Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz voert twee wijzigingen door bij PSV voor CL-duel met RC Lens

Laatste update:

De opstelling van PSV voor het Champions League-duel met RC Lens is bekend bij Rik Elfrink. In een poging de drie punten mee te nemen uit Noord-Frankrijk kiest Peter Bosz ervoor om Malik Tillman op 10 te posteren. Dat gaat ten koste van Guus Til, die afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard nog aan de aftrap stond. Sergiño Dest mag het ook vanaf het begin laten zien. Patrick van Aanholt is het kind van de rekening. Het duel begint om 21:00 uur en is te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Walter Benítez verdedigt het Eindhovense doel in Stade Bollaert-Delelis. De verdediging wordt gevormd door Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Dest. Bosz kan nog geen beroep doen Armel Bella-Kotchap, waardoor Ramalho andermaal aan de aftrap staat. Dest neemt de plek in van de gepasseerde Van Aanholt.

Op het middenveld moeten Jerdy Schouten en Joey Veerman voor de controle op het middenveld zorgen. Tillman is daarop de meest vooruitgeschoven man op de 10-positie. Bij afwezigheid van Noa Lang, die kampt met een hamstringblessure, start Hirving Lozano net als afgelopen weekend op de linksbuitenpositie. Aan de rechterkant moet Johan Bakayoko spits Luuk de Jong van bruikbare ballen voorzien.

Lens kent, ondanks dat het pas oktober is, nu al een seizoen van uitersten. Nadat vier van de vijf eerste Ligue 1-duels verloren gingen, werden daarna de eerste twee competitiezeges van het seizoen geboekt. Echter werden de laatste twee duels weer gelijkgespeeld, waardoor les Sang et Or pas vijftiende staan. Daarentegen staat de ploeg van trainer Franck Haise bovenaan in Groep B van de Champions League.

Dat heeft het te danken aan een gelijkspel in Sevilla (1-1) en een zege op Arsenal (2-1). "We hebben niets gestolen, die punten hebben we verdiend", vertelde Haise maandag op de persconferentie. "We bevinden ons in een goede positie, maar we weten dat het geen eenvoudige opgave gaat worden." Haise kan niet beschikken over de geblesseerden Wuilker Faríñez en Jimmy Cabot.

PSV moet het naast Mauro Júnior en Armando Obispo stellen zonder Bella-Kotchap en Lang. Laatstgenoemde was tijdens het gelijkspel tegen Sevilla (2-2) veruit de meest dreigende man aan de kant van de Eindhovenaren. Met Lozano hoopt Bosz soortgelijk gevaar aan de linkerkant te zien in Lens.

Het duel is een speciale voor Olivier Boscagli, wiens moeder supporter is van Lens. "Iedereen kent de bijzondere atmosfeer hier, we moeten daar niet van onder de indruk raken en ons eigen spel spelen", liet de Monegask weten. "Omdat zij in een ander systeem spelen (3-4-2-1, red.), veranderen er misschien wat details, maar wij blijven onze stijl trouw." Het wordt de eerste keer dat PSV en Lens elkaar in officieel verband treffen.

Opstelling RC Lens: Samba; Gradit, Danso, Medina; Frankowski, Mendy, Abdul Samed, Machado; Sotoca, Fulgini; Wahi.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

RC Lens - PSV:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vandaag vlammen jongens kom op psv. We moeten lens wel kunnen verslaan op een goede dag...

24 oktober 2023 om 19:42

Sterker nog, als je Lens in deze vorm en kwaliteit momenteel, ook niet kan verslaan, wat wil je dan gaan doen in de volgende ronde waar je bijna gegarandeerd tegen een betere ploeg gaat spelen..

24 oktober 2023 om 20:50

Geldt dat ook voor Arsenal dan?

24 oktober 2023 om 20:56

maurootje ik vind dit altijd een rare manier van denken. Sws kun je altijd van iedereen verliezen. En in de volgende ronde kun je ook zomaar een redelijk makkelijke club tegenkomen, ook al is die kans natuurlijk wel kleiner.
En verder verdien je een verschrikkelijke bak geld als je doorgaat naar de volgende ronde, wat voor een nederlandse club ook heel belangrijk is. Wat mij betreft nog belangrijker dan het sportieve, al mag een club dat zelf nooit zeggen.

24 oktober 2023 om 19:48

Opstelling is oké lijkt mij👍

24 oktober 2023 om 19:58

Waar baseer je die hoop op Rico ? van de laatste 16 CL wedstrijden verloor PSV er 9 en speelde het 7 wedstrijden gelijk, de laatste CL overwinning is van 8 jaar geleden

24 oktober 2023 om 20:21

En wat zegt dat over vandaag? Alsof wedstrijden van 8 jaar geleden ook maar iets invloed hebben op vandaag

Misschien een raar praatje maar van Aanholt is toch 3 klasse beter dan Dest…?
Laatstgenoemde heb ik al jaren niets goeds zien doen

24 oktober 2023 om 19:41

Ik vond va aanholt vorig seizoen goed presteren bij PSV maar dit seizoen valt hij meer negatief als positief op.

24 oktober 2023 om 19:41

Haha, nee. Ik was totaal niet blij met de komst van Dest maar hij doet het heel aardig. Van Aanholt is wat mij betreft in ieder geval klaar. Verdedigend heel matig en ook aanvallend alleen maar rare keuzes.

24 oktober 2023 om 19:57

Dest is echt niet zo slecht als dat iedereen dacht dat hij zou zijn. Zeker aanvallend is hij gewoon bruikbaar. Tot nu voor zover ik heb gezien ook gewoon oké bij PSV

24 oktober 2023 om 20:05

Dest is brengt heel veel extra voetbal op de flank wat lekker is in het spel van Bosz waar Teze naar binnen schuift als 3e centrale verdediger.

24 oktober 2023 om 20:08

Dest is verdedigend echt slecht hoor. Vooral in de cl was dat duidelijk zichtbaar.

24 oktober 2023 om 20:20

Van aanholt heeft nog helemaal niks laten zien waar die aantoond beter te kunnen verdedigen. Krijg dit jaar max vibes van hem

24 oktober 2023 om 20:22

Ik vind dat Dest de laatste tijd toch zeker een betere indruk maakt dan Van Aanholt.

Verwacht een taaie pot. Lens zal zeker kansen gaan krijgen in de tegenstoot of bij het storen. Verwacht helaas geen winst van psv.

24 oktober 2023 om 19:59

Ik denk/hoop gewoon winst voor PSV, 0-2

Jammer dat je nu al vecht voor je laatste kans Europees, dit PSV verdient meer imo. Maar realistisch gezien ben je klaar als je deze pot verliest en Arsenal ook wint.

Met een beetje een Nederlands gekleurde bril zeg ik 0-2 voor PSV en hopen dat Arsenal en Sevilla de punten delen, dan ligt alles weer open in deze groep.

24 oktober 2023 om 19:53

Ik ben in Europa (uiteraard) ook voor de NL ploegen maar op basis waarvan verdienen ze meer? Tegen Arsenal was het gewoon kansloos. Tegen Sevilla waren ze optisch wel beter maar het had ook helemaal verkeerd af kunnen lopen.

24 oktober 2023 om 20:00

Ze verdienen objectief gezien niet meer, maar persoonlijk juich ik ploegen altijd toe die leuk voetbal spelen. PSV komt van ver voor mijn beleving en spelen leuk voetbal, dat voetbal verdient in mijn optiek meer.

Ik weet het, ik weet het, niet objectief en meer romanticus dan realist, maar ik heb gewoon een zwak voor ploegen die attractief voetbal op de mat willen leggen, ook al is dat in Europa met deze verdediging zelfmoord.

Zou ze best in de EL met dit type voetbal willen zien.

24 oktober 2023 om 20:07

Ja precies, dan begrijp ik wat je bedoelt. Sevilla speelde inderdaad geen voetbal waar je vrolijk van wordt. Toch denk ik dat er bij PSV met een goede vervanger van Ramalho dat je het achterin al een stuk beter kan dichthouden. Maar dat is geen hogere wiskunde.

Worden minimaal 2 tegengoals met deze verdediging

Toch al een beetje een alles of niets wedstrijd voor PSV. Wil je kans houden op de volgende ronde moeten ze nu gewoon 2x winnen van Lens de komende 2 wedstrijden. Het zal mij benieuwen. Ik heb niet de indruk dat de speelstijl van Lens PSV heel goed ligt.

Hoezo speelt Saibari zo weinig? Was toch altijd lekker bezig?

Ze staan misschien 15de maar hebben toch gewonnen van Arsenal, hoop dat Psv wint maar denk dat dit Lens een apart elftal is en wint.
Komop psv pak de punten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren