Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pogba hangt straf boven het hoofd: ‘Hij danst op het graf van de manager’

Laatste update:

José Mourinho werd dinsdag de laan uitgestuurd bij Manchester United en even later plaatste Paul Pogba op Instagram een opvallend bericht met de tekst 'Caption this' met een foto van zichzelf. Het betrof naar eigen zeggen een bericht voor een campagne voor een sponsor, maar Gary Neville gelooft er niets van en vindt de actie van de middenvelder van weinig respect getuigen.

“Manchester United is een betere ploeg met Paul Pogba erbij, dat moet ik eerlijk zeggen. Hij is een groot talent en ik geloof in hem als speler”, begint de oud-speler van United bij Sky Sports. “Er is geen twijfel dat hij niet meer kon opschieten met de manager. Hij gelooft niet in hem, mag hem niet, vindt hem waarschijnlijk geen goede coach... En dit is vice versa.”

“In de afgelopen zes maanden is de relatie ernstig verslechterd, maar ik vind dat dansen op het graf van de manager die net is ontslagen absoluut niet op zijn plaats is”, verwijst Neville naar de Instagram-post van Pogba. “Mourinho is zijn baan verloren en Pogba en zijn mensen sturen dan doodleuk dit naar de buitenwereld..."

Pogba kan volgens verschillende Engelse media een boete verwachten vanwege het bericht die hij dinsdag verspreidde. Neville begrijpt wel waarom de Fransman een straf kan verwachten, aangezien hij denkt dat de boodschap van Pogba oprecht was. “Trap niet in het verhaal dat het een toevalligheid was en het een geplande actie voor een sponsor was. Onzin, complete onzin”, aldus de Engelsman.

Verwacht jij dat Paul Pogba een straf krijgt van Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 december 2018 om 09:49

Ik ben het heel vaak oneens met meneer Jose, maar in dit geval begrijp ik zijn aanpak van Pogba 100%.

Deze meneer is meer bezig met zijn kapsels, dansjes en social media. Tuurlijk kan hij voetballen, maar hij oogt zeer lui en nonchalant.

Ik weet dat het voorbeeld niet gewaardeerd wordt, maar zo'n speler hoort toch gewoon te presteren ongeacht zijn positie?

Kijk naar Eriksen bij Spurs. Speelt altijd goed ongeacht waar hij staat, Ram, Lam, CAM of CM. Het maakt hem geen moer uit.

Dit geldt ook voor onze Cruijjf 2.0 (sarcasme jongens) Frenkie! Of hij nou op CB speelt, CM of Cvm. Hij laat zich gelden en dat zou deze heer ook moeten doen. 105 miljoen weggegooid geld.

19 december 2018 om 11:22

Eerste seizoen van Pogba bij United stond hij in het team van het jaar van het Cies. Op basis van de statistieken die relevant zijn voor zijn positie bleek hij gewoon bij de 3 beste middenvelders van de top 5 competities te horen.

Vorig seizoen kwam hij in de Premier League tot een moyenne van 134 minuten per betrokkenheid bij een goal (goal of assist). Ter vergelijk, de Bruyne had daar 127 minuten voor nodig.

Ik zie niet in hoe sommige mensen maar kunnen doen alsof Pogba niets laat zien. Ik ben het eens dat hij zeker beter kan, en vooral ook consistenter moet zijn. Maar hij is tevens de enige middenvelder die daadwerkelijk wat creeert of de mensen eens op de banken krijgt.

Toen Zlatan in de punt stond kon je duidelijk zien dat Pogba enorm veel baat had bij het spelen met een speler die ook grote kwaliteiten had. Momenteel loopt hij er verloren bij omdat de mensen voor hem ook totaal niets doen of laten zien. Of dat aan de spelers zelf ligt of aan de manager laat ik in het midden, maar naar mijn idee loopt Pogba er vaak verloren of ongeinteresseert bij omdat hij simpelweg zijn ei niet kwijt kan bij zijn medespelers.

Het is soms zo verschrikkelijk statisch. Lukaku kan hij met geen goed fatsoen aanspelen omdat die een balbehandeling van een trampoline heeft. Zlatan kon je prima met een moeilijke bal aanspelen en ook nog eens een briljante bal terug verwachten. Met Lukaku moet hij hopen dat Lukaku niet direct struikelt over de bal.

Let wel, er is zat op Pogba en zijn presteren aan te merken, maar ik ben er van overtuigd dat hij noodzakelijk is voor de groei van United en direct veel beter zal spelen zodra er wat meer voetballende spelers op het veld komen te staan.

Engelse 'analisten' uiten altijd alleen maar kritiek op buitenlandse spelers. De eigen Engelse spelers daar hoor ik ze nooit over. Man U zit vol Engelse spelers met een middelmatig niveau en die ook niet presteren.

Over het bericht van Pogba. Het doet er helemaal niet toe hoe de post bedoeld was. Werkt Neville soms voor de 'normen/waarden en fatsoens politie'?
Laat voetballers gewoon hun mening uiten ipv deze opgedrongen sociale druk om de meningsuiting te beheersen en controleren.
Waarom zou Man U hier een boete voor moeten geven? Dat zou echt triest zijn om het uiten van een mening.

19 december 2018 om 11:58

Als je denkt dat de Engelsen buiten schot blijven, sla je duidelijk niet vaak een blaadje open met de prefix Daily. Luke Shaw wordt echt al vanaf dag een uitgemaakt voor luie dikzak. Daarvoor was Rooney, ondanks zijn indrukwekkende prestaties vaak de gebeten hond en vooral onder de eigen aanhang moet Phil Jones het sinds hij wat corners heeft genomen het ook altijd ontgelden.

Pogba heeft gewoon de grootste mond en het grootste prijskaartje, dus dan is hij de lul als het niet loopt. Dat is gewoon logisch. Als Ronaldo niet zou presteren bij Juventus zou het ook alleen daar over gaan, Neymar bij Psg, Messi Bij Barca, De Bruyne bij City idem. Hoge bomen vangen veel wind. En als je daar niet tegen kan, moet je lekker je instagramaccount opzeggen.

19 december 2018 om 12:45

Pogba wordt aangepakt alsof hij een moordenaar is. Alles wat hij doet, wordt negatief uitgelegd.
Ik trap daar niet in. Bij Juventus was hij exact dezelfde persoon en niet anders dan nu en nu heeft hij opeens geen mentaliteit.
Men verwacht dat Pogba een spelverdeler is?😂
Wat kan Pogba daaraan doen dat mensen veel te hoge verwachtingen hebben van hem.
Ik hoor iedereen klagen dat Pogba geen 100 miljoen waard was. Maar ondertussen blijven ze hem wel beoordelen als een speler die werkelijk 100 miljoen waard is.
Als ik een speler geen 100 miljoen waard vind dan beoordeel ik hem gewoon op zijn waarde.
Pogba zal nooit het brein van een elftal zijn. Hij zal het vooral van zijn atletisch vermogen moeten hebben.
Wie hem beoordeelt als een spelverdeler die heeft zelf een probleem tussen de oren en verdient de titel 'analist' niet.

19 december 2018 om 13:57

Welke analisten zeggen dat hij een spelverdeler is dan?

Verder doe je hem echt extreem te kort door te zeggen dat hij het van zijn atletisch vermogen moet hebben. Pogba is een zeer begenadigd voetballer en veel meer dan sterk en snel. Kom op zeg.

19 december 2018 om 12:06

Wat te denken van Beckham en rooney vroeger, die werden constant de pispaal als het even tegen zat. Ik ben geen mou fan, verre van zelfs. Maar pogba straalt nou niet echt een topmentaliteit uit

19 december 2018 om 20:26

Haha pogba is niet zo gek bezig als die twee die hadden beiden een affaire rooney met een oma zelfs. Doe is normaal wat heeft pogba gedaan dat zo erg is? Dansen? Dabben?

Is duidelijk een getimede / gesponsorde post geweest, en dan nog. Mourinho noemde Pogba een altijd weken terug een clown..heeft zijn spelers beledigd en gekleineerd. Als Pogba zei : Hahahahah, kon je alsnog niets zeggen. Waarom mag Mourinho doen wat hij wil maar daar niks op terugkrijgen?

Lekker boeiend allemaal... Mourinho krijgt volgens mij 20M mee... hoef je echt geen medelij mee te hebben...

Pogba moet gewoon die Neville aanklagen voor verspreiding van valse beschuldigingen.
Wat Pogba doet is zijn zaak,hij schaadt Mourinho hier echt niet mee.

Doe mij maar zo'n graf van 20 miljoen en nooit meer hoeven werken. Mag iedereen er lekker op dansen.

Ik zie een aantal tegenstrijdige dingen: Er werd de afgelopen dagen artikelen geplaatst op VZ met de mededeling dat Pogba dit heeft gepost Voor Mourinho werd ontslagen en nu is het ''even later''? Daarnaast blijkt dit ook een reclame bericht te zijn van Pogba en doorgaan posten derden dit op de account van de speler. Echter het moment waarop dit is gebeurd blijft merkwaardig

Hij heeft ook nog voor 2 miljoen pond al die tijd een suite van 145 m2 in een luxueus hotel in Salford gehad.
Waarom vragen ze zo iemand met zo'n vorstelijk salaris niet om zelf even woonruimte te gaan zoeken ( en bekostigen)?

19 december 2018 om 09:43

Vreemde opmerking daar dit soort zaken bij zga alle clubs gebeurt voor zowel trainers als spelers.

19 december 2018 om 12:47

Jammer dat je wilt stoken maar zijn hotel verblijf heeft Mourinho geheel uit eigen zak betaald, alleen de eerste periode is door de club betaald. Dat is ook de reden dat United hem nooit kon dwingen om een huis te zoeken.. Wie betaald bepaald – hier Mou dus

Je kan dus tegenwoordig ook een straf krijgen als je iets post wat niks met de club te maken heeft. Mijn werkgever straft me toch ook niet als ik zoiets zou doen. Als het nou met opzet of toevallig was maakt helemaal niet uit naar mijn mening.

hoezo...mourinho is de manager toch niet meer? Lekker belangrijk.
Pogba moet absoluut iets aan zn gedrag gaan doen om weer te presteren, maar dit vind ik niet zo spannend.
Man utd heeft mourinho al die jaren ook niet op zn gedrag aan gesproken, terwijl dat ook een schande was voor de club

Als United de juiste trainer kan aanstellen om het beste uit Pogba te halen, hebben ze natuurlijk een topper met hem. Dat is dan echter wel nodig, want Pogba heeft niet genoeg karakter om op eigen houtje het beste uit zichzelf te halen. Dat is ook de reden dat ik niet denk dat we hem zullen herinneren als een absolute topper, terwijl hij dat talent wel heeft.

19 december 2018 om 11:59

AUB zeg.. Pogba heeft een sterk karakter, kijk maar waar die vandaan komt.
heeft het gemaakt in Juventus. en dat komt omdat er een goede trainer stond en zijn medespelers hadden bijna allemaal sterke kwaliteiten.

En dan komt hij in dit United, waar we ondertussen wel zien dat veel spelers er niet in slagen.
Di Maria is een goede voorbeeld hiervan, was één van de beste spelers van Real Madrid in z'n laatste jaar.

Zelfde verhaal met Depay, Lukaku en Sánchez...ga je me ook vertellen dat hun allemaal geen karakter hebben?. dit heeft niks met karakter te maken, maar met de beleid. Kijk maar naar City en dan zie je wel wat er mis is met United.

19 december 2018 om 12:25

Lukaku en Depay zijn niet van het nivaeu van Pogba. Pogba is qua potentie echt absolute wereldtop, dat geldt in mindere maten ook voor Sanchez, die er overigens aan het einde bij Arsenal ook met de pet naar gooide.

Mensen vinden een sterk karakter vaak iemand die niet in de pas loopt en lekker doet waar hij zelf zin in heeft. Ik vind dat juist een teken van zwakte. In deze zware tijd was het juist Pogba, als beste en bekendste speler van United om de kar te trekken. Dat kan hij totaal niet. Natuurlijk is dat ook de schuld van Mourinho, maar ik vind Pogba bij uitstek iemand met wel het talent, maar niet het karakter om de top te halen.

Wat Pogba in het veld laat zien en op insta post heeft niets te maken met het beleid van Manchester United, dat heeft te maken met zijn instelling. En die deugt niet naar mijn mening.

We moeten dus allemaal op Neville's onderbuik vertrouwen als ik dit zo lees. Deze foto is duidelijk door een professionele fotograaf gemaakt, ik ga er niet van uit dat iemand zoveel moeite doet om zijn coach te kakken te zetten.

Waarom kan je als Neville zijnde dit negeren? Hij creã«ert gewoon negativiteit en dat gaat meespelen later. Zegt ie dat zonder Pogba Man Utd veel beter speelt .over 3 maanden gaat hij weer zeggen dat Pogba de beste middenvelder van de PL is. Neville moet zijn mondje dicht houden en heeft overal commentaar op...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren