Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain moet weer poging wagen: ‘Di María is perfect geschikt’

Laatste update:

Paris Saint-Germain werd afgelopen weekend voor het derde jaar op rij kampioen van Frankrijk. Alle reden dus voor tevreden gezichten in Parijs, maar stiekem had men dit seizoen graag de Champions League gewonnen. Dat plan ging niet door, dus blijft de club vooruitkijken naar de toekomst. Oud-verdediger Alain Roche raadt Paris Saint-Germain aan om werk te maken van Ángel Di María.

/

Vorig jaar zomer wilde de topclub El Fideo al aantrekken, maar door de regelgeving van Financial Fair Play lukte dat toen niet. Uiteindelijk ging Manchester United met de Argentijnse vleugelspeler aan de haal, voor 75 miljoen euro. Na één seizoen is de samenwerking bepaald geen succes te noemen en Roche hoopt, dat zijn oude club een poging doet Di María naar Parijs te lokken.

“Om op het allerhoogste niveau het verschil te maken, moet je scoren. Verdedigers en middenvelders putten een hoop vertrouwen uit de wetenschap dat er voorin mensen staan, die makkelijk scoren uit het niets. Je hele benadering en aanpak wordt daardoor anders”, aldus Roche in gesprek met L’Équipe. “In mijn optiek moet Paris Saint-Germain een linksbuiten kopen die het verschil maakt. Di María is daar perfect voor geschikt.”

“Hij kan een verdediging openrijten, kansen creëren, scoren en eigenlijk kan hij in alle posities voorin uit de voeten”, somt Roche complimenteus op. “Hij zou echt een enorme bonus kunnen worden voor Paris Saint-Germain.” Drie weken geleden zei Nasser Al-Khelaïfi namens les Parisiens dat de club Di María echt wel had willen overnemen van Real Madrid. “Vorig jaar werden wij afgeremd door de sancties. Anders had Di María bij Paris Saint-Germain gespeeld. De Financial Fair Play is een groot probleem voor de UEFA. De bond moet de regels veranderen”, zei hij.

Zal Paris Saint-Germain weer proberen Ángel Di María te halen, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voldoen ze dit jaar wel aan de regels eigenlijk?

18 mei 2015 om 15:20

Volgens mij wel, ze kregen vorig jaar een boete van 60 miljoen euro waarvan ze 40 miljoen terug kregen mits ze zich aan de regels hielden. PSG kocht toen alleen maar David Luiz om zo niet te hoge uitgaven te hebben.

Lijkt me een goede deal voor Di Maria, PSG en United. Met Depay en Young wordt het wel heel druk op de linkerflank dus verwacht dat hij vertrekt. Bij PSG kunnen ze hem denk ik goed gebruiken. Misschien is een ruil deal tussen Di Maria en Cavani een optie. Cavani heeft het niet waar kunnen maken in Parijs met Zlatan voor zich. Bij een vertrek van van Persie, Falcoa en Henandz lijkt hij me een uitstekende vervanger.

18 mei 2015 om 12:27

Cavani heeft het niet waar kunnen maken in Parijs? Die man kan prima cijfers overleggen terwijl hij vaak genoeg niet als diepe spits speelt. Heeft verder meerdere malen aangegeven gelukkig te zijn in Parijs en daar ook te blijven. De waardering is er voor hem. En Di Maria kan niet uitsluitend op de linkervleugel spelen bij United. Verder moet er maar eens een club zich zien te melden voor van Persie met zijn megacontract.

18 mei 2015 om 12:35

Cavani maakt het gewoon waar hoor bij psg ook

18 mei 2015 om 12:28

Scheelt dat Di Maria op rechts moet spelen of om cam/cm. Niet op links.

18 mei 2015 om 12:30

Di Maria speeld toch op zin sterks op de rechteflank? Ik zou hem er mooi bij houden Depay op lings Di maria op rechts.

18 mei 2015 om 12:51

Di Maria speelt het best op linkshalf. Daar speelde hij zijn laatste seizoen bij Real en was hij fenomenaal.

18 mei 2015 om 14:02

Uh nee, toen speelde hij als centrale middenvelder in een 4-3-3.

18 mei 2015 om 17:55

Linker centrale middenvelder wat gewoon een synoniem is voor linkshalf.

18 mei 2015 om 17:56

Hoe komt je nou weer bij linkshalf, hij stond gewoon centraal op het middenveld vorig jaar bij real

18 mei 2015 om 12:35

Depay gaat het zwz niet halen, hij had al moeite mee in de eredivisie , laat staan PL. Manchester speelt heel ander voetbal dan real en het is zijn eerste jaar , hij moet gewoon genoeg vertrouwen krijgen dan gaat die weer vlammen. En over depay hij is na Manchester vertrokken omdat LVG daar was , anders zouden ze hem nooit aantrekken

18 mei 2015 om 13:24

Dat Van Gaal hem heeft gehaald, boeit totaal niets. Anders was hij naar PSG gegaan. En anders Liverpool, dat ook interesse had of Spurs die al een bod hadden gedaan een half jaar geleden. Dus de kans dat hij bij een topclub of in de PL was beland, was vrijwel 100% geweest. Daarnaast laat hij wel gewoon zien te goed te zijn voor de eredivisie en moet je rekening houden met het feit dat die jongen pas 21 is. Het is niet zo dat hij nu al op de toppen van zijn kunnen speelt en dus het niveau in de PL nooit aan zal kunnen. Als hij zich gewoon doorontwikkelt redt hij het daar makkelijk, zelfs al gaat Louis straks weg. Je moet de backs van de PL nou ook weer niet gaan overschatten.

18 mei 2015 om 14:06

Moeite in de eredivisie, hahahah top scoorder zonder spits te zijn en hij speelde ook een tijdje slecht (dipje) als je er niet tegen kan dat Depay van PSV het kan gaan maken, gewoon niks zeggen dan.

18 mei 2015 om 15:39

Wil net zeggen moeite is ook weer overdreven. Hij is gewoon snel de erdevisie ontgroeid. Of het bij Manu een succes wordt moeten we afwachten. Hij moet zich lekker richten op zijn verdere ontwikkeling als speler. En zich nie gek laten maken als hij te maken krijgt met dat ze hem gaan verglijken met bijv CR7 want daar kun je donder op zeggen met de media van tegenwoordig.. 3 goede wedstrijden en manu heefd de nieuwe Cr7.

18 mei 2015 om 23:24

Luister hij heeft maar een seizoen meer dan 21 doelpunten gemaakt en verder niets , als puur na statistiek kijkt , Suarez op zijn leeftijd was 5x zo goed en die heeft 4 seizoen lang beter gepresenteerd dan depay . wil je nu echt zeggen dat depay beter dan Suarez is? Als hij komende 2 seizoen niks presteert , het is einde oefening , ken genoeg talenten en en toppers die heel erg moelijk hebben in Manchester , Januzaj , Falcao, persie, mata enzo. Het zijn allemaal geen aanvaller maar toch

18 mei 2015 om 17:55

Cavani wordt gewoon totaal misbruikt bij psg en verkeerd neergezet

18 mei 2015 om 18:00

Ben ik met je een. Daarom kan hij beter vertrekken bij Psg.

18 mei 2015 om 18:57

Lucas + enkele miljoenen vor Di Maria? Alhoewel ik hoop dat hij blijft. In mijn ogen een top speler die gewoon eust nodig heeft.

"De financial FairPlay is een groot probleem".
Want? Omdat je niet 3 spelers van 80 miljoen kan halen in de zomer? Wat een domme uitspraak.
FFP is niet perfect, maar het scheelt een hoop qua smijten met miljoenen.

18 mei 2015 om 12:56

Het is zelfs nog iets grappiger, hij zei dat FFP een groot probleem is voor de Uefa.

Altijd leuk als een maatregel voorzichtig effect begint te krijgen, en dat dan de "gedupeerden" roepen dat het een probleem is. Terwijl precies dat gebeurt wat de regel voor ogen heeft: het lukraak smijten met miljoenen tegengaan.

Het is dus geen probleem voor de Uefa, het is geen probleem voor voetballiefhebbers, het is een probleem voor (kunstmatig) veel te rijke clubs. Prima dus.

Ik denk dat DI Maria een hele goed optie is voor Psg. Zeker als ze van plan zijn Cavani te verkopen.
Dan hoef je niet meer met een spits op de flanken te spelen. Ik zie Lavezzi dan meer als een goede back-up. van een van de drie spelers achter Zlatan.
Als je Cavani verkoopt, moet je als PSG zijnde nog wel een spits als back-up van Zlatan halen. Ik denk niet dat een Baheback voldoet aan deze rol.

Lloris
Alves/Wiel
Luiz
Silva
Maxwell
Veratti
Matuidi
Lucas
Di Maria
Pastore/Lave
Zlatan

Wrm willen mensen Di Maria in de aanval zetten? Hij was duidelijk op zn best als pijlsnelle, dynamischr middenvelder. Hij is een echte box to box speler. Zet hem daar ook neer dan aub...

18 mei 2015 om 12:43

Box-to-box? Di Maria is gewoon een winger hoor die eventueel op 10 zou kunnen. Die Maria gaat echt niet van strafschopgebied naar strafschopgebied om te verdedigen en aanvallen.

18 mei 2015 om 12:51

Di Maria moet op het middenveld spelen, als lcm. Hij kan opzich ook als rightwinger maar zeker niet als leftwinger.

18 mei 2015 om 12:53

Dan heb je hem zeker niet vorig seizoen zien spelen want het had er toch echt de schijn van box to box. Di Maria is een speler die graag dribbelt en dat kan hij vaker/makkelijker op het middenveld doen dan in de aanval.

18 mei 2015 om 13:13

Hebben we wel dezelfde definitie van ren box to box speler? Ik zie dan toch meer de Lampards van deze wereld als box to box spelers ipv een dribbelaar als Di Maria.

Hoe wil je hem kopen? Kost zeker 80 mln.

Daarnaast gaat United hem echt niet weg doen. Heeft ook een seizoen moeten wennen en daarin heeft hij het nog best degelijk gedaan. Die vlamt volgend jaar wel.

“vorig jaar werden wij afgeremd door de sancties. Anders had Di María bij Paris Saint-Germain gespeeld. De Financial Fair Play is een groot probleem voor de Uefa. De bond moet de regels veranderen”, zei hij.

Haha moest stiekem wel even lachen toen ik dit las. De bond moet helemaal geen regels veranderen. Jullie hebben er mede voor gezorgd dat heel de transfermarkt is ontploft. Stelletje hypocrieten..

ruilen voor veratti?

18 mei 2015 om 13:11

Verratti gaat nergens heen, heel erg jong, voelt zich gelukkig in parijs en is een erg belangrijke schakel.

18 mei 2015 om 14:08

Graag. Verrati en Herrera op het middenveld met Carrick erachter lijkt mij een fantastisch middenveld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren