Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez onder de indruk tijdens AZ - Feyenoord: ‘Niet normaal, echt impressive’

Laatste update:

Kenneth Perez heeft zondag met bewondering zitten kijken naar Ruben van Bommel tijdens de wedstrijd tussen AZ en Feyenoord (0-1). De analist was onder de indruk van de thuisploeg en licht tijdens Dit was het Weekend van ESPN Ruben van Bommel uit, die volgens Perez 'niet normaal' snel is.

Het duel tussen de nummers twee en vier van de Eredivisie had een ander verloop dan menig voetbalkijker had verwacht. Feyenoord opende nog wel vroeg de score, maar over de gehele wedstrijd was AZ de beter spelende ploeg.

En dat terwijl de Alkmaarders de laatste tijd niet in goede vorm verkeren. Voor het duel met Feyenoord had AZ al vier Eredivisie-wedstrijden op rij niet gewonnen. Twee keer werd er verloren, tweemaal speelden ze gelijk.

Tegen Feyenoord werd er dus weer niet gewonnen, maar de ploeg van trainer Maarten Martens maakte wel grote indruk op de aanwezige analisten bij Dit Was Het Weekend. Onder meer Van Bommel kon op complimenten rekenen.

"Hij is snel hè, die van Bommel?", snijdt presentator Milan van Dongen het onderwerp aan. "Niet normaal. Eerlijk, ik wist niet dat hij zó snel was", reageert Perez vol lof.

"Maar hoe hij wegsprintte bij Lutsharel Geertruida, ook echt een snelle speler, dat was echt impressive", aldus de Deense analist.

Een fragment uit de 29ste minuut van het duel tussen AZ en Feyenoord wordt vervolgens afgespeeld, waarin een voorzet van Van Bommel Eredivisie-topscorer Vangelis Pavlidis bereikt. De Griek kopte naast, maar de pass van de linksbuiten had een beter lot verdiend volgens Perez. "Echt een hele goede bal dit."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er is wel veel 'niet normaal' bij Perez dit weekend

Ik vond Van Bommel ook goed spelen en begreep z'n wissel niet helemaal. Hij creëerde veel gevaar.

Waarom werd v. Bommel in hemelsnaam eraf gehaald in de rust, is dat al bekend? Was veruit de gevaarlijkste speler aan de zijde van Az

4 februari 2024 om 22:21

Ik zie nu dat hij geen kaart had, ik dacht dat hij al op geel stond (en daarna nog een stevige overtreding maakte). Uit dat oogpunt begreep ik de wissel, ik dacht die gaat rood pakken. Maar nu snap ik de wissel ook niet, was zeker gevaarlijk.

4 februari 2024 om 22:31

Zal wel ergens last van hebben gehad. Kan me niet voorstellen dat Martens vond dat het niet liep oid.

5 februari 2024 om 07:27

Blessure, las ik gisteren.

De hele voorpagina staat vol met wat Perez en Kwakman in een programma van ESPN hebben gezegd op zondagavond, nadat talloze wedstrijden in verschillende competities zijn afgewerkt. Kom op VZ, verhef de mening van de modale analist niet tot het hoofdnieuws en al helemaal niet de gehele voorpagina op basis van hetzelfde programma.

5 februari 2024 om 12:39

Het gaat allang niet meer over journalistieke waarde en enkel nog om clicks. Daarin is VZ geen uitzondering.

Ik heb de wedstrijd als neutrale liefhebber met een Ajax-bril op gekeken. Az was heel agressief en enthousiast maar goed? Komop zeg… Het was een gevalletje veel blaffen weinig bijten. 0 échte kansen heeft az gecreëerd tegen een heel slecht feijenoord maar dan hoor je overal hoe goed az was

5 februari 2024 om 08:04

Een neutrale liefhebber met een Ajax bril? Gast, serieus?

5 februari 2024 om 19:13

0 echte kansen is wel overdreven hè? Een 1 op 1 met Bijlow. Een goede redding met zijn been. Wellenreuther pakte de 2e helft ook nog een goede kans. AZ heeft wel degelijk kansen gehad.

Als je niet ziet dat Ruben onze eigen Haalandje gaat worden dan heb je er sowieso geen kijk op. Hij is zo jong maar nu al zo compleet. Je hoeft echt geen expert te zijn om te zien dat hij een hele grote gaat worden.

5 februari 2024 om 11:20

Als jij er van uit gaat dat van Bommel de nieuwe Haaland gaat worden, durf ik rustig te stellen dat jij er geen kijk op hebt.

5 februari 2024 om 11:35

Ik maak deze vergelijkenis omdat hij op zo een jonge leeftijd ook groot, sterk, snel en doelgericht was. Haaland heeft natuurlijk geweldige looplijnen en geweldige positionering maar Ruben zal ook een geweldige voetballer worden dankzij de voetbal iq van zn opa en vader. Ik durf met jou voor 1000 euro te wedden dat hij ooit voor de top 3 van de wereld gaat uitkomen. Ik vind hem nu al beter dan Xavi Simons.

5 februari 2024 om 14:32

De top 3 van de wereld? München, City en Real? De enige manier waarop je die weddenschap gaat winnen is vanwege zijn naam en de link met München.
Vind Ruben ook een prima speler hoor maar overdrijven is ook een vak.
Groot snel sterk en doelgericht is Haaland idd, snel en doelgericht is van Bommel maar daar houdt het ook wel mee op.

5 februari 2024 om 12:45

Een spits vergelijken met een buitenspeler en dan andere mensen ervan betichten er geen kijk op te hebben?

Verder is Van Bommel nog jong en het lijkt me vrij duidelijk dat hij niet het soort talent is die per generatie zeldzaam zijn. Het is gewoon een veelbelovende jongen voor AZ en verder is het aan de motivatie en werkethiek van Bommel hoe zijn carriere eruit gaat zien. Een nieuwe Robben of iets dergelijks gaat het zeer waarschijnlijk niet worden. Die waren al veel verder op een jongere leeftijd. Die speelden de Eredivisie al aardig op een hoopje.

??Geertruida is helemaal niet snel. Die werd er vorige week nog uitgeprint door Michel Vlap. Is die dan ook zo ontzettend snel?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren