Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pogba maakt indruk: 'Binnen drie of vier jaar is hij de beste van de wereld'

Laatste update:

Paul Pogba liet dinsdagavond weer zien waarom de Europese topclubs voor hem in de rij staan. Het toptalent van Juventus speelde een sterke wedstrijd tegen Manchester City en had met een geweldige assist bij de 1-1 van Mario Mandzukic ook een aandeel in de 1-2 overwinning van de Italianen. Rio Ferdinand vindt het nog altijd jammer dat Pogba niet is geslaagd bij Manchester United.

/

De nu 22-jarige Fransman kwam tot drie competitieduels voor United, dat zijn aflopende contract graag wilde verlengen. Pogba koos er echter voor om transfervrij over te stappen naar Juve. “Ik vroeg hem waarom hij vertrok”, keek Ferdinand bij BT Sport terug. “Ik zei ‘je gaat nu naar Juve, een club die in een minder sterke competitie speelt. Je zit nu bij Manchester United. Waar ben je mee bezig?’. Maar hij keek me aan en zei ‘ik wil de beste speler van de wereld worden en hier speel ik niet. Ik wil weg omdat ik wil spelen’.”

“Ik denk dat het een fout is geweest van Sir Alex Ferguson om hem zo weinig te laten spelen, maar dat is natuurlijk achteraf praten”, vervolgde Ferdinand. “Ik denk dat Ferguson nu hetzelfde zal zeggen. Ik denk dat hij het in zich heeft om de beste van de wereld te worden en ik denk dat het hem in de volgende drie of vier jaar gaat lukken. Hij heeft het verlangen om de beste van de wereld te worden en hij heeft de persoonlijkheid en het zelfvertrouwen.”

Zie jij Paul Pogba in drie, vier jaar de Ballon d'Or winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In potentie is Pogba een van de beste middenvelders. Echter vind ik dat hij nog vaak te inconsistent is. Sommige matches is hij compleet onzichtbaar, en wisselt dit soort partijen dan weer af met geniale wedstrijden. Zoals gisteren bijvoorbeeld.
Als hij constant weet te worden in zijn spel, is hij voor elke ploeg een toegevoegde waarde.

16 september 2015 om 13:04

Pogba speelt dit seizoen tot nu toe heel bagger. Daar verandert een mooie assist niks aan.

16 september 2015 om 13:24

Ligt ook aan beetje aan dat Juve nog helemaal niet is ingespeeld en veel veranderingen heeft gehad. Tot nu toe ook nog maar 2,5 wedstrijd gespeeld in de Serie A dus ja.

16 september 2015 om 13:48

Denk eerder dat neymar hem gaat winnen

Vreemd deze uitspraak na gisteren. Wat ik zo zag en hoorde was Pogba eigenlijk onzichtbaar afgezien van zijn afgekeurde goal en mooie assist op Mandz.

Pogba is inconsistent wat ook normaal is voor een jongen van 22. Hij speelt ook vaak genoeg erg goeie partijen, en zakt niet vaak door de ondergrens.

16 september 2015 om 12:09

Dat beeld bleef vooral door de samenvatting hangen. Maar ik vond hem aanwezig, won veel duels, was rustig aan de bal en bij afwezigheid van Marchisio speelde hij samen met Hernanes als een leider. Scoorde nog (onterecht? afgekeurd) en gaf een briljante assist. Speelde geen wonderwedstrijd, maar ook zeker niet matig. 7,5/8 waardig.

16 september 2015 om 12:51

Prima wedstrijd dus. Hernanes viel me positief mee, was goed met zijn passing en werklust. Prima versterking. Hoop dat Pogba zich dit seizoen nog net een treetje hoger profileert en dat hij een stuk consistenter wordt. Dat zal ook wel, het zit volgens mij wel goed in zijn koppie.

snap echt niet wat mensen goed vinden aan pogba, 9 van 10 mensen hebben hem niet eens niet zien spelen. hij is echt overrated.

16 september 2015 om 12:21

Dan moet je de Champions League finale hebben gemist. Daarin liet hij zien van wereldklasse te zijn.

16 september 2015 om 14:07

Niet mee eens.

Hij liet vooral zien veel te kunnen rennen en sterk te zijn. Niet enorm indrukwekkend. Al lag dat natuurlijk niet alleen aan hemzelf, maar ook aan de manier waarop Juventus voetbal speelt. In aanvallend voetbal zie ik hem veel meer uit de verf komen.

16 september 2015 om 12:37

Als ik de reacties zo hier zie, denk ik eerder dat hij underrated is. Laatst werd een van mijn reacties verwijderd voor het gebrek aan onderbouwing. Wat een onzin. Overal zie je hier meningen zonder onderbouwing.

16 september 2015 om 12:45

Pfff gisteren niet erg aanwezig geweest maar die pass op Mandzukic, wauw! Als zo'n pass wordt verstuurd door Messi of Iniesta zitten we vandaag nog er over te praten. Ook het schot van Pogba en techniek is echt heel erg goed.

Ik vond Pogba gister niet onzichtbaar, verre van zelfs.
Vond hem eindelijk weer sterk aan de bal en dominant. Moet alleen wel stabieler worden dat klopt. Hij mag het dit jaar laten zien met nr 10, er wordt veel van hem verwacht.

16 september 2015 om 10:09

Als jullie goed opletten kun je wel concluderen dat Pogba het in zich heeft om zich te meten met de top van de wereld. Echter moet Pogba nog constanter worden.

16 september 2015 om 12:54

Die gast is supersterk aan de bal met zn lange slungelige lijf

16 september 2015 om 10:12

Dat klopt omdat de samenvatting 9/10 op de schijnwerpers op Pogba heeft gericht.

Meest overschatte speler op dit moment.

Ben wel eens klaar met die hype rondom Pogba. Vind hem niet bijzonder, hij is niet voor niks weggestuurd bij Man United. Sir Alex Ferguson is en was niet blind. Pogba zit nu al aan z'n top, een echte kenner ziet dat aan zijn speelstijl.

16 september 2015 om 10:30

Aan zijn top zal ie echt nog niet zitten, al is het alleen maar dat meer ervaring leid tot betere keuzes in het veld, verder beheerst hij heel veel aspecten als kracht,snelheid en balcontrole. En alleen al aan zijn assist van gister zie je dat hij traptechniek heeft.
Mee eens dat ie gehyped word op het moment en dat zijn prestaties echt niet speciaal zijn voor 22 jaar, vind een Coutinho (ook voldoende wedstrijd wat achter 'de 10' gespeeld) of Veratti iets verder en die zijn net zo oud. Maar ik geloof wel dat ie wereldtop gaat worden!

16 september 2015 om 10:37

uhm, Pogba is zelf weggegaan, SAF bood hem zelfs nog een nieuw contract aan...

16 september 2015 om 10:59

Zo te zien aan jou reactie ben je geen echte kenner, Pogba is wereldtop !!!! En die zal alleen nog maar beter worden, die gozer verliest nooit de bal en heeft een traptechniek waar menig voetballer van droomt.

16 september 2015 om 11:09

Weggestuurd... Jij ben goed op de hoogte. Ferguson gaf em niet genoeg speeltijd, waardoor hij weg wilde. Het feit dat hij niet genoeg speeltijd kreeg was ook niet gek, hij was toen ook nog lang niet zo goed. Achteraf is uiteraard altijd makkelijk praten.

16 september 2015 om 11:35

Wat een nonsens. Dus jij bent de enige echte kenner en iedereen die er zijn beroep van heeft gemaakt om voetbalkenner te zijn niet? Laat me niet lachen joh.

Ten tweede is er helemaal geen hype, en zou jij (als echte kenner toch?) eens wat aandachtiger op hem moeten letten. Zijn kracht, snelheid, techniek zijn buitengewoon goed. Daarnaast kan hij wereldse passes geven en heeft hij scorend vermogen. Hij mist mentaal en qua overzicht nog wat, en dat is precies dat wat je nog kan leren. Dus op z'n top? Je weet echt niet waar je over praat. Je komt niet eens met argumenten.

16 september 2015 om 12:17

Heren, hoe durven jullie een echte kenner als kampertje25 nou tegen te spreken. Met z'n goed onderbouwde post moet je toch gelijk je kijk op Pogba veranderen. Hij heeft weinig tot geen techniek, is totaal niet balvast, heeft geen loopvermogen en gezien zijn leeftijd zit hij idd al aardig aan zijn top. Nee alle mensen uit de voetbalwereld zitten er ver naast.

16 september 2015 om 15:17

Inderdaad pogba kan misschien een type toure worden maar beste zal hij nooit worden als barca 100miljoen betaald verkopen ze na een jaar voor 60 terug die kan niet mee met barca speel stijl.

Wat heb ik medelijden met de hedendaagse voetballers dat zij in de Cr7/messi tijdperk spelen. Ik zie tussen nu en 5 jaar niemand beter doen dan die twee. Zonde want er zijn zo veel wereld spelers die het wel verdienen om eens een ballon d'or te winnen oa. pogba.

Pogba was gister niet zo goed als ze zeggen hoor... Fernandinho was de man van het middenveld gisteren.

Zeker goeie speler maar vond hem gister ook niet echt goed. Heb ook opgemerkt dat hij totaal niet snel is.
Assist van hem was een perfecte bal. Alleen best slecht verdedigt door mangala. Hij hou mandzukic voor zich moeten houden

Hij was gisteren niet zo goed en asist is een cadeautje van mangala want hij zat te slapen die pas wat pogba geeft is 95% voor een verdediger en zie hem nooit de beste worden techniek heeft hij weinig barca zou beter voor verratti gaan .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren