Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez hard voor ongelukkige Feyenoorder: ‘Het is geen Gravenberch’

Laatste update:

Karim El Ahmadi en Kenneth Perez toonden zich zaterdagavond kritisch over Fredrik Bjørkan, die als debutant een ongelukkige eerste helft afleverde bij Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Trainer Arne Slot haalde de onlangs aangetrokken linksback uit Noorwegen na zeventig minuten spelen naar de kant, met Quilindschy Hartman als zijn vervanger in de slotfase in Deventer.

"Het lijkt me ook wel lastig als je niet veel wedstrijden hebt gespeeld als nieuwkomer", opende El Ahmadi zijn analyse in de studio van ESPN. "Die Bjørkan die de eerste helft speelde, die was een beetje ongelukkig." Perez was ook duidelijk niet onder de indruk van de vleugelverdediger van Feyenoord. "Wat was er met Bjørkan dan?", vroeg de analist zich hardop af. "Maar ik denk dat het ook wel normaal is dat een speler die nieuw is nog even moet wennen aan alles, dus ik geef hem nog de kans", voegde El Ahmadi daaraan toe.

"Misschien heeft hij maar een paar dagen getraind", zei El Ahadi ter verdediging van Bjørkan. "Dat is lastig, maar hij was wel ongelukkig met heel veel momentjes." Perez zag de linksback eveneens moeizaam debuteren. "Hij loopt niet makkelijk, het is niet zeg maar een Gravenberch", verwees hij naar de motoriek van Bjørkan, om vervolgens een kwinkslag te plaatsen, tot hilariteit van de gasten in de studio. "Ik vind dat we hem moeten afschrijven." Om er serieus aan toe te voegen: "Maar dit is wel een goed teken, dat hij niet blij was met de wissel." De vleugelverdediger werd dus voortijdig naar de kant gehaald door Slot en leek daar niet erg gelukkig mee te zijn.

"Maar ik denk wel dat we hem niet helemaal kunnen beoordelen na een wedstrijd", ging El Ahmadi verder met zijn analyse over de recente aanwinst. "Maar die momenten zagen er wel heel ongelukkig uit. Laten we hem nog even beoordelen in de volgende wedstrijd." Bjørkan, op huurbasis overgenomen van Hertha BSC, hervat de Eredivisie volgende week met een thuiswedstrijd tegen stadgenoot Sparta Rotterdam.

Karim El Ahmadi en Kenneth Perez vonden Fredrik Bjørkan niet goed debuteren bij Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een rare vergelijking van Perez... noem dan gewoon een linksback die een andere motoriek heeft. Dit is gewoon om een beetje grappig te zijn, wel blij dat Karim El Ahmadi er bij zat die gewoon normaal, inhoudelijk en serieus was ipv Perez die sowieso weinig kijk op voetbal heeft vind ik.

4 september 2022 om 11:38

Ik ken niet heel veel sierlijke backs, hij had ook wellicht Marcelo kunnen noemen maar een Nederlander noemen is wat makkelijker natuurlijk

4 september 2022 om 11:47

Het feit dat je weinig sierlijke backs kan opnoemen geeft eigenlijk al aan dat dit geen eerlijke beoordeling van Perez is. Waarom zou Bjorkan dan wel een sierlijke back moeten zijn?

4 september 2022 om 11:55

Dat zegt hij niet, hij zegt dat hij moeilijk loopt en haalt een voorbeeld aan van iemand die wel makkelijk beweegt.

4 september 2022 om 12:15

Hij had zelfs Gio van Bronckhorst kunnen noemen. Dat Gravenberch een sierlijke speler is dat weet iedereen maar hij speelt nu bij Bayern op het middenveld en deze Bjorkan is net een week in Nederland en speelt als linksback bij Feyenoord...

4 september 2022 om 12:26

Het maakt toch eigenlijk geen reet uit met wie hij vergelijkt? De boodschap is dat hij hem lomp vindt bewegen en of je dan verwijst naar Gio, of Malacia of Ted van de Pavert maakt niet zoveel uit.

4 september 2022 om 12:32

Deze man komt op de televisie he, dan hadden wij er ook net zo goed kunnen zitten om dom weg een naampje te noemen die sierlijker is dan Bjorkan. Hoe El Ahmadi reageert dat verwacht je van een 'analist' en niet wat Perez altijd te vertellen heeft want het slaat nergens op.

4 september 2022 om 11:53

Perez maakt er al jaren een gewoonte van om spelers die net nieuw zijn en uit een andere omgeving komen bij de enkels af te zagen terwijl ze er nog maar net zijn. Dat heeft hij met Neres ook maandenlang gedaan. Perez heeft niet alleen een chronisch gebrek aan inlevingsvermogen waardoor hij niet kan invoelen dat sommige mensen even de tijd nodig hebben om zich te settelen en aan hun nieuwe omgeving en een ander niveau te wennen, maar hij mist ook net als Derksen de persoonlijkheid om eerlijk toe te geven dat hij er naast zat, zelfs als dat zoals bij Neres duidelijk het geval is.

4 september 2022 om 12:16

Ik kan echt niet na die Perez en Vink luisteren. Het is allemaal zo simpel wat ze zeggen en het is niet echt inhoudelijk.

4 september 2022 om 12:51

Perez is vooral heel goed in spelers afzeiken, met vaak vage argumenten.

Kom op hey, een linksback die een paar keer mee getraind heeft vergelijken met Gravenberch…

4 september 2022 om 11:11

Nee wat Perez bedoelt is de moteriek van Gravenberch vind hij mooi en dat heeft deze jongen weer niet

4 september 2022 om 11:34

De motoriek staat er toch? Een Gravenberch beweegt heel sierlijk dus dat is een prima vergelijking

Kunnen we niet een online-platform beginnen waar wij "analisten" analyseren over hun analyse en dan ook continu onrealistisch bekritiseren?

4 september 2022 om 11:12

Kan je doen ja. Waarom niet? Start je eigen podcast, dan mag je zeggen wat je wilt!

Moet eerlijk zijn dat ik ook niet onder de indruk was. Heeft inderdaad een beetje een raar loopje, maar ik laat me graag verrassen. Hopelijk speelt hij over een paar weken de pannen van het dak!

Leuk man, 'nieuws' maken voor voetbalzone. Gesprekken uit voetbaltalkshows gaan uitleggen. Per zin transcriberen en dan ook de toon waarop het werd gezegd omschrijven.

Van dit soort keiharde journalistiek droom je als klein kind al.

Volgens de analisten kon Senesi er na 2 wedstrijden ook niet helemaal niets van. Ze praten een beetje na de waan van de dag, speelt hij volgende week een goede pot dan is het allemaal weer fantastisch. Die gasten zijn zelf ook voetballer geweest, dan moet je weten dat niet iedere speler na een paar trainingen bij een nieuwe club in topvorm is, beoordeel deze speler na een wedstrijd of 10 en dan zien we het wel. Kijk naar Jahanbaksh, na afgelopen seizoen compleet afgeschreven nu met voornamelijk nog invalbeurten houd hij het spel eenvoudig en zie je dat het steeds beter gaat, sommige dingen hebben gewoon tijd nodig.

4 september 2022 om 11:26

Al vind ik het bij Alireza wel heeeeeel veeeeel tijd nodig hebben.. heb paar keer gezegd dat Alireza gewoon simpel en eenvoudig moet spelen ipv de moeilijkste ballen, voorzetten etc. Dat kan die gewoon niet en nu hij inderdaad eenvoudig speelt zie je zn waarde.

Had die Perez eerst wel aardig hoog, maar dit zo makkelijk. Even een nieuwe linksback afzeiken die wat ongelukkig speelde. Vond de analyse van El Ahmadi een stuk profesioneler

He daar is ie weer, Perez classic negatief over Feyenoord. Heel makkelijk om Bjorkan dr uit te pakken. Snapte ook niet de keuze om met hem te spelen. Geef dan Hartman de kans of nog een wedstrijd Hancko lb.

heeft pas 2 keer meegetrained als ik het goed heb. vrij logisch dat het dan wat tegenvalt. een wat vreemde keuze van slot om hem er direct in te zetten en niet gewoon Hartman die een uitstekende voorbereiding heeft gedraait.

Ten eerste een hele rare vergelijking had ook gewoon Malacia kunnen noemen.

Het was idd een vrij ongelukkig en lomp ogend debuut, maar ik heb hem best vaak zien spelen en hij was toen stukken beter dan gisteren en hij is gewoon vaste linksback van Noorwegen

En Perez jij was en bent geen Messi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren