Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Persona non grata’ Carrasco maakt zichzelf onmogelijk en wordt geschorst

Laatste update:

Yannick Ferreira Carrasco heeft zich in de nesten gewerkt bij Dalian Yifang. De buitenspeler keerde na de EK-kwalificatiewedstrijden van België tegen Kazachstan en Schotland te laat terug bij de Chinese club en is daarom voorlopig geschorst. Carrasco moet binnen drie dagen excuses aanbieden aan zijn ploeggenoten en hoeft zich de komende tijd niet te melden op de training. Daarnaast krijgt hij een boete opgelegd.

“Geen enkel individu is belangrijker dan het collectief, we behandelen iedereen gelijk”, meldt Dalian in een officieel statement op de clubsite. Carrasco mist vorige week de competitiewedstrijd tegen Hebei Fortune, wat voor zijn werkgever blijkbaar de druppel is geweest. De Belgisch international schreef op Twitter dat hij het betreffende duel had gemist 'om redenen buiten mijn wil'. Zijn verklaring kan een sanctie echter niet voorkomen.

Carrasco ligt al langer slecht bij de club uit China. Ploeggenoot Yu Zigian spuwde onlangs zijn gal op de sociale netwerksite Weibo. “Je pakte opzettelijk een vierde gele kaart om eerder naar Europa te kunnen terugkeren, je mist de volgende wedstrijd doordat het vliegtuig vertraging heeft... Maar hoe kan het dan dat je een hele dag later aankomt? Op training beweeg je niet in wedstrijdjes, je blijft gewoon op dezelfde plek staan, zonder aan te vallen of te verdedigen. Zo wordt de sfeer in het team helemaal verpest.”

De 25-jarige middenvelder maakt er geen geheim van dat hij niet op zijn plaats is in China. “Ik zou heel graag terugkeren naar Europa. De aanpassing in China is niet makkelijk voor mijn familie”, zo zei hij onlangs op een persmoment van de Rode Duivels. Arsenal is in de Engelse media al met hem in verband gebracht, maar de Londense club heeft moeite met de transfersom van naar verluidt 35 miljoen euro. Bayern München ziet Carrasco volgens BILD als alternatief voor Leroy Sané, die een vertrek bij Manchester City overweegt. Mocht deze deal niet doorgaan, dan verlegt der Rekordmeister de aandacht naar de oud-speler van AS Monaco en Atlético Madrid.

Verwacht jij dat Yannick Ferreira Carrasco deze zomer naar Europa gaat verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, kan zijn transfersom ook omlaag. Haal maar op

21 juni 2019 om 16:23

Wie moet wie ophalen?

21 juni 2019 om 16:28

Denk dat hij het over Arsenal heeft, maar kweeniezeker

21 juni 2019 om 16:51

@Samcro

Ik dacht dat jij een van de vele moraal ridders was hier, maar als het voordeel voor jou clubje is dan maakt het natuurlijk niet uit... 😂

21 juni 2019 om 16:21

Carrasco is toch degene met een slechte mentaliteit, niet voor niets liet Atletico hem ook vrij makkelijk gaan gaan. Ik begin steeds meer het idee te krijgen dat er behoorlijk wat schoort aan zijn mentaliteit.

21 juni 2019 om 16:22

Ik snap wel dat je mentaliteit laag is als je in China voetbalt. Wie wil dat nou dan? Alleen maximaal 1 of 2 jaar snel geld verdienen en dan weer weg.

21 juni 2019 om 16:24

Ik snap totaal niet dat zijn mentaliteit laag is. Je hoort toch gewoon je best te doen, zeker als je zoveel betaald krijgt

21 juni 2019 om 16:32

Nou ja, ozil en sanchez bakken er ook weinig van ja? Anderzijds ga maar is met 10 Chinezen voetballen. Ze zijn eerlijk gezegd niet de beste voetballers dus ik snap dat je je daaraan zou kunnen ergeren.

21 juni 2019 om 17:06

Idd...neusje breken van teamgenoot waarvoor hij ook al geschorst is geweest.
Met een boete van 175.000 maar daar lacht hij natuurlijk om.
Met zo min mogelijk inspanningen cashen in China en weer loaded een nieuwe club zoeken in Europa

21 juni 2019 om 18:20

@arsenal890

Jij snapt wel dat zijn mentaliteit laag is ..???? Gaat het allemaal even niet...

Hij heeft toch met ze eigen handen de krabbel gezet onder het contract van (goeiendag) €10 miljoen NETTO per jaar. Dat je teamgenoten minder zijn is een zeer slap en achterbaks excuus. Dat wist hij van te voren al natuurlijk. Je moet als persoon gewoon begrijpen wat je daar in China komt doen. Dat is 1: onwijs veel geld verdienen, maar daar staat dan tegenover dat je een boegbeeld bent voor je teamgenoten, fans en sponsoren. Dat betekend dat je gewoon uit jezelf de morale plicht moet kunnen halen om te laten zien naar wat voor niveau ze in China moeten toe groeien. Zowel voetbaltechnisch als mentaal. Laten zien hoe je als profvoetballer , leeft, traint eet ect. Om dat niveau te bereiken en vast te houden.

Tuurlijk zijn er zat voetballers die daarheen en in versnelling 2 alles bolwerken. Maar zoals hij zelf al aangeeft was zijn intentie bij voorbaat al niet om daar lang te blijven. Europese clubs zullen nu zich ook wel 2 x bedenken voor ze miljoenen voor hem neertellen...

22 juni 2019 om 00:15

Wat een bizarre comments van jou zeg arsenal890. Hij gaat voor het grote geld naar een minder competitie, en Dan snap jij wel dat hij zn best niet doet omdat het geen goede competitie is. Benieuwd hoe vaak jij promotie gaat maken in je "loopbaan".

Daar gaat de transfersom van 35 naar 20 miljoen! Goed nieuws! Kopen en je hebt een goede flankspeler, nou nog een cv, linksback en een middenvelder!

21 juni 2019 om 16:23

Zie hier niet heel veel goed nieuws in eigenlijk... Speler met 0 instelling. Ja hij mag het dan wel niet naar je zin hebben, maar die club betaald alsnog je loon dus je hoort ook dan gewoon je best te doen.

21 juni 2019 om 18:16

Auba zat in dezelfde situatie bij Dortmund en levert nu ook totaal geen problemen op binnen de spelersgroep, eerder andersom. Carrasco lijkt me gewoon een transfer te forceren omdat hij terug naar Europa wil.

21 juni 2019 om 16:26

Chinezen zeggen gewoon nee hoor als je 20 biedt en laten niets meer van hun horen. Moeilijke onderhandelingspartners maar daarom zijn ze ook zo machtig geworden.

21 juni 2019 om 16:29

Speelt met oogkleppen en heeft een slechte mentaliteit, wat moet Arsenal met hem?

21 juni 2019 om 16:31

Is toch een prima speler in zijn tijd bij atletico en bij het nationale elftal.

21 juni 2019 om 16:38

Deed het af en toe aardig bij Atletico, maar vind het niet een speler waar je warm van wordt.

21 juni 2019 om 16:55

Ook geen vaste basisplaats toch in Madrid?

21 juni 2019 om 16:32

Die Chinezen zouden wel gek zijn. Ik zou er toch echt minimaal de vereiste 35 voor blijven vragen. De Chinezen hebben er aardig wat voor betaald, die lijken wel gek om nu de vraagprijs met bijna de helft te verminderen.

21 juni 2019 om 16:45

Ik zou Özil, Xhaka, Mkhitaryan, Aubameyang en Mustafi verkopen en Ziyech, Tierney, Ceballos en Upamecano halen. Voorin Reiss Nelson - Lacazette - Ziyech, op het middenveld Ceballos - Torreira - Maintland-Niles en achterin Tierney - Upamecano - Holding - Bellerin met op doel Leno. Op de bank veel jeugdspelers als Emile Smith-Rowe en Nketiah aangevuld met spelers als Guendouzi, Chambers en Mavropanos. EL winnen en top 4 plekje zou perfect zijn. Kun je dat jaar erop weer investeren in de breedte van de selectie.

21 juni 2019 om 16:57

Tierney en upamecano ben ik het zeker mee eens. Misschien kan ook wel konate ipv upamecano. Op het middenveld zie ik liever kessie of partey. En in de aanval zie ik liever echte flankspelers en niet Ziyech want die is wat meer een hangende rechtsbuiten.

"bijdragen aan de ontwikkeling van het voetbal in een land dat gek is op sport", carrasco, anderhalf jaar geleden. zou hij nu inzien wat voor onzin dat was? nu zit je daar vast, hopend op een club die je terug wilt halen. zonde.

Was die ook niet vertrokken bij zowel Atletico als Monaco nadat er frustraties waren over hem van de rest van de spelersgroep? Lijkt me toch een risico om hem in huis te halen, zelfs al is het tegen een relatief goedkope prijs in verhouding met zijn talent.

21 juni 2019 om 18:38

Over zijn periode bij Monaco ben ik niet zeker maar over zijn periode bij Atletico heb je gelijk. Er waren constant geruchten dat hij niet lekker in de groep lag en ook Simeone was geen fan van hem omdat hij van alle spelers het minste werk verzette. Jammer want bij ons is hij één van de weinige spelers (misschien wel de enige) die meer dan 10 goals per seizoen maakte vanaf het middenveld.

21 juni 2019 om 19:06

Maar misschien kwam dat ook wel omdat hij minder defensief arbeid verrichtte. Misschien moeten we Lemar ook een iets vrije rol gaan geven.

Hoe is Carrasco ook al weer vertrokken bij Ateltico? Nu in China weer problemen.
Aan zijn voetbalkwaliteiten ligt het echt niet die zijn top, maar zijn mentaliteit is echt bagger.

Als je ziet hoeveel geld Arsenal krijgt voor alleen de televisie gelden, moeten ze toch met gemak die 35 miljoen aftikken?!

Ik hoop eigenlijk niet dat hij terugkomt naar Europa bij een topclub, omdat dat weer een extra stimulans kan zijn voor andere toppers om naar China te gaan. Witsel, Paulinho en Gudelj zijn er namelijk sportief alleen maar op vooruit gegaan. Ik geef ze groot gelijk, maar zou zonde zijn als dat soort spelers op hun prime-leeftijd Europa verlaten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren