Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Parzyszek blaast toptransfer af: ‘Werden aan het lijntje gehouden’

Laatste update:

Piotr Parzyszek heeft een transfer naar Benfica afgeblazen. De Graafschap bereikte enkele weken geleden een akkoord met as Aguías over een transfersom van 650.000 euro, een doorverkooppercentage en de afspraak dat de aanvaller het seizoen in Doetinchem af zou maken. De twintigjarige Pool heeft echter definitief afgezien van een verhuizing naar Estádio da Luz.

/

“De clubs waren eruit, maar wij werden maar aan het lijntje gehouden”, zegt zaakwaarnemer Cees van Vossen tegen Voetbal International. “Over het salaris en de contractduur was duidelijkheid, maar verder waren er nog te veel vraagtekens. En die bleven in de voorbije weken maar bestaan. Daarop hebben we besloten om een einde te maken aan de onzekerheid en de overgang af te blazen.”

Parzyszek kon voor vierenhalf jaar tekenen in Lissabon. Hij is dit seizoen met zestien doelpunten in negentien wedstrijden topscorer van de Jupiler League. De jeugdinternational werd in een eerder stadium in verband gebracht met Aston Villa, Ajax en PSV. Zijn contract loopt op De Vijverberg nog door tot de zomer van 2016.

Denk jij dat Piotr Parzyszek volgend seizoen nog voor De Graafschap speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien iets voor Dortmund, kan mooi Lewandowski vervangen.

4 januari 2014 om 20:00

Iets voor Feyenoord mischien???

4 januari 2014 om 20:15

Zou zeker voor Feyenoord een hele goede aanwinst kunnen zijn! En zou, indien wat spelers vertrekken, ook gewoon haalbaar moeten zijn.

4 januari 2014 om 21:33

Eerst bij het tweede gestald moeten worden? Nee joh, deze jongen kun je gewoon op de bank hebben zitten als invaller voor Pellé en wanneer je een wedstrijd open wil breken.

Hij is beweeglijker dan Pellé, net zoals als Pellé is hij moeilijk van de bal te krijgen en is erg doelgericht. De ideale pinchhitter voor wanneer je een ander soort spits nodig hebt, daar hikt Feyenoord soms ook tegen aan.

Benfica wil die jongen niet voor niets hebben. Al liep het nu dan anders dan normaal, maar het feit dat ze tijd in die jongen steken zegt toch genoeg.

Lijkt me echt een ideale aanwinst.

5 januari 2014 om 00:48

vind je het normaal om de tekst "wesley verhoek levend laten verbranden" te typen? hoe verzin je het joh, welke gedachte je er ook bij hebt zo een tekst kan echt niet

5 januari 2014 om 01:17

Abnormaal Inderdaad. Er hebben er voor minder een ban gekregen. Graafschap vraagt trouwens wel grote bedragen voor zijn spelers en dat terwijl ze gezien financiële situatie weinig te eisen hebben

Goede keuze van hem, ik denk dat Benfica (nog) te hoog gegrepen is voor deze talentvolle aanvaller, lijkt me beter als hij eerst bij een club in de Eredivisie gaat spelen. Toch sterk van hem dat hij uiteindelijk de transfer heeft afgeblazen, ik ga er van uit dat hij bij Benfica veel meer zou kunnen gaan verdienen dan bij De Graafschap.

4 januari 2014 om 20:40

Ach dit is voor Benfica gewoon een goedkoop risico.
Kost hun niet veel aan transfer kosten, zal ook niet duur zijn aan salaris. Komende zomer laat je hem de voorbereiding meedoen om te kijken waar hij staat en als het niveau niet goed genoeg is verhuur je hem aan een andere club.
Mocht hij uiteindelijk floppen dan heeft het je niet echt veel gekost.

Zal men in Doetinchem blij mee zijn. Dat bedrag krijgen ze van geen andere club voor hem en ze zitten al flink in de problemen qua financien.

Een vervanger voor Finnbogasson misschien?

4 januari 2014 om 20:09

Ik zou t inderdaad wel weten als ik Heerenveen was, 10 mil cashen en 650.000 investeren in die Pool.

Daar gaat je kans jongen, dan zul je zien dat hij bij de eerste beste Eredivisie club faalt haha.

4 januari 2014 om 20:18

Ik vind het nogal karakter van deze jongen.
Kans om bij Benfica te spelen maar laat zich niet als een klein kind behandelen haha geweldig toch.
Dat hadden ze bij Benfica vast niet verwacht.

4 januari 2014 om 20:20

Ja dat is ook, denk dat hij zn werkgever niet echt blij maakt. Die had het bedrag goed kunnen gebruiken en Benfica staat niet elke dag op de stoep.

6 januari 2014 om 11:57

Jij zult er goed aan doen om je eerst eens te gaan verdiepen in hem, voordat je zulke teksten typt.

Als spits is hij nu al zeer compleet en doet niet alles op kracht, wat wel vaak te zien is bij 'grote' talenten. Als hij zich nog goed kan door ontwikkelen zie ik hem in de toekomst wel voor een Duitse (sup)topper spelen.

Verder maak ik uit je 'haha' een vorm van jaloezie op. Jammer..

Op zo'n bericht uit de voetballerij heb ik lang zitten wachten. Heerlijk dat die jongen niet met zich laat sollen. Meeste voetballers (en zaakwaarnemers) hadden gewacht, want ja die kans hè en het geld.
Verstandig keuze.

Knap dat je 'nee' durft te zeggen tegen Benfica terwijl je bij De Graafschap voetbalt! Dan toon je wel ballen hoor. Ik volg de Jupiler League amper, dus ik kan niet zeggen hoe goed hij is. Is er iemand die mij kan vertellen hoe goed deze jongen is? Zou hij bijvoorbeeld het niveau Heerenveen/groningen/az aankunnen? Dat Benfica geld voor hem over heeft zegt natuurlijk ook niet alles.

Zou de graafschap mooi van balen van dit. Ze zitten al in de problemen en deze transfer had ze wat geholpen.

4 januari 2014 om 21:41

Het had zeker meegeholpen, maar zelf denk ik dat de problemen van de Graafschap te groot zijn om met een enkele transfer op te lossen. Ze hebben nog een lange weg te gaan.

Grappig al die reacties, jammer voor de Graafschap? Die jongen heeft de interesse van de halve eredivisie. Daarnaast A'Villa waar de Graafschap al vaker goede zaken mee heeft gedaan. (Stefan Postma) Hij scoort aan de lopende band is 20 jaar en jeugdinternational.

Fc Twente hier is de nieuwe Luuk de Jong!!

Ik zie hem graag naar Feyenoord komen. Hij is een creatieve aanvaller en zeker een sterke concurrent voor Pele. Zou alleen financieel niet haalbaar zijn

Is hij gek in zijn hoofd? Ik eist het wel hoor. Van de graafschap naar benfica. Toptransfer! En dan blaast hij het af!

5 januari 2014 om 02:19

Gelukkig heten ze niet allemaal Labyad, een aantal jaar van je leven weggooien om weg te rotten in Portugal.. het is maar wat je over hebt voor die paar Euro's op de bank..

Goed gedaan Poitr, je moet je niet laten bezeiken door wat Portugezen die een zak geld voor je neus houden.

@vz. Kunnen jullie mij uitleggen wat het verschil is tussen een opmerking als "iets voor Feyenoord misschien' en "psv sla je slag". Lijken mij beide opmerkingen waaruit een discussie kan voortvloeien. Vind het ook dermate jammer dat deze site zich moet onderscheiden in het verwijderen van nuttige reacties i.p.v de scheldwoorden en provocaties. Gemiste kans als je het mij vraagt. Ik hecht geen waarde aan dat punt in mindering als je nagaat wat voor reacties er wel mogen blijven staan.

6 januari 2014 om 07:09

Helemaal waar Gaudi maar ga niet verwachten dat je een zinvolle reactie krijgt van vz, wat die komt er niet. Die punten is idd een wassen neus gebeuren en met reacties verwijderen zijn ze erg inconsequent. Het is dat er af en toe leuke artikelen staan maar de lol van reageren is er bij mij ook wel af.

Ik denk dat hij wel wat is voor AZ. Opvolger van Johansson?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren