Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pastore en Cavani schieten schlemiel Van der Wiel te hulp

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zondagmiddag moeizaam van Évian gewonnen; de eerste zege in de Ligue 1 sinds 6 december (!). In het eigen Parc des Princes zegevierde de ploeg van Laurent Blanc met 4-2, dankzij doelpunten van David Luiz, Marco Verratti, Javier Pastore en Edinson Cavani. De laatste twee doelpunten kwamen pas in het laatste kwartier tot stand. PSG heeft een achterstand van vier punten op koploper Olympique Lyon: 41 om 45. Olympique Marseille heeft evenveel punten als PSG en speelt vanavond in eigen huis tegen Guingamp.

/

PSG ging na de eerste 45 minuten met een voorsprong van de 2-1 naar de kleedkamers, maar de ploeg van Blanc speelde geen goede eerste helft. Na een kwartier keken de Parijzenaars al tegen een achterstand aan. Een lekkere volley van Cédric Barbosa had een stuit waar Salvatore Sirigu niets tegen kon doen: 0-1. Het spel van PSG was daarna niet best, maar een standaardsituatie bood uitkomst. Na een corner was David Luiz sterker in de lucht dan Barbosa en kopte hij raak: 1-1. Acht minuten later was het weer raak. Na een vrije trap kreeg Ibrahimovic niet goed zijn voet tegen de bal. De rebound was een prooi voor Verratti: 2-1.

Een vervelend moment voor Gregory van der Wiel bracht Évian na ruim een uur spelen weer terug in de wedstrijd. Na een vrije trap van Daniel Wass kopte de Nederlander de bal door de benen van Sirigu: 2-2. Blanc kon zijn ogen niet geloven. PSG sloeg in het laatste kwartier echter nog tweemaal toe. Na een pass vam Lucas Moura schoot Pastore de 3-2 tegen de touwen en vlak voor tijd mocht de ingevallen Cavani op aangeven van Ibrahimovic voor de 4-2 zorgen.

Wie wordt kampioen van Frankrijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een wedstrijd. Opnieuw op achterstand komen maar nu gelukkig wel winnen. Van der Wiel dit seizoen ontzettend zwak en weer een geweldige fout net als tegen Bastia. Aurier doet het ook nog eens ontzettend goed met de minuten die hij krijgt dus wellicht dat het verstandig is om Van der Wiel te laten banken want het is al het hele seizoen niet best wat hij laat zien.

Voor de rest vond ik de spelers voorin sterk spelen. Ibrahimovic met 2 assists belangrijk evenals Lucas en Pastore. Mooi dat Cavani gelijk scoort bij z'n rentree maar een bedankje voor Ibrahimovic was wel op z'n plaats geweest na zo'n bal te ontvangen maar Cavani negeerde Ibrahimovic volledig en hield z'n eigen feestje. Heel ongepast naar mijn mening.

Achterstand op Lyon is nu 4 punten en ze moeten nog tegen elkaar dus alles is mogelijk. Ik ben blij om te zien dat de spelers weer meer voor elkaar strijden en een beter niveau halen en ik heb dan ook wel vertrouwen in een goede afloop aan het eind van het seizoen.

PSG heeft dit seizoen ook heel pech gehad dat het balletje verkeerd valt en de tegenstander juist heel gelukkig scoort. Belangrijkste is dat de punten worden behaald en dat lijkt weer te gebeuren.

wel gewonnen maar gerustellend is het niet, volgende Ligue 1 wedstrijd is uit tegen Asse, die moet koste wat kost gewonnen worden.

Uiterst moeizaam zeg, op deze manier zie ik Psg echt geen kampioen worden. Lyon zie ik de meeste kans hebben. Maar ook Marseille en Saint-Etienne kunnen ook zomaar kampioen worden. Wat een heerlijke seizoensontknoping wordt het nog!

18 januari 2015 om 16:19

natuurijk worden ze geen kampioen op deze manier maar daar komt denk ik nog wel verandering in, PSG heeft het geluk dat LOM LOl en Asse veel punten morsen, ondanks dat ze dus immens slecht presteren blijven ze dus in het hoogte rijtje, zelfde verhaal bij Monaco die heel lang in het midden zaten.

18 januari 2015 om 16:29

gewoon wachte tot ibra wakker word dan komt alles goed. ;p

18 januari 2015 om 16:41

ik zou het niet beter kunnen verwoorden

18 januari 2015 om 17:53

Volgens mij morst Lyon nauwelijks punten hoor...

18 januari 2015 om 17:57

Waarom staan ze dan maar 4 punten voor op psg ondanks dat PSG ongelooflijk slecht draait?

Weer een ontzettend matige wedstrijd, vooral de eerste helft sloeg nergens op.
Gelukkig eindelijk weer eens de 3 punten gepakt waardoor de achterstand op Lyon niet groter wordt.
Volgende week wacht ons een ongelooflijk lastige uitwedstrijd tegen directe concurrent Saint-Etienne, een wedstrijd die echt gewonnen moet worden.
Hopelijk kiest Blanc dan voor een paar andere spelers, ik zie Marquinhos voorlopig veel liever op de plek van V/d Wiel en Cabaye of Rabiot op de plek van Motta.

Eerst woensdag waarin we moeten proberen door te bekeren tegen Bordeaux.

18 januari 2015 om 18:48

Bedankt voor de samenvatting gloryhunter.

18 januari 2015 om 20:33

Geen dank vriend, goed om te weten dat iedere supporter van een club die successen boekt een gloryhunter is.

Wat een dramaspeler die Gregory! Hij zou niet eens basis hebben bij Volendam!

18 januari 2015 om 17:58

Haha, grapjas.....

18 januari 2015 om 18:49

Mooie onderbouwing ook man, top!

18 januari 2015 om 19:54

misschien een beetje overdreven maar hij heeft wel een punt, gregory is de slechtste speler van PSG dit seizoen, hij maakt zo veel domme fouten, 2 domme handsballen die een penalty veroorzaakte en nu dus een eigen goal die ook weer nergens op sloeg.

18 januari 2015 om 20:40

Volgend jaar moeten bepaalde spelers gewoon worden doorgeselecteerd. Maxwell, Motta en Lavezzi hebben hun beste jaren gehad. Ieder team heeft gewoon veranderingen nodig. Deze groep spelers is al 3 tot 4 jaar samen en er zijn nauwelijks veranderingen geweest, spelers als Digne, Rabiot en Bahebeck moeten volgend jaar gewoon hun kansen gaan krijgen. Zij zullen het echt niet slechter doen dan de bovengenoemde spelers.

18 januari 2015 om 21:35

Klopt wat motta maxwell en lavezzi betreft. Digne moet meer speeltijd krijgen en aurier ook als die van de africa cup terug komt. Bahebeck is een van de belangrijkste mannen aan parijse kant als die erin komt en voor cabaye wordt het nu gewoon sneu, hij kan echt van waarde zijn als je hem vertrouwen geeft.


even wat anders, asse heeft puntverlies geleden dus de 3e plaats is al sowieso een feit, lom staat ook nog 0-0 maar die hebben pas een half uur gespeeld.

19 januari 2015 om 01:21

Digne heeft me tot dusver niet kunnen overtuigen om eerlijk te zijn, die zie ik Maxwell nog niet zomaar vervangen. Aurier zou wellicht op links kunnen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren