Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez over Oranje-international: ‘Voor hem heb ik veel hoop, dit wordt zijn EK’

Laatste update:

In aanloop naar het vrijdag startende EK presenteren de vaste analytici van ESPN hun ideale opstelling van het Nederlands elftal. Een van hen is Kenneth Perez, die op het middenveld veel verwacht van Teun Koopmeiners.

In een video op het YouTube-kanaal van de omroep mag de analist zijn beoogde startopstelling voorstellen. Perez raadt Ronald Koeman aan te starten in een 4-3-3-opstelling.

De Deen kan zich goed vinden in de beslissing om Bart Verbruggen aan te wijzen als eerste doelman. De verdediging van Perez bestaat uit Denzel Dumfries, Virgil van Dijk, Micky van de Ven en Nathan Aké.

Op het middenveld is Frenkie de Jong weinig verrassend de eerste keuze. "Hij speelt natuurlijk, als hij fit is", plaatst Perez een kanttekening. De andere twee middenvelders moeten volgens hem Tijjani Reijnders en Jerdy Schouten worden.

Koopmeiners, zo voorziet Perez, begint het toernooi op de bank, maar zou de vervanger van De Jong zijn indien laatstgenoemde niet op tijd fit is. "Ik heb veel hoop dat hij (Koopmeiners, red.) een heel goed EK gaat spelen", aldus Perez.

"Ik denk niet dat hij begint, maar hij komt erin na de eerste wedstrijd of als iemand geblesseerd raakt", vervolgt de oud-middenvelder. "En dan wordt het zijn EK." Voorin ruimt Perez plekjes in voor Donyell Malen, Memphis Depay en Cody Gakpo.

Komende maandag zien we Koopmeiners vermoedelijk al spelen in Oranje. In de oefenwedstrijd tegen IJsland heeft de Atalanta-middenvelder een basisplek, zo is de verwachting naar aanleiding van de laatste trainingen van het Nederlands elftal.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Moet Koeman hem wel opstellen... Net als Geertruida, want als je Frimpong rechtsbuiten zet heb je veel meer aan Geertruida dan aan Dumfries.

Depay - Gakpo - Frimpong
Koopmeiners
Reijnders - Schouten (De Jong mits fit)
Van de Ven - Aké - Van Dijk - Geertruida
Verbruggen

Zou het beste zijn denk ik.

9 juni 2024 om 20:26

Top opstelling, al zou ik Memphis en Gakpo toch omdraaien.

9 juni 2024 om 20:49

Best wel een goede opstelling. Ik zou ook Depay en Gakpo omdraaien.
En ik vraag me af of Aké lb moet en vdven CV?!

9 juni 2024 om 20:49

Eigenlijk niets meer aan doen Henkie, mijn zegen heb je.

9 juni 2024 om 20:55

Van Dijk is je sterkste verdediger en staat altijd LCV. Dan ga je die toch niet wijzigen? Van de Ven naar de bank en de Vrij erin

9 juni 2024 om 21:17

De eerste opstelling waar ik het 100 procent mee eens ben, niks meer aan doen!

9 juni 2024 om 22:13

Mocht De Jong fit raken dan zou ik Schouten laten staan en Reijnders er uit halen. Schouten is een prima controleur. Zo kun je De Jong veel meer vrij laten en zijn ding laten doen. Net zoals hij destijds bij Ajax kon met Schöne naast hem.

9 juni 2024 om 22:18

Als je met 4 achterop speelt ga je met Drumfries spelen en met 3 achterop juist met Geertruida. Van Dijk en Aké zal zeker niet het centrum worden; no way dat Koeman zijn beste speler (van Dijk) van zijn beste positie weghaalt. Dat zit er absoluut niet in.

Verbruggen
Dumfries - de Ligt - van Dijk - Aké
Reijnders - de Jong - Koopmeiners
Simons - Depay - Gakpo

Dat zal het worden denk ik.

9 juni 2024 om 22:53

Frimpong op de bank? Dat zou echt schandalig zijn.

Ik denk dat hij het weer niet waarmaakt. Het zit hem in zijn handelingssnelheid, want ook de vorige wedstrijden bij Oranje werd hij bewierookt om zijn Atalanta prestaties. Bij Oranje speelt hij alles terug en als hij wel naar voren draait komen de ballen half achter de man. Is ook niet handig om weg te draaien. Zou enkel een beetje als 10 kunnen spelen en ik zie hem het daar ook niet doen. Dit wetende dat hij belangrijk is geweest voor Atalanta maar dat zijn De Roon en eerst Hateboer ook

9 juni 2024 om 23:08

Wordt bij Oranje ook zelden tot nooit als 10 opgesteld

10 juni 2024 om 08:56

Ik denk dat we ook wel mogen concluderen dat hoewel de Serie A best een goede competitie is, het algemene niveau ook wel redelijk meevalt. Jongens als De Roon, Hateboer, Koopmeiners, Reijnders, Zirkzee en andere Eredivisie spelers spelen zich daar de laatste jaren moeiteloos in de basis. Misschien is de overgang van een middelgrote competitie naar de Serie A gewoon niet zo'n grote. Nou vind ik een Zirkzee best een aardig talent voor Europese begrippen, maar da's ook geen Huntelaar of Van Persie bij wijze van spreken.

10 juni 2024 om 10:32

Vind dat altijd zo makkelijk. Ten eerste speelt die nooit op de positie waar hij bij Atalanta speelt, ten tweede speelt hij vrijwel nooit basis bij Nederland en ten derde is z’n laatste basisplek al bijna een jaar geleden en heeft hij überhaupt maar 2 basisplekken gehad bij het Nederlands elftal de afgelopen 18 maanden. Net of iemand niet beter kan worden of ritme op moet doen als hij nooit wordt opgesteld. In die andere wedstrijden van afgelopen jaar speelde hij, 1, 8, 22 en 27 minuten. Beetje raar om dan elke keer te generaliseren dat hij er niks van bakt in oranje. Heeft maar een handjevol basisplekken gehad bij Nederland..

Halen we 1 van de meest belangrijke spelers van oranje de afgelopen tientallen interlands uit de basis, omdat Frimpong 1 aardig potje tegen Canada heeft gespeeld? Ik zou Malen gewoon op rechtsbuiten zetten en Dumfries altijd in de basis. Gakpo zou ik ook op links zetten en Memphis bij gebrek aan beter in de spits. Blijf het een plaag vinden met al die fratsen en al dat balverlies, hij speelt een 9 of een 3 en vaker dat laatste en de 9 speelt hij vaak niet als het erop aan komt. Kunnen we niet met De Jong (mits) fit, Reijnders en Xavi spelen, het moet toch een keer uit Simons gaan komen (hoop ik)

9 juni 2024 om 20:47

Nee op basis van het voetballende vermogen en snelheid wat Frimpong heeft t.o.v. Dumvel Demfries. Dat hij dan ook bewezen heeft dat het verschil maakt is wel handig. Heeft één van de beste linksbacks van de wereld een hele vervelende avond gegeven, dat zegt wel iets!

9 juni 2024 om 20:54

Dinsdag zou ideaal zijn om Dumfries en Frimpong samen op te stellen. Als je het zo weet te trainen dat ze elkaar niet in de weg lopen wordt het een zieke rechterkant die elk team laat duizelen

9 juni 2024 om 21:16

1 wedstrijd tegen Canada, beetje waan van de dag. Davies was overigens dit seizoen niet onomstreden, Guerrero en Mazraoui hebben behoorlijk vaak als linksback in de basis gestaan en wanneer Davies er stond, werd hij nagenoeg elke wedstrijd gewisseld, hoort op t moment even niet bij de beste backs van de wereld.

9 juni 2024 om 22:23

Flirt met real en bayern had een ei als coach

9 juni 2024 om 22:01

Ik denk omdat Frimpong de hele Bundesliga en Europa League aan gort heeft gespeeld. Onze beste speler op dit moment. Leuk dat Dumfries het goed heeft gedaan maar frimpong is gewoon beter.

9 juni 2024 om 22:10

zeker een leuke speler en idd een uitstekend seizoen achter de rug, maar wat heeft Dumfries vooralsnog misdaan dat hij moet wijken, Frimpong zal sws niet de rechtsback worden in een 433

9 juni 2024 om 22:16

Hij heeft zijn basisplaats verloren bij Inter en moet het vooral doen met invalbeurten. Als we geen adequate vervanger hadden, dan was ik het met je eens geweest en had ik Dumfries laten staan, maar met Frimpong hebben we iemand die sneller is en die je tenminste een bal in de voeten kan geven. Ik zou dus kiezen voor een opstelling met Frimpong.

9 juni 2024 om 22:21

@rp81
Dat is dus het grote probleem wat niet erkend wordt. Je zegt dat Dumfries niet heeft misdaan waarvoor hij zou moeten wijken. Dat klopt ook zeker, maar er is op dit moment iemand die beter is dan Dumfries en dat is Frimpong, zeker als je met 3 achterin gaat spelen. Dan is Frimpong gewoon beter als wingback. Niets ten nadele van Dumfries.

9 juni 2024 om 22:57

Maar wat stel je dan voor? Om 1 van de beste spelers dit seizoen in Europa (zeker op zijn positie) op de bank te zetten? Dat kan je niet maken als Koeman zijnde.

Voor iemand hoop hebben lijkt me vrij lastig ? In iemand hoop hebben is het of niet ?

10 juni 2024 om 06:48

Nou, je kan voor iemand hopen of in iemand geloven.
In iemand hopen klinkt wat gek maar kan ook

ik vind koopmeiners een goede voetballer maar ik zou altijd xavi op 10 opstellen. Die is veel beter nog en veel creatiever sneller behendiger.de enigste positie waar ik koopmeiners wel zou kunnen zien is op een van de 2 cm plekken al zie ik liever schouten reijnders zelf.

Ik zie het niet gebeuren. De rol die hij bij Atalanta vertolkt, gaat hij in Oranje niet krijgen. Niet qua reputatie en ook niet qua systeem. Ik heb ook wel het idee dat we het misschien allemaal mooier maken dan het is.

Best presterende middenvelder dit seizoen als je het mij vraagt. Zéér zeker beter dan de bejubelde Frenkie. Benieuwd of zowel Teun als Xavi eindelijk eens hun kwaliteiten gaan laten zien bij Oranje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren