Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Ik heb het gevoel dat hij het spannend vindt om bij PSV te spelen’

Laatste update:

Joël Drommel heeft in zijn eerste weken bij PSV nog geen overtuigende indruk achtergelaten bij Kenneth Perez. De analist van ESPN werd zaterdagavond voor aanvang van de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV om zijn mening gevraagd en vindt dat de doelman een nerveuze indruk maakt. Drommel geniet tot op heden het vertrouwen van Roger Schmidt en houdt daarmee Yvon Mvogo op de bank, die afgelopen seizoen als eerste doelman gold bij de Eindhovenaren.

Drommel keepte tot nu toe alle drie de wedstrijden in de Champions League en lijkt de strijd onder de lat al gewonnen te hebben. "Ik denk dat Drommel tot de winterstop wel zal blijven staan", is Arnold Bruggink van mening. "Het is lastig om hem er nu uit te halen. Drommel heeft nog weinig te doen gehad, behalve die hoge bal tegen Midtjylland waar hij half onderdoor dook. Het grote verschil bij PSV is dat je met Drommel niet bang hoeft te zijn dat hij iets verkeerd doet met zijn voeten. Hij kiest nu nog voor zekerheid."

Over het voetballende aspect is Perez juist nog niet overtuigd geraakt. Drommel stond bij FC Twente bekend om het goede meevoetballen, mede doordat hij pas op latere leeftijd besloot om niet als veldspeler maar als keeper door te gaan. "Ik vind hem juist veel te wild als hij aan de bal is", aldus Perez. "Hij is een zeer goede voetballer, maar ik weet niet of hij net zoveel risico durft te nemen als Mvogo in de eerste wedstrijden. Het geeft mij het gevoel dat hij het spannend vindt om bij PSV keeper te zijn, daarom ramt hij hem gewoon naar voren. Daar zit ook iets tussen."

Mvogo kreeg afgelopen seizoen in de voorbereiding de nodige kritiek te verwerken bij PSV, toen hij in de ogen van veel analisten te veel risico in zijn spel legde in de opbouw. Dat moesten de Eindhovenaren destijds bekopen met een aantal tegentreffers, waaronder in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen en de uitwedstrijd tegen FC Groningen, toen hij Jorrit Hendrix van een slechte inspeelpass voorzag. Mvogo, die namens Zwitserland deelnam aan het Europees kampioenschap, moet het tot dusver doen met een rol als reservedoelman bij PSV.

Wie moet Roger Schmidt kiezen als eerste doelman?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin. Gaf vaak genoeg lange ballen die aan kwamen. Daarnaast gaat hij natuurlijk niet onnodig risico nemen in kwalificatie wedstrijden voor de CL.

7 augustus 2021 om 19:48

Ben het wel met Kenneth eens eigenlijk. Heb sinds het begin van de voorbereiding heel erg het idee dat Drommel vaak erg zenuwachtig is en de druk nog spannend vindt. Merk je ook tijdens wedstrijden heel goed. Vaak te snel en blind een onnauwkeurige lange bal, waar hij bij Twente vaak wel een medespeler vond met een strakke pass. Maar goed, hij heeft bij Twente ook een aanloopperiode gehad natuurlijk. Hoop alleen dat dat bij PSV niet zo lang gaat duren.

Tuurlijk is er spanning. Nu gaat het er om, nu moet hij zich laten zien bij de grote mannen!

Ja, en begint hij net als Mvogo vorig seizoen met risicovolle ballen die fout aflopen, dan ligt hij gelijk op het hakblok. Laat die jongen aan zijn zelfvertrouwen werken, gaat vast goedkomen.

Eens, maakt geen beste indruk. Wat mij betreft mag Mvogo weer op goal.

Overtuigend was hij nog niet, maar echt getest is hij ook niet. Uitkomen is het grote leerpunt. Ben ik blij met Drommel?...... Mwah, maar bij twee gelijkwaardige keepers moet de eigen keeper altijd de voorkeur krijgen boven een huurling als Mvogo.

Mwah, kwam tegen Midtjyland een keer ongelukkig uit maar heerste voor de rest in de 16. Ballen kwamen niet allemaal aan nee, maar dat kan toch? Geef hem de tijd en beoordeel hem dan.

Perez die expert met de Ajax bril op. En nog zeggen dat het geen rode kaart is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren