Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perr Schuurs verschijnt na uitstekend debuutjaar op shortlist in Londen

Laatste update:

Perr Schuurs heeft over belangstelling niet te klagen. Het was al bekend dat de centrumverdediger concrete interesse geniet van Napoli en nu staat hij ook op de shortlist bij Crystal Palace. Schuurs kende een uitstekend debuutseizoen bij Torino, waar hij nog tot medio 2026 vastligt.

The Athletic schrijft dat Schuurs bij Palace wordt gezien als een welkome versterking, daar centrale verdedigers Marc Guéhi en Joachim Andersen de club na een goed seizoen dreigen te verlaten. Guéhi staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur en Arsenal, terwijl Andersen interesse geniet van Newcastle United. Palace zou echter moeten afwachten totdat minimaal één van de verdedigers verkocht wordt. Niet alleen om ruimte vrij te maken in de selectie, maar ook om de financiële middelen te verkrijgen om in de buurt te kunnen komen van de vraagprijs van Torino. Momenteel wordt die gezien als te hoog.

Een verkoop van Guéhi of Andersen zou dus verandering in de zaak kunnen brengen. Wat de precieze vraagprijs van Torino is, is niet geheel duidelijk. Wel wist Tuttosport in februari te melden dat de club denkt aan een bedrag van om en nabij de vijftig miljoen euro. Mocht Palace er daadwerkelijk in slagen Schuurs te strikken, zal de Nederlander zeer vermoedelijk de duurst inkomende transfer van the Eagles ooit zijn. Tot op heden is Christian Benteke de duurste aankoop van de club ooit. De Belg kwam in het seizoen 2016/17 voor 31,2 miljoen euro over van Liverpool.

Gedurende het afgelopen seizoen repten meerdere Italiaanse media over de interesse van Tottenham Hotspur, Liverpool en Manchester United. Bij laatstgenoemde zou Schuurs oude bekende Erik ten Hag weer tegenkomen, onder wie hij bij Ajax veelal reservespeler was. De laatste weken wordt vooral Napoli echter gezien als de meest waarschijnlijke nieuwe werkgever van Schuurs. Een week geleden meldde DAZN in Italië dat Schuurs in de concrete belangstelling staat van de regerend landskampioen. De Limburger zou in het Stadio Diego Armando Maradona de opvolger moeten worden van Kim Min-jae, die zijn carrière naar alle waarschijnlijkheid vervolgt bij Bayern München.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Urbano Cairo vraagt altijd veel te veel geld voor zijn spelers. Hij moest toen 120 miljoen voor Belotti, clubs boden 70/80 en daarna liep Belotti gratis de deur uit. 50 miljoen is teveel, bij 30 miljoen gewoon accepteren en blij zijn met de enorme winst. Het is niet zo dat Torino om komt in het geld.

24 juni 2023 om 16:03

Op zich mag hij vragen wat hij wil. Hij kan niet TE veel vragen. Risico is dan wel dat spelers wachten op hun transfervrije status en dan voor niets weg gaan.

24 juni 2023 om 18:15

Als je uiteindelijk niks verkoopt, dan heb je teveel gevraagd.

24 juni 2023 om 16:34

Ik had 12 miljoen euro voor Belotti al veel gevonden.

24 juni 2023 om 17:15

Is er echt ooit 70 miljoen op die Belotti geboden? Wat een matige spits vind ik dat zeg. Hefet echt niets behalve dat ie er de beuk in gooit. Beetje de betere versie van Verhydt van ADO.

24 juni 2023 om 17:57

@achterman Belotti was in seizoen 16/17 fenomenaal met 28 doelpunten in 37 wedstrijden bij een middenmoter als Torino. Toen is er volgens mij wel veel geboden. Helaas wilde Torino te veel en ging het daarna bergafwaarts met Belotti. Zonde, ook voor hem. Wellicht als hij meteen de stap had gezet dat die zich doorontwikkeld had

24 juni 2023 om 19:14

Goed geld vragen is prima, Maar het moet wel realistisch zijn. Maar aan de andere kant; alleen maar mooi dat clubs als torino dat doen. We moeten geen “ opleidings “ competitie worden waar je maar spelers goedkoop kan ophalen.

Als ik Schuurs was en keuze zou hebben zou ik toch gewoon lekker voor Napoli gaan. En als hij echt naar Engeland wil zou ik wachten op iets beters dat CP.

24 juni 2023 om 16:05

Als ik hem was zou ik sowieso in Italië blijven. Blijkbaar ligt de competitie hem wel en zijn grootste zwakte (verdedigen als een killer) is daar wel uitgevonden.

24 juni 2023 om 16:10

Misschien moet Timber dan ook naar Italië. Want hij is in niets meer een killer dan Schuurs.
Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om minuten te maken en dat je moet kiezen voor een team dat bij je past

24 juni 2023 om 16:13

@ducktaildo: Ik zou daar ook blijven. Lekker land, vaker mooi weer dan in Engeland. Maar we weten natuurlijk niet hoe graag Perr in de PL wil spelen. Als dat voor hem een droom is dan zou ik wachten op een betere club dan Cp.

Maar dat het voetbal in Italiã« hem beter ligt dan dat in de Ed/bij Ajax is wel duidelijk.

@janssen: Timber is veel meer een voetballende verdediger dan Schuurs. Timber zou beter bij bepaalde (opbouwende) clubs in Engeland passen. Of in de PD of BL.

24 juni 2023 om 16:18

Als Timber in niks meer een killer is dan Schuurs heb je twee jaar lang geen Ajax gekeken. Is zoveel beter in het kort dekken en aanpakken van aanvallers.

24 juni 2023 om 16:24

Ik zie hem vooral bij hoge ballen helemaal niets doen. Hij springt vaak niet eens mee.

24 juni 2023 om 18:54

@janssen: Je kunt alleen verdedigen als een killer bij hoge ballen???

Na zijn debuut seizoen bij Fortuna destijds had ik erg hoge verwachtingen van deze jongen.Is ondertussen 23 jaar en gaat waarschijnlijk geen wereldtop meer halen. Alsnog bezig met een leuke carrière nu, al vind ik dat zijn jaren bij Ajax wel verloren jaren zijn.Torino was een verstandige stap nadien, hij kan mijn inziens wel iets hoger mikken dan (met alle respect) Crystal Palace.

Bij Ajax heeft Schuurs al bewezen niet mee te kunnen in een ploeg die met een hoge lijn verdedigt. In zowat elk topduel in de ED, CL & EL waar hij in de basis begon was hij garant voor een cruciale fout die een tegengoal als gevolg had. Bij Napoli wat in een vergelijkbare stijl wil voetballen, wordt dat zeker voor de genoemde bedragen niets.

Schuurs kan beter naar Palace gaan, spelen meer in zijn kracht en kan daar bij vertrek van Guehi en/of Andersen mooi wat voetbal van achteruit brengen. Zoals beiden bewezen hebben kan je door daar goed te presteren ook nog belangstelling wekken van de grote clubs.

Kan me nog als gisteren herinneren dat velen hem uitgelachen hebben over zijn keuze, soms met een kleine omweg kan het juist succesvol uitpakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren