Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Persoonlijk denk ik dat Alex Pastoor de ideale man is voor Barcelona’

Laatste update:

Sparta Rotterdam verloor zaterdagavond met 4-0 van Ajax en is na acht speeldagen op de allerlaatste plaats terug te vinden, tot ergenis van Hugo Borst. De journalist is fanatiek fan van de Kasteelclub en schrijft maandag, 'gedreven door afkeer en wanhoop', over het zwalkende elftal van Alex Pastoor. Borst denkt dat Sparta tot het einde van het seizoen achttiende zal staan. "Dat is de schuld van Pastoor."

Borst vindt Pastoor 'een prima trainer': "Maar hij wil veel meer zijn dan dat", zo stelt de journalist maandag in zijn column in het Algemeen Dagblad. Pastoor dwong bij zijn contractverlenging immers af dat hij ook het aankoopbeleid mocht bepalen en het resultaat is volgens Borst zichtbaar. "Pastoor heeft Sparta opgezadeld met een leger talentloze voetballers, veelal buitenlanders. Wij zijn het Roda JC van de Randstad."

Een groot deel van het bestuur van Sparta vindt Pastoor naar verluidt 'doodvermoeiend' en 'koppig', zo stelt Borst. "Hij heeft, vind ik, mijn vroeger zo sympathieke clubje beroofd van veel. Hij wil bouwen, maar het gaat om overleven." Borst wijst erop dat de duels met Roda JC Kerkrade en ADO Den Haag al verloren gingen en zaterdag stadsgenoot Excelsior de tegenstander is. Dat zou in de optiek van de journalist een (rituele) oorlog moeten zijn, maar Pastoor verkoopt het geen onderscheid maken van wedstrijden als waarheid aan mannen zonder winnaarsmentaliteit, zo verzucht hij. "Een enkeling daargelaten."

"Persoonlijk denk ik dat Pastoor de ideale man is voor Barcelona. Voor Sparta is deze controlfreak ongeschikt. Ik dank hem nogmaals voor de promotie in 2016, maar na zijn ontslag zitten we nog anderhalf jaar met de gebakken peren." Sparta verloor elk van de laatste vijf officiële duels, inclusief de bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk (1-0).

Denk jij dat Alex Pastoor de Kerst haalt als trainer van Sparta Rotterdam?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alex Pastoor is gewoon een zeer matige trainer. Als je hem hoort praten dan denk je oh, Sparta wordt wel even dit seizoen in het linkerrijtje geplaatst qua voetbal en visie. Maar heel realistisch Sparta stelt helemaal niks voor en precies dit ook tegenover de kwaliteiten van Pastoor. Clubs als Sparta die vanuit de Jupiler League komen moeten elk seizoen overleven. Pas als je 5 jaar in de Eredivisie speelt en krediet en geld hebt gemaakt kan je rustig aan bouwen. Sparta zou een klein voorbeeld moeten nemen aan Willem 2 bijvoorbeeld. Wel is waar staan ze niet hoger maar alsnog ze spelen toch alweer een paar seizoenen in de Eredivisie weer.

Niet eens zo gek! De vorige trainer die met Sparta degradeerde ging immers ook naar Barcelona en was daar erg succesvol!

16 oktober 2017 om 08:09

Jij bent al scherp deze ochtend.

16 oktober 2017 om 08:16

Haha Geniaal. Om die optiek, zou hij zeker passen binnen Barcelona.

Zeikzak.. en dan gelijk weer ff Roda JC erbij pakken en lekker bashen
bemoei je met je eigen club vent

16 oktober 2017 om 10:42

Pfff, kort lontje? 98 procent vh artikel gaat toch ook over zijn eigen club?

16 oktober 2017 om 13:06

Ach, aan Borst merk je gewoon dat hij een hekel heeft aan Roda en vaak enorm laatdunkend doet als het over Roda gaat. Dat mag hij helemaal zelf weten natuurlijk, maar het is wel typerend en misschien vermoeiend dat hij zelfs hier Roda erbij betrekt.

En aankomende zaterdag weer niet winnen.

Pastoor is de look-a-like van Van Gaal alleen hij mag diens schoenveters bij lange na niet strikken...

Pastoor is een pedant mannetje en een controlfreak, maar dat is hij altijd al geweest. Sparta wist dat toen ze hem binnenhaalde. En Borst heeft gelijk, dat het aankoopbeleid verre van goed geweest is van Sparta.

Het zal een lastig seizoen worden voor Pastoor en Sparta.

16 oktober 2017 om 13:08

Pastoor is wel degelijk een trainer die wat kan met een ploeg. Maar niet met een ploeg die de eindjes bij mekaar moet knopen en het moet hebben van gelukstreffers qua aankoopbeleid.
Clubs als Heerenveen en Groningen zie ik Pastoor zeker wel slagen.

Sparta, Excelsior, VVV, Willem ll, Roda en NAC hebben bijna gewoon geen geld, voor die clubs is het elke seizoen weer toveren om een selectie bij mekaar te krijgen. En dan moet je geluk hebben dat je 2 goede spelers hebt vastgelegd transfervrij of op huurbasis. Dat geluk hebben Excelsior en VVV dit seizoen wel klaarblijkelijk.

Al zet je er van Gaal neer, die gaat echt niet opeens met Sparta selectie meedraaien in linkerrijtje.

Hoe we nou staan knaag aan mijn sparta hart ik ben geen Pastoor hate maar er moet nu iets gebeuren liefst van daag nog we moeten verder met of zonder Pastoor dat maakt mij niet uit ik ben er in voor of tegen spoed voor Sparta.😎

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren