Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Payet en Diarra zorgen voor lachende gezichten bij kwakkelend Marseille

Laatste update:
/

Dimitri Payet heeft zijn eerste doelpunt voor Olympique Marseille gemaakt sinds zijn rentree. De spelmaker bepaalde woensdagavond uit een vrije trap de eindstand tegen nummer negen Guingamp: 2-0. Het wisselvallig presterende Olympique Marseille stijgt dankzij de overwinning naar plek zes in de Ligue 1.

Payet kreeg na zeven minuten ook al de eerste kans van de wedstrijd, maar zijn schot zeilde naast. De winteraankoop, die voor het eerst een basisplaats had bij l'OM sinds zijn terugkeer, zag Bafétimbi Gomis de score openen. De spits stond volledig vrij voor het doel na een voorzet van Morgan Sanson en kopte al duikend raak.

In de tweede helft had Olympique Marseille de controle, maar de gewenste tweede treffer bleef lang uit. Een kwartier voor tijd legde Payet aan voor een vrije trap, die via de muur achter doelman Karl-Johan Johnsson vloog. Een ander hoogtepunt was de rentree van Lassana Diarra in de slotfase na anderhalve maand blessureleed. Karim Rekik bleef op de bank.

Eindigt Olympique Marseille in de top vijf?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met al die nieuwelingen (Payet, Evra, Sanson etc.) komt Marseille wel in het zicht van CL voetbal. Wordt wel een loodzware klus, maar dit team is behoorlijk beter dan voor de winterstop. Eigenlijk een complete transformatie!

9 februari 2017 om 07:47

Marseille staat 16 punten achter de plek 3 die recht geeft op CL. Dat lijkt me dus behoorlijk kansloos met Monaco Psg en Nice in goede vorm .

Dit is helemaal OFF topic maar ik weet het echt totaal niet.

Ik heb TOTO gezet en Dortmund zat erbij maar die staan nu nog gelijk maar verlening stel Dortmund wint,krijg ik dan alsnog mij winst of is het einde verhaal?

Ik heb overal gezocht maar kwam steeds op een vaag antwoord mischien iemand die het weet?

8 februari 2017 om 23:12

Als Dortmund in de verlenging wint, telt het toch als gelijkspel en heb je die dus verloren. Het gaat om wat er na 90 minuten op het bord staat.

8 februari 2017 om 23:14

Oke dankje wel. Ben dus lekker 600 euro kwijt 😪

8 februari 2017 om 23:18

Ot: Je bent denk ik eerder je inleg kwijt

8 februari 2017 om 23:26

Jaaa dat ook zo 50 euro. Best wel klote want dit is de 2e keer. Gister ook al 20euro ingelegd alles goed behalve Gladbach. Dat was zo 400 euro.

8 februari 2017 om 23:30

Is het bij Toto serieus zo dat het gaat om wat er na 90 minuten op het bord staat? Ik zou daar dan helemaal nooit meer terug komen, er zijn genoeg alternatieven waar wel gewoon de hele wedstrijd telt.

9 februari 2017 om 09:28

Ja je kan ook team go through spelen natuurlijk maar dan is de quotering weer veel lager.

9 februari 2017 om 10:57

Ah ik had het dus verkeerd begrepen. Ik dacht dat er bedoeld werd dat er geen blessure tijd werd mee geteld. Excuus mijn fout!

Fijn voor Payet dat hij zijn 1ste goal maakt sinds zijn rentree.

Echt zonde om als fan van Marseille te zien hoe ver die club is afgezakt, seker met het idee dat ze 5 a 6 jaar geleden gewoon meededen om de titel.
Hoop dat we in iedergeval Europees voetbal halen.....

Lekkere overwinning, middenveld vainqueur - sanson - lopez liep lekker zeg! Totale defensie blijft de zwakke schakel.
Hoop dat we een reeks kunnen neerzetten om top 4 te eindigen

Snap alleen niet waarom VZ in de titel Diarra noemt, hij kwam aan het eind in het veld en werd keihard uitgefloten. die jongen was de eerste 6 maanden van vorig seizoen top, sindsdien sukkelt hij met blessures en probeert hij een club te vinden in een exotisch land om een dik salaris op te strijken.

Gelukkig hebben we Vainqueur, wat een baas

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren