Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle doet heel goede zaken; Hyballa keert terug met vijfklapper

Laatste update:

Jong Ajax is er vrijdagavond voor de achtste keer op rij niet in geslaagd om te winnen in de Keuken Kampioen Divisie. Het beloftenelftal, door de promotie van John Heitinga naar het eerste elftal getraind door Michel Kreek, kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Helmond Sport. Koploper PEC Zwolle won zelf met 4-1 van TOP Oss en zag achtervolger Heracles Almelo dure punten morsen in Eindhoven. Peter Hyballa zag NAC Breda bij zijn terugkeer meteen met 5-1 winnen.

VVV-Venlo - ADO Den Haag 0-0
VVV was de betere ploeg in de beginfase. Na twintig minuten leek Nick Venema, maandag nog matchwinner tegen Jong PSV, te scoren, maar het was Luuk Koopmans die redding bracht. Verderop in de eerste helft leek Venema weer te scoren. Het was echter Finn van Breemen die de bal van de lijn haalde. ADO kroop na rust wat meer uit de schulp en via Joey Sleegers was het halverwege de tweede helft dicht bij de 0-1, maar zijn kopbal ging naast. Het was niet de avond van Venema, die een kwartier voor het einde in kansrijke positie kwam maar in de rebound over het doel schoot. Derhalve geen doelpunten vrijdagavond in Venlo.

PEC Zwolle - TOP Oss 4-1
Younes Taha brak de ban voor de lijstaanvoerder met een rake kopbal na een half uur spelen, na goed voorbereidend werk van Davy van den Berg. PEC was de betere ploeg, maar zag TOP halverwege de tweede helft wel op 1-1 komen dankzij Rick Dekker. De koploper rechtte de rug in de slotfase en kwam een kwartier voor tijd weer op voorsprong via invaller Apostolos Vellios. Luttele minuten later stifte Lennart Thy de bal over de doelman heen voor de 3-1. Dean Huiberts, een andere invaller, verzorgde vijf minuten voor tijd het slotakkoord op aangeven van Thy.

Helmond Sport - Jong Ajax 1-1
In de beginfase stuitte Jaydon Banel op Mike Havekotte en aan de andere kant zag Arno van Keilegom zijn schot geblokkeerd worden. Vlak voor de rust kwam Jong Ajax twee keer dicht bij de voorsprong. Havekotte wist echter knap te redden op pogingen van Kristian Hlynsson en Gabriel Misehouy. Na een uur spelen kwamen de Amsterdammers alsnog op voorsprong. Een vrije trap van Rasmussen werd dusdanig aangeraakt, dat Havekotte kansloos was. Lang kon Jong Ajax echter niet genieten van de leiding, want binnen enkele minuten stond het alweer gelijk. Na balverlies op het middenveld pikte Martijn Kaars de bal op en vanaf de linkerkant bracht hij de bal voor, waar Peter van Ooijen klaar stond om binnen te schieten: 1-1. Niet veel later stuitte Jarno Lion op doelman Charlie Setford. Gescoord zou er in de slotfase niet meer worden.

Jong Ajax wist opnieuw niet te winnen.

Telstar - Almere City 0-1
In de openingsfase kreeg Stije Resink een kans om Almere op een vroege voorsprong te koppen. De poging eindigde echter in de handen van Telstar-doelman Joey Houweling. Beide ploegen kwamen er in het eerste bedrijf met grote regelmaat dreigend uit. Zo probeerde Pascu het met een schot dat over ging en was ook Telstar dicht bij de voorsprong. Na een uur spelen kreeg Resink een schietkans bij de tweede paal, maar hij schoot over. Aan de andere kant ging een schot van Tom Overtoom naast. Even later probeerde David Min het met een schot, dat gekeerd kon worden. Tien minuten voor tijd nam Almere de leiding via Lance Duijvestijn. Een schot van de aanvaller ging onder Houweling door: 0-1. Damian van Bruggen kreeg in de slotfase zijn tweede gele kaart, maar de Flevolanders hielden desondanks stand.

Roda JC Kerkrade - FC Dordrecht 1-0
Sahverdi Cetin zorgde voor het eerste grote gevaar van de wedstrijd. De middenvelder van Dordrecht kwam oog in oog te staan met Moritz Nicolas, die als winnaar uit de strijd kwam. Roda was in het eerste bedrijf de bovenliggende partij en via Dylan Vente werd het bijna 1-0. De spits stuitte echter op Liam Bossin. Vlak voor rust waren Bryan Limbombe en Vente nog dicht bij de voorsprong, maar Bossin liet zich wederom gelden. In de 64e minuut kon Dordrecht-aanvaller Elso Brito voor de voorsprong zorgen. Hij schoot na een fraaie voorzet in één keer op doel, maar Nicolas voorkwam dat het leer in de verre hoek belandde. Roda werd in de slotfase beter, maar bleef op Bossin stuiten. In de 80e minuut werd het alsnog 1-0 voor de Limburgers. Bryan Limbombe legde aan voor een vrije trap en vond de verre hoek op schitterende wijze.

NAC Breda – Jong AZ 5-1
NAC Breda kende in eigen huis weinig problemen met Jong AZ. De ploeg van trainer Peter Hyballa opende in de elfde minuut de score via Charles-Jesaja Herrmann, die een diepe bal kreeg van Boyd Lucassen, de verdedigers te slim af was en de 1-0 binnenfrommelde. Vlak na rust benutte Odysseus Velanas een strafschop die was toegekend na een overtreding van Loek Peters: 2-0. Diezelfde Peters kreeg niet veel later zijn tweede gele kaart, waarna NAC de voorsprong via Velanas (na terugleggen Sabir Agougil), Ezechiel Banzuzi (kopbal) en opnieuw Velanas (kopbal) uitbouwde naar 5-0. Via Jurre van Aken deed Jong AZ vlak voor tijd nog iets terug, maar daar bleef het bij.

FC Den Bosch – MVV 3-3
De treffers werden in dit aantrekkelijke treffen eerlijk verdeeld over beide helften. Na een kwartier kopte Leroy Labylle de bal knullig in eigen doel, waardoor de thuisploeg op voorsprong kwam. Na balverlies van Den Bosch maakte Ruben van Bommel de 1-1, waarna Tomas Kalinauskas vlak voor rust de thuisploeg uit een voorzet van Danny Verbeek weer op voorsprong zette. Anass Ahannach maakte in de 56ste minuut uit een moeilijke hoek de 3-1, waardoor het voor MVV een moeilijk verhaal leek te worden. In de slotfase stelde het via intikkers van Dailon Livramento en Mart Remans echter alsnog orde op zaken.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Willem II3622954175
2Roda JC Kerkrade36201243572
3FC Groningen3621873971
4FC Dordrecht36181352367
5De Graafschap36195121062
6ADO Den Haag35161182159
7Jong AZ Alkmaar3615813-153
8NAC Breda3514912551
9MVV Maastricht3614814150
10FC Emmen3514615-648
11Helmond Sport3513814-247
12SC Cambuur3613716-146
13VVV-Venlo3612915-545
14Jong Ajax36101016-1040
15FC Eindhoven3581512-1239
16Jong PSV359719-2034
17Telstar359620-2033
18FC Den Bosch368919-2733
19TOP Oss3610323-3133
20Jong FC Utrecht355921-4024

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Roda wederom niet overtuigend maar net als maandag toch een zege geboekt. Mooi voor Limbombe dat hij eindelijk een doelpunt te pakken heeft, hopelijk vindt hij de weg omhoog weer een beetje. Vanaf volgende week graag Ouaissa en van der Heide vanaf het begin in de basis. Die twee brengen veel meer dan de spelers waarvoor ze op de bank zitten en hopelijk heeft de Graaf dat vandaag ook gezien. .

28 januari 2023 om 07:09

Het blijft een engnek... Wel een goede wedstrijd van nac overigens

1 goal van Jong Ajax meer en ik had bijna 3 duizend euro gewonnen... Dankjulliewel mannen

27 januari 2023 om 22:41

Uiteindelijk verlies je altijd! Niemand verslaat het huis.

Zwolle gaat het makkelijk redden zo. Heracles is niet echt lekker bezig, maar denk dat ze uiteindelijk toch wel sterker zijn dan de achtervolgers.

28 januari 2023 om 00:53

Vorige week nog 900 euro gepakt...

28 januari 2023 om 00:03

Oftewel: je hebt niks gewonnen want je had het verkeerd voorspelt

28 januari 2023 om 00:54

Dankjewel Marcel. Weet ik dat ook weer

28 januari 2023 om 04:01

Mad Marcel hè

Bizar, hybala wordt ontslagen komt terug en doet het prima. Denk ook wel dat hij geleerd heeft van bepaalde dingen van het verleden. In iedergeval gun ik het hem van harte!

28 januari 2023 om 00:50

NAC zit sinds het ontslag van Molenaar al een aantal weken in een positieve flow. 10 uit 12 zonder Hyballa voor deze wedstrijd. De rode kaart en penalty deden Jong AZ vandaag ook echt de das om. Dus om nou te stellen dat het Hyballa het zo goed doet is echt wel voorbarig. Vorige keer heeft hij bij NAC echter een prima periode gekend dus laten we hopen dat hij dat na een aantal ontslagen weer kan oppakken.

Uiteindelijk comfortabel gewonnen. Zelfs na de 1-1 had ik geen moment het idee dat PEC het zou weggeven. Dit kan haast niet meer fout gaan zou je denken.

28 januari 2023 om 11:05

Jullie gaan gewoon promoveren, zo niet kampioen worden... hetzelfde geld voor Heracles, vind het wel mooi waneer jullie weer terug komen op het hoogste niveau wat heel knap zal zijn want een Roda,nac zit er al een tijd in, en Willem2 zie ik zo ook niet gauw weer terug komen.

Succes met de resterende wedstrijden

Zonde van jong AZ. In de eerste helft konden ze nog aardig mee maar na de penalty en rode kaart was er weinig houden aan. Die kaart was overigens voor Loek Postma VZ, er speelt bij AZ geen Loek Peters. Nog altijd bezig aan een prima seizoen ondanks deze uitglijder.

8e keer op rij niet winnen? Die Heitinga heeft los van deze wedstrijd dus dezelfde tactiek als schreuder gehad.

Toen ik gisteravond naar het schakelprogamma zat te kijken, had ik heel sterk het gevoel dat ik bij NAC-jAZ naar een wedstrijd zat te kijken met eredivisie entourage en bijbehorende sfeer, gecombineerd met een behoorlijk groot aantal toeschouwers.
Daarom gun ik de NAC fans hun eredivisiestatus weer terug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren