Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris SG komt met onverwachte mededeling over ‘topspeler’

Laatste update:

Thiago Motta heeft zijn contract bij Paris Saint-Germain met één seizoen verlengd en ligt nu tot de zomer van 2017 vast in het Prinsenpark, zo heeft de titelverdediger van Frankrijk bekendgemaakt.

/

De onderhandelingen tussen de 33-jarige verdedigende middenvelder en PSG leken aanvankelijk op niets uit te lopen. Zaakwaarnemer Alessandro Canovi liet in juni aan RMC weten dat te veel mensen binnen de club zijn cliënt niet als een ‘sleutelspeler’ zagen en Motta gaf daarna meerdere keren aan te willen vertrekken uit Parijs.

Internazionale, Valencia en Atlético Madrid waren naar verluidt het meest concreet, maar voorzitter Nasser Al-Khelaïfi wilden niet meewerken aan een transfer en is er nu dus in geslaagd om de 23-voudig Italiaans international voor de club te behouden. Op zijn vorige contract verdiende Motta naar verluidt een netto maandsalaris van drie ton.

“Ik ben erg blij dat Motta zijn contract heeft verlengd. Hij is geliefd bij de supporters, in de laatste wedstrijd van het vorige seizoen werd zijn naam nog hevig gescandeerd in het Parc des Princes. Sinds het begin van dit seizoen is maar weer eens gebleken hoe belangrijk hij voor ons elftal is. Hij helpt het team met zijn ervaring en zal ons ook helpen in ons Europese avontuur. Hij is een geweldige speler”, reageert Al-Khelaïfi.



Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel een belangrijke schakel op het middenveld voor Psg, mooi dat ie heeft verlengt.

28 augustus 2015 om 21:05

Jammer, had gehoopt hem nog bij Inter te kunnen zien spelen

28 augustus 2015 om 21:47

Inter hoeven hem niet eens

28 augustus 2015 om 21:52

een speler als Motta zou het niveau van het middenrif van Inter zwaar opkrikken.

29 augustus 2015 om 00:37

Iedere middenmotor van de Serie A kan Motta gebruiken, Inter dus ook.

Geweldig nieuws nog steeds een van de belangrijkste schakels op het middenveld samen met Verratti.

Heerlijk nieuws dit, het was nog een grote vraag of hij ging bijteken maar dus toch. Zijn ervaring zal goed van pas komen dit seizoen.

28 augustus 2015 om 21:02

Heb goede hoop op Europees succes. We hebben een niet al te lastige poule, dus dat moet wel goedkomen.
Op nationaal gebied kun je de prestatie van vorig jaar haast niet meer evenaren, al hoop ik op wat attractiever spel.

28 augustus 2015 om 21:28

ik heb ook goede verwachtingen voor dit seizoen, de poule valt inderdaad wel mee. Shakthar is flink verzwakt afgelopen zomer en malmo verwacht ik ook niet veel problemen tegen. Eerste worden in de poule is een ander verhaal, aan Real Madrid heb je een lastige.

beide bekers+ de league winnen zie ik niet snel gebeuren maar het kan natuurlijk altijd.

28 augustus 2015 om 21:55

Ach joh, wie doorgaan is toch al bekend. Psg en Real Madrid natuurlijk. Psg wordt denk ik eerste, want PSG heeft goede aankopen gedaan en Real heb ik niet heel veel vertrouwen in dit seizoen.

Jammer had gehoopt dat die naar atleti zou gaan. Zonde dat die zoveel Gaat bankt daar.

28 augustus 2015 om 20:55

Bankt? Staat bijna elke week in de basis...

28 augustus 2015 om 21:03

Hij is basis speler. Zegt genoeg over je kennis over Motta.

Nog steeds een erg belangrijke factor op ons middenveld. Verratti en Motta weten het positiespel tot in de perfectie uit te voeren en brengen rust in het spel wanneer dit nodig is. Met Matuidi, Rabiot, Stambouli en eventueel Pastore of Di Maria staat ons middenveld weer als een huis.

Voor de balans in de selectie moet Lavezzi nu wel verkocht worden, heb goede hoop dat dit voor het sluiten van de transferwindow nog gaat gebeuren.

28 augustus 2015 om 21:45

Toch een bijzondere speler met een bizarre carrière, redde het in 5 jaar tijd eigenlijk net niet bij Barcelona waar hij uit de jeugd kwam, speelde vervolgens amper bij Atletico door blessures en vertrok daar na één seizoen richting Genoa, waar hij compleet ontbolsterde tot de topper die hij vandaag is en waar hij meteen na één seizoen gekocht werd door Internazionale. Echt een speler waarvan ik niet meer verwachte dat hij de absolute top nog ging halen, maar die echt is beginnen openbloeien vanaf zijn 27-28. Toch mooi om ze zo ook eens zien te ontwikkelen tot wereldtoppers. Geweldige controleur!

Zijn prijzenkast ook....

Barcelona
Uefa Champions League
2005/06
Kampioen Primera División
2004/05, 2005/06
Supercopa
2006

Internazionale
Uefa Champions League
2009/10
Wereldkampioen clubteams
2010
Kampioen Serie A
2009/10
Coppa Italia
2009/10, 2010/11

Paris Saint-Germain
Kampioen Ligue 1
2012/13, 2013/14, 2014/15
Coupe de France
2014/15
Coupe de la Ligue
2013/14, 2014/15
Trophée des Champions
2013, 2014, 2015

Jammer, ik vond het een goede speler voor arsenal

Klasse baard heeft hij. Had hem graag gezien bij Arsenal zodat Flamini en Arteta mooi ergens anders hun heil konden zoeken. Goed werk van Psg, een sterke schakel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren