Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Patrick van Aanholt bepalend bij nieuwe heldenrol Gomis voor Galatasaray

Laatste update:

Galatasaray heeft vrijdagavond in de slotfase gewonnen bij Ümraniyespor. De topclub uit Istanbul was de bovenliggende partij, maar kon dat lange tijd niet in de score uitdrukken. Vijf minuten voor tijd was de opluchting groot toen Bafétimbi Gomis op aangeven van Patrick van Aanholt raak schoot: 0-1. Door de overwinning komt Cim Bom op zes punten uit drie wedstrijden.

Bij Galatasaray begon Van Aanholt in de basis op zijn vertrouwde linksbackpositie. Ook de van Arsenal overgekomen Lucas Torreira startte; de Uruguayaan nam de plaats van de aan zijn kuit geblesseerde Fredrik Midtsjø. In de spits moest Haris Seferovic voor de doelpunten zorgen, terwijl Dries Mertens op de bank begon. De aanvaller viel aan het begin van de tweede helft in voor Emre Akbaba.

Yonathan Del Valle kreeg namens Ümraniyespor een vrije schietkans in de negentiende minuut, maar de speler van de thuisploeg schoot hoog over. Aan de andere kant ging een goede poging van Yunus Akgün zes minuten later rakelings langs de paal. Niet lang daarna was Sérgio Oliveira dichtbij zijn eerste doelpunt in dienst van Galatasaray, maar hij zag zijn poging half gekeerd worden door Ümraniyespor-doelman Serkan Kirintili. In de rebound was Kerem Aktürkoglu net te laat om te kunnen profiteren. Niet ver voor rust nam Del Valle de bal mee na een fout van Galatasaray-verdediger Nelson, die uiteindelijk zag dat het schot van Bel Durel Avounou gekraakt werd.

Vijf minuten na de thee had Galatasaray de scoren moeten openen. De pass van Aktürkoglu was op maat, maar de poging van Seferovic raakte de kruising. In de rebound die volgde tikte de Zwitser vervolgens naast. Een knap schot van Sacha Boey kon drie minuten later nog maar net gekeerd worden door Kirintili. Even later vloog een gevaarlijk ogend schot van Van Aanholt rakelings over. Een volley van Torreira werd even later geblokt door de arm van Ümraniyespor-verdediger Tomislav Glumac, maar de scheidsrechter besloot niet tot het geven van een strafschop.

Aan de andere kant was Mertens bijna trefzeker met het hoofd, maar zijn poging werd uit het doel geslagen door de sterk spelende Kirintili. Vlak voor tijd was het Gomis die toch voor de verlossing zorgde. Op aangeven van Van Aanholt draaide hij weg en schoot vervolgens verwoestend raak. Met zijn doelpunt was Gomis wederom van grote waarde als invaller. In de eerste wedstrijd van het Süper Lig-seizoen besliste de Fransman het duel met Antalyaspor in de negentigste minuut, nadat hij een minuut eerder was ingevallen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heerlijk als je van taylan en berkan naar Sergio en Torreira kijkt. Deze 2 maakt ons middenveld stabieler. Overigens missen we veel Chemistry.

19 augustus 2022 om 22:54

Chemistry kost even wat tijd, maar ik heb toch liever Mitsjö ipv Sergio in de as.

20 augustus 2022 om 00:59

Nou ik vond ze beiden zeer matig, vooral Oliveira.

Wat was Gs weer niet om aan te zien.

Als ik dit zie ga ik opeens in onze titelkansen geloven.

Als Souza terug is en met onze voorhoede maken we gehakt van die kapotte achterhoede.

Weghorst vs Bardakci rip

NKoudou vs Boey rip

Ghezzal vs van Aanholt rip

Middenveld Souza,Gedson, Dele Alli vs deze gatenkaas: RIP

Nu nog een goede cv kopen en klaar

20 augustus 2022 om 01:30

Lekker rekening gehouden met de buitenlanderslimiet. Dat wordt dan Umut Meras op links? Necip achterin?

20 augustus 2022 om 02:19

Vorig seizoen hebben we jullie verslagen met Umut op links en Necip centraal die beiden de wedstrijd van hun leven speelden

20 augustus 2022 om 08:10

Ja maar als Besiktas dus echt geen geblesseerden had, dan wonnen jullie ook de CL, EL en Conference Leauge tegelijk zeker en speelde Rio Ave in de Premier Leauge

Met slecht spel toch 3 punten pakken? Ja, daar kan ik wel mee leven. Maar het spel moet wel snel verbeteren, de spelers lopen als kippen zonder kop rond! Er kan nog geen pass van 2 meter gegeven worden, jeetje man! De trainer Okan Buruk heeft nog veel huiswerk te doen want volgende week tegen de kampioen. Aj aj aj!

20 augustus 2022 om 01:04

Het is dat de voorhoede van Umraniyespor de geboden ruimte niet benutte en talloze mogelijkheden verprutste anders was het weer een nederlaag.

Er zit zoveel ruimte tussen jullie linies dat elke tegenaanval gevaarlijk is.

Als dit zo blijft gaan jullie nog veel hoofdpijn hebben

20 augustus 2022 om 22:16

Ja vast en zeker gelukszoeker. Heb je nu werkelijk waar niets beters te doen? Drink je beker melk maar snel op en ga meteen naar bed puber!

Met slecht spel 3 punten pakken is zo lekker. Okan Buruks wisselbeleid is oprecht slechter dan die van Fatih Terim. Geeft opnieuw de controle over de wedstrijd weg door z’n wissels, ware het niet dat opa Gomis onze reddende engel is. Ik hoop dat we nog een linksback en een spits kunnen halen want PvA en Seferovic kunnen niet. Torreira en Mertens echt heel goed btw, MOTM Boey.

19 augustus 2022 om 22:39

We hebben Kazimcan die wat mij betreft zo de plek van PvA mag innemen!

19 augustus 2022 om 22:40

Bedoel je niet 'ik hoop dat we nog een centrale verdediger kunnen halen'? Onze abdulkerim gaat ons nog veel gezeik opleveren

19 augustus 2022 om 23:17

Ik zie ons niet nog veel transfers maken om eerlijk te zijn. Ik geloof geen woord van de Turkse media waarin ze reppen over nog minimaal 4 transfers. Met welk geld? Ik hoop gewoon op een linksback en een spits. Eigenlijk is een vleugelspeler, centrale verdediger en een nummer 10 ook broodnodig maar ik zie dat niet gebeuren.

19 augustus 2022 om 23:21

Moet je net maar zien dat we weer zo'n laatste dag spektakel krijgen.

20 augustus 2022 om 00:03

@Flacko Het is Okan Buruk zelf die zegt dat er nog 3 spelers moeten komen.

Wat een titel, heeft niks met Patrick te maken, volledig en alleen aan Gomis te danken.

Verder leek het wel overvliegertje wat ik zag. GS had na 3 wedstrijden ook gewoon op 1,2 of 3 punten kunnen staan.

19 augustus 2022 om 22:56

Zal ik maar happen dan? Ik vond Gala eerste helft best langzaam spelen en vrij slordig ook. Komt vooral ook doordat er zo veel nieuwe spelers zijn en nog niemand zich echt als leider manifesteert in de ploeg. 2e helft was veel van hetzelfde maar Gomis heeft jullie toch wel mooi gered.

Seferovic moest hem in de 3e min toch echt zelf afmaken en niet afspelen op Akbaba, was een onnodige grote fout.

Tot slot zou ik Mertens maar vanaf begin 2e helft inzetten om hem meer ritme op te laten doen en zsm Akbaba te vervangen en Kazimcan erin voor PvA, kan je hem verder ontwikkelen, speelt pas sinds vorig seizoen als back.

19 augustus 2022 om 23:05

Bedankt voor de feedback bro!! Dit zijn kritiekpunten die ik kan waarderen van de concurrent

19 augustus 2022 om 23:11

Als Fenerli ben ik wel wat gewend wat betreft chemistry binnen een ploeg aan het begin van ieder seizoen.

Ik moet wel zeggen qua breedte is jullie selectie wel wat magertjes. Jullie zijn al wel bezig met een centre back van djurgardens, kien dacht ik. Want Bekermans is echt tricky.

19 augustus 2022 om 23:19

Al ken ik de speler niet, ben ik altijd blij als we iemand uit de Scandinavische competiti(of een scandinaviër zelf) binnenhalen: dit soort spelers werken hard, klagen nooit, ogen fitter dan de Turkse spelers en voegen echt wat toe aan de competitie

Pfff wat een stressvolle wedstrijd. Sloeg nergens op de eerste helft. Geen fatsoenlijke aanval niks. Toen Mertens erin kwam, zijn we de tweede helft direct heel sterk begonnen. Kans op kans, maar hij ging er maar niet in. Maar dan, net als in de eerste week, is Gomis die ons weer de 3 punten bezorgd. Wat een heerlijke knal! Team moet nog veel op elkaar ingespeeld raken. Heel belangrijk dat je daarom aankomende wedstrijden de winst moet pakken voor het zelfvertrouwen.

Patrick van aanholt zsm vervangen aub, ik kan dit niet langer aanzien. Gomis ik hou van je

Kazimcan die vorige week goed inviel zit de hele wedstrijd op de bank endan nog die wissels Baris en Emre wat zijn die 2 slecht zeg! En Okan Buruk mag wel is wat mee gaan coachen man zit er bij alsof hij kijkt naar een oefenwedstrijd

The Lion Gomis doet het weer eens! 37 jaar en hij heeft ons (Galatasaray) al 6 punten bezorgd, Seferovic enorm ongelukkig maar wat is het toch fijn dat je een Gomis hebt die het verschil wel eventjes maakt voor je, beide teams hadden enorme kansen het kon elke kant op gaan, blij met de 3 punten!

30cm slaat weer toe!!!

nee even serieus wat kunnen wij slecht afmaken zeg, moet echt wat aan gedaan worden. Wat speelde umraniye verdedigend hee.. voor de rest wel tevreden over het spel, wordt alleen maar beter met de tijd

19 augustus 2022 om 23:51

Samen onder de douche gestaan? Ben zo klaar met die ultra verdedigende teams. Haalt volledig het kijk plezier uit wen wedstrijd. Niet dat ze beter kunnen, als je het materiaal vergelijkt maar dan nog. Voetbal is entertainment en wil wel gewoon mooi voetbal zien. Daarom kijk ik ook de laatste jaren alleen maar de wedstrijden van mijn eigen team of andere derby’s.

Ik heb alleen de eerste helft gezien, maar wordt daar wel getraind bij GS? Simpelste passes gaan fout, moeilijkste oplossingen werden gezocht, schoten waren matig en die eerste kans van die Seferovic is een 100% doelpunt. Weet niet of je hier als fan blij mee moet zijn (ja ben een United fan, maar ben zeker niet blij met wat er allemaal gebeurt ).

Het was weer billen knijpen vandaag.
Onze spits Sefer had in de eerste minuten de 1-0 moeten maken. Gelukkig maakt Gomis het af in de allerlaatste minuten. Mijn complimenten voor Umraniye, ze waren bereidt om te winnen en aan te vallen, alleen kwamen ze voorin kwaliteit te kort.
Mertens goed ingevallen, je zag meteen dat het team draaide. Torreira en Boey goed gestreden vandaag. Met Yunus en Kerem weet ik het nog niet, lijkt wel alsof ze in hun eentje op een eiland aan het voetballen zijn.
We hebben zeker nog een vleugelspeler nodig, want emre kilinc en baris alper zijn geen gs spelers.

Er zijn weinig wedstrijden van Galatasaray die ik met plaatsvervangende schaamte heb moeten aanzien, maar de eerste helft van deze wedstrijd was dat wel het geval. Is er dan niemand binnen onze club die met zeer duidelijke taal de spelers duidelijk kan maken dat zij bij een topclub spelen? Jezus zeg: balverlies op balverlies, spelers die geen hoge ballen meer kunnen geven, spelers die niet eens met elkaar kunnen communiceren waardoor de bal bij de tegenstander en anders bij een ballenjongen terechtkomt. Een Seferovic die een gigantische 1 op 1 verprutst door de bal naar rechts te spelen. Knal die bal er gewoon in jonge, ben je bang om een doelpunt te maken of zo. Patrick van Aanholt mag wat mij betreft banken en vervangen worden door Kazim Karatas. Hij speelde vorig seizoen niet al te best, maar wat hij de afgelopen drie wedstrijden heeft laten zien slaat werkelijk waar nergens op. Kon vandaag niet eens fatsoenlijk een bal aannemen. Voor Kerem mag ook een vervanger gezocht worden. Wellicht is Baris Alper Yilmaz een optie? Waarom Emre Akbaba terug is gehaald is me nog steeds een raadsel. Speelt nog steeds als een natte krant. Abdulkerim is een tikkende tijdbom, maar gooide wel alle strijd in de game in de laatste minuten. Sacha Boey speelde een puike pot vandaag. Je zag ook duidelijk het verschil toen Mertens erin kwam. Opeens kon de bal wel fatsoenlijk van links naar rechts gaan en creërden we ook goede kansen. Ons middenveld moet gewoon bestaan uit Mitsjo(waarschijnlijk verkeerd gespeld) en Torreira, met Mertens op 10. Een alternatief op links en Yunus op rechts. Ik heb nog in vertrouwen in Seferovic en denk wel dat hij zijn doelpunten gaat maken als zijn aanvoer verbeterd. Tot slot: de scheidsrechter floot een puike pot, mag ook wel gezegd worden. Af en toe vond ik dat hij te snel een kaart trok, maar floot voor overtredingen en liet doorspelen waar het moet. Zo willen we het zien.

19 augustus 2022 om 23:35

Het liefst zie ik ook Midtsjo en Torreira op het middenveld, maar Oliveira gaat er echt niet uit. Die gaat de komende vier jaar 3 millie per jaar pakken, denk niet dat ze het aandurven om zo een grote aankoop op de bank te zetten. Van alle transfefs valt hij me het meest tegen tot nu toe, hij heeft wel een fijne traptechniek maar daar is alles mee gezegd. Ik hoop dat hij zich herstelt komende tijd.

20 augustus 2022 om 00:02

Waarom wordt Oliveira telkens bij comments aangevallen? Hij is wel de ideale 8 die spel naar voren brengt. En Lucas op 6 die vuile werk moet oprapen. Ik geniet op dit moment wel van Oliveira. Onze voorhoede moet iets aan zich zelf doen.

Patrick van Aanholt, wat mij betreft het deze man toch te weinig kansen gekregen in het Nederlands elftal. Was 1 van de vaste krachten bij Crystal Palace maar heeft zich nooit echt mogen bewijzen. Ook in zijn prime niet. Jammer want in sommige wedstrijden konden we hem beter gebruiken dan Blind.

Sorry maar GS is echt slecht bezig, de backs zijn niet om aan te zien. Zeer slechte aannamens, pass van 3 meter komen niet aan. Mertens was onzichtbaar. Torreira was zeer sterk en weer een goede invalbeurt van Gomis. GS moet zeker nog 2-3 spelers erbij halen

We worden zowaar teruggekatapulteerd naar het Galatasaray onder Terim in de jaren 2019-2022. Ik wilde mijn ogen spoelen met azijn. Stel je nou eens voor dat een buitenlandse trainer dit spel liet zien. Dan schreeuwde iedereen moord en brand in Turkije. Onder Torrent speelden we met Taylan-Berkan zelfs veel mooier.

Ik snap trouwens de kritiek op Oliveira echt niet. Hij strooide weer met belangrijke passjes en dirigeerde als een orkestleider. Deze man werd vorig jaar persoonlijk door Mourinho binnengehaald en had 18 basisplaatsen bij Roma op een half jaar. Dan kan je echt niet slecht zijn. Hij is alleen wat traag, dat is dan ook de reden waarom hij niet in een grote competitie speelt. Maar Midtsjo boven hem verkiezen? Kan ik niet snappen. Je haalt een creatieveling eruit voor iemand die meters maakt. Terwijl Torreira dat ook kan.

Daarnaast wil ik me nog even richten tot Kerem Aktã¼rkoglu. Je bent er nog niet, jongen. Je moet nog veel boterhammen eten om mee te doen met de grote jongens. Wat een verschrikkelijke egotripper.

20 augustus 2022 om 10:17

Ik ga sowieso niet in discussie met mensen die Oliveira bekritiseren. Is misschien wel de beste speler van onze selectie na Torreira en Mertens. Echt een hele goede aankoop.

20 augustus 2022 om 12:43

Mee eens Flacko. In spel is hij lekker betrokken en met bal vooruit durven spelen. Als onze voorhoede beter zult presenteren, dan zul je echte kwaliteit van Oliveira zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren