Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle zegt huurovereenkomst met Griekse spits per direct op

Laatste update:
/

Nikos Ioannidis verlaat PEC Zwolle weer. In de zomer arriveerde de spits van Griekse komaf bij de Eredivisionist, nadat er een akkoord was gesloten tussen PEC en Olympiacos. Ioannidis kwam voor de winterstop echter weinig aan bod in het team van Ron Jans: meer dan vier invalbeurten waren er niet voor hem.

Jans gebruikte Ioannidis als invaller tegen FC Utrecht en als breekijzer bij een achterstand in de verloren wedstrijden tegen NAC Breda, AZ en Go Ahead Eagles. Daarnaast mocht de Griek meespelen in de Europese ontmoeting met Sparta Praag en in twee bekerwedstrijden. Scoren lukte hem in geen van zijn optredens.

Hoewel PEC ook Tomás Necid al noodgedwongen uitzwaaide, heeft de technische staf er geen moeite mee gehad een tweede centrale aanvaller te laten gaan. Ioannidis zal nu proberen nog iets van het seizoen te maken in dienst van Olympiacos. Vorig seizoen was hij verhuurd aan Hansa Rostock.

Een verstandig besluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man komt binnen, hoge verwachtingen. Presteert vervolgens niet en gedraagd zich vervolgens als een arrogante kwal binnen en buiten het veld.

Wel Een van de weinige miskopen van zwolle de laatste jaren

Een flop bij Pec.

Ik kende deze speler sowieso al niet, voordat hij naar PEC Zwolle kwam.

En ik had dus sowieso geen verwachtingen van Nikolaos Ioannidis, dus ja, echt opmerkelijk vind ik het niet dat hij nu bij PEC Zwolle vertrekt en met Sheraldo Becker heeft PEC Zwolle al een speler die ik dus beter vind dan Ioannidis.

Stel dat PEC Zwolle geen diepe spits meer binnenhaalt, aangezien Tomáš Necid zal vertrekken/is vertrokken, dan zou ik in deze opstelling spelen (zie opstelling).

Hahn
v.Polen
Sainsbury
Broerse
v.Hintum
Saymak
Rienstra
Drost
Becker
Nijland
Thomas
9 januari 2015 om 19:38

Necid is niet mee op trainingskamp maar dekans is nog steeds vrij groot dat hij ook de tweede competitiehelft gewoon bij PEC te zien is.

9 januari 2015 om 22:16

Als Necid vertrekt dan kom Vincent Janssen van Almere (is de bedoeling)

Samen met Nijland veruit de grootst storende factor, als je wedstrijden van PEC bij woont. Blij toe dat deze kip zonder kop onze club verlaat.

En nu niet wijs gaan doen dat Nijland een goede voetballer is, want ik heb alle wedstrijden Live bijgewoond, en dan weet je dat het de meest nonchalante voetballer van de Eredivisie is. Bah.

9 januari 2015 om 19:22

Nijland is zeker wel een goede voetballer, maar dat hoeft niet te betekenen dat hij niet nonchalant is. Hij heeft zeker ook punten voor PEC gepakt dit seizoen

9 januari 2015 om 19:48

Nijland heeft geen enkel punt voor ons gepakt, alleen maar verspeelt. DoorDat hij zo af en toe scoort lijkt het nog wat, maar t is gewoon niks.

9 januari 2015 om 19:59

Vind ik erg negatief. Nijland is van nature geen spits en doet zijn best die rol zo goed mogelijk in te vullen. Dit seizoen vind ik dat die het echt naar behoren doet, waarin die als spits wel van waarde is als necid niet speelt. Natuurlijk, soms is het ergerlijk om naar hem te kijken vanwege zijn nonchalance maar hij heeft wel degelijk mentaliteit getoond door als bankzitter toch van waarde te zijn met o.a. een winnende goal tegen vitesse.

9 januari 2015 om 20:05

Lul toch niet, Nijland is bijna elke invalbeurt wel belangrijk voor pec.

9 januari 2015 om 20:17

Behalve de Johan Cruijff Schaal dan....

9 januari 2015 om 20:56

als nijland geen spits is wat is hij dan wel? niet met bankzitter aankomen..

9 januari 2015 om 21:05

Vitesse thuis al vergeten zeker.....wie scoorde de winnende toen ook alweer? Precies.
Maar dat ik liever een andere spits zie dan Nijland is zeker.

9 januari 2015 om 21:19

Hij moet gewoon inzet tonen, je ziet het niet. Hij komt erin 15 minuten voor tijd: loopt rustig achter de ballen aan i.p.v. te sprinten. Straalt niks uit. Dan maar Ferfelis die voor elke bal springt en sprint!

9 januari 2015 om 21:22

Wat een ongefundeerde onzin Redey32. Ten eerste mag jij aangeven welke wedstrijden wij specifiek door Nijland hebben verloren. Daarentegen heeft hij belangrijke treffers gemaakt voor ons tegen Ajax, Vitesse, Heracles en speelde hij geweldig tegen Excelsior. Hij mag van mij zo nonchalant als de tering zijn (wat ook erg meevalt), maar als hij zulke belangrijke treffers blijft maken heb ik daar totaal geen problemen mee.

10 januari 2015 om 12:30

Hij heeft inderdaad genoeg belangrijke doelpunten gemaakt, met name in het begin van de competitie. Maar als het op strijd aankomt in wedstrijden tegen bijv. Cambuur, Nac, en GAE dan speel je met 10 man. Daarom lukt het deze jongen ook niet om een basisplaats af te dwingen, ondanks zijn grote talent. Dat krijgt Jans ondanks het vriendendienstje aan z'n vader Nijland, er niet in. Zo'n jongen heeft zijn kansen in het voetbal gehad en daar wordt je niet beter van als team. Dus als alternatief voor de 2e helft kan het, maar ik zit er ook niet op te wachten. Net allemaal te slapjes.... Misschien gebruiken als ,,spelersrruil'' met Almere City! Ik denk dat dat het niveau is voor Nijland.

Ik heb hem in het tweede gezien, daar kon hij mij ook niet bepaald overtuigen. In het eerste speelde hij slechts 4 wedstrijden waarvan ik er niet een echt uit kan halen waarin hij mij positief verraste. Een logisch keuze van Nijkamp om ons van deze beste man te ontdoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren