Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pogba: ‘Ik vind hem nog meer waard dan honderd miljoen pond’

Laatste update:

Paul Pogba is zeer gecharmeerd van Dele Alli. Anderhalf jaar geleden maakte Pogba voor 105 miljoen euro de overstap van Juventus naar Manchester United; inmiddels wordt Alli door sommigen een soortgelijke waarde toegedicht. Pogba denkt dat Alli meer waard is dan hij zelf was, en is blij niet meer de duurste voetballer ter wereld te zijn na de transfer van Neymar.

Doordat Neymar voor 222 miljoen euro transfereerde, is het bedrag voor Pogba plots een stuk minder indrukwekkend. "Mensen denken nu niet meer aan mij", zegt de Fransman in de London Evening Standard. "Ik denk nooit na over mijn transfersom, want dat was iets tussen de clubs. Toch is de transfer van Neymar bijzonder voor mij. Journalisten zullen niet meer zo gericht zijn om mijn prijs, maar meer op mijn optredens op het veld. Daar gaat het om. De druk op mij is dit seizoen afgenomen en ik kan me nog meer richten op het voetbal."

Volgens de Engelse boulevardpers is Manchester United, de club van Pogba, een van de gegadigden voor Alli. Ook Real Madrid wordt hevig aan de middenvelder gelinkt. "Ik vind hem nog meer waard dan honderd miljoen pond. Hij is enorm getalenteerd en nog steeds erg jong, maar tegelijkertijd al heel volwassen in zijn spel", geeft Pogba aan. "Dat kun je merken op het veld. Hij kan goed omgaan met alles wat er van buitenaf wordt gezegd. Je ziet dat hij daar niets om geeft. Mensen zullen altijd blijven praten, maar hij richt zich op het voetbal."

Alli voelt zich gevleid door de woorden van Pogba. "Paul is iemand voor wie ik enorm veel respect heb. Het is heel makkelijk om naast je schoenen te gaan lopen, maar als je de juiste mensen om je heen hebt, dan is het makkelijk om gefocust blijven", zegt de smaakmaker van Tottenham. "Er zullen altijd geruchten zijn over transfers en hoeveel geld je waard bent, maar ik richt me alleen op het voetbal."

Is Dele Alli meer waard dan honderd miljoen pond?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hij kan moeilijk zeggen dat hij minder waard is dan hemzelf. Als Pogba de maatstaaf is dan zijn de meeste middenvelders in de premier league meer dan 100 mln waard.

Een voetballer heeft geen waarde meer die is uit te drukken in valuta in het huidige voetbal. Het is maar net wat de gek ervoor over heeft.

2 december 2017 om 13:31

"als Pogba de maatstaaf is dan zijn de meeste middenvelders in de premier league meer dan 100 mln waard." Wat probeer je hier mee te zeggen? Er zijn hooguit 3 á 4 middenvelders in de PL die gelijkwaardig of net iets beter dan Pogba zijn in de PL.

2 december 2017 om 13:51

Nou, dat zijn er wel wat meer: Alli, Eriksen, Fabregas, Kante, De Bruyne, Ozil, Coutinho, Silva om er al een paar te noemen.

2 december 2017 om 13:59

Coutinho? Nee, die komt niet eens in de buurt. Ozil? Die laat het in de helft van de wedstrijden niet zien en is absoluut geen vechter. Alli? Die komt net kijken en is zo incosistent als wat. Fabregas? Die vorig jaar op de bank zat? De Bruyne, Eriksen en Silva kan ik me in vinden. Zijn wel andere type spelers.

2 december 2017 om 14:00

Hoe kun je een speler als ozil en Eriksen met pogba vergelijken..dan heb je er ook weinig kaas van gegeten zeg. Compleet andere spelers.

2 december 2017 om 14:08

@schwarz, er wordt gedoeld op middenvelders, zelfde type of niet. Zijn toch allemaal middenvelders

2 december 2017 om 17:03

Grappig, je denkt er als eerst een tijdje na over wie er allemaal beter zijn dan Pogba. Daarna kom je met namen waarvan de helft niet eens beter zijn dan Pogba in alle opzichten wat een middenvelder goed maakt ( passing, onderschepping, dreiging , fysiek ) en dan zat je er '' om er al een paar op te noemen '' alsof er nog minstens tien middenvelders zijn die je niet opgenoemd hebt. Verder dan dat onzin lijstje kom je niet hoor.

Dele Alli heeft vorig seizoen echt fenomenale statistieken neergezet. Maar zo slecht doet hij het nu niet met 7 goals en 4 assists in 17 wedstrijden. Zijn vraagprijs doet er niet zoveel toe, hij moet geen transfer maken.

In de huidige markt is 100 miljoen voor Dele Alli geen gek bedrag. Jonge speler, zeer veel kwaliteit, nog lang onder contract en laat zich dit seizoen ook in de CL van waarde zien. Volgens mij riepen ze recent in Engeland al dat het een van de beste middenvelders ter wereld is, dat vind ik absolute flauwekul maar als ze ergens in Engeland goed in zijn is het wel het ophemelen van spelers van eigen bodem. Dat Dele Alli echter veel kwaliteit bezig en veel potentie heeft staat buiten kijf.

2 december 2017 om 13:33

Mooi he, massaal talenten ophemelen en wanneer het weer eens misgaat op een EK en WK zeggen dat het al jaren shit is

Zeggen dat je er nooit over na denkt en tegelijkertijd blij zijn dat je niet meer de duurste bent.. dat rijmt niet met elkaar

Alli meer dan 100 miljoen? Ik zou het snappen als het een binnenlandse transfer is. Maar ik zou het idioot vinden als Madrid zo'n bedrag op tafel legt. Ik vind Alli goed maar niet zo goed. Modric, Kroos en Isco zijn imo allemaal beter. Net als een boel middenvelders. Kdb, Silva, Iniesta, Verratti, Busquets, Coutinho, Kante en ik vind zelfs Pjanic en Radja beter. Maar Alli is natuurlijk nog heel jong. Ik hoef hem iig niet bij Madrid te zien eerlijk gezegd. Ik heb meer vertrouwen in Kova voor de toekomst

Niemand is dat waard. Absurde bedragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren