Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Phillip Cocu schiet uit z'n slof: 'Hou je grote bek joh, sodemieter op!'

Laatste update:

Phillip Cocu heeft het zaterdagavond in de slotfase van Sparta - Vitesse aan de stok gekregen met Nourdin Boukhari. Laatstgenoemde maakte een opmerking waar de Vitesse-trainer niet van gediend was, waarna de twee elkaar opzochten. De vierde man kwam vervolgens tussenbeide, waarna de rust al snel terugkeerde. Sparta stapte niet veel later met een 3-1 overwinning van het veld.

Terwijl het duel tussen Sparta en Vitesse al lang en breed gespeeld was, werd het in de slotminuten even onrustig aan de kant. De Arnhemmers gaven de bal niet terug, waarna Boukhari verhaal kwam halen bij Cocu. "Bemoei je lekker met je eigen ploeg", reageerde de voormalig Oranje-international daarop. Boukhari gebruikte vervolgens bewoordingen die niet te horen waren op beeld. Cocu schoot daaruit uit zijn slof. "Wat zei je? Nou moet je even uitkijken hè. Hou je grote bek, joh. Sodemieter op. Bemoei je met je eigen ploeg."

Na afloop wilde Cocu niet kwijt wat Boukhari exact riep. "Je kan boos zijn dat wij de bal niet terugspeelden, daar hebben ze misschien nog een punt ook. Aan de andere kant staat het 3-1 en is de wedstrijd gespeeld", aldus Cocu bij ESPN. "Als er dan bepaalde bewoordingen worden geplaatst, dan gaat me dat te ver. Ik laat me niet alles zeggen. Ik hoef niet te delen wat hij zei. Maar mijn reactie zegt genoeg. Een beetje passie hoort erbij, maar je moet wel weten waar de grens ligt."

Cocu is van mening dat er meer in had gezeten op bezoek bij Sparta. "Ik denk dat de wedstrijd redelijk in evenwicht was. We hadden de controle en zij werden niet gevaarlijk via de flanken, waar toch hun kracht ligt. Vlak voor rust kwam er alleen te veel ruimte tussen de linies doordat we iets te diep stonden. Daardoor viel de 2-1 op een heel vervelend moment, vlak voor rust. Verder was er volgens mij niet veel aan de hand. Na rust hebben we geprobeerd zo lang mogelijk in de wedstrijd te blijven. Na de rode kaart van Wittek was het gespeeld."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima trainer hoor. Heeft het toch weer aardig op de rit bij Vitesse. Apart om hem zo ' uit zn slof' zien te gaan. Normaal een hele rustige man. Ben benieuwd wat Boukhari zei.

12 maart 2023 om 08:04

Laatste 4 competitieduels verloren noem je aardig op de rit? De frustraties van Cocu kwamen gisteren bovendrijven toen Nordin net wat te direct duidelijk maakte wat hij vond dat Vitesse de bal niet terugspeelde nadat Sparta de bal uit had gespeeld voor een blessurebehandeling. Maar goed, jouw post staat nu wel bovenaan.

12 maart 2023 om 08:11

Ze speelde tegen Ajax, AZ, Volendam en Sparta uit. Volendam hadden ze moeten winnen, Sparta uit is dit jaar gewoon lastig. Maar goed, jouw chagrijnige humeur is er wel uit op de zondagmorgen.

12 maart 2023 om 16:51

Ik ben verre van chagrijnig hoor. Je kunt er wel van alles bij halen Jambers naar feit blijft dat Vitesse slechts 3 punten boven de streep van PD-playoffs staat. Objectiever kun je het niet krijgen. Reacties zoals die van jou zorgen hier vaak voor een giftige sfeer.

12 maart 2023 om 08:20

Klopt! Moet er ook aan wennen, ken cocu (vanuit tv uiteraard) als een beheerste en vriendelijke man.
Maar iedereen kan weleens uit de slof schieten, zelfs ik verlies weleens mijn geduld

12 maart 2023 om 09:07

Wat moet daar precies voor gebeuren Prem?

12 maart 2023 om 09:10

Nou Prem, daar kom je toch wel met een onthullende ontboezeming ;-)
Ik ken nog wel een goede angermanagement therapeut waar ik geweest ben toen ik 1 keer uit mijn slof schoot.

12 maart 2023 om 09:58

Dit is een flinke openbaring Prem. De rustige AZ fan, weet niet of je ook net als ik Alkmaarder bent, die zijn cool verliezen kan

Is dat niet de stiefvader van ons paradepaardje Noa Lang? De appel valt niet ver van de boom laten we maar zeggen.

12 maart 2023 om 08:16

Ik begrijp je post niet? En wie van de 2 is de stiefvader?

12 maart 2023 om 08:19

Hij doelt op Boukhari denk ik. Waarom de appel niet ver van de boom valt moet ik je ook schuldig blijven. Ik zou zeggen: gewoon oprapen en opeten.

12 maart 2023 om 08:21

Geen idee wat Loewiegan bedoelt, maar Boukhari is de stiefvader van Noa Lang.

12 maart 2023 om 08:26

Idd, Boukhari komt op mij sowieso over als een vrij agressieve man.

12 maart 2023 om 08:54

Dan raad ik je aan om wat meer filmpjes van hem te bekijken. Want begrijp niet hoe hij kan overkomen als een vrij agressieve man. Waaruit blijkt dat, in het filmpje vind ik cocu eerder een agressieve man dan boukhari.

12 maart 2023 om 09:14

Lekkere onderbuik gevoelens op deze zondagochtend jongen!? Boukhari is alles behalve een agressieve man, dus slaat helemaal nergens op. Misschien hebben ze hierin allebei punt want we weten natuurlijk niet wat er door Nordin geroepen is. Maar goed, dit is Nederland spannend. In andere grote competities gebeuren dit soort akkefietjes tussen trainers elk weekend en wordt er snel
over gegaan tot de orde vandaag.

12 maart 2023 om 09:27

Boukhari? Dat is echt een vriendelijke en sociale man, hoezo komt hjj zo agressief over?

12 maart 2023 om 09:57

"De appel valt niet ver van de boom", terwijl het zijn stiefvader is. Die hebben dus geen biologische band he? 😅

12 maart 2023 om 10:17

Dat dus, sommige mensen proberen van alles een sensatie ding te maken...

12 maart 2023 om 10:36

Ik lijk in mijn gedrag meer op mijn stiefvader dan op mijn biologische vader, denk dat opvoeding ook een soort "boom" is..
Verder slaat het erbij halen van Noa lang sowieso al nergens op.
Ken Boukhari en Cocu beiden als niet heel aggressief, maar ze kunnen uiteraard ook gewoon allebei een keer uit hun slof geschoten zijn en fout zitten. Vind het ook goed dat Cocu er verder ook niet op in gaat.

12 maart 2023 om 11:40

Misschien dat iemand die appel heeft gepakt en het gewoon heel hard naar een andere boom heeft gesmeten.

12 maart 2023 om 12:43

"die hebben dus geen biologische band he?"

Ze hebben wel tien jaar onder een dak gewoond, dus een aanzienlijk deel van zijn opvoeding heeft Lang gehad van Boukhari. Ik gok dat significant daar op doelt.

12 maart 2023 om 12:35

Hoe kan zulke bagger hier blijven staan @vz? Deze onderhuidse racisten moet opgeruimd worden van dit forum.

Mijn hart gaat uit naar alle mensen die hun dierbaren verloren bij deze woordenwisseling.

12 maart 2023 om 08:08

Ik denk dat die zich pas over een jaar of 20 “durven” melden. Cocu zal dan alsnog gecanceld worden. Boukhari komt er mee weg want die wordt en masse in de slachtofferrol gedrukt en geknuffeld.

12 maart 2023 om 09:22

Hahaha. Nourdin zal wellicht eerder gecancelled worden als over 20 jaar naar buiten komt wat hij zei

Geroerd en overmand door emoties weten beide elkaars gevoelige snaar te raken. Ik hoop dat ze even later in de catacomben het weer goed hebben kunnen maken. Door naar elkaar te luisteren en te praten.

12 maart 2023 om 08:34

Valt niemand op dat dit prachtig rijmt? Ook fijne woordkeuze, poëtisch man!!

12 maart 2023 om 09:15

Zelfs gedurfd door het te laten eindigen in klankrijm! Als dit nou in een bundeltje zou verschijnen, zou ik het direct kopen.

Als je Cocu zo kunt laten reageren heb je wat mij betreft duidelijk iets gezegd dat te ver gaat.

Cocu komt op mij altijd over als een correcte en beschaafde man, Boukhari daarentegen juist als een vrij agressieve man met een kort lontje. Lang-senior zou vast iets grofs gezegd hebben, Cocu vliegt niet zomaar uit zijn vel.

12 maart 2023 om 08:58

Iedereen vliegt wel zomaar uit zijn vel, 3-1 verliezen van sparta. Dus het valt wel te begrijpen. Begrijp alleen niet hoe je op het feit komt dat boukhari agressief is.

12 maart 2023 om 10:22

Dat zegt alsnog niks. Dus omdat Cocu als een correcte en beschaafde man overkomt zou hij nooit wat verkeerds doen? Dat dachten we ook allemaal van Tom Egbers

Kern van het verhaal. Cocu's Vitesse was niet sportief bezig. Boukhari zegt daar iets van, maakte het wellicht persoonlijk en Cocu was daar nog niet van gediend

Cocu komt op mij altijd over als een vrij rustige man, jammer dat we niet weten waardoor hij uit zijn slof schiet. Dan kan je natuurlijke de simpele aanname maken dat Noa zijn vocabulaire niet van een vreemde heeft geleerd maar dat is dan lekker ongefundeerd onderbuiken. Ik denk dat hij het over het laffe pruikje van cocu heeft gehad.

Als dit ‘uit je slof schieten’ is wat is dan die Vasquez van Fortuna wekelijks langs de lijn.. een doorgesnoven, ontsnapte tbs-er..
Cocu is in mijn ogen een hele nette man en reageert fel op iets van een ander, sport is ook emotie, zolang het niet op de persoon is lijkt me dit toch niet echt nieuwswaardig.

De wedstrijd was al gespeeld geeft Cocu toe. Is dit dan niet juist het moment om sportief te doen. Kan me voorstellen dat wanneer Vitesse juist een man meer zou hebben en met 2-1 achter zou staan je iets minder sportief wordt in jacht op de gelijkmaker, maar hier viel niets meer te behalen.

Voorspelbare stress reactie van een trainer die ziet dat zijn ploeg langzaam afzakt op de ranglijst

Goede trainer. Hij heeft van Noa een Noamhed gemaakt. Dan zou hij een speler ook wel kunnen trainen.

12 maart 2023 om 11:41

Waarom is dit grappig lol

Eigenlijk bizar dat mensen de speler Cocu niet meer herinneren, dan zag je heel goed de andere kant van de medaille. Die was in woord en daad de grote leider. Passie en vuur zijn nou niet echt woorden waar je nu nog aan denkt bij de naam Philip Cocu, maar het tegendeel is waar. Dat moet ook wel want anders heb je niet zo'n glansrijke carrière. Dat hij buiten het veld zijn emoties onder controle heeft is hoe het hoort. Zelfbeheersing is een groot goed. Dat mensen hem dan als een zacht ei gaan zien omdat hij in principe nooit primair reageert is eigenlijk een beetje treurig. Dit is absoluut geen kleine jongen, hoor.

Agressie zoals gewoonlijk. Goed gehandelt van Cocu, laat je nooit intimideren.

Hahaha hypocriet als het boukhari was die dit zei, dan was het weer de gewoonlijke retroriek, dat marokkanen en aggresief volk zijn. Maar nu is het cocu ras echte nederlander, nu is het geen probleem en is het boukhari schuldt hij heeft het zogenaamd uitgelokt. Witte nederlanders beschuldigen marokkanen altijd van, dat ze niet naar ze zelf kijken en nooit eigen fouten accepteren, terwijl dat meer de witte nederlanders zijn, hypocriet ten top en nooit schuld bekennen, maar altijd en ander volk de schuldt geven. en oja de ga terug naar je eigen land comment, kan je beter voor jezelf houden. Ik kom hier gewoon profiteren van de rijkdom die nederland heeft gestolen, uit andere landen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren