Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pellegrini: ‘Mijn toekomst is na vandaag niet het belangrijkste’

Laatste update:

De tabloids speculeren na de nederlaag van Manchester City bij Manchester United (4-2) alweer hevig over een ontslag van Manuel Pellegrini. De regerend kampioen van Engeland verloor zondag zijn vierde uitwedstrijd in de Premier League op rij, maar de manager geeft geen sjoege.

/

“Mijn toekomst is niet het belangrijkste wat er vandaag gebeurd is, ik blijf gewoon doorwerken. We moeten nog zes wedstrijden spelen en moeten zo hoog mogelijk eindigen en dat is voor mij het enige belangrijke”, zei Pellegrini na afloop tegen Sky Sports. “We gingen na de eerste twintig minuten steeds zwakker spelen tegen een pittig United. Het derde doelpunt betekende de nekslag.”

Als mogelijke opvolgers van Pellegrini worden de namen van onder anderen Josep Guardiola, Carlo Ancelotti, Diego Simeone, Rafael Benítez, Jürgen Klopp, Frank de Boer en Alejandro Sabella genoemd. De 61-jarige Pellegrini staat sinds de zomer van 2013 aan het roer in het Etihad Stadium en heeft nog een contract tot het einde van volgend seizoen.

Denk jij dat Manchester City Manuel Pellegrini nu gaat ontslaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou jammer zijn als deze man na 1 minder jaar al meteen eruit gesmeten wordt. Vorig jaar toch meer dan prima gedaan, er is gewoon wat vers bloed nodig in City's kern, zeker achterin. Dringend een kernverjonging nodig en heel wat speler die moeten vertrekken, zoals een paar overbodige spitsen.

12 april 2015 om 21:42

Bony,Milner,fernando,Clichy,kompany,demichilles zijn gewoon niet goed genoeg en moeten ze verkopen. Inplaats van die spelers ,een paar frisse nieuwe spelers halen.Banega,sissokho,Gaya,Bartra(ja batra heeft zich geweldig ontwikkeld),Pepe,Sterling.

12 april 2015 om 22:01

Bony heeft amper een kans gekregen, dus die zou ik maar weglaten. Kompany zit gewoon in een dip, de rest heb je gelijk over. Behalve kan Milner af en toe echt een meerwaarde zijn, maar hij is niet constant genoeg. De aankopen die je dan voorstelt zijn veel te veel, ze zouden misschien een kans kunnen geven aan de eigen jeugd, gemixed met een paar aankopen, zoals je zegt bv Gaya of Sterling.

Hoe het verder gaat weet ik niet, alleen dat er veel verandering nodig is.

12 april 2015 om 22:09

Dan noem juist net niet speler hahaha

12 april 2015 om 22:09

Op pepe en sterling na

12 april 2015 om 22:38

Ik heb nog geen echte mening klaarliggen over Bony,

Milner is kwalitatief niet geweldig, maar Man City houdt Milner omdat ze een paar Britten in de selectie ingeschreven moeten hebben staan.
Clichy is gewoon bruikbaar voor Man City, Kompany is gewoon wereldklasse, maar is gewoon uit vorm. Fernando is een soort Nigel de Jong (de stille kracht), een speler die cruciaal kan zijn voor grote wedstrijden. Demichelis komt veel te kort voor Man City (bijv. zeer traag en is onbetrouwbaar als hij ook maar een beetje uit vorm is).

Bartra mist lengte en kracht voor de premier league, Banega is niet goed genoeg,

12 april 2015 om 22:34

@AlbanianGooner: waarom zou deze man nog een jaar de kans moeten krijgen? Is hij een prima coach? Ja. Heeft hij grote aankopen mogen doen de afgelopen 2 seizoenen? Ja. Heeft hij de verkeerde spelers voor veel te hoge bedragen gekocht? Ja. Met de salarissen wat City uitkeerd kun je zo'n beetje iedereen aantrekken. Nee, hij koopt veel halve toppers voor veel te hoge bedragen die bovendien veel teveel geld verdienen. Doei Pellegrini.

12 april 2015 om 23:01

@9reyes

Heeft hij prijzen gehaald in z'n eerste jaar? Ja, twee. Dat wil zeggen dat hij nog steeds prijzen kan winnen, als hij er de kans toe krijgt. Sommige trainers krijgen niet genoeg de tijd en het zou jammer zijn als dit hier ook het geval is. Verkeerde aankopen gebeuren bij elke club, maar iedereen kan zich ook herpakken, zie Fellaini vorig jaar en dit jaar. En alles kan nog in orde komen als hij de overbodige speler gewoon op de transferlijst zet en met dat geld een topper of 2 koopt.

@josgijzel

Er moet gewoon kwalitatief gekocht worden in de verdediging, zeker als back up. Fernando is overbodig, aangezien Fernandinho veel beter is, en Milner deze plaats kan opvullen als er iemand gekwetst raakt. Gewoon een topper of 2 en voor je het weet doen ze terug mee.

Ik zou Guardiola, Sabella en Simeone doorstrepen. Ik denk dat Guardiola niet vertrekt vanuit Bayern en Sabella vind ik niet zo n sterke coach. Simeone heeft net zijn contract verlengd. De Boer wordt het denk ik ook niet, want die werkt denk ik het liefst met talenten van eigen opleiding, in plaats van aankopen. Dan blijft Ancelotti, Benitez en Klopp over. Als ik een man city fan was, dan zou ik het liefst toch Ancelotti zien. Een geweldige tacticus die wel wat weet te maken uit deze selectie.

12 april 2015 om 21:20

En waarom zou Ancelotti in vredesnaam naar City willen?

12 april 2015 om 21:37

Bij Real kun je er ieder moment uitgeknikkerd worden, als hij tegen Atleti verliest in de CL dan zetten ze hem zeker aan de dijk daar in Madrid!!

En als City dan op de stoep staat met hun onbegrensde financiële mogelijkheden....

12 april 2015 om 21:28

Ancelotti zit prima op zijn plek bij Real. Die zie ik Madrid enkel verlaten voor zijn oude liefde Milan.

12 april 2015 om 22:19

Muah dat betwijfel ik. Als je ziet wat voor puinhoop er nu is bij Milan, dan ben ik bang dat hij op dit moment nog niet terug wilt naar Milan. Ik moet wel bekennen dat Ancelotti een sterke tacticus is, maar het is wel een trainer die per se geld nodig heeft om een elftal samen te stellen. Wat op dit moment nu niet bij Milan is is geld. En ik denk dat hij met deze selectie van Milan er vrij weinig mee kan. Hij is ook niet iemand die graag gebruik maakt van een jeugdopleiding van de club.

Nou zitten we nog 6 wedstrijden aan hem vast. Met een beetje pech halen we nog net de Europa League. Het hele seizoen is het spel niet om aan te gleuren, de aankopen zijn stuk voor stuk mislukt. En Pellegrini heeft meerdere malen beloofd om jeugd spelers een kans te geven. Maar hij heeft liever matige en/of ongemotiveerde spelers als Demichellis , Clichy , Fernandinho en Dzeko. Hij heeft City kampioen gemaakt en daar ben ik erg blij om. Maar dit seizoen slaat helemaal nergens op. In de CL , Fa , League cup en competitie heeft hij keihard gefaald. Ik vind het wel mooi geweest met hem.

12 april 2015 om 22:40

Het is ongeloofelijk. Vorig seizoen heb ik genoten van het spel dat City in veel wedstrijden heeft laten zien en ook in de eerste seizoenshelft van dit jaar heb ik dat zelfde spel gezien. Na de winterstop is City echter drastisch achteruit gegaan en ik vind dat de spelers ook niet uitstralen dat ze nog vertrouwen hebben. Ik ben altijd een fan van Pellegrini geweest alleen ik begin nu toch echt te twijfelen of de chemie er nog wel is tussen hem en zijn spelers.

12 april 2015 om 23:38

Voor die tijd ook al hoor. Toen City 8x achterelkaar won zaten er ook een stuk of 5 wedstrijden tussen waarin City erg matig was en zomaar gelijk had kunnen spelen.

Als Manchester City had gewonnen had van Gaal ter discussie gestaan, Manchester Utd is de laatste jaren erg verwend geweest met sir Alex en City met hun sjeik en als het niet goed gaat is het daar gauw crisis. Engels voetbal moet voortgaan en ook daar bovenin en daar willen de hoge heren wat van zien.

Vind dat ze Pellegrini nog een kans moeten geven, sommige clubs hebben engelengeduld maar clubs uit Manchester zijn wel rap met beslissingen heb ik het idee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren