Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pirlo komt dag voor clash met Barcelona met helder statement over De Ligt

Laatste update:

Giorgio Chiellini doet vanwegee een spierblessure woensdagavond sowieso niet mee in het Champions League-duel van Juventus met Barcelona, terwijl er daarnaast onzekerheid is over de inzetbaarheid van Leonardo Bonucci. De verdediger hield spierklachten over aan het duel met Hellas Verona (1-1) van afgelopen zondag. Ondanks de defensieve problemen piekert trainer Andrea Pirlo er niet over om Matthijs de Ligt nu al voor de leeuwen te gooien.

De Ligt, herstellende van een schouderoperatie, trainde dinsdag gedeeltelijk mee met de spelersgroep van Juventus. Pirlo neemt echter geen enkel risico met de centrumverdediger en wacht derhalve op groen licht van de medische staf van La Vecchia Signora. "Voor het inzetten van De Ligt heb ik nog geen akkoord ontvangen van de doktoren. Hij en Chiellini doen sowieso niet mee tegen Barcelona. Over Bonucci nemen we woensdag een definitief besluit", zegt Pirlo dinsdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar de confrontatie met Barcelona.

In de Italiaanse media leeft overigens de verwachting dat De Ligt nog vóór de interlandperiode in november zijn rentree maakt in de hoofdmacht van Juventus. De Oranje-international kwam in juli voor het laatst in actie voor de formatie van Pirlo. Momenteel is Merih Demiral de enige fitte centrumverdediger bij de regerend landskampioen. De Turkse stopper werd tegen Hellas Verona in de achterste linie geflankeerd door Bonucci en Danilo.

Pirlo weet nog niet of Cristiano Ronaldo inzetbaar is tijdens de tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. De Portugese aanvaller hoort dinsdagavond de uitslag van de coronatest. "Er zit niet anders op dan wachten op de testresultaten", aldus de Juventus-coach. "Is de test negatief, dan kunnen we een plan opstellen. Maar voor nu is geduld het toverwoord." Ronaldo is in quarantaine en miste daardoor het duel met Hellas Verona van zondag.

Juventus - Barcelona eindigt in een...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zou zonde zijn als Cristiano deze wedstrijd moet missen, toch leuk om die twee nog 2 wedstrijden tegen elkaar te zien. En voor het Nederlands elftal is het belangrijk dat Mathijs weer snel fit wordt nu we Virgil missen al is een centrum met De Vrij en Blind ook prima.

Pfff, 3 Cv's geblesseerd? Afgelopen seizoen hadden ze er 5, toen speelde Rugani er ook al een stuk of 15 wedstrijden, dan snap ik niet dat ze krimpen naar 4 Cv's.

27 oktober 2020 om 15:39

Zowel Chiellini als Bonucci zijn ook de jongste niet meer, hè.

27 oktober 2020 om 15:59

Rugani wordt je ook niet heel blij van. Momenteel is Danilo omgetoverd tot CV. Hij doet dit niet heel verkeerd. Maar hem moet je niet willen tegen clubs als Barca.

27 oktober 2020 om 16:22

Nee dat deed hij zelfs beter dan op zijn normale plek en beter dan demiral.. verbaasde me wel dat hij cv ging spelen en demiral ernaast

Alle clubs hebben nu een drukke schema. Daar door zullen je spelers moeten missen aan blessures of Corona.

Niet meer dan logisch, met een geopereerde schouder is vroegtijdig forceren wel het stomste wat je kan doen. Zo'n schouderbandje is in no-time weer opgerekt.

Kunnen ze Rugani niet terughalen van zijn uitleenbeurt? Zal een som geld tegenover moeten staan, maar lijkt me geen onverstandige keuze.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren