Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pasveer krijgt de lachers op zijn hand: ‘Die speelt morgen bij Ajax, haha!’

Laatste update:

Sébastien Haller werkt bij Ajax een paar dagen aan zijn herstel. De spits van Borussia Dortmund, die deze zomer de Johan Cruijff ArenA verruilde voor het Signal Iduna Park en even daarna te horen kreeg dat er een tumor in zijn teelbal was geconstateerd, vroeg of hij voor even terug kon keren in Amsterdam en kreeg daarvoor de kans van Ajax. Remko Pasveer benutte op de persconferentie de vraag over Haller om een grapje te maken.

Joep Schreuder, verslaggever namens de NOS, stelde dat hij vroeg aanwezig was in Amsterdam en toen constateerde dat Haller ook op de club was. Op dat moment zag Pasveer, die naast trainer Alfred Schreuder zat tijdens de persconferentie, zijn kans schoon. "Die speelt morgen bij ons mee, haha", zei de doelman, waarna ook de oefenmeester van Ajax een glimlach niet kon onderdrukken. "Dan krijgen we wel een nieuwe spitsendiscussie", reageerde de verslaggever.

Vervolgens reageerde trainer Schreuder serieus op de vraag. "Sébastien heeft aan ons gevraagd of hij hier kon komen trainen, aangezien hij een paar dagen in Amsterdam aan het revalideren is", zo maakte de oefenmeester duidelijk. "Dan is het natuurlijk prachtig dat hij even bij ons kan zijn en op een ander veld kan werken aan zijn herstel."

Haller, die in januari 2021 van West Ham United naar Ajax verkaste, kwam in zijn eerste half jaar in Amsterdamse dienst tot zestien doelpunten en voegde daar in het seizoen 2021/22 nog eens 34 goals aan toe. In Dortmund heeft de Ivoriaans international zich nog niet kunnen laten zien, omdat er een tumor in zijn teelbal werd aangetroffen en Haller chemobehandelingen moest ondergaan. Het is nog niet duidelijk wanneer de sterke spits zijn rentree kan maken tijdens een officiële wedstrijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is altijd goed om te lezen, dat oude werkgevers altijd open staan voor dit soort zaken! Zefde als wat bij Eriksen gebeurde en zo zijn er nog meer vele voorbeelden. #teamsport

26 oktober 2022 om 07:50

Mee eens. En het zegt andersom ook genoeg dat spelers graag even terug willen keren bij Ajax.

Relaxte gozer die Pasveer. Zouden Cillessen en Flekken ook grapjes maken?

25 oktober 2022 om 15:32

@netalsvroeger

Flekken sowieso niet, Duitsers maken geen grappen

25 oktober 2022 om 15:53

Narcistische Groesbekenaren ook niet, dus denk dat Pasveer de enige grappenmaker is van de drie.

25 oktober 2022 om 16:20

Heeft hij ook alle reden toe. Hij speelt bij Ajax de anderen niet :-)

25 oktober 2022 om 18:36

Het is een Groesbeker.

25 oktober 2022 om 18:38

Het is Groesbekers. Al had ik Groesbekenees ook leuk gevonden.

25 oktober 2022 om 19:03

Klopt ,daar staat ook één grote grap voor de groep.

25 oktober 2022 om 20:22

Ja want ben echt benieuwd mocht Pasveer keepen op het WK welke grap hij de spitsen gaat vertellen

Is alleen maar goed dat ze hier voor open staan welke club dan ook wand dit gun je niemand en als je kan helpen aan zijn herstel prima grote klasse

25 oktober 2022 om 15:49

Warme club dat Ajax ,

25 oktober 2022 om 17:41

Ja altijd zoveel haat hier.. Komt dit nasr buiten zijn alle haters verdwenen en het gaat OOK niet over PSV…. Heel raar dit

Jongen die nooit moeilijk deed, ook niet als hij gewisseld of gepasseerd werd.
Als hij dan zoiets verschrikkelijks meemaakt, is dit als Ajax zijnde wel het minste wat je kan doen.

Zorg goed voor deze man, heeft ons in korte tijd veel positiefs gebracht, dus als je iets kan doen om hem gedeeltelijk terug te betalen, dan moet je dat ook doen !

Haller in de spits en Pasveer rechtsbuiten. Dat zou nou een verbetering zijn.

Mooi dat Haller even terug is, hij is van harte welkom. Ik heb hem niet gemist, maar als je 2 maanden lange ballen op Kudus geeft, dan moet ik toch weer aan Haller denken, bizarre tactiek. Hopelijk komt ie er snel bovenop en gaat ie weer een paar records aan flarden schieten.

25 oktober 2022 om 15:46

Denk dat je het met haller veel beter had gedaan tegen napoli hoor. Die had tenminste nog een paar van die lange ballen kunnen winnen.

25 oktober 2022 om 15:48

Mwah, hij heeft een fantastisch lichaam voor een spits maar hij lag wel heel vaak op de grond hoor. Was vaak onbeholpen. Met Brobbey hebben we al een betere in huis. Maar beter dan Kudus had ie het wel gedaan ja.

Vind Pasveer echt een mooie vent. Niet op zn mondje gevallen en altijd eerlijk

Net als vroeger
Nou zuurpruim Bijlow misschien?

25 oktober 2022 om 23:40

Ja ook al zo’n lachebek… van Noppert weet ik verder niks. In 2014 hadden we nog Krul en Vorm, die kwamen vrolijker over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren