Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paul Scholes fileert aankoop van Manchester United: ‘Ik vind het heel raar’

Laatste update:

Manchester United versterkte zich vorige week met Edinson Cavani. De 33-jarige Uruguayaanse spits kan transfervrij worden binnengehaald door the Red Devils, aangezien zijn contract bij Paris Saint-Germain was afgelopen. Paul Scholes is desondanks niet overtuigd en plaatst zijn vraagtekens bij het aantrekken van Cavani, die op Old Trafford een tweejarig contract ondertekende.

“We moeten afwachten en zien hoe het uitpakt. Hij is overduidelijk een topspits geweest, daar is geen twijfel over. Maar hij is 33 en het leek erop dat hij met pensioen zou gaan. Hij heeft afgelopen seizoen bij PSG niet al teveel gespeeld”, stelt Scholes in gesprek met Stadium Astro. Cavani kwam in het vorige seizoen tot totaal 22 wedstrijden voor PSG, waarin hij goed was voor 7 doelpunten en 3 assists. Met een afgelopen contract liet hij Parijs na zeven jaar achter zich.

“Vijf of zes jaar geleden was hij een geweldige aanwinst geweest, dan had hij ons waarschijnlijk naar een hoger niveau getild. Maar ik denk niet dat hij dat nu kan doen. Daar staat Manchester United nu eenmaal op dit moment. Gezien de aanvallers die we nu hebben, zou Cavani eigenlijk een versterking op huurbasis moeten zijn”, vervolgt de oud-middenvelder. “Als je het lastig hebt zonder spits, zou je hem twee of drie maanden op huurbasis moeten hebben. Puur om door een lastige periode heen te komen.”

Scholes maakt de vergelijking met Henrik Larsson, die in 2007 enkele maanden werd gehuurd van het Zweedse Helsingborg. “Hij was een briljante spits. Op 33- of 34-jarige leeftijd hielp hij ons uit de problemen, dat was precies wat we nodig hadden. Ik zie Cavani een beetje op dezelfde manier, niet als iemand die op zijn 33e nog een tweejarig contract tekent. Ik vind het heel raar. Maar hij waarschijnlijk niet, hij zal het geweldig vinden. Dat weet ik zeker.”

Ben jij het met Paul Scholes eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is natuurlijk een beetje een paniek-aankoop na een 1-6 afslachting maar dat wilt niet zeggen dat een paniek-aankoop verkeerd is. Je mist een echte spits, naast Ighalo (die het niveau niet heeft). Rashford en Martial zijn niet de afmakers die je bij een topclub nodig hebt.

13 oktober 2020 om 10:53

Bovendien is een transfervrije speler met een 2 jarig contract zo erg niet. Hij kan de pincher zijn die je gebruikt als daar behoefte aan is. Kortom, ligt aan de beloning voor hem en aan de samenstelling van de rest van de selectie. Maar dat hij voor ManU begrippen niet het summum meer is, daar heeft Scholes wel weer gelijk in.

13 oktober 2020 om 11:25

Volgens mij is ighalo weer weg

13 oktober 2020 om 11:30

Ighalo is gehuurd tot 31 januari 2021. Dus hij zal nog wel een paar wedstrijden kunnen spelen.

De vergelijking met Henrik Larsson gaat niet naar mijn mening. Edison heeft ook bij PSG tot het einde laten zien over geweldige kwaliteiten te beschikken deze jongen is gretig fit en in de 16 heer en meester super sluw heel slim een onderschatte spits. Naast het feit dat Manchester zocht naar een breedte versterking.

13 oktober 2020 om 11:03

Maar hoe goed een speler ook is (geweest), het houdt natuurlijk wel een keer op. Hij is toch al 33 jaar en goedkoop zal hij ongetwijfeld niet zijn. Ze zijn de weg al jaren kwijt bij Manchester United en ze leken er even mee weg te komen door een voltreffer. Misschien is het wel goed dat ze nu toch weer terug bij af lijken, want slecht beleid dient niet beloond te worden.

Beetje aparte uitspraak en vergelijking van Scholes. Cavani was vorig seizoen in de minuten die hij speelde nog elke 100 minuten betrokken bij een goal en het seizoen ervoor liep hij bijna 1-op-1. Dat hij vorig seizoen zo weinig heeft gespeeld komt ook omdat hij heeft geweigerd 2 maanden bij te tekenen om het seizoen af te maken bij Psg. Daar kun je een hoop van vinden, maar Cavani was zeker niet op weg naar zijn pensioen. Larsson was inderdaad aan het afbouwen in eigen land, maar Cavani zie ik nog wel twee jaar op het hoogste niveau meedoen. De vraag is natuurlijk hoe het gaat met blessures, maar het niveau kan hij zeker aan.

Het is inderdaad opvulling, uit de brand helpen etc. Kan me puur voetbaltechnisch wel vinden in de mening van Scholes. Maar dit jaar zal Cavani echt nog wel wedstrijden kunnen openbreken. Hij brengt toch fysiek meer dan de spelers die ze nu hebben. Daarnaast kunnen Rashford en Greenwood misschien iets meepakken van zijn mentaliteit. Dus zo simpel als Scholes het doet voorkomen ligt het natuurlijk ook niet helemaal.

Het woord fileren verliest ook wel een beetje zijn kracht door dit topic(titel).

Ik vind het een goede aankoop een ander type speler dan de andere spelers in de voorhoede van man u. Een echte afmaker die natuurlijk een paar jaar geleden geweldig was.

Rare uitspraken dit weer. Cavani heeft meer gescoord bij PSG als ibra en in meer grote wedstrijden. Hij speelde niet omdat zn contract afliep en icardi was gekomen. Cavani is gewoon gelijk een van de beste spitsen in de PL, die scoort zn goals 100%

Volgens mij mist Manu toch een echte spits. Met martial in de spits red je het echt niet continue mee. Dus ik vind het een bullshit verhaal eigenlijk. Cavani heeft zich meerdere malen bewezen in verschillende competities. Bij PSG had hij de pech dat de ''grotere'' jongens moesten spelen. Cavani gaat zijn goals echt wel maken bij Manu. Het zou me niets verbazen als hij daar nog topscorer gaat worden van hun.

Cavani bovenop een Sancho of Koulibaly is prima, maar als je dan faalt om het team fatsoenlijk te versterken en dan aankomt met alleen deze verwassen topspits van weleer, dan gaat er iets ontzettend fout als je Manchester United heet.

Wat een krankzinnig gekozen titel. Scholes fileert niemand, hij steekt een zeer genuanceerd verhaal af en kan zijn mening goed onderbouwen. Ik verwachtte een gevalletje Neville of Keane, maar dit is gewoon een goed beargumenteerde mening. En ik ben het volledig met hem eens. Cavani is een topspits geweest, maar heeft nu niet meer het vermogen om Manchester United naar een hoger niveau te tillen.

Het is gewoon een paniekaankoop aangezien Cavani al 3maanden vrij was. Heel vaak mislukken paniekaankopen dus veel hoop heb ik als United supporter niet.

Zegt de man die zelf uit zijn voetbalpensioen kwam. Cavani is toch gewoon lekker om erbij te hebben?!

13 oktober 2020 om 18:47

Om zijn club uit de brand te helpen!!!!

Moet scholen nodig zeggen.
Binnen de maand als trainer staken , wat zeggen we daarover....

Ik ben het deels eens met Scholes. Ja het is een wat oudere spits en tuurlijk had iedereen een wat jongere echte topspits gehad, maar dat zit er gewoon niet in. Wie is er op dit moment beschikbaar die 'jong' is en van wereldklasse? Ik kan er geen bedenken. Ik denk dat Cavani op dit moment gewoon een goede oplossing is voor het spitsenprobleem bij Man Utd. Leeftijd zegt niet bij iedereen alles. Kijk naar Suarez. Ook 33 jaar en die is het ook (nog) niet verleerd.

Cavani en Telles zijn de beste aankopen in lange tijd voor United. We moeten het nog zien natuurlijk, maar vind ze tenminste United waardig vergeleken met veel anderen die er rondlopen.

Transfervrij = geen aankoop...

On; de man heeft zn beste tijd gehad, kijkende naar zn leeftijd, maar geef m de kans en beoordeel m na n paar maanden...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren