Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Portugal en scorende Ronaldo treuren na doelpunt in extremis

Laatste update:

De nationale ploeg van Portugal is er niet in geslaagd om Zweden van zich af te schudden. De Europees kampioen stond dinsdagavond bij rust met 2-0 voor, maar gaf die na de thee helemaal weg: 2-3. Bij de bezoekers werd Sam Larsson van sc Heerenveen halverwege de tweede helft vervangen door Jimmy Durmaz.

Portugal had de zaakjes relatief snel op orde, want Cristiano Ronaldo opende na achttien minuten de score en na ruim een half uur maakte Andreas Granqvist er met een eigen doelpunt 2-0 van. De voormalig verdediger van onder meer FC Groningen tikte de bal na een voorzet van Gelson Martins achter doelman Karl-Johan Johnsson. Ronaldo had de score geopend door na een prachtige voorzet van Gelson binnen te volleren en de sterspeler maakte daarmee alweer zijn zestiende doelpunt in zijn laatste vijftien interlands. Ronaldo had een tweede keer kunnen scoren, maar stuitte toen op keeper Johnsson.

Portugal toonde zich efficiënt, maar maakte in verdedigend opzicht niet altijd een even zekere indruk en mocht dan ook van geluk spreken dat men bij rust geen treffer had geïncasseerd.In de tweede helft had Portugal minder geluk, want daarin kreeg men er drie om de oren. Viktor Claesson van FK Krasnodar maakte er na 57 minuten 2-1 van en maakte daarmee zijn eerste interlanddoelpunt sinds januari 2012. Twintig minuten later werd het 2-2: Claesson gleed de bal na een hoekschop op knappe wijze binnen. Een eigen doelpunt van Joao Cancelo leverde Zweden in de blessuretijd ook nog het volle pond op: 2-3. Ronaldo deed toen al niet meer mee, want hij werd na 58 minuten naar de kant gehaald.

SÍÍÍÍÍÍÍÍ! Cristiano Ronaldo maakt zijn zestiende doelpunt in zijn laatste vijftien interlands! ⚽️👌

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 28 maart 2017

Een terechte zege voor Zweden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dos Santos , waarom haal je Ronaldo eruit na 58 min ?

29 maart 2017 om 01:04

Afspraken met Real? Rust of zoiets...

29 maart 2017 om 09:14

2-0 voor, vriendschappelijk duel, kwalificatiewedstrijd zaterdag al gespeeld... zo lastig is het allemaal niet.

B elftal, Eder is een held voor z'n winnende EK goal maar t blijft een heel beperkte speler, André Silva is nu al stukken beter. Joao Cancelo is aanvallend goed maar verdedigend erg zwak, Barça niet doen.

Ronaldo 16 goels in de laatste 15 interlands, wat een cijfers zeg.

29 maart 2017 om 00:08

Wel ek finale gewonnen zonder ronaldo

29 maart 2017 om 01:01

Dit was een vriendschappelijke wedstrijd.
Ronaldo heeft gespeeld omdat het voor de mensen op dat eiland heel belangrijk was.

Portugal heeft een goede lichting en de verdediging was vandaag een improvisatie, ik ze Portugal ver komen op het WK als ze die halen natuurlijk. Vandaag was in de 1ste helft vooral Gelson Martins Motm. Hij zorgde voor alle gevaar en wat kan je nou aan een eigen goal doen?

29 maart 2017 om 01:04

Huh? Portugal heeft een van de meest talentvolle selecties, jonge spelers met veel potentie. Vice euro kampioen onder21, kampioen onder17. alleen al voorin gelson Martins,Bernardo silva André Silva silva. silvadie winnen binnen 10 jaar weer een toernooi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren