Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Podolski: ‘Moet ik dan zeggen dat alles in orde is?’

Laatste update:

Lukas Podolski komt weinig aan spelen toe bij Arsenal en daar is de Duits international klaar mee. De linkervleugelspeler lijkt aan te sturen op een winters vertrek uit Londen en naar verluidt staan Juventus en Fiorentina klaar om Podolski, die vrijdag nog in actie kwam met Duitsland, in te lijven.

/

“Alles is mogelijk tegenwoordig”, doelt de aanvaller in gesprek met ESPN op een mogelijke transfer naar de Serie A. “Je kunt niets uitsluiten.” Terwijl Podoslki in actie kwam tijdens de met 4-0 gewonnen interland tegen Gibraltar, worden hem bij Arsenal weinig speelminuten gegund. “Ik heb het de laatste maanden moeten hebben van korte optredens”, geeft de 29-jarige Duitser.

“Ik heb mezelf warm moeten inpakken, met mijn winterjas aan, muts op en sjaal om, om anderen te zien spelen. Het liefst zou ik Arsenal laten zien wat ik kan, maar de kans om aan te tonen wat ik kan krijg ik niet. Ik wil nog jaren blijven voetballen, dus moet ik dan zeggen dat alles in orde is en mijn contract uitzitten?”, vraagt de linkspoot zich hardop af.

Denk je dat Lukas Podolski in januari vertrekt bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is toch onbegrijpelijk waarom deze man zo weinig speelt bij Arsenal. Ik ken de huidige situatie niet bij Arsenal tussen hem en de club maar normaal gezien moet deze man altijd vaak spelen. Is misschien geen basisplekje waard maar toch in mijn ogen wel de 12e man.

Speelt opvallend vaak bij Duitsland, terwijl hij bij de Gooners niet aan de bak komt.

15 november 2014 om 14:33

Bij de meeste gooners zou hij dan ook elke match invallen, zo rond minuut 65. Statistieken bewijzen dat hij de beste afwerker in de BPL is, hij heeft een fenomenaal schot in die linker.

Maarja, er zit een seniele oude man op onze bank. Al moet Podolski wel beseffen dat hij tekort komt voor een basisplaats.

15 november 2014 om 14:37

Zijn schot is echt geil goed. Ook bij Duitsland vaak. Snap echt niet waarom hij nauwelijks in de spits heeft gestaan toen Giroud geblesseerd raakte.

15 november 2014 om 14:39

Te klein voor een tafellaken , te groot voor een servet.

15 november 2014 om 14:40

Omdat Podolski geen diepe spits is. Zijn beste positie is 2e spits.

15 november 2014 om 14:48

Weet ik, doch kan hij het wel. Zie tijd bij koln bijvoorbeeld. Eerste periode. Op de flank vind ik hem echter nog minder.

15 november 2014 om 14:59

Ik weet niet of hij het bij Köln deed, maar bij Arsenal lukt het gewoon niet. Hij is geen targetman die de rest kan laten aansluiten met de rug naar doel, zoals Giroud, die (kopbal)sterk is en goed in de combinatie met Cazorla en co

15 november 2014 om 15:05

Dat klopt. Ik zou hem met Cazorla niet laten spelen, maar met alexis en walcott kan het best. Kan hij uit de spits trekken waardoor er gaten ontstaan. Daar kunnen die twee in duiken. Heb je lukas voor de afvallende bal of afspeelmogelijkheid met zijn schot. Geen perfecte oplossing, basisplaats oid, maar als alternatief zou het best kunnen denk ik.

15 november 2014 om 15:08

Ik zie het liever met Welbeck of Giroud diep en Alexis als 2e spits. We moeten het systeem niet op Podolski afstemmen, maar op Alexis.

15 november 2014 om 15:36

Dat zeg ik toch ook niet?

15 november 2014 om 14:46

Podolski is behoorlijk shit. Heeft alleen een goed schot, maar is niet slim genoeg om te spelen als diepe spits, is niet behendig genoeg voor de vleugelspits-positie en meeverdedigen doet hij ook niet en het hele systeem omgooien naar 4-4-2 ga je niet doen voor een Podolski. Een statische speler, die ook nog zijn kansen vergooide toen hij zijn scheenbeschermers kwijtraakte toen hij uit bij Dortmund moest invallen.
Past niet in het team en heeft kennelijk ook problemen met zijn professionaliteit.

Podolski heeft alle recht om te vertrekken, en ik gun het hem ook. Voor hem in de plaats kan een goedkopere vervanger gehaald worden qua salaris.

15 november 2014 om 14:35

Als hij niet speelt is er ook geen vervanger nodig neem ik aan. Scheelt nog meer.

15 november 2014 om 14:48

Je denk wel net als Wenger, laat dat nou juist de verkeerde denkwijze zijn...

15 november 2014 om 14:51

Da's waar, zijn vertrek kan makkelijk intern opgelost worden met Campbell of Gnabry, of zelfs een jeugdspeler.

15 november 2014 om 14:51

Nee hoor. Ik vind alleen dat Arsenal geen vervanger voor Podolski nodig heeft omdat hij toch al niet aan de bak komt en er nog genoeg anderen zijn. Zeker op de flanken. Dus je kan beter centjes in een goede dm steken. Als dat op orde is, kunnen we weer eens naar een spits kijken. Cavani in de zomer oid.

15 november 2014 om 14:52

We hebben genoeg breedte voorin om het vertrek van Podolski (dus een wisselspeler) op te vangen, met Campbell bijvoorbeeld. Gnabry zou ook kunnen, of een jeugdspeler als Maitland-Niles of Willock.

15 november 2014 om 14:54

Gnabry moet vaker zijn kans krijgen, ik zou hem uitlenen maar naar het schijnt is hij zelf niet happig om uitgeleend te worden.

15 november 2014 om 14:56

Podolski verkopen, Gnabry doorschuiven en vaker laten spelen. Prima oplossing lijkt me. Geld besteden aan CDM en CB.

15 november 2014 om 14:56

Ja daarom. Dat is ook de reden dat ik niet snap dat hij niet toenmalig wat vaker als back-up voor Giroud is gebruikt. Mijns inziens kan hij dat goed invullen. Zeker met de huidige vleugels.

15 november 2014 om 14:57

Hoezo? Voor op de flanken heb je dan Sanchez, Walcott, Chamberlain, Cazorla, Gnabry en Campbell kan er spelen. Wellicht dat ik nog iemand vergeet. En ja, ik weet dat Chamberlain, Walcott en Sanchez het liefst op rechts spelen. Ze kunnen echter ook op links spelen.

15 november 2014 om 15:02

Bentini123
Ox speelt het liefst centraal, hij ziet zichzelf in de toekomst ook in een centrale rol.

15 november 2014 om 16:20

Gnabry is al sinds vorig seizoen geblesseerd dus hoe moet Wenger hem meer de kans geven? Hij is nu bijna terug.

15 november 2014 om 16:48

Chamberlain moet zich gaan focussen op de flanken. Voor centraal komt hij inzicht te kort. Wenger gaf laatst al aan dat hij daar van buitengewone klasse kan zijn. Als centrale middenvelder zou hij eventueel kunnen groeien, a la Beckham.

Ik gun Poldi wel zijn speeltijd. Maar momenteel zijn de flanken overbezet met Alexis,
Walcott, Oxlade-Chamberlain, Cazorla en Campbell. Podolski komt gewoon te
kort voor een basisplaats. Campbell, Rosicky en Podolski zijn al begonnen met
klagen met een gebrek aan speeltijd. Wenger kan ook niet iedereen tevreden houden

15 november 2014 om 14:38

Eigenlijk heeft Arsenal te luxe in de aanvallers maar gierig in de verdedigers.
Mooie ruildeal. Podolski ruilen met hummels bij bvb 10 mil. Zou superdeal zijn haha

15 november 2014 om 20:32

Net alsof dortmund hem nodig heeft. Buiten het feit dat ze echt die 10 miljoen niet voldoende zouden vinden.

15 november 2014 om 14:49

Ja goes bezet, maar nooit word er gebruik van gemaakt. Teens op de vleugels, misselijk!

Wil hij vaker spelen? Das ook 't eerste dat ik daar van hoor

Podolski was eigenlijk nergens een onbetwiste basisspeler behalve vroeger bij het Duitse elftal en FC Koln. Zou hij dan toch te licht zijn?. Lekker naar een Valencia, Fiorentina of Leverkusen gaan.

15 november 2014 om 14:43

Te licht, tjah, het is geen schande dat je geen basisplaats hebt bij Bayern en Arsenal he. Bayern is een ongelofelijk goeie ploeg en bij Arsenal hebben ze vooraan ook een aantal hele goeie spelers, hun gebreken liggen achteraan (cvm en verdediging).

Zo speelt Alexis Sanchez momenteel op Poldi's favoriete positie. Pech, want da's net de beste speler van Arsenal.

Arsenal moet Podolski gewoon samen met Ozil richting Dortmund sturen en een zak geld erbij

en dan Hummels en reus naar London halen.

szesny
Debuchy
Huimmels
Koss
Gibbs
Khedira
J,Wilshere
Walcott
Alexis
Reus
Welbeck
15 november 2014 om 15:36

Podolski gaat niet naar Dortmund, nooit. De enige club waarvoor hij in Duitsland wil spelen is FC Koln.

15 november 2014 om 16:01

Vandaar dat hij ook 2 periodes bij Munchen heeft gespeeld...als Dortmund hem een goed aanbod doet gaat hij daar gewoon naar toe hoor.

15 november 2014 om 16:51

Podolski ruilen voor Hummels of Subotic zou ik als Arsenal fan zijn direct doen. Özil gaat helemaal nergens heen, want sinds zijn blessure is wel duidelijk geworden hoe zeer hij wordt gemist!

Het is gewoon niet zo'n geweldige speler...best een goede spits maar komt tekort voor de echte top.

Heeft zowel bij Munchen als bij Arsenal nooit een echte basisplaats kunnen veroveren en loopt ook net aan 1 op 3 wat doelpunten betreft....wel een grote naam, Geen grote speler.

Dortmund zou prima club voor hem zijn....als rest vn zn carriere bij Koln..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren