Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz ruimt geen plek in voor Malik Tillman in cruciaal CL-duel met RC Lens

Laatste update:

De opstelling van PSV voor het Champions League-duel met RC Lens is bekend. Trainer Peter Bosz voert ten opzichte van de 0-6 zege op Heracles Almelo geen wijzigingen door. Het duel in het Philips Stadion begint om 21:00 uur en is te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Select.

Walter Benítez verdedigt het Eindhovense doel. De verdediging wordt gevormd door Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Jerdy Schouten en Joey Veerman staan op het middenveld achter Til. De aanval bestaat uit Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano.

PSV en Lens waren twee weken geleden aan elkaar gewaagd en dat was ook terug te zien aan de uitslag (1-1). Bosz hoopt dat de steun van het PSV-publiek net dat extraatje betekent richting een mogelijk cruciale zege op de Fransen. “Er komen nu behoorlijk wat fans van Lens mee, maar niet een heel stadion. Dat zit er wel voor ons nu. Dat zou een groot verschil kunnen zijn. Dat de supporters volledig achter ons staan, hopelijk helpt dat om te winnen."

Bosz kan nog niet beschikken over de namen die de afgelopen tijd ook al verstek moesten laten gaan: Mauro Júnior, Armando Obispo, Armel Bella-Kotchap en Noa Lang. Hoe Bosz het precies gaat aanpakken tegen Lens, wilde hij dinsdag nog niet kwijt. “Het heeft geen zin dat nu allemaal te gaan vertellen, maar we zien duidelijk mogelijkheden om vaker tot scoren te komen."

Dankzij het gelijkspel heeft Lens drie punten meer dan PSV. Een Franse zege in het Philips Stadion zou betekenen dat Lens PSV hoe dan ook onder zich houdt. Om te winnen van de Eindhovenaren zal Lens beter voor de dag moeten komen dan in de Ligue 1. Afgelopen weekend kwam de ploeg van trainer Franck Haise niet tot scoren tegen laagvlieger FC Lorient (0-0). Lens staat slechts tiende in de competitie, al is het na de heenronde nog altijd ongeslagen in de Champions League.

“Het is heel goed om de returnfase aan te vangen met vijf punten”, stelt Haise tevreden. “We zijn ambitieus, maar zullen pas over het vervolg van het toernooi praten als we ons kwalificeren.” Haise heeft ook gezien dat PSV kinderlijk eenvoudig afrekende met Heracles. “Goed verdedigen zal een vereiste zijn om een goed resultaat te kunnen behalen”, weet de oefenmeester. “Inspanningen leveren zit in ons DNA. We zullen de hele negentig minuten defensief goed moeten zijn.”

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Opstelling RC Lens: Samba; Gradit; Danso, Medina; Frankowski, Abdul Samed, Mendy, Machado; Sotoca, Wahi, Thomasson.

PSV - RC Lens:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Diepgang met Til, geen verkeerde keuze denk ik.

8 november 2023 om 20:28

Klopt en mocht het niet werken, voldoende vervangers (die ook in vorm zijn)

De juiste keuze! Let's go PSV! Vanavond blijven de drie punten in Eindhoven!

Jammer, ik had gehoopt op Saibari. En je houdt je hart vast met Ramalho… maar verder een logische opstelling.

8 november 2023 om 20:00

Ze hebben ook niet veel beters, wie zou jij liever zien?

8 november 2023 om 20:07

Het erge is dat er al 2 jaar geen betere keuze is. Teze is de enige maar van aanholt is geen haar beter als die dan de basis in moet..

8 november 2023 om 20:23

Tja je voorziet natuurlijk ook niet dat Bella-Kotchap binnen zes wedstrijden geblesseerd raakt tot de winterstop. Je kunt wel zeggen dat ze dan nog een verdediger hadden moeten halen, maar Ramalho was er wel mee akkoord gegaan als hij eerste invaller was geweest, maar nog een verdediger die wel het basisniveau zou hebben was (en dat was het meest logische scenario op voorhand geweest) was niet het hele seizoen op de bank gaan zitten om alleen tegen de mindere goden in de Eredivisie op te draven en Bella-Kotchap zelf al helemaal niet, die was wel bij Southampton gebleven dan.

Boscagli noem ik bewust niet trouwens omdat ik niet denk dat Bosz die op de bank zet. Verdedigend misschien geen slager, maar met een echte verdediger naast hem verdedigend wel afdoende, maar aanvallend o zo belangrijk voor PSV. Zegt natuurlijk ook wel wat dat Bosz in het begin van het seizoen toen Boscagli niet mee kon doen met Schouten op zijn plek speelde, hij wil per se voetballend vermogen vanuit de achterste linie.

8 november 2023 om 20:19

Ik sluit niet uit dat Bosz Saibari achter de hand houdt als invaller voor Veerman. Die zakte de vorige wedstrijd tegen Lens wel een beetje door het ijs en Saibari is de enige die ook op 8 kan spelen waardoor het niveau niet bijster onderuit gaat. Echter snap ik ook wel dat hij wil starten met Veerman, want als Lens gaat hangen heb je zijn creativiteit en steekbal wel nodig dat Saibari met zijn energie en dynamiek een groter verschil maakt als hij van de bank komt.

Tillman is dan de directe vervanger van Til denk ik, al zou ik het zelf wel wat vinden als Bosz in de tweede helft Pepi zou brengen als vervanger van Til als er dan een goal gemaakt moet worden. Gewonnen moet er toch vanavond en de manier waarop Til de 10-positie invult is bijna als schaduwspits, iets wat Pepi denk ik ook wel kan voor een opportunistische draai in de wedstrijd met zijn voetballende vermogen, kracht en versnelling.

8 november 2023 om 20:53

Til heb je zonder bal dan weer veel meer aan dan aan Pepi

8 november 2023 om 20:23

Je merkt ook dat het hele stadion hem knijpt als hij in de buurt van de bal komt.

PSV kan zich geen puntverlies meer permitteren, willen ze nog kans maken om door te gaan naar de knockout fase.
En met het oog op de coëfficiënten en Feyenoord dat gisteren verloor, zijn de 3 punten zeer welkom.
Eendracht maakt macht, Eindhoven laat je gelden!

Jammer dat Saibari niet het vetrouwen krijgt.

8 november 2023 om 20:25



Had ook liever Saibari zien spelen, tegen Lens is TIL niet snel genoeg. Afwachten

Let maar op. Til gaat weer voetballend flink door de mand vallen. Elke Europese wedstrijd word hij al in de aanname afgetroefd

8 november 2023 om 20:35

Die kan dit niveau op alle fronten eigenlijk niet aan. Is alleen van waarde als hij voor de goal kan worden bereikt.

ik hoop dat Til me verrast, maar vrees het ergste. Deze gozer kan gewoon niet ballen. Techniek 0,0 maar hij duikt wel op de juiste plek vaak op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren