Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC-verdediger gaat Erasmus op proef achterna richting Zuid-Afrika

Laatste update:
/

Gerard Aafjes gaat, ondanks een doorlopend contract bij PEC Zwolle, zijn geluk beproeven in Zuid-Afrika. De 28-jarige verdediger ligt nog tot volgend jaar zomer vast bij de Eredivisionist, maar probeert als proefspeler een contract bij SuperSport United in de wacht te slepen. Dat meldt PEC woensdag via de officiële kanalen.

PEC trok Aafjes in de zomer van 2011 aan; hij kwam toen over van MVV Maastricht en had daarvoor al ervaring opgedaan als speler van FC Volendam en het Schotse Falkirk. Nu wacht hem wellicht een tweede avontuur over de grenzen. Mocht het Aafjes lukken indruk te maken, dan wordt hij het tweede selectielid bij SuperSport United met een verleden in de Eredivisie.

Kermit Erasmus staat namelijk ook al onder contract bij die club: de 22-jarige aanvaller was tussen 2008 en 2010 actief bij Feyenoord en Excelsior, maar keerde daarna terug naar zijn vaderland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk! Lekker gevoetbald in Nederland en nu het avontuur opzoeken in Zuid-afrika. Soms kan ik nog meer genieten van een carriére van een - met alle respect - mindere voetballer, dan een grootheid. Altijd leuk zo'n ervaring, succes Gerard Aafjes!

Mooi voor hem mocht al 2 jaar weg. Prima sympathiek verdediger voor een subtopper in de jl maar te licht voor Pec. Desondanks deed hij altijd zijn best.
Veel succes gerard!

17 april 2013 om 15:42

Helemaal mee eens.
En nu komt er weer wat ectra ruimte om te investeren.
Misschien moet Langeler volgend jaar maar een paar Psv-talenten naar Zwolle sturen om ervaring op te doen.

17 april 2013 om 15:58

Psv talenten op verdedigend gebied? Die kunnen ze beter zelf gebruiken denk ik

Ik hoop voor hem dat hij het daar haalt. Geen sterke verdediger, maar een geweldige opbouwer met een fantastische lange bal.

Aafjes, goede speler geweest voor Zwolle, mooie lange ballen dat hij kon geven. Maar stond ook wel vaak zijn mannetje hoor. Maar ik denk dat de Eredivisie, net een stap te hoog was. Totaal geen schande ook, hij heeft het verdienstelijk gedaan. Dat contract moet hij toch wel even in de wacht slepen bij Supersport Utd! Zal daar veel ervaring kunnen overbrengen neem ik aan.

Zou harstikke leuk zijn voor zo'n jongen. In Nederland is het een doorsnee voetballer, en na jaren bij MVV en Zwolle kan ik me voorstellen dat als je niet wekelijks speelt je voor een mooi avontuur gaat.

Aafjes een degelijke speler, maar ze gaan 'm niet missen bij Pec.

Komt nu dus wel bij de club met die schitterende naam voor een voetballer. Alleen daarom al is het zonde dat hij het niet heeft gered hier

Een mooi avontuur is hem van harte gegund. Voor PEC was hij net niet goed genoeg, maar dat kan gebeuren.
In zijn laatste wedstrijd, tegen AZ, ging hij twee keer afschuwelijk de fout in maar had na afloop toch de ballen om voor de camera te verschijnen.

Misschien kan Aafjes beter naar PSV gaan want daar kan hij ook zo de basis inkomen

Heeft het bij PEC niet kunnen bolwerken. Niveau was blijkbaar net iets te hoog gegrepen. Desondanks stond hij er altijd wanneer hij nodig was. Succes in Zuid Afrika Aafjes!

Lekker het warme weer opzoeken. Gelijk heeft Gerard. Prima speler voor de Jupiler League maar bij PEC komt hij op dit moment te kort. Ik wens hem veel succes en geluk

Prima speler, jammer dat hij net in zijn laatste wedstrijd AZ eigenhandig aan een 1-2 overwinning moest helpen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren