Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PEC Zwolle haalt naam van loonlijst na komst van recordaankoop

Laatste update:

Piotr Parzyszek neemt na een jaar alweer afscheid van PEC Zwolle. De aanvaller heeft een contract getekend bij Piast Gliwic in Polen, tot de zomer van 2021. Parzyszek was na de komst van Mike van Duinen overbodig binnen de selectie van John van ‘t Schip.

PEC nam de 24-jarige Parzyszek een jaar geleden over van De Graafschap. Hij kwam niet verder dan 5 doelpunten in 23 duels in de Eredivisie. Of er een afkoopsom is betaald voor het contract van de spits dat nog tot en met medio 2020 liep, is niet bekend.

PEC deed er de voorbijr weken alles aan om Van Duinen over te nemen van Excelsior en betaalde uiteindelijk 750.000 euro, waarmee hij de duurste speler in de clubgeschiedenis werd. De spits kwam op voorspraak van Van ‘t Schip, die meer diepgang wilde in het spel van zijn ploeg.

"Ik hoop dat ik snel in het team pas en me goed aanpas. Ik wil vooral veel doelpunten maken voor Gliwice en hoop dat er ons een goed seizoen wacht", vertelt Parzyszek op de clubsite van Piast Gliwic, dat afgelopen seizoen nipt aan degradatie uit de Ekstraklase ontsnapte. De aanvaller speelde eerder ook voor Charlton Athletic, Sint-Truiden en Randers FC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met 1 spits ter je het niet het hele seizoen

5 juli 2018 om 14:12

En dan ook nog eens een hele matige spits. Man wat is die Van Duinen slecht. Dat wordt dus helemaal niks met PEC. Hadden ze nog beter Veldwijk terug kunnen halen.

5 juli 2018 om 18:33

Om jullie beide uit de droom te helpen. Ten eerste klopt het dat je met 1 spits het niet gaat redden maar denk even een beetje na en je komt tot de conclusie dat het seizoen nog niet begonnen is en alles laat op gang komt. Tevens is van duinen een heel ander type speler dan Veldwijk. Zelfs beter ook en kan ook nog op andere posities spelen. Een Veldwijk is lui. Enige is dat hij wel een killer is maar niet het niveau waar pec naar toe wil. Daarnaast neemt Veldwijk niet voor niks een beslissing richting JL. Lekker scoren op een lager niveau.

Heeft bij PEC nooit het volle vertrouwen gekregen, denk dat hij het goed gaat doen in Polen.

5 juli 2018 om 13:22

Aan de ene kant heb je gelijk maar het was al vrij snel duidelijk dat hij niet goed genoeg is voor het niveau dat Pec wil aantikken.

5 juli 2018 om 14:31

@myloki. Maar dat is gedeeltelijk ook afhankelijk van de rest van het team. Heel PEC had een slecht seizoen. Voor de winterstop prima maar daarna ging werkelijk alles fout. Dan ontkomt ook Partyszek er niet aan. In een goedlopend team had ie denk ik wel beter gerendeerd.

5 juli 2018 om 16:35

Eerste helft was de beste seizoenshelft ooit in de clubhistorie. Elftal draaide als een tierelier behalve de spitspositie waar onze vriend stond. Dus dat balletje gaat in deze niet op.

5 juli 2018 om 18:37

Sorry maar complete onzin wat je typt. Pjotr had de kans echter kan hij het niveau niet aan. Vandaar dat hij ook weinig speelde. Pec had een geweldige eerste seizoens helft en daarin kwamen de terkortkomingen heel snel in zicht. Tweede seizoen helft was inderdaad slecht maar ook daarin liet hij weinig zien. Had als pincetten misschien nog van waarde kunnen zijn alleen pec selecteert door en wil salaris vrij maken. Positief was zijn instelling en dat werd gewaardeerd. Het gaat hem goed.

PEC Zwolle moet een van ons halen, vooral aanvallend kunnen ze wel wat stamina en power gebruiken

Met vriendelijke groeten,

Gareth Johannes Mathhias Bale
Cristiano Dos Santos Ronaldo Aveiro

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren