegeven! Ik zou het juist raar vinden als zij wel met Ten Hag doorgaan, aangezien hij over de afgelopen 2 seizoenen een matig 5'je scoort en ze echt veel betere managers kunnen krijgen!

27 februari 2024 om 14:34

Dat is ook het eerste dat ik dacht. Met name Van Gaal en Mourinho zijn niet te minste coaches en snappen echt wel wat een team nodig heeft. Maar niemand krijgt dit logge apparaat aan de praat.

Spelers die uitblonken bij hun vorige clubs stikken binnen het rode deel van Manchester. Zo een Anthony zorgde bij Ajax voor veel dreiging, ook op CL niveau. Dus zo gek is het niet dat Ten Hag hem wilde hebben. Dat ze er bijna 100 mln voor betaald hebben is natuurlijk wel achterlijk.

Ik denk dat United het beste schoon schip kan maken. Iedereen eruit, verkopen wat je verkopen kan en dan gaan bouwen. Accepteer dat je 2 jaar geen CL zult halen, maar daarna weer mag oogsten.

27 februari 2024 om 15:10

Dat laatste gaat niet gebeuren. Dat gaat men niet accepteren. Als men dat kon, stond Ten Hag ook niet per se onder druk. Er komt wellicht zowaar technisch beleid vanaf de zomer, maar tijd om te bouwen gaat er niet zijn als er niet gepresteerd wordt.

Ik zeg doen en direct enkeltje naar Amsterdam. Het verleden belooft niks voor de toekomst maar slechter dan dat het nu gaat bestaat niet. Ik zie een zoutzak als Ron Jans zeker niet trainer worden in Amsterdam.

27 februari 2024 om 13:38

een zoutzak nog wel, je hoeft geen fan van de trainer Ron Jans te zijn maar kan je ook op andere manieren uitdrukken. Met Ron Jans had je er veel beter voor gestaan dan met Heitinga, Schreuder, Steijn en Schip.

27 februari 2024 om 13:42

Haha jullie mogen op dit moment dromen van een 'zoutzak als ron jans. Dan had je nu minstens veilig derde gestaan in plaats van echte zoutzakken als trainers te hebben gehad in de vorm vam schreuder heitinga steijn en schip

27 februari 2024 om 15:30

@Kieftenbeld
Als Ajax komt dant laat Jans alles liggen, betaalt zijn eigen contract af en is de volgende dag braaf in Amsterdam om te tekenen.

Alleen is Jans zeker niet geschikt als trainer bij Ajax. Gewoon op de zelfde voet verder zou dat betekenen.

27 februari 2024 om 13:44

Dat sommige mensen denken dat Ten Hag terug komt bij Ajax is echt ongelofelijk…

27 februari 2024 om 14:26

Veel te hoog gegrepen. Voor ten Hag dan.

27 februari 2024 om 15:42

Het is meer hopen dan denken. Denk ik.

27 februari 2024 om 14:27

Heeft echt alleen maar te verliezen bij Ajax. Zijn succes gaat ie nooit repliceren met dit brandhout. Daarnaast kan hij echt nog wel in een grotere competitie terecht.

27 februari 2024 om 14:27

Ron Jans heeft meer uitstraling dan Ten Hag, dus weet niet precies wat je probleem is?

27 februari 2024 om 14:27

Tja, dat je trainers als Jans zo neerzet…. Daar had je momenteel bij Ajax heel veel plezier van kunnen hebben….

27 februari 2024 om 14:48

Je kan alles van Ron Jans zeggen maar een zoutzak?

27 februari 2024 om 14:54

Een zoutzak? Ron Jans is beter dan bijna(!) alle coaches in de Eredivisie. Enkel Bosz en Slot zijn beter. Je weet duidelijk niets van Jans en z'n capaciteiten als coach af. Bovendien is het lachwekkend om te denken dat Ten Hag Ajax weer zou overwegen. Buiten het feit dat er ongetwijfeld interessantere clubs voor hem op de stoep staan zijn de omstandigheden bij Ajax momenteel ook niet bepaald interessant.

27 februari 2024 om 14:55

Meer respect voor Jans mag wel, laat zijn team altijd mooi voetbal spelen. Zonder Jans stond Utrecht op dit moment op degradatie plekken. Ik zou blij zijn met een trainer als Ron Jans bij Ajax.

27 februari 2024 om 14:59

Zoutzak Ron Jans? Volg jij voetbal? Ik denk niet dat de trainers die na Erik Ten Hag zijn gekomen hebben kunnen flikken wat Jans heeft gedaan de laatste jaren bij Twente en Utrecht. De man kan echt een team smeden en volgens mij is dat exact wat Ajax nodig heeft...

27 februari 2024 om 15:09

Ron Jans een zoutzak noemen en dan die hysterische boerenkinkel wel graag terug zien komen

27 februari 2024 om 15:40

Zoutzak vind ik nogal een denigrerend richting Ron Jans en bovendien niet terecht. Ik snap denk ik wel wat je probeert te zeggen. Jans lijkt in zijn doen en laten niet per se een typische Ajax-trainer. Maar goed, dat dachten we op voorhand ook van Ten Hag. Jans heeft het over het algemeen uitstekend gedaan bij zijn vorige clubs en nu ook bij FC Utrecht. Dus ja, waarom zou je hem geen kans geven?Dat gezegd hebbende: Ik weet niet of Ron Jans zelf er op zit te wachten. Hij wilde het na Twente eigenlijk rustig aan doen en er meer zijn als opa voor zijn kleinkinderen. De misschien wel moeilijkste trainersklus van Nederland past niet echt in dat voornemen.

27 februari 2024 om 16:38

Daar doe je Ron Jans echt mee te kort... een belediging zelfs!
Ron Jans heeft bewezen altijd ploegen op de rit te krijgen.
Dat het misschien geen ajax is qua 'gevoel' oké niet iedereen heeft een ajax-verleden
Maar kom op zeg!

Ron Jans heeft altijd top gepresteerd, met Zwolle de beker gewonnen en daarbij Ajax tactisch compleet ontmanteld (vernederd zelfs) om vervolgens ook de JC-schaal tegen ze te winnen.

Verder top gedaan met Twente, helemaal weer op de kaart gezet.

En nu Utrecht weer helemaal teruggebracht van de onderste plekken naar een strijd om play-offs plekken!

27 februari 2024 om 17:18

Ik was ook geen fan van Jans maar nu ik hem bij mijn cluppie zie en het verschil merk ben ik wel anders gaan oordelen. Kan geen toeval zijn wat hij presteert de laatste jaren. Maar...hij gaat niet naar Amsterdam, van Gaal zit er en die 2 zijn geen vrienden.

Dan heb je exact hetzelfde probleem als dat je nu hebt, een trainer die niet zijn spel kan spelen doordat de selectie daar niet toereikend voor is. En dan heb je al die spelers die je niet kwijtraakt omdat ze een godsvermogen verdienen en ontsla je over twee jaar De Zerbi en zoek je de volgende wonderdokter. Heb je extra half miljard schuld en nog meer spelers om te lozen.

27 februari 2024 om 13:37

Dus moeten we ten Hag maar laten aanmodderen?

27 februari 2024 om 13:46

Je zou beter de club eens grondig kunnen herstructureren, wat volgens mij nu ook gebeurt.

27 februari 2024 om 14:05

Klopt dus waarom zou je de manager daar dan niet in meenemen?

27 februari 2024 om 14:19

Je moet de nieuwe manager natuurlijk wel de mogelijkheid kunnen bieden om de selectie binnen zijn visie (en van de TD) te laten passen. Als je dat niet hebt maakt het natuurlijk niet uit wie je voor de groep zet, dan houd je dezelfde problemen

27 februari 2024 om 14:26

@missing link Ten Hag heeft die kans ondertussen ruimschoots gehad en het lijkt nergens op. Ik vind niet dat hij een nieuwe poging heeft verdiend onder het nieuwe medeeigenaarschap van Ineos. Los van of hij past binnen de nieuwe visie (die ik nog niet heb gezien).

27 februari 2024 om 14:27

Omdat hij vorige jaar de poedelprijs heeft gewonnen, denk ik.

27 februari 2024 om 14:34

@Louismanuel een poedelprijs met de meest gelukkig lotingen ooit idd.

27 februari 2024 om 14:36

@ravel - Nou zeg ik niet dat Ten Hag alles goed doet hoor, maar het grote probleem is dat je een technische leiding had die verstoppertje speelden. Die Arnold bakte er niets van en waarom mensen als Fletcher en Murtough er zaten is me werkelijk een raadsel. Op technisch vlak kun je Ten Hag nauwelijks iets aanrekenen, aangezien er mensen zaten die daar verantwoordelijk voor zijn. Zelfs als Ten Hag dan fouten zou maken binnen het technisch beleid, had dat technische bestuur in moeten grijpen. Ik bedoel; wanneer krijgt de assistent ooit de schuld als de coach fouten maakt?

Wat je Ten Hag wel kunt verwijten, is dat er geen verbetering is. De omstandigheden zijn echter ook verre van ideaal. Hoe wil je ook in hemelsnaam blijven presteren met een selectie met weinig balans? Dat lukt hooguit een seizoen in de Premier League door een goede flow en hard werken. Echter is dat geen twee seizoenen vol te houden. De concurrentie is te hevig en je kunt zwakheden niet alsmaar compenseren, zeker niet als je te maken hebt met veel blessures op verkeerde momenten.

27 februari 2024 om 14:45

@Sirius de Technische leiding is natuurlijk bijzonder slecht geweest. Maar dat wist ten Hag al toen hij instapte. Het zou mij ook niet verbazen dat hij daarom ook zijn 50% veto in transfers heeft onderhandelt, opzichzelf misschien wel slim zelfs, als je ook echt verstand hebt van transfers (toen al bekend niet ten Hags sterkste punt). Bijna alle aankopen zijn uit zijn koker gekomen. Dus je kan ook op technisch vlak ten Hag echt wel verantwoordelijk houden.

27 februari 2024 om 14:49

Maar wie zegt dat hij '50 procent veto in transfers' heeft en heeft onderhandeld? Dat zijn gewoon geruchten. Wel ben ik het met je eens dat Ten Hag z'n kracht zeker niet ligt in het uitvoeren van technisch beleid, maar zo zwart-wit stellen dat alle aankopen uit zijn koker komen op basis van niets gaat me wat te ver. Daar weten wij helemaal niets vanaf.

27 februari 2024 om 14:58

Ten Hag goede trainer, maar laat hem please niet over het aankoopbeleid gaan. Ten Hag moet zijn visie en speelwijze aan een technisch directeur aangeven en dan is het aan de technisch directeur om spelers te halen in de visie van Ten Hag. Hoe Weghorst ooit speler van Man United is geworden, dat is pas een schande op het conto van Ten Hag.

27 februari 2024 om 14:58

@sirius Volgens mij heeft ten hag dat zelf zelfs gezegd

@Edit overigens is dit wijd verspreid bevestigd in heel veel verschillende media. Maar ik zal eens kijken voor je .

@Edit 2:

Dit is beste wat ik kon vinden hij reageerde toen over de ophef rondom zijn zaakwaarnemer Vos en mogelijke belangenverstrengeling.

"It can't be [conflict of interest] because we make very good agreements about it from the start; how we cooperate in that manner. For player decisions, transfers, it's always 50-50.

"We both have a veto: the club, represented by John Murtough, and me. So there can never be a distraction."

27 februari 2024 om 15:22

Na een herstructurering zal het alsnog een paar jaar duren om mee te doen om de titel. Tottenham heeft dit ook geprobeerd maar haken op lange termijn ook af. Op dit moment staan Arsenal, Liverpool en City mijlenver voor. Als die teams hun selectie grotendeels bij elkaar houden met elk seizoen enkele versterkingen dan is het vrijwel onmogelijk om aan te haken voor United.

27 februari 2024 om 16:13

@AjaxNL klopt en dan ga je er vanuit dat de juiste mensen op de goede plaats worden gezet en de juiste dingen doen. Andere clubs haken ondertussen ook al aan op basis van jarenlang goed/uitstekend beleid. Die achterstand is er ook al.

27 februari 2024 om 14:30

Het probleem voor Ten Hag is vooral dat het de vraag is of hij het nieuwe United van dichtbij mee gaat maken. De club wordt nu juist geherstructureerd en Dan Ashworth is bijna binnen als je de geruchten moet geloven.

Die spelers ga je niet slijten, maar je kunt een deel van hen wel gebruiken voor het nieuwe project. Voor spelers als Bruno Fernandes, Rashford, Martinez, Varane, Casemiro, Mount is er vast wel plek en de jongelingen zoals Hojlund kun je in de luwte laten ontwikkelen. Dan heb je nog een aantal jeugdtalenten als Mainoo, Garnacho en Pellistri die sowieso nog niet de wereld kosten.

Het probleem zit hem vooral in spelers die een flink salaris opeisen, maar simpelweg niets toevoegen aan dat niveau. Antony raak je gewoon niet kwijt. Wat United ook doet, je blijft met spelers zitten die waarschijnlijk hun contract uitdienen en/of waar je enorm veel verlies op maakt. Dat zullen ze maar moeten slikken.

Terecht, lijkt mij ook raar. Ineos lijkt te gaan voor een nieuwe start met een nieuw technisch team. Ten Hag heeft op geen enkele manier bewezen als enige daar te moeten blijven zitten. Einde van het seizoen komen er vacatures bij grote clubs vrij en ten Hag wordt bij niemand genoemd dat zegt al veel. Wat ik nog wel mis is een duidelijke visie vanuit Ineos dan wordt t ook makkelijker spelers en manager te beoordelen en te kijken wie er weg moet of erbij moet komen.

27 februari 2024 om 14:23

Dat is nogal een raar argument. Natuurlijk wordt Ten Hag nergens genoemd. Hij heeft al een baan bij een grote club met een salaris die maar weinig clubs op kunnen hoesten. Zolang hij (nog) bij United zit, komen clubs niet aankloppen.

27 februari 2024 om 14:32

Vind je, ik niet dat je genoemd wordt betekent nog lang niet dat dat ook gaat gebeuren of reeel is. Plus ik durf wel te stellen dat zelfs als ten Hag beschikbaar zou zijn einde seizoen er ook niemand van deze clubs bij hem aan zouden kloppen. Maar los daarvan wat heeft ten Hag volgens jou laten zien bij United waarom hij zou moeten blijven laat staan een promotie naar een nog grotere club zou verdienen?

27 februari 2024 om 14:42

Ik vind het net als bij z'n voorgangers een moeilijke discussie. Laat ik stellen dat ik me voor zou kunnen stellen dat ze afscheid van Ten Hag gaan nemen en een promotie naar een nog grotere club is momenteel eigenlijk geen relevante discussie.

Wel ben ik ervan overtuigd dat Ten Hag niet veel moeite zou hebben om een club weer te vinden. Een absolute topclub gaat dat uiteraard niet worden, maar daar komen echt wel weer mooie clubs voor. Het wordt dan alleen wel de Europese subtop of een interessant project, maar dat is ook geen schande.

Ik snap je kritiek op Ten Hag ook wel hoor, maar ik vind dat je wel makkelijk voorbijgaat aan de omstandigheden rondom hem. Ik zou dan eerder wijzen naar Arnold (die al vertrokken is) en met name Fletcher en Murtough? Waarom zitten die er uberhaupt? Wat doen die twee?

27 februari 2024 om 14:52

Denk dat ten Hag gewoon weer stapje terug goede subtop club en dan weer een stapje omhoog kan doen. Vind m nu gewoon te licht voor de echte top. Overigens snap ik je punt tav de context waarin hij werkt maar die kaartte ik al aan toen van Gaal werd vervangen door Mourinho. Wat mij betreft de eerste grote waarschuwing dat er absolute wanbeleid werd gevoerd. Dat is daarna beslist niet beter geworden dus die discussie is voor mij al heel oud. Daarom heb ik ook weinig medelijden met ten Hag en sta ik behoorlijk kritisch tov zijn eigen prestaties. Vindt dat er nu veels te makkelijk naar de context wordt gewezen terwijl dat al 10 jaar geleden klip en klaar was.

Erik ten Hag naar Bayern?

27 februari 2024 om 14:01

Nog niet aan gedacht maar geen gekke suggestie eigenlijk.

Bij De Zerbi is toch ook wel wat zand in de motor gekomen. Als het aanvallend allemaal klikt ziet het er geweldig uit bij Brighton, maar hebben een paar spelers de vorm niet is het defensief toch ook vrij matig. Weet niet of hij wel de beste keuze is voor Utd, die kunnen beter een defensief stabiele coach halen zodat er wat rust in de tent komt en die wisselvalligheid eruit gaat. Ten Hag lijkt mij wel klaar, heeft in al die tijd niet echt laten zien een stijgende lijn te kunnen pakken en soms vraag je je nog steeds af welk spel hij nou wil spelen. Natuurlijk spelen de blessures ook mee, maar ik ben getraind in het daar niet naar mogen kijken

27 februari 2024 om 14:45

Dat is echter ook wel een gebrek aan kwaliteit waar je de coach niet per se voor kunt afrekenen. Brighton staat nog steeds zevende. Dat is misschien niet zo kleurrijk als vorig jaar of aan het begin van het seizoen, maar nog steeds meer dan goed voor een club als Brighton.

Ik vind het toch bijzonder dat ze die Ineos man de sleutel voor het technisch beleid geven terwijl hij zich met een minderheidsbelang in heeft gekocht. Echt een geweldige staat van dienst heeft Ineos ook niet; toen ze in stapten in het wielrennen ging het minder bij dat team en ook het Mercedes Formule 1 team is weggezakt nadat Ineos zichzelf in kocht. Lausanne gaat niet echt lekker en ook Nice presteert wisselvallig onder Ineos' leiderschap.

27 februari 2024 om 14:14

Verder kan je ook niet zeggen dat ze het echt goed doen in het wielrennen zelf de laatste jaren. Met de budgetten die ze daar hebben is het toch ook magertjes.

Verder vind ik Nice een heel goed punt van je. Allerminst een super stabiel team onder leiding van Ineos.

27 februari 2024 om 14:22

Klopt maar daar hoor je weinig mensen over. Los daarvan veel slechter dan het nu is kan het bijna niet. Maar verwacht er weinig van. Er is geen geld dus dan kan je er de knapste koppen op zetten maar wat kunnen die doen? Elk jaar loopt de voormalige concurrentie uit en komt er meer concurrentie bij. Onder ten Hag is er wederom een record bedrag aan tweederangs spelers uitgegeven en lonen weggegeven. De selectie is nog steeds uit balans, de selectie breedte is al jaren een probleem en is niet beter geworden. Er is nul visie op de spelopvatting vanuit de club als vd trainer. Kan nog wel even doorgaan. De hele club moet op zijn kop van boven tot beneden. De aanstellingen die verwacht worden zijn de makkelijkste verbeteringen die je nu kan doorvoeren. Daarna begint t echte werk en ik vraag me oprecht af hoe ze dat gaan waarmaken.

27 februari 2024 om 14:47

Wel met je eens, maar het alternatief is nog meer van hetzelfde. Slechter kan het eigenlijk niet als je ziet wat die club spendeert op de transfermarkt en aan het salarishuis. Bovendien zit er voor het eerst iets van een plan achter, kijkend naar het feit dat ze heel druk bezig zijn om Dan Ashworth binnen te halen. Alleen dat al is een grote verbetering, zelfs als de man hooguit redelijk gaat presteren. Ik bedoel; wat doen Fletcher en Murtough daar uberhaupt? Je kunt een baksteen op hun stoel posteren en er verandert eigenlijk niets.

Zou die Ratcliffe toch verstand van voetbal hebben?

Tsja. Ten Hag doet het niet eens heel slecht als je ziet wat voor brandhout hij heeft.
En dan scoort Hojlund eindelijk, is die ook out....

Hij mist wel erg veel spelers en de back-ups zijn niet niveau zoals Liverpool dat wel bijv heeft. Al hebben die nog meer blessures nu....

Denk dat De Zerbi zijn voetbal wellicht ook niet helemaal gemaakt is voor een topclub. Ook dat overdreven roulatiesysteem gaan ze denk ik niet leuk vinden bij een topclub hoor...

Zou daar niet eens meer willen blijven als ik hem was. Man Utd is het helemaal kwijt geraakt en is na al die jaren niks vooruit gekomen. Genoeg andere mooie clubs die wel gezond zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren