Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez grapt over PSV'er: 'Als het nou een fan was die een prijs had gewonnen'

Laatste update:

Kenneth Perez keek zondag met grote verbazing naar Philipp Max in de thuiswedstrijd van PSV tegen Heracles Almelo (3-0) De doorgaans behoorlijk betrouwbare linksback leed in het Philips Stadion opvallend vaak balverlies. Perez zag de Duitser in dienst van PSV maar liefst achttien keer de bal inleveren bij een speler van de opponent uit Almelo. In de studio van ESPN werd het optreden van Max dan ook uitgebreid onder de loep genomen.

"Ik weet niet wat er aan de hand was met hem", aldus de verbaasde Perez, die vervolgens verschillende beelden liett zien waarop goed duidelijk werd dat Max inderdaad wel erg vaak de bal verloor op zijn eigen helft. "Dit is een Duits international die net op stap is geweest met Duitsland. Zijn loop vandaag (zondag, red.) was zó zwaar, zoals hij overal achteraan liep. Het was echt grappig om te zien. Stel je voor dat het nou een supporter was die een prijs had gewonnen en daardoor mocht meedoen. Maar dit is gewoon een Duits international, die echt een complete off-day had."

"Het is normaal een goede speler die echt een complete off-day had", zo nam Perez de tegenvallende Max nog enigszins in bescherming. "Hij gaat naar huis, dat hoop ik tenminste, een beetje glimlachend zo van: 'What the fuck was ik aan het doen vandaag?'", aldus de analist. In de rust van het treffen tussen PSV en Heracles velde de analist overigens ook al een hard oordeel over de linksback. "Ik denk dat hij ziek is. Alles wat hij doet is gewoon vertraagd. Hoe hij sprint en hoe hij de bal raakt. Max levert een op de drie ballen gewoon in. Het ziet er allemaal best gek uit."

Perez was overigens wél onder de indruk van Olivier Boscagli, die Ibrahim Sangaré verving als controleur op het middenveld van PSV. De Fransman had een belangrijk aandeel in de doelpunten van Donyell Malen en Denzel Dumfries. "Dit is wat je bij PSV hebt gemist op het middenveld. Sangaré zou zulke ballen echt nooit geven. Dat is dus het verschil tussen een breker en iemand die een beetje kan voetballen", gaf Perez als compliment mee aan Boscagli.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Max is voor dit seizoen wel klaar lijkt het, weinig focus en puf meer. Die had je dan meer moeten rouleren maar dat is niet gebeurt.

5 april 2021 om 15:16

Lekker makkelijk op basis van 1 wedstrijd... Hij was niet goed, maar om te zeggen dat hij geen puf meer heeft en klaar voor het seizoen is, lijkt mij nogal voorbarig. Gewoon een totale offday lijkt mij de juiste bewoording.

5 april 2021 om 15:30

Dit is natuurlijk niet de eerste wedstrijd in de afgelopen maanden dat hij frisheid mist. Ik vind hem qua niveau echt niet meer in de buurt komen van zijn frisse spel aan het begin van het seizoen. Wellicht te veel gespeeld. Iets klopt er in elk geval niet en dat is niet zo zeer gebaseerd op de wedstrijd van gisteren.

5 april 2021 om 15:43

sowieso zijn er maar weinig die bij PSV hun niveau halen imo

5 april 2021 om 15:51

Hoe denk je dat dat komt Japie? Zou het een verband hebben met de huidige trainer denk je?

5 april 2021 om 16:13

@master het klopt dat hij meerdere wedstrijden dit jaar al niet fit oogde, maar om dan te zeggen dat het seizoen voorbij is, is wel wat voorbarig. Ik had vooral tijdens wedstrijden van hem dat hij aan t eind gewoon kapot was, wat ook met de speelstijl te maken heeft. En er is geen vervanger voor zijn positie op het moment, hij is de enige linksback die we hebben, de rest van de opties is gewoon niet goed op die positie (viergever, Boscagli).

5 april 2021 om 16:30

@joshp of dat of het systeem wat er gespeeld wordt. duidelijk is iig dat de prestaties niet overeenkomen met de kwaliteit van de selectie. AZ heeft minder materiaal en staat gelijk in punten en je staat een straatlengte achter op Ajax. dan gaat er iets duidelijk niet goed

5 april 2021 om 18:33

Wat een onzin Japie. Malen, Gakpo, Teze, Dumfries, Boscagli, Max, Madueke hebben allen over meer wedstrijden een behoorlijk niveau aan te kunnen laten zien. Dat het bij sommige van hen af en toe wat wisselvallig is, tja... maar om maar stelselmatig te beweren dat niemand zijn niveau haalt is natuurlijk niet waar.

5 april 2021 om 20:22

Ik vond Malen en Dumfries onder de vorige PSV coaches iig beter en constanter en Ihattaren maakte toen ook nog af en toe indruk. Max is vooral goed als hij geen directe tegenstander heeft want verdedigen kan hij niet echt, Boscagli vind ik een nuttige teamkracht maar niet de speler die de waarde vertegenwoordigd voor Psv. Gakpo doet het idd goed onder Schmidt en Madueke doet het prima als wisselspeler maar dat vond ik ook al het geval onder Faber

6 april 2021 om 08:01

Rubentje13, waar baseer jij op dat ik dit op basis van 1 wedstrijd doe? Hij speelt als sinds de winter aanzienlijk minder dan hij voorheen voetbalde. Gezien de geringe aantal wedstrijden en het feit dat hij op zijn tandvlees loopt geeft mij het gevoel dat hij niet meer topfit aan een aftrap gaat verschijnen omdat hij nooit rust krijgt. Maar noem jij een mindere periode maar een offday.

6 april 2021 om 11:18

Jij stelt dat het seizoen voor hem voorbij is, ik zie dat niet omdat ik hem tussendoor ook goede wedstrijden heb zien spelen (o.a. Fortuna uit). Zeker nu we een rustiger periode ingaan met 1 wedstrijd per week, denk ik dat hij meer rust kan krijgen en beter zal gaan spelen. Ik vind dat hij in die 'mindere periode' overigens nooit door het ijs was gezakt en eigenlijk altijd wel een voldoende scoorde. Afgelopen weekend zakte hij er wel doorheen en was t gewoon niet goed genoeg. Dus ja, een offday.

5 april 2021 om 15:31

Max speelt al sinds die eerste interlandperiode (dat ze van Spanje op de bips kregen) een stuk zwakker. Alsof ie stelselmatig op zijn tandvlees loopt inderdaad. En ook Dumfries speelt al een tijdlang op minder dan 80 procent. Ze werken allebei nog steeds hard, maar veel slordiger en ongeconcentreerder dan hun frisse versie. Helaas kunnen we niet rouleren want we hebben geen back ups. Maar het is zeker verklaarbaar waarom onze backs niet hun beste gezicht laten zien. Aan de kwaliteit ligt het niet. Er is gewoon roofbouw op gepleegd. Dit kan je echt niet nog een seizoen doen, zeker niet als ze ook nog een ek in de benen hebben.

5 april 2021 om 19:12

Hier hebben alle clubs last van toch? Ik denk dat je het te makkelijk zoekt. Iedere club speelt nu eenmaal veel wedstrijden. Schmidt heeft in mijn ogen juist teveel gerouleerd waar er vastigheid nodig was.

Ik denk dat Max er nu simpelweg doorheen zit. Dit is de eerste keer in zijn carriere dat hij een volledig seizoen draait inclusief Europees voetbal en interlands. Drie keer in de week voetballen + extra reizen voor interlands en Europees voetbal is allemaal nieuw voor hem. Helaas hebben de blessures en coronagevallen, zeker voor de winter, ook niet meegeholpen qua rotatie en rust.

Max is aanvallend best goed maar verdedigen kan hij niet imo. als hij een directe tegenstander heeft wordt hij vaak overlopen

5 april 2021 om 15:23

Maar dit had niet eens zo gek veel met verdedigen te maken. Ik heb de beelden gisteren gezien en kon er wel om lachen. Ik kon er om lachen omdat Max over het algemeen gewoon een fatsoenlijke back is, maar gisteren ging echt alles fout. Ook enkele normale passes gingen fout en hij oogde zo langzaam. Misschien een weekje rust geven

5 april 2021 om 15:40

Ik denk dat ie niet 100% fit was, maar dat Schmidt het niet met een vervanger aandurfde.

5 april 2021 om 15:44

tegen Spanje bv werd hij ook van alle kanten voorbij gelopen en toen was hij gewoon fit

Poeh die Max, beste voorzet van alle backs, en misschien wel spelers in de Eredivisie, maar ik vind dat hij verdedigend toch echt vrij zwak is. Positioneel niet heel sterk, en in de 1 op 1 is hij steeds zwakker geworden. Raar want hij begon echt met pit in zijn spel, zo'n vervelende kop die je overal achter na zit en altijd op je huid zit, maar misschien is hij uitgeblust of zo. Denk dat hij een betere wingback zou zijn dan een echte lb, maar dat is bij veel spelers het geval. Backs die echt kunnen verdedigen zijn vrij zeldzaam.

Speelt al weken slecht hoor. Vanaf de eerste westrijd voor PSV was hij verdedigend verschrikkelijk matig, door zijn aanvallende kwaliteiten leek het een hele goeie back maar ik vind dat als back je eerste prioriteit verdedigen is. Ook aanvallend voegt het overigens de laatste tijd vrij weinig meer toe. Zou niet gek zijn om hem vd zomer te verkopen samen met Malen en Dumfries.

6 april 2021 om 00:27

Je bent niet lekker mag ik hopen. Je gaat Max toch niet verkopen nu al. Je kan mij niet wijs maken dat Angelino of bijv Willems voorheen beter waren. Zelfs in verdedigend opzicht. Max heeft gescoord en assist gegeven in voorgaande potten. De zwakte van PSV zit in creativiteit en dan met name het defensieve blok Rosario en Sangare waarvan Rosario echt de minste is in mijn ogen.

6 april 2021 om 01:32

Denk niet dat je genoeg PSV wedstrijden kijkt maar alleen naar de highlights kijkt waar Max oké lijkt. Je moet eens een hele wedstrijd kijken, Max mag de schoenveters niet eens te strikken van Angelino. Max word wekelijks overlopen door de rechtsvoor van de tegenstander omdat hij geen idee heeft hoe hij moet verdedigen, constant happen, het verkeerde been dekken, slidings inzetten terwijl je met de man mee moet lopen, amateuristische fouten wie een verdediger niet moet maken. Aanvallend is Max leuk, maar verdedigend ben ik alles behalve blij met hem.

Ben het echt eens met Perez over Boscagli, echt een verademing op het middenveld! Gaf een paar heerlijke ballen, had 2 mooie assists en veroverde ballen en heeft erg veel inzicht voor een verdediger. Hoop voor PSV dat hij daar de rest van het seizoen mag spelen naast Sangare of Rosario en in elk geval nooit meer beide tegelijk opstellen.

5 april 2021 om 16:17

Klopt! Graag altijd Sangare, met daarnaast een voetballende middenvelder: Fein, Guti of Boscagli

5 april 2021 om 16:36

Waarom Fein? Heeft alleen tegen ADO laten zien goed te kunnen voetballen, voor de rest totaal geen toegevoegde waarde. Aan de bal is hij goed, maar bij balverlies loopt hij erbij alsof hij er geen zin in heeft. De koopoptie in zijn contract wordt ook niet verlengd waarschijnlijk (volgens media in Duitsland). Guti zou nog kunnen, maar die speelt ook voornamelijk op 1 tempo en heeft dan af en toe een mooie lange bal in huis maar is niet iemand die het spel echt versnelt. Ik wil heel graag Boscagli daar laten staan, maar ik verwacht dat volgende week Sangaré en Rosario daar weer staand; Schmidt had aangegeven dat Sangaré niet startte omdat hij pas laat terug was gekomen van interlands.

Al snel is iedere type middenvelder in de plaats van Sangare een verademing. Jammer van het geld wat voor hem was uitgegeven. Ik vind het net Orlando Engelaar in zijn Psv tijd. Ik vind Boscagli helemaal niet zo'n ster als Perez hem doet lijken. Zet je hem onder druk komen er lange ballen blind naar voren. Ik vrees het ergste voor Psv. Ook Max wordt met de week slechter. Het financiële gat met Ajax was al groot maar nu lijkt het ook sportief een groot gat te worden. Psv had dit seizoen alles op alles gezet om aan te haken. Helaas mocht dit niet baten. Roger Schmidt presenteerde zich als de verlosser van Psv. Druk zetten en spel maken gaf die aan in het eerste interview. Ook had hij een boek over voetbaltacktieken gemaakt. Is compleet door de mand gevallen..

5 april 2021 om 20:24

Ik vind het ook veel geld die 9 miljoen voor een simpele houthakker

Mag die jongen ook een keer een mindere wedstrijd spelen? Ben geen PSV-supporter maar volgens mij draaide Max een prima seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren