Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Hele slechte statistieken voor iemand die voor 180 miljoen weg moet’

Laatste update:

Johan Bakayoko lijkt net op tijd zijn goede vorm te hebben hervonden bij PSV. Dat concludeert Kenneth Perez na de met 3-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen FC Twente. De vleugelaanvaller zorgde op schitterende wijze voor de 3-0 en maakte een gretige indruk aan Eindhovense zijde.

"Ik weet dat we allemaal vinden dat Bakayoko geweldig is, maar het werd ook wel tijd", begint Perez bij ESPN. "Zijn statistieken zijn echt heel slecht. De laatste twee wedstrijden voor de winterstop speelde hij alleen maar voor zichzelf. Dus dit was net op tijd."

Bakayoko wist op 25 november, ook tegen FC Twente, voor het laatst te scoren in het shirt van PSV. "Dat zijn natuurlijk hele magere cijfers voor iemand die voor 180 miljoen weg moet. Toch? Zoiets is het toch ondertussen?", gaat Perez gekscherend verder.

"Je snapt wat ik bedoel. Dat is gewoon heel mager voor een aanvaller. Voor 25 november zat ook een hele periode dat hij niet wist te scoren. Dat is niet best." Perez doelt op de periode tussen RC Lens (24 oktober) en het competitieduel met Twente een maand later.

"Ik weet niet of hij nog een paar jaar moet blijven, maar als je hoort hoe hij het voetbal beleeft met een hele staf om zich heen... Ik denk dat het op een gegeven moment te makkelijk ging en dat hij daardoor voor zichzelf ging voetballen. Dat was geen goed idee."

PSV had weinig te duchten van FC Twente en legde woensdagavond grote delen van de wedstrijd uitstekend spel op de mat. "PSV deed het heel goed. Positioneel staan ze geweldig en voetballend zijn ze ook heel erg goed", sluit Perez enthousiast af.

Door de overwinning op FC Twente stuit PSV komende woensdag op Feyenoord in de achtste finales. Komende zondag gaat de ploeg van trainer Peter Bosz eerst naar Stadion Galgenwaard voor de altijd lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij mag wat meer scoren ja. Maar met 5 goals en 13 assists in alle competities is hij bijna elke wedstrijd waardevol voor PSV.

17 januari 2024 om 23:52

Waardevol en bakayoko is gewoon een data monster. Dit zei VI er laatst over in een analyse "Slechts één speler (Bilal Ould-Chikh van FC Volendam) heeft dit seizoen nog meer geslaagde dribbels achter zijn naam, niemand creëert meer doelgevaar na een lange rush met bal aan de voet, niemand bereikt vaker een medespeler in het laatste derde van het veld". Dit zijn allemaal enorme graadmeters die clubs meenemen in het aantrekken van spelers. Wat Kenneth doet is is scorebord journalistiek, terwijl de onderliggende cijfers van Bakayoko echt enorm indrukwekkend zijn voor zijn leeftijd. Die gaat echt wel voor een mega bedrag weg.

18 januari 2024 om 00:24

Johan Cruijff zou zeggen: Ik heb nog nooit data een doelpunt zien maken.

18 januari 2024 om 07:42

Maar ook dat als je geen kansen creëert, je ook niet kan scoren.

Nu halen ze de meest extreme zin eruit maar hij had wel een goed punt dat ie de laatste twee maanden voor de winterstop te egoïstisch speelde en ook al heel lang droog stond qua doelpunten en ook assists.

18 januari 2024 om 00:04

Had tegen Feyenoord een assist op 3 december. Daarna inderdaad 4 wedstrijden (excelsior, Heerenveen, AZ en Arsenal) droog gestaan.
Maar gemiddeld is hij dit seizoen per 120 minuten direct betrokken bij een doelpunt (goal/assist).
Voor een speler van 20 jaar zijn dat toch prima cijfers?

18 januari 2024 om 00:12

Over het algemeen prima cijfers inderdaad. Daar valt niet over te twisten. Maar Perez wijst er gewoon terecht op dat hij nu ook best lang een slechte periode heeft gehad.

18 januari 2024 om 08:29

Tegen Arsenal was hij dan wel weer echt fantastisch. Die fans riepen massaal dat ie gekocht moest worden

18 januari 2024 om 10:28

Noa lang was toch echt de beste tegen de gunners.

18 januari 2024 om 11:33

Hij deed niet eens mee. We hebben het over de thuiswedstrijd.

Was wat minder in vorm ja. Ook deze wedstrijd slordig, maar scoort wel een geweldige goal. Dat is Baka.

Een zeer goede speler waar heel veel dreiging vanuit gaat en die de tegenstander goed bezighoudt waardoor ook andere spelers daar van profiteren. Ik zou in dit geval niet alleen kijken naar de gebruikelijke statistieken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren