Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez moet lachen om Ten Hag: ‘Ik dacht echt dat het LuckyTV was’

Laatste update:

Kenneth Perez heeft smakelijk gelachen om het interview dat Erik ten Hag voorafgaand aan het treffen met AS Roma gaf aan Sky Italia. Perez dacht eerst dat de trainer van Ajax in het filmpje werd gepersifleerd door LuckyTV, maar kwam er toen achter dat het echt was. "Ik dacht echt dat het LuckyTV was", aldus de Deen op ESPN.

Ten Hag sprak in niet al te best Engels zijn bewondering voor Italië uit. "Ik dacht: is dit echt?", zegt Perez. "Dit is dus echt. Dit is toch krankzinnig? Los daarvan: ik blijf zeggen: presentatie is belangrijk, maar het vakmanschap van een trainer is belangrijker. En hij heeft natuurlijk wel aangetoond bij Ajax dat hij het echt geweldig gedaan heeft. Alleen als je dit ziet, denk je: even serieus... het wordt wel lastig bij een club waar ze Engels spreken. Dat wordt natuurlijk een drama."

Arnold Bruggink stipt aan dat het voor Louis van Gaal, die ook niet bekend staat om zijn geweldige beheersing van het Engels, ook geen probleem was om in de Premier League aan het werk te gaan. "Ja, maar dat is Van Gaal", reageert Perez. "Als die bij Manchester United binnenkomt, of Erik ten Hag komt binnen bij United... Ook al heeft Ten Hag het goed gedaan. Als jij een trainer hebt die zo uit de hoek komt in het Engels bij een bespreking, dan lig je toch helemaal dubbel?"

Ten Hag wordt volgens Perez in dezen geholpen door de uitstekende prestaties van Ajax dit seizoen. "Wat het wel is met dit soort dingen: nu gaat het lekker bij Ajax, en dan is het lachen. Dit kan ook zomaar de druppel zijn als het slecht gaat. Dan zeggen de supporters op een gegeven moment: 'Zo'n Tukker... hij maakt onze club kapot.' Daar hoor je nu niks meer van, omdat het crescendo gaat."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha ik heb er ook heerlijk om kunnen lachen. Aan de andere kant is het ook wel eens leuk om Ten Hag zo ontspannen een interview te zien geven. In zijn moedertaal is het meestal toch een stuk statischer, ook al lijkt het er wel op dat bij laatste tijd wat meer begint te ontdooien.

Hahaha hij leek wel een wijntje te veel te hebben gedronken

8 april 2021 om 20:44

Ik dacht ook meteen, huh issie dronken.

Je zou het bijna niet geloven, maar sinds een tijd is het in veel interviews echt een leuke vrolijke man. Soms komt hij nors uit de bocht zoals laatst met die vraag van Verweij over Timber. Daar ergert hij zich ook gewoon aan, iets wat ik goed begrijp. Verder dolt hij vaak met de interviewers en komt hij relaxed en ontspannen over. Volgens mij heeft hij aangegeven veel geoefend te hebben met Miel Brinkhuis aan hoe hij overkomt. Ik denk alleen dat hij nooit meer van dat stugge Tukker imago afkomt helaas.

Vind dit echt een fantastische trainer die realistisch voetbal weet te combineren met attractief voetbal. Zou hem graag eens in Italië willen zien, het zit niet in ons DNA om heel ‘aanvallend’ te denken, maar verdedigend weet hij het ook altijd wel goed meer te zetten. Wat betreft identiteit van een club zou zijn filosofie in Italië het best bij Milan passen. Maarja, die stap is op het moment niet echt voor de hand liggend. Zelfs voor Juventus zou ik Ten Hag geen verkeerde keus vinden...!

9 april 2021 om 00:12

Sterker nog, wellicht was dit wel een kleine sollicitatie naar Juve . Bovendien zijn veel Italianen ook geen ster in Engels, wie weet.

Heel leuk interview ookal was het steenkolen Engels en soms bijna onbegrijpelijk, hij zag er gelukkig uit. Die Italianen zullen het vast mooi hebben gevonden. Goeie PR.

ten Hag lijkt me echt een goede fijne gast, dit filmpje is alleen wel pijnlijk om te kijken.

Ten Hag is een sympathieke vent en ook een begenadigd acteur. Hij doet hier een hele sterke imitatie van Jack Nicholson in One flew over the Cuckoo's nest.

They expire footbal........okeeeeeeee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren