Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nuri Sahin komt naar voren als mogelijke opvolger van Slot bij Feyenoord

Laatste update:

Nuri Sahin wordt vanuit Turkije naar voren geschoven als mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord, zo melden Voetbal International en het Algemeen Dagblad maandagavond. De 35-jarige Turk, die in het seizoen 2007/08 als middenvelder voor Feyenoord uitkwam, is momenteel assistent trainer van Edin Terzic bij Borussia Dortmund.

Sahin is een kind van Dortmund, dat als groot talent in 2005 doorbrak in het eerste elftal. Twee jaar later besloot BVB om de 52-voudig Turks international een jaar op huurbasis te stallen bij Feyenoord.

In de jaren na zijn korte avontuur in De Kuip maakte Sahin pas echt indruk bij Dortmund. In 2011 maakte hij een droomovergang naar Real Madrid, waar hij het uiteindelijk niet redde.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ook een verhuurperiode bij Liverpool werd niet wat hij ervan gehoopt had, waarna hij terugkeerde bij Dortmund. in de eindfase van zijn carrière kwam Sahin ook nog uit voor Werder Bremen en Antalyaspor.

Sahin was kort actief als speler-coach bij Antalyaspor en werd vanaf de zomer van 2021 de hoofdtrainer van de Turkse club. Sinds afgelopen zomer is Sahin terug bij Dortmund als assistent-coach.

Ondanks dat Sahin weinig ervaring heeft als hoofdtrainer, komt hij naar voren in onderliggende data waarin Feyenoord zoekt naar een opvolger van Slot. De club wil zoveel mogelijk hetzelfde type trainer aanstellen.

Voorlopig lijkt Sahin te gelden als een van de kandidaten die is overgebleven. Ook Marino Pusic (Shakhtar Donetsk), Dick Schreuder (Castellón) en Graham Potter (clubloos) gelden als optie.

Alfons Groenendijk over Sahin


Bij Antalyaspor werkte Sahin samen met Alfons Groenendijk, die als assistent-coach fungeerde als een soort mentor voor de jonge Duits-Turkse trainer. Groenendijk sprak twee jaar geleden zeer lovend over Sahin, die hij een grote toekomst toedicht. "Die man is 24 uur per dag met het spel bezig", aldus Groenendijk in 2022 tegenover Voetbal International.

"Sahin is tactisch ontzettend sterk. Ik weet dat het gevaarlijk is om te zeggen, maar hij wordt een absolute toptrainer. Geef hem nog een jaar of drie."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opzich niet verkeerd, ben benieuwd wie het nu gaat worden..

Hmm jaa geen idee of dit een type Slot is, iemand die wat meer over zijn manier van spelen ect. weet?

13 mei 2024 om 20:03

Daar kan je niks van weten, want hij is assistent trainer. En hij is assistent trainer van de club die in de Champions League finale staat, dus ja... Wat is er over te zeggen? Ik denk dat, als hij het wordt, duidelijk gemaakt wordt dat hij wel een bepaalde filosofie zal moeten overnemen die bij Feyenoord is ingezet.

13 mei 2024 om 20:13

Hij heeft op eigen benen gestaan in Turkije, misschien een Turkse insider die wat kan melden?

13 mei 2024 om 20:17

@martyn7 misschien even de tekst lezen voordat je naar de comments gaat

13 mei 2024 om 20:41

Volgens mij heeft Sahin wel een belangrijke rol als assistent bij Dortmund en gaat het voor mijn gevoel ook veel beter daar sinds zijn komst en die van Bender.

Geen idee of hij er klaar voor is, maar het zou wel out of the box zijn en kent natuurlijk de club. Ik ben wel benieuwd of Pepijn Lijnders dan ook een interessante optie is?

13 mei 2024 om 20:45

"Antalyaspor speelde vooral 4-2-3-1. In verschillende varianten. In balbezit werd het meer een 3-4-3, terwijl in de verdedigende fase gewisseld werd tussen 4-2-4, 4-2-3-1 of momenten met hoge druk 4-4-2 als het de tegenstander lukte onder de druk uit te voetballen.
Over het algemeen kun je de verdedigende tactiek omschrijven als intense druk met een hoog blok.

Aanvallend dus een 3-4-3, maar met vlagen heel aanvallend in een 3-2-5 met fwb's. Opbouwend ging het vaak met drie spelers. De twee cb's en de 6. In de laatste fase van het veld was het heel flexibel met veel spelerwissels van flank naar spits en weer terug etc.

Bron: https://totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/nuri-sahin-at-antalyaspor-202223-tactical-analysis-tactics.

In onderstaande link praat hij veel over zijn tijd als speler waar hij onder Klopp heeft getraind en daar veel van geleerd heeft. Mens eerst en daarna speler. Onder hem gegroeid als speler, coach en mens. Daarnaast geeft hij aan inspiratie op te doen van Pep.

bron: https://www.coachesvoice.com/cv/nuri-sahin-borussia-dortmund-antalyaspor-klopp/

13 mei 2024 om 20:49

Bij antalyaspor kon je al zien dat hij veel potentie heeft als trainer. Heeft antalyaspor mooi en tactisch sterk voetbal laten spelen in zijn tijd. Probeerden altijd hun eigen spel door te drukken in plaats van alleen maar verdedigen. En dat deed hij met een mindere team. Als topclub keek je wel uit tegen antalya toen hij daar zat. Dortmund heeft hem door zijn succes bij antalya overgenomen als assistent trainer. Ik weet niet hoe hij het daar nu doet. Verdient zeker de kans om het te proberen bij een club die voor de kampioenschap gaat.

Een onverwachte kandidaat. Wel wat weinig vlieguren, dus deze lijkt me bij voorbaat kansloos.

13 mei 2024 om 20:40

Met die redenatie valt Pusic ook af.
Heeft volgens mij ook maar 2 seizoenen als hoofdcoach aan het roer gestaan, bij Twente en nu bij Shaktar.

14 mei 2024 om 11:25

Vind je? Er staat toch wel een fundament bij jullie (bij Feyenoord) waar je op kan bouwen als onervaren coach? Als hij echt een talent is als trainer, lijken Nederlandse clubs me een prima plek om dat te laten zien.

Dan had je net zo goed v persie een kans kunnen geven als dit waar is natuurlijk

13 mei 2024 om 20:07

De onder 18 van Feyenoord vergelijken met een CL-finalist; toe maar.

13 mei 2024 om 20:09

Sahin was ook al de hoofdtrainer van Antalyaspor en daar liet hij wel goede dingen zien

13 mei 2024 om 20:10

Hoofdcoach met assistent.. bij van Persie kon je in ieder geval nog afleiden hoe die een ploeg wil laten spelen, bij Sahin heb je geen idee wat je in huis haalt

13 mei 2024 om 21:47

Sahin had bij Antalyaspor gewoon de leiding over het team, dus ik weet niet waar je het over hebt.

13 mei 2024 om 20:12

Want jij hebt Sahin op de voet gevolgd ofzo? Wat een loze reactie.

14 mei 2024 om 09:48

Misschien wil v Persie zelf wel niet, en kiest hij er bewust voor om zijn carrière niet bij Feyenoord te beginnen.

Zou een mooie keuze zijn. Heeft Antalyaspor in zijn eerste seizoen goed laten voetballen. Ook iets van 14 wedstrijden ongeslagen geweest. Tweede seizoen ging wel wat moeizamer.
Bij Dortmund zijn ze ook tevreden. Pas wel in het straatje wat de directie zoekt. Talentvolle coach.

13 mei 2024 om 20:30

Zou raar zijn als de directie een talentloze coach zoekt lijkt me…
Sahin lijkt een gok en lijkt meer een mooie naam op basis van het type voetballer die hij was. Als Feyenoord echt door wilt groeien moet je denk ik iets meer ambitie uitstralen dan het aanstellen van een 35-jarige assistent.

13 mei 2024 om 20:36

Dat valt ook wel mee hoor. Kijk naar Arsenal, Arteta was ook alleen maar assistent en heeft van Arsenal weer een titelkandidaat gemaakt.

13 mei 2024 om 20:50

Arteta is wel een uitzondering natuurlijk. Daarnaast heeft Arteta de eerste 2 seizoenen ook veel fout gedaan bij Arsenal. Krijgt Sahin die kansen ook bij Feyenoord of moet hij meteen weer kampioen worden?

13 mei 2024 om 20:55

Arteta kwam bij een dramatisch Arsenal. Tuurlijk heb je dan jaren nodig om te bouwen. Feyenoord heeft een kampioenswaardige selectie. Die kan meteen voor de titel strijden natuurlijk.

13 mei 2024 om 21:03

Op dit moment hebben ze dat zeker. Worden er 3 of 4 verkocht, dan kijk je er al weer anders naar. Ik vind het wel bijzonder om te lezen, dat supporters zoveel enthousiaster lijken over Sahin dan over Oosting of Dick Schreuder. In niets blijkt dat Sahin een betere trainer is dan de andere genoemde namen.

13 mei 2024 om 21:09

Dat komt puur door de type voetballer hij was. Vind Dick Schreuder nou ook niet direct iemand waarbij zijn volgende stap hoofdcoach voor Feyenoord is trouwens. Trainers liggen niet voor het oprapen, maar meest logisch naam op dit moment zou ik van Bommel vinden.

13 mei 2024 om 21:10

Redisthecolour,

De vraag is natuurlijk wie er weggaan. Maar het geld is er en dan mag je dus goede vervangers verwachten. Dan moet je altijd voor de titel strijden.

Ik ben allesbehalve overtuigd van Oosting en Schreuder. Doe mij maar Sahin. Is een gok maar heeft ontzettend veel potentie en komt overeen met Slot (obv data)

13 mei 2024 om 21:11

MrGuide,

Als Ajacied snap ik dat je van Bommel een logische naam vind. Wat een matige coach is dat zeg

13 mei 2024 om 22:04

Wat een rare redenatie, dus als het geen mooie voetballer was geweest was je minder wantrouwend geweest?

14 mei 2024 om 17:02

Alleen hebben we in het verleden ook al gezien dat geld niet meteen betekent dat er ook goede vervangers komen. Voor hetzelfde geld weten 2 aankopen niet te aarden en raakt er nog 1 zwaar geblesseerd. Dan heb je geld zat uitgegeven maar zit je nog steeds met de gebakken peren. Dan is het wel handig als je een ervaren coach hebt die weet hoe hij daarmee om moet gaan lijkt me. Op tactisch vlak kan je inderdaad beter een Sahin nemen lijkt me.

Goede voetballer, denk met plezier terug naar de korte periode dat hij in de Kuip te bewonderen was. Maar hij is nu assistent, lijkt mij een grote stap om nu de schoenen van Slot te vullen.

In de middenmoot in Turkije bij Antalyaspor liet hij wel goede dingen zien

"Die man is 24 uur per dag met het spel bezig". Iemand die dus net zo bezeten is als Slot. Zeer interessante optie!

13 mei 2024 om 22:07

Dat zeiden ze aan het begin van het seizoen ook in Amsterdam....

Verrassend een naam die niet eerder viel. Ben benieuwd of dit waar is … was een goede voetballer en een pientere middenvelder.

Komt wel aardig goed over. Denk alleen niet dat Te Kloese hiervoor zal gaan. Er is een strategie, een plan, eerst brengen ze (denk ik) na de laatste competitiewedstrijd officieel naar buiten dat Slot vertrekt naar Liverpool. Na dat bericht zal er denk ik ook snel duidelijkheid zijn over welke trainer Slot bij Feyenoord gaat opvolgen.

Onervaren of niet je moet een klik hebben met de spelers valt ook niet mee een topper te vinden je moet ook een beetje geluk hebben als trainer .
Joop gall
Kees van wonderen
Misschien Ron jans
M steen
Ook beschikbaar en spreken de taal

13 mei 2024 om 20:24

Stein

13 mei 2024 om 20:32

Op basis van wat is Kees van Wonderen een serieuze kandidaat?
Echt niet normaal dat mensen met hem aankomen.

13 mei 2024 om 20:43

Moest die Joop Gall nog wel even googlen. De beste man is clublood, maar was hiervoor werkzaam bij PSM Makassar uit Indonesie en SV DFS uit Opheusden.

Tegenwoordig is hij lid van VZ met de naam 'checkpoint'.

13 mei 2024 om 22:07

Goeie suggesties. Voor Feyenoord ben ik ook beschikbaar en ik spreek eveneens de taal! Ook vermeldenswaardig is dat ik i.t.t. van Wonderen op een kwartiertje fietsen van de Kuip woon, wat helpt bij het bewaken van de work/life balance.

Sahin is door slepende blessures uiteindelijk nergens is echt geslaagd. Nu lijkt het of hij het niveau niet had en dat hij zeker wel. Absurd goed linkerbeen. Mag trainer worden hier.

13 mei 2024 om 21:12

Hij is bij Dortmund zeker wel geslaagd als voetballer.

Dit zou een hele mooie optie voor Feyenoord zijn, maar ik verwacht niet dat Dortmund hem zomaar laat gaan. Sahin zal bij Dortmund wel de nieuwe hoofdtrainer worden als Terzic volgend seizoen nog steeds zo wisselvallig presteert in de Bundesliga.

Even dromen: te Kloese haalt Graham Potter binnen en die pakt dan volgend jaar 3 prijzen. Supercup, de beker en het kampioenschap.

Een optie met weinig ervaring op nivo, jonge trainer met ( nog) weinig bagage. De zgn. Kenners in de voetbalprogramma’s zijn nog erg rustig met hun commentaren. Als dit een Ajax-optie was geweest ging de strontbak wel open achter de desk.
Ben zelf wel nieuwsgierig mocht hij het worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren